Mark_K Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Menu->Settings->Connectivity->Data accounts και εκεί έχει επιλογή για να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό(προφίλ) σύνδεσης. Αν δεν έχει αυτά τότε ναι, έχουμε ίσως διαφορετικό μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizard13 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 (edited) Γεια σας! Αν στην αρχική σελίδα εγγραφής του mywind δεν επιλέξω την την υπηρεσία e-bill, μπορώ να το κάνω αργότερα μέσα από την ίδια την εφαρμογή mywind και ακόμα πιο μετά αν θέλω να το ανακαλέσω; Χωρίς ενεργοποίηση του e-bill, φαίνεται από την εφαρμογή mywind ο νέος λογαριασμός που μπορεί να έχει εκδοθεί ή μόνο από το e-bill θα μπορώ να τον βλέπω ηλεκτρονικά; ΥΓ: Δεν είδα να υπάρχει κάποια μηνιαία χρέωση για χρήση του e-bill, σωστά; Edited February 4, 2017 by Wizard13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 To e-bill δεν είναι κάτι πέρα από τη δυνατότητα να βλέπεις πλέον τον λογαριασμό σου σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από το my wind. Θα υπάρχει ένδειξη για το ποσό και κωδικό πληρωμής, αλλά μπορείς να κατεβάσεις και σε PDF το ίδιο ακριβώς έγγραφο που σου έρχεται ταχυδρομικά έως τώρα, ενώ έχεις πρόσβαση και σε πλήρη ανάλυση κλήσεων. Από ότι βλέπω στο δικό μου λογαριασμό, έχει στις ρυθμίσεις την δυνατότητα απενεργοποίησης του e-bill. Επιλέγεις επίσης e-mail που θα σου έρχεται ειδοποίηση για έκδοση λογαριασμού και αριθμό κινητού για να κάνει το ίδιο με SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizard13 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 To e-bill δεν είναι κάτι πέρα από τη δυνατότητα να βλέπεις πλέον τον λογαριασμό σου σε ηλεκτρονική μορφή μέσα από το my wind. Θα υπάρχει ένδειξη για το ποσό και κωδικό πληρωμής, αλλά μπορείς να κατεβάσεις και σε PDF το ίδιο ακριβώς έγγραφο που σου έρχεται ταχυδρομικά έως τώρα, ενώ έχεις πρόσβαση και σε πλήρη ανάλυση κλήσεων. Από ότι βλέπω στο δικό μου λογαριασμό, έχει στις ρυθμίσεις την δυνατότητα απενεργοποίησης του e-bill. Επιλέγεις επίσης e-mail που θα σου έρχεται ειδοποίηση για έκδοση λογαριασμού και αριθμό κινητού για να κάνει το ίδιο με SMS. Μάλιστα, ευχαριστώ. Είναι δωρεάν υπηρεσία, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Φυσικά και είναι. Θα ήταν παράλογο να είχε κάποια χρέωση. Ίσα ίσα που γλυτώνουν την εκτύπωση και τα έξοδα αποστολής... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wizard13 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Φυσικά και είναι. Θα ήταν παράλογο να είχε κάποια χρέωση. Ίσα ίσα που γλυτώνουν την εκτύπωση και τα έξοδα αποστολής... :lol: :lol::lol: Φυσικά έχεις δίκιο, αλλά από τότε που ήρθα στη Wind και είδα ότι χρεώνεται το 13800, αλλά και το e-mail στο windtools.gr, ρωτάω τα πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Φυσικά και είναι. Θα ήταν παράλογο να είχε κάποια χρέωση. Ίσα ίσα που γλυτώνουν την εκτύπωση και τα έξοδα αποστολής... :lol: Σίγουρα και αυτούς τους συμφέρει, αλλά και τον καταναλωτή τον βολεύει, από το να μαζεύει χαιρετούρα. Είναι και οικολογικό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Merilin Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΡΙΛ ΛΙΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Κ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ SMARTPHONE Η ΕΝΑ TABLET.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SMARTPHONE? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited February 15, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdianos Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Γιατί δεν τους ρωτάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amnis Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Ίσως για το "αυθεντικό" DZ09 να υπήρχε. Έχουν βγει αρκετοί κλώνοι του, ένας εκ των οποίων είναι και το DZ09D, που έχει χειρότερο επεξεργαστή και μνήμη. Από ότι έχω ψάξει δεν υπάρχει ελληνική rom. Χαρακτηριστικά επεξεργαστή κλπ κανείς? Αυτό ειναι μπορείτε να τα τσεκάρετε? http://www.gsmarena-mobiles.com/dz09-bluetooth-smart-watch Μια και έχει Ελληνική ROM (δεν έχω βρει αλλού Ελληνική) πως μπορούμε να πάρουμε ένα image της ROM να την δοκιμάσουμε και αλλού? :rolleyes: Edited February 16, 2017 by amnis Παράθεση Smile for ever. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Αυτό στο link είναι η καλύτερη εκδοχή του, με παραπάνω μνήμη. Πλέον νομίζω πως είναι λίγο δυσεύρετο. Αν ψάξεις στο xda υπάρχει τρόπος να πάρεις αντίγραφο της rom, και έχει και κάποια θέματα με αρκετές rom που μπορεις να δοκιμάσεις. Προσωπικά βαριέμαι να μπω σε αυτήν τη διαδικασία για κάτι που πήρα πάμπφθηνα σαν γκατζετάκι και το χρησμοποιώ ελάχιστα. Και που δεν βλέπει ελληνικά το δικό μου, προτίμησα να φτιάξω ένα αντίγραφο των βασικών επαφών μου με λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Πάντως βλεπω πολυ κοσμο να το φοραει, αρα καλα τους πήγε η "προσφορα" Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εάν κάποιος με πάρει τηλ στο ρολοι, πρεπεθ να έχω καλώδιο hands-free/bluetooth για να μιλήσω, ή μπορω να το εχω ανοικτή ακρόαση και να μιλαω στο ρολοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Αν δεν έχεις bluetooth h/f λειτουργεί με ανοιχτή ακρόαση εξ ορισμού. Προσωπικά δεν το βλέπω πολύ βολικό για αυτό όταν τύχει να το χρησιμοποιήσω το έχω με bluetooth μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Αν δεν έχεις bluetooth h/f λειτουργεί με ανοιχτή ακρόαση εξ ορισμού. Προσωπικά δεν το βλέπω πολύ βολικό για αυτό όταν τύχει να το χρησιμοποιήσω το έχω με bluetooth μαζί. Αρα λειτουργεί μεγάφωνο. Άραγε εχει μικρόφωνο να του μιλάς; Στυλ ιππότης της ασφάλτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Ε, φυσικά και έχει. Διαφορετικά πως θα δούλευε σαν τηλέφωνο χωρίς h/f συνδεδεμένο; Κάποια από τα "καλά" μοντέλα, αυτά με καλύτερο cpu/μνήμη κλπ, στο menu τους έχουν και ραδιόφωνο. Αν τους συνδέσεις ακουστικά που αντί για καρφάκι έχουν micro usb(υπάρχουν αντάπτορες στο ebay), λειτουργούν, και ενδεχομένως να κάνει και για κλήσεις. Το δικό μου το "απλό", μια φορά που του συνέδεσα ένα h/f που είχε Micro usb δεν έκανε τίποτα. Οι ήχοι από το ηχείο ή το bluetooth πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAZSKG Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εγώ απλά σκέφτομαι να το πάρω για το τρίτο μου καρτοκινητό, αλλά χωρις να κουβαλάω καλωδια και Bluetooth ακουστικά για να απαντήσω σε μία κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Πάνω στη μηχανή μου φορώντας άλλης Κινεζιάς smartwatch με 20$ πριν 4 χρόνια, σταμάταγα στην άκρη του δρόμου και απάνταγα με 1 touch στην οθόνη ή πάτημα κουμπιού: Βολικότατα αυτά τα Κινέζικα smartwatch αλλά μετά από 3 μήνες χρήσης μου "έκαψε"/κοκκίνησε τον έξω καρπό του χεριού: Φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα συμβαίνει και σε αυτό. Δεν είναι να το φοράς διαρκώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos840 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Καλημέρα με μια ερώτηση, Θέλω να κάνω εκτροπή κλήσης ενός μόνο αριθμου wind σε έναν άλλο αριθμό πάλι wind. Εννοώ το νούμερο X ενώ καλεί τον Y να χτυπάει στον Z. Αυτό το έχω κανει από κινητο που εχει στις ρυθμισεις την προώθηση κλήσης,αλλα τώρα έχω ενα σονυ που δεν εχει αυτη τη δυνατότητα γιαυτο και ρωτάω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Εννοείς προώθηση ΜΟΝΟ συγκεκριμένου αριθμού όταν καλεί; Και οι άλλοι (εκτός αυτού του αριθμού όταν καλεί) αριθμοί όταν καλούν να μην προωθούνται; Νομίζω ότι προώθηση κλήσεων γίνεται γενικά μέσω των εταιριών κινητής (σε όλες τις εισερχόμενες) μέχρι να την απενεργοποιήσεις την προώθηση κλήσεων (πχ όταν γυρνάς σπίτι σου και να την ενεργοποιείς ξανά το πρωΐ). Αν ζητάς αυτό, νομίζω ότι θα το βρεις μόνο σε application....ΑΝ γνωρίζει κάποιος κάτι τέτοιο , θα στο πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos840 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μιλάω για προώθηση ενός μόνο αριθμου. Σε ενα Samsung που είχα μπορούσα να το κάνω από τις ρυθμισεις κλήσεων. Ρωτώ μήπως ξερει κανείς, πριν παρω την εταιρία να ρωτήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Εγώ απλά σκέφτομαι να το πάρω για το τρίτο μου καρτοκινητό, αλλά χωρις να κουβαλάω καλωδια και Bluetooth ακουστικά για να απαντήσω σε μία κλήση. Μολονότι τα έκραζα τα smartwatch, τώρα βλέπω πόσο χρήσιμα είναι. Να το πάρεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Αν κατάλαβα καλά εννοείς να σε παιρνω εγω και να προωθείται σε αλλο νουμερο,ενω οταν σε παίρνει άλλος να μην προωθείται?Επιλεκτική προώθηση κλήσης δηλαδή. Δεν νομίζω να υπάρχει κατι τέτοιο σαν υπηρεσία δικτύου. Ισως κάποια εφαρμογή να μπορεί να το κάνει. Στο samsung που είχες πως ακριβώς λεγόταν και που υπήρχε η υπηρεσία αυτή μέσα στο τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos840 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Σωστά η εταιρία δεν προσφέρει κάτι τέτοιο,ρωτησα. Λοιπόν εκανα το εξής.Πηγαινα στον αριθμό που ήθελα να προωθήσω και μεσου εκεινου(επεξεργασια αριθμου-κλησης κάτι τετοιο) διάλεγα σε ποιον αριθμό να χτυπά-προωθείται όταν πχ δεν απαντα,οταν μιλάει,οταν είναι κλειστο κτλ. Άρα πρέπει να βάλω τη SIM σε εκείνο το κινητο και να το ρύθμιση έτσι, μου φαίνεται ότι θα δουλέψει,αντε να δούμε και άντε να θυμηθώ ποιο Samsung ήταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Σωστά η εταιρία δεν προσφέρει κάτι τέτοιο,ρωτησα. Λοιπόν εκανα το εξής.Πηγαινα στον αριθμό που ήθελα να προωθήσω και μεσου εκεινου(επεξεργασια αριθμου-κλησης κάτι τετοιο) διάλεγα σε ποιον αριθμό να χτυπά-προωθείται όταν πχ δεν απαντα,οταν μιλάει,οταν είναι κλειστο κτλ. Άρα πρέπει να βάλω τη SIM σε εκείνο το κινητο και να το ρύθμιση έτσι, μου φαίνεται ότι θα δουλέψει,αντε να δούμε και άντε να θυμηθώ ποιο Samsung ήταν. Δεν νομίζω να δουλέψει έτσι, πρέπει η συγκεκριμένη εφαρμογή που το κάνει αυτό να βρίσκεται στο κινητό σου. Κάπως με τις ομάδες γίνεται, εγώ έχω συγκεκριμένες επαφές στην ομάδα "Φωνητικό μήνυμα" που τις στέλνω... αδιάβαστες. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts