eridion25 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Μιλαμε αυτη η εταιρια θα αλλαξει ονομα καθρε 15 χρονια δητε για παραδηγμα το μοτιβο telestet-wind-nova πως θα ονομαζεται η εταιρια το 2038 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Έκανες επανεκκίνηση;Ναι μόλιςΔεν άλλαξε κάτι Poco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 2 minutes ago, eridion25 said: Μιλαμε αυτη η εταιρια θα αλλαξει ονομα καθρε 15 χρονια δητε για παραδηγμα το μοτιβο telestet-wind-nova πως θα ονομαζεται η εταιρια το 2038 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Telenond 🤣🤣🤣 1 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisvasileiou Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 25 minutes ago, georgeavl3 said: Και στην Ξάνθη άλλαξε ταμπέλα το κατάστημα παιδιά και όπως φαίνεται παντού. Όσον αφορά το όνομα δικτύου, βλέπω WIND GR ακόμη. Poco X3 Pro via Tapatalk Δοκίμασες την επανεκκίνηση; Το κινητό μου και της μάνας μου έτσι άλλαξαν από Wind σε Nova. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 ΝαιPoco X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 36 minutes ago, Gv2008 said: Το netmonster λέει ακόμα WIND και το speedtest λέει ακόμα Telestet Όλα στο πρόγραμμα! 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 19 minutes ago, eridion25 said: Μιλαμε αυτη η εταιρια θα αλλαξει ονομα καθρε 15 χρονια δητε για παραδηγμα το μοτιβο telestet-wind-nova πως θα ονομαζεται η εταιρια το 2038 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Να προσθέσω το ΤΙΜ 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_patra Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Ακόμα σε εμένα να αλλάξει 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 3 minutes ago, vassilis_patra said: Ακόμα σε εμένα να αλλάξει υπομονή.. έρχεται με ota αύριο μεθαύριο θ έχει αλλάξει παντού. 15 minutes ago, dimitrisvasileiou said: Δοκίμασες την επανεκκίνηση; Το κινητό μου και της μάνας μου έτσι άλλαξαν από Wind σε Nova. σε μερικούς πιάνει αυτό σε άλλους πάλι όχι.. έχω κάνει πραγματικά 7 ,8 φορές. δεν έχει αλλάξει..μου κάνει ναζακια!🤣 Edited January 10, 2023 by Nickchris36 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση. Δοκιμάστε με λειτουργία πτήσης. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 46 minutes ago, georgeavl3 said: Και στην Ξάνθη άλλαξε ταμπέλα το κατάστημα παιδιά και όπως φαίνεται παντού. Όσον αφορά το όνομα δικτύου, βλέπω WIND GR ακόμη. Poco X3 Pro via Tapatalk Εκεί έχετε δύο καταστήματα από ότι φαίνεται πια. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 6 minutes ago, scream said: Δεν χρειάζεται επανεκκίνηση. Δοκιμάστε με λειτουργία πτήσης. ούτε με αυτό άλλαξε σε μένα. 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Και σε εμένα άλλαξε από TIM GR σε NOVA. Ναι όπως το βλέπετε έτυχε να βλέπω την οθόνη να αλλάζει από WIND GR σε "Μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης" και μετά από ένα λεπτό σε TIM GR όπου δεν διήρκησε ούτε ένα δευτερόλεπτο και τσουπ NOVA. Από τους φίλους μου με μπλε μόνο το 40% έχει δει το νέο λόγκο ΥΓ:Δεν με αποχαιρέτησε η WIND 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Αραγε στην καρτοκινητή θα σταματήσει το άθλιο 0,30€ που χρεώνει σε κάθε ανανέωση; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Δύο ώρες έμειναν ακριβώς άντε να δούμε 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Στις νεότερες κάρτες έχει αλλάξει;; 2ετίας. Σε εμένα όχι ακόμη! 7/22 η σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) Όπως πάρα πολύ σωστά προβλέψαμε, ήρθε προσφορά ανανέωσης στο συμβόλαιό μου, το οποίο σημειωτέον λήγει Ιούνιο του 24 στα ίδια χρήματα. Εγώ δηλαδή έχω τώρα το w unlimited στα 34,87 ευρώ και η προσφορά είναι να έχω το νέο unlimited στα 35 ευρώ. Γράφει χαρακτηριστικά Ναι, αλλά εφόσον και τώρα έχω απεριόριστα data ομιλία και sms τι διαφορετικό έχει το καινούργιο πρόγραμμα; Επίσης αυτό αναιρεί το προηγούμενο που συζητούσαμε, ότι θα υπάρχει το full unlimited πρόγραμμα στα 33 ευρώ. Eάν υπάρχει το full unlimited στα 33 ευρώ, εγώ γιατί να ανανεώσω με 35; Edited January 10, 2023 by p_k 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellasEuro2024 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) Edited January 10, 2023 by hellasEuro2024 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Κάτι μου λέει πάντως ότι δεν θα δώσουν σημασία καθόλου στα καρτοκινητά και θα επικεντρωθούν περισσότερο στα συμβόλαια και στα συνδυαστικά προγράμματα…. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 3 ώρες πριν, paanos said: Τα iphone θέλουν αναβαθμιση φορέα, πιθανοτατα με το επόμενο iOS Άρα όσοι έχουμε iPhone να μην περιμένουμε αλλαγή.🤐 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 16 minutes ago, p_k said: Όπως πάρα πολύ σωστά προβλέψαμε, ήρθε προσφορά ανανέωσης στο συμβόλαιό μου, το οποίο σημειωτέον λήγει Ιούνιο του 24 στα ίδια χρήματα. Εγώ δηλαδή έχω τώρα το w unlimited στα 34,87 ευρώ και η προσφορά είναι να έχω το νέο unlimited στα 35 ευρώ. Γράφει χαρακτηριστικά Ναι, αλλά εφόσον και τώρα έχω απεριόριστα data ομιλία και sms τι διαφορετικό έχει το καινούργιο πρόγραμμα; Επίσης αυτό αναιρεί το προηγούμενο που συζητούσαμε, ότι θα υπάρχει το full unlimited πρόγραμμα στα 33 ευρώ. Eάν υπάρχει το full unlimited στα 33 ευρώ, εγώ γιατί να ανανεώσω με 35; Αυτό φίλε με τα 33 ήταν μάλλον ράδιο αρβύλα από το adslgr.com μπορεί να είναι αυτή η τιμή σε συνδυαστικό με σταθερό. Δεν έχεις κανένα λόγο να το αναβαθμίσεις ακόμα και να αλλάξουν οι όροι που έχεις μέχρι σήμερα με το παλιό συμβόλαιο. Άλλα στοιχεία δεν σου δίνει για τις παροχές από το application; Edited January 10, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
algedan Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Προς moderators, αύριο αλλάζει και εδώ το forum της wind σε Nova; Θα γίνει merge και το μικρό της forthnet/Nova; Συγγνώμη για τις ξενερωτες τεχνικές ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 15 minutes ago, Eliseos said: Κάτι μου λέει πάντως ότι δεν θα δώσουν σημασία καθόλου στα καρτοκινητά και θα επικεντρωθούν περισσότερο στα συμβόλαια και στα συνδυαστικά προγράμματα…. Και εγώ αυτό πιστευω. Η Νόβα θα προσπαθησει να πουλήσει περισσότερα συμβόλαια σε συνδυασμό με συμβόλαια κινητής, κανοντας την καρτοκινητη ασυμφορη. 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 38 ευρώ για τον πατέρα μου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Θα πουλήσει όλη την ψυχαγωγία-επικοινωνία πακέτο.Οι συνδυασμοί είναι το κέρδος τους κι εκεί νομίζω θα είναι η στόχευσηSent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts