Nickchris36 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 7 ώρες πριν, babakos said: Το έστειλα σε ενα γνωστό μου μεγαλοστέλεχος στην πράσινη και έχουν τρομοκρατηθεί... Δεν θα κοιμηθούν μεχρι μεθαύριο... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🥳 5 minutes ago, cmvr said: Γαμώτο τι θα κάνουμε τώρα που σε λίγες ώρες θα αποκαλυφθεί η νέα Nova. Με τι θα ασχολούμαστε ρε γαμώτο από την Τετάρτη και μετά να γράφουμε τα σούπερ πράγματα που θεωρητικά θα κάνει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Εκλαψαααα🤣 1 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, babakos said: Το έστειλα σε ενα γνωστό μου μεγαλοστέλεχος στην πράσινη και έχουν τρομοκρατηθεί... Δεν θα κοιμηθούν μεχρι μεθαύριο... Εμένα μου είπαν στα κεντρικά της Telekom στην Γερμανία και στα κεντρικά του Vodafone group στην Αγγλία έχουν τις εταιρικές σημαίες τους μεσίστιες. Έχουν τόσο μεγάλο άγχος που τελείωσαν όλα τα αγχολυτικά σε Γερμανία και Αγγλία 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Στην σταθερη περιμένω να δούμε χαμηλές τιμές στις fiber στην κινητή φοβάμαι ότι θα φάμε φόλα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited January 9, 2023 by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 4 minutes ago, cmvr said: Εμένα μου είπαν στα κεντρικά της Telekom στην Γερμανία και στα κεντρικά του Vodafone group στην Αγγλία έχουν τις εταιρικές σημαίες τους μεσίστιες. Έχουν τόσο μεγάλο άγχος που τελείωσαν όλα τα αγχολυτικά σε Γερμανία και Αγγλία 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Στην σταθερη περιμένω να δούμε χαμηλές τιμές στις fiber στην κινητή φοβάμαι ότι θα φάμε φόλα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Band 20 και ξερό ψωμί!!Ρέι!!!!!🥳🤣 4 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Με μεγάλα το γράφει το όνομα. https://techmaniacs.gr/ayti-einai-i-nea-sim-meta-ti-sygchoneysi-nova-wind-pos-fainetai-to-logo-stin-othoni-kleidomatos/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) Σε φιλικό πρόσωπο άλλαξε το λογότυπο μόλις από WIND GR σε NOVA. Του έβγαλε η συσκευή του την ένδειξη:"Χωρίς δίκτυο"έκανε επανεκκίνηση και τσουπ NOVA με sim WIND από το 2019 EDIT:Στην δική μου WIND sim ακόμα WIND GR ακόμα και μετά από δύο επανεκκινήσεις. Παίζει ρόλο το ότι δεν έχει υπόλοιπο; Edited January 9, 2023 by aektzhs 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) 10 minutes ago, aektzhs 1 said: Σε φιλικό πρόσωπο άλλαξε το λογότυπο μόλις από WIND GR σε NOVA. Του έβγαλε η συσκευή του την ένδειξη:"Χωρίς δίκτυο"έκανε επανεκκίνηση και τσουπ NOVA με sim WIND από το 2019 EDIT:Στην δική μου WIND sim ακόμα WIND GR ακόμα και μετά από δύο επανεκκινήσεις. Παίζει ρόλο το ότι δεν έχει υπόλοιπο; δε νομίζω να παίζει ρόλο,εγώ έχω συμβόλαιο και ακόμα το παλιό είναι. νομίζω σταδιακά θα αλλαξει παντου Edited January 9, 2023 by Nickchris36 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Ορίστε που βιαζόσασταν... Θα γίνει και σε μας. Εγώ ακόμα WIND GR.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Wind ακομη (ε ω q) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 29 minutes ago, georgeavl3 said: Ορίστε που βιαζόσασταν... Θα γίνει και σε μας. Εγώ ακόμα WIND GR. Poco X3 Pro via Tapatalk Και εμένα το f2g ακόμα wind γράφει 😃 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Κι εδώ ακόμη WIND GR 59 minutes ago, aektzhs 1 said: Σε φιλικό πρόσωπο άλλαξε το λογότυπο μόλις από WIND GR σε NOVA. Του έβγαλε η συσκευή του την ένδειξη:"Χωρίς δίκτυο"έκανε επανεκκίνηση και τσουπ NOVA με sim WIND από το 2019 EDIT:Στην δική μου WIND sim ακόμα WIND GR ακόμα και μετά από δύο επανεκκινήσεις. Παίζει ρόλο το ότι δεν έχει υπόλοιπο; Χωρίς να κάνει ο ίδιος επανεκκίνηση όλα αυτά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) Άντε 23 ώρες και 45 λεπτά ακόμα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Edited January 9, 2023 by cmvr 1 1 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 (edited) 7 minutes ago, cmvr said: Άντε 23 ώρες και 45 λεπτά ακόμα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 δε θ κλείσει μάτι απόψε λεμεεε🥳🥳🥳🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Φορτσα Νοβάρα Edited January 9, 2023 by Nickchris36 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Η αγωνία είναι μεγάλη..... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 Τι θα γινει θα στειλουν sms στους συνδρομιτες της wind στης 11 ιανουαριο που να λει η wind εγινε nova η πηστευτε οπος δεν χριαζεται και ετσι θα γλητωση η εταιρια 0.30€ για το καθε sms 🤣🤣🤣🤣 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 12 minutes ago, eridion25 said: Τι θα γινει θα στειλουν sms στους συνδρομιτες της wind στης 11 ιανουαριο που να λει η wind εγινε nova η πηστευτε οπος δεν χριαζεται και ετσι θα γλητωση η εταιρια 0.30€ για το καθε sms 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 1 ώρα πριν, Nickchris36 said: δε θ κλείσει μάτι απόψε λεμεεε🥳🥳🥳🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣 σταμάτησαμε όλοι να σχολιάζουμε για το θέμα της nova. Λίγες ώρες έμειναν. Μέχρι και αυτό μας χάλασε η nova τις προβλέψεις μας στην κουβέντα επάνω 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2023 1 minute ago, cmvr said: 🤣 σταμάτησαμε όλοι να σχολιάζουμε για το θέμα της nova. Λίγες ώρες έμειναν. Μέχρι και αυτό μας χάλασε η nova τις προβλέψεις μας στην κουβέντα επάνω 🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 τι θα γίνει πχιά?? που είναι το νέο όνομα φορέα? 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 9 minutes ago, Nickchris36 said: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 τι θα γίνει πχιά?? που είναι το νέο όνομα φορέα? Το 2024 θα μας το αλλάξουν 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 1 minute ago, cmvr said: Το 2024 θα μας το αλλάξουν 🤣🤣🤣🤣🤣 παρωδία κατάντησε.. 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Έτοιμοι 4 5 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Έκανες κάτι ή από μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Έκανα επανεκκίνηση της συσκευής. Στο δεύτερο κινητό που έχω την twin sim, δεν άλλαξε το logo. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Εμένα ακόμα wind gr γράφει. Δεν πειράζει λίγες ώρες έμειναν να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν και βλέπουμε αν αξίζει να αλλάξω sim στο f2g για να γράφει και αυτό nova. Πάντως πολύ ησυχία έπεσε. Εδώ ακόμα στην CES την προηγούμενη μέρα διαρρέει και κάτι 🤣🤣🤣🤣🤣 2 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 Τι άλλο να διαρρεύσει; Έχουμε μάθει τιμές συμβολαίων και κινητής και σταθερής. Συνοπτικά: 33€ όλα απεριόριστα, 27€ 15GB και μετά απεριόριστα με μειωμένη (μάλλον τελικά 1mbps αντί για 384kbps), 18€ 2GB. Έκπτωση 6€ αν έχετε σταθερό ή τηλεόραση ή άλλο κινητό. Στο σταθερό μέχρι στιγμής μόνο νέες ταχύτητες σε δίκτυο FTTH Nova-Wind, 33€ η 1Gbps και 26€ η 500αρα. Καμία νέα αλλαγή στα καρτοκινητά σε πρώτη φάση. 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2023 (edited) 10 minutes ago, paanos said: Τι άλλο να διαρρεύσει; Έχουμε μάθει τιμές συμβολαίων και κινητής και σταθερής. Συνοπτικά: 33€ όλα απεριόριστα, 27€ 15GB και μετά απεριόριστα με μειωμένη (μάλλον τελικά 1mbps αντί για 384kbps), 18€ 2GB. Έκπτωση 6€ αν έχετε σταθερό ή τηλεόραση ή άλλο κινητό. Στο σταθερό μέχρι στιγμής μόνο νέες ταχύτητες σε δίκτυο FTTH Nova-Wind, 33€ η 1Gbps και 26€ η 500αρα. Καμία νέα αλλαγή στα καρτοκινητά σε πρώτη φάση. To 33 που προέκυψε; Βάλε link να το δω ; Έτσι και αλλιώς όπως λέει και το τραγούδι των zik Zak με πια μικρή παραφράση "Λίγες ώρες μείνανε, μάτια μου γλυκά". 🤣🤣🤣🤣🤣 Edited January 10, 2023 by cmvr 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts