Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν γίνεται να μην το βλέπουν οτι γίνονται αιτήσεις για συμβόλαιο και ότι δεν προχωράει...

Edited by VIPdriver

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

1 minute ago, VIPdriver said:

Δεν γίνεται να μην το βλέπουν οτι γίνονται αιτήσεις για συμβόλαιο και ότι δεν προχωράει...

Δεν ξέρω τι να σου πω στο τηλ κ στο τσατ μου το παίζουν Κινέζοι 

4 minutes ago, elkons said:

Δεν ξέρω τι να σου πω στο τηλ κ στο τσατ μου το παίζουν Κινέζοι 

Στην εφαρμογή, δεν μπροςις να βάλεις φραγή στον αποστολέα; 

1 minute ago, johnny_htc said:

Στην εφαρμογή, δεν μπροςις να βάλεις φραγή στον αποστολέα; 

Τους το είχα πει μου έκαναν κλείσιμο μηνυμάτων για εμπορικούς σκοπούς, αλλά τα ίδια. 

Μπλοκ δεν κάνω μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα, γιατί μέσω αυτού έρχονται και οι λογαριασμοί κλπ

30 minutes ago, elkons said:

Στην εξυπηρέτηση τη πρώτη φορά μου έλεγαν φταίει η σιμ,τη 2η πως είναι bug,τη 3η πως λάθος τους ήταν, 4η δεν ξέρω απλά είπε βούλωσε το και δήλωσα φορητότητα 

τα ίδια ακριβώς και σε μένα. Συγγνώμη σου είπε να το βουλώσεις;

18 minutes ago, elkons said:

Τους το είχα πει μου έκαναν κλείσιμο μηνυμάτων για εμπορικούς σκοπούς, αλλά τα ίδια. 

Μπλοκ δεν κάνω μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα, γιατί μέσω αυτού έρχονται και οι λογαριασμοί κλπ

σωστός 

1 minute ago, Gv2008 said:

τα ίδια ακριβώς και σε μένα. Συγγνώμη σου είπε να το βουλώσεις; 

Ναι το είπε, θα ανεβάσω αργότερα διάλογο της συνομιλίας με αυτή την εκπρόσωπο από το 13800...

Just now, elkons said:

Ναι το είπε, θα ανεβάσω αργότερα διάλογο της συνομιλίας με αυτή την εκπρόσωπο από το 13800...

Εγώ θα ζητούσα το όνομα της και θα της έκανα μήνυση για εξύβριση. Ναι μεν εργάζονται για 600 ευρώ αλλά αν δεν τους αρέσει να φύγουν. Και εγώ για τον κατώτατο εργάζομαι και κάποτε εργαζόμουν και με τον υποκατωτατο, επι Τσιπρα και τρόικα. Αλλά άσχημα σε πελάτη δεν μίλησα ΠΟΤΕ

1 minute ago, Gv2008 said:

Εγώ θα ζητούσα το όνομα της και θα της έκανα μήνυση για εξύβριση. Ναι μεν εργάζονται για 600 ευρώ αλλά αν δεν τους αρέσει να φύγουν. Και εγώ για τον κατώτατο εργάζομαι και κάποτε εργαζόμουν και με τον υποκατωτατο, επι Τσιπρα και τρόικα. Αλλά άσχημα σε πελάτη δεν μίλησα ΠΟΤΕ

Το ζήτησα αλλά το έκλεισε το τηλ .

Θα κάνω διάλογο να μπείτε όλοι στο κλίμα 

1 minute ago, elkons said:

Το ζήτησα αλλά το έκλεισε το τηλ .

Θα κάνω διάλογο να μπείτε όλοι στο κλίμα 

Αίσχος! Εγώ θα ζητούσα καταγραφές της κλήσης και θα την έτρεχα. Εγώ προσωπικά δεν δέχομαι από κανέναν να με προσβάλει και είναι ότι χειρότερο μπορεί να μου κάνει κάποιος 

1 hour ago, elkons said:

Για σμσ για λογαριασμους, εφοριες, τραπεζες κλπ παρε ενα cu και το συντηρεις με κασμπακ. 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

1 minute ago, VIPdriver said:

Για σμσ για λογαριασμους, εφοριες, τραπεζες κλπ παρε ενα cu και το συντηρεις με κασμπακ. 

Εννοώ λογαριασμοί στη Nova και τέτοια. Πχ εον ή κωδικό εισόδου στο Nova app και ταυτοποίηση σε κάτι. 

ΔΕΗ,τράπεζα ,εφορία τα έχω στον προσωπικό μου αριθμό, Cosmote όχι στη Nova. Στο νούμερο Nova δήλωσα Πρίν φορητότητα. 

Ωραία η ιδέα σου πάντως ίσως την εφαρμόσω αυτό με το Cu.

8 ώρες πριν, elkons said:

Εγώ έσπασα ρεκόρ, 10.000 μηνύματα σε μια ημέρα 💀 ακόμα στέλνουν 

Screenshot_20231212-015528_myQ.thumb.jpg.59223b010b0ec74c4c9151a09775039e.jpg.30e907b66e3c44fe22933fe7ed501991.jpg

Ενδέχεται να τους έχουν περισσέψει άπω αυτά και αποφασίζανε να τα κάψουν μόνοι τους

18 minutes ago, Bas said:

Screenshot_20231212-015528_myQ.thumb.jpg.59223b010b0ec74c4c9151a09775039e.jpg.30e907b66e3c44fe22933fe7ed501991.jpg

Ενδέχεται να τους έχουν περισσέψει άπω αυτά και αποφασίζανε να τα κάψουν μόνοι τους

Από πότε ξεκίνησε η Q τα δώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια;;;;

Είναι πρόσφατη φωτογραφία; αληθινή έτσι;

5 minutes ago, elkons said:

Από πότε ξεκίνησε η Q τα δώρα μετά από πάρα πολλά χρόνια;;;;

Είναι πρόσφατη φωτογραφία; αληθινή έτσι;

Του 12/2023 αποζημίωση για downtime
Αστειευόμουνα...

Είχε πέσει το δίκτυο τότε ;

Λέω κγω δίνει τζάμπα η nova,δύσκολο στη καρτοκινητη έχει πάρα πολλά χρόνια, τα Χριστούγεννα πάλι μόνο Cosmote κ vdf έδιναν 

Από τις ανακοινώσεις τροποποίησης όρων που έστειλαν το τελευταίο διάστημα όλοι οι πάροχοι, αυτή ήταν η πιο βολικά αναγνώσιμη 👍

Ναι γιατί Τα έχουν με κόκκινο. 
Οπως και το νέο νόμο που τους έφτιαξε η κυβέρνηση. 

Είναι απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τελικά. Στα λινκ πιο πάνω έχουν τις αλλαγές με κόκκινα, αλλά θέλει υπολογιστή γιατί από το κινητό τόσες σελίδες είναι δύσκολο.

Ας υπάρχει ο νόμος εδώ

Απόφαση ΕΕΤΤ Αριθμ. 1097/4B/2024 ΦΕΚ 1282/Β/26-2-2024

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

On 15/9/2024 at 4:21 ΜΜ, Gv2008 said:

Οι άνθρωποι είναι επιεικώς απαράδεκτοι. Από την παρασκευή μέχρι και τώρα μου έχουν έρθει 4.894 μηνύματα από τη nova 

IMG_0168.png

Δεν κατάλαβες όλα αυτά τα συμβόλαια στα χρεώνουν θα σου έρθουν με νταλίκα οι sim 😂😂😂😂😂😂😂😂

4 ώρες πριν, MIKU said:

Nova εγγύηση ..... μια με τις ρήτρες διακοπής μια με αυτά έτσι βγαίνει το παραδάκι.... 😂😂😂

νοβα ονλυ 😂