Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδιά στην Wind θα μάθουν να εξυπηρετούν τον πελάτη σε συμβόλαιο και κάρτοκηνιτο η χειρότερη όλων τι θα γίνει μ' αυτούς στο κέντρο της Αθήνας και να μην έχω σήμα. Με άλλη κάρτα για ποίο λόγω λειτουργεί κανονικά και εξυπηρέτηση δεν έχω.
Μην αλλάζουμε εταιρίες σαν τα πουκάμισα να αλλάζουμε πακέτα σαν τα πουκάμισα

Όταν το συγκεκριμένο πακέτο ήταν εμπορικά διαθέσιμο, το πακέτο των 200 λεπτών προς όλους δεν υπήρχε, απλά αποτελεί προσθήκη για όσους δεν έχουν κάνει ακόμα την αλλαγή σε f2g. Ακόμα και στην σελίδα της εταιρείας, στην online παραγγελία, αναφέρει ότι θα σταλεί μια f2g κάρτα sim.

Αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... Το μήνυμά σου έρχεται σε αντίφαση με την υπογραφή σου.

Πήγα 2 φόρες στο κέντρο της Αθηνάς και δεν είχα σήμα με τον αριθμό μου, ενώ η κάρτα μου δεν είχε λήξει. Με άλλο αριθμό ΟΤΕ έχω σήμα(στην ίδια συσκευή) τους ρωτάω για ποίο λόγω και δεν μου απαντάνε. Τα έχω χάσει οι μισοί Μεγαρίτες έφυγαν για αυτό το λόγω.

Οι Μεγαρίτες έφυγαν γιατί δεν είχαν σήμα στο κέντρο της Αθήνας ; Για γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος.

Δηλαδή στα Μέγαρα έχεις σήμα;

Οι Μεγαρίτες έφυγαν γιατί δεν είχαν σήμα στο κέντρο της Αθήνας ; Για γίνε λίγο ποιο συγκεκριμένος.

Δηλαδή στα Μέγαρα έχεις σήμα;

όχι φυσικά απλά μου τα έλεγαν και δεν τους πίστευα συν ότι εξαιτίας τους έχασα 2 αριθμούς που τους είχα χρονιά.

Αν θες γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... Το μήνυμά σου έρχεται σε αντίφαση με την υπογραφή σου.
Η μη εξυπηρέτηση είναι πόλη σοβαρώς λόγος, για εμένα προσωπικά, για φύγεις από μια εταιρία ως πελάτης-καταναλωτής

Αν θες μας αναφέρεις που ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας δεν είχες σήμα ,

Επίσης όσο αφορά τους αριθμούς που έχασες , θα μας ενδιέφερε να ακούσουμε πως τους έχασες.

Ομονήα και αμπελόκηποι Να πω την ιστορία μου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας είχα πρόγραμμα συμβολαίου πριν 2 χρονιά με αριθμούς που είχα από τα 14 μου έτη, τα οικονομικά όπως καταλαβαίνετε είναι δύσκολα για όλους, είχα καθυστέρηση λόγω φορολογικών υποχρεώσεων 2 μήνες πήγα να τους δώσω όλα τα χρήματα στο χέρι και μου λένε ότι δεν στο ενεργοποιούμαι τα έχασα. Είπα στην αρχή να πάρω κάρτα καθώς εγώ ήμουν υπεύθυνος τότε και αγόρασα κάρτα και είχα ξανά κακή εξυπηρέτηση καθώς τους είπα ότι δεν έχει σήμα και η συσκευή λειτουργεί κανονικά και δεν το διορθώσανε την κακή εξυπηρέτηση δεν την δέχομαι απλά φεύγω. Λεφτά τους δίνω, δεν τα έχω για πέταμα. Edited by gkamared

Συμφωνώ απόλυτα, ούτε στην Ομόνοια ούτε στους Αμπελόκηπους πιάνει στο Υπόγειο του Metro .

ΟΚ, όπως λέει και ο Vasileios... Ομόνοι και Αμπελόκηποι στα υπόγεια είναι δύσκολο να βγάλεις γραμμή... Όσο για τα νούμερα και την κακή εξυπηρέτηση, δεν σχολιάζω καθόλου

Συμφωνώ απόλυτα, ούτε στην Ομόνοια ούτε στους Αμπελόκηπους πιάνει στο Υπόγειο του Metro .

:lol::lol:

Πιάνει όμως στον Ευαγγελισμο και στο Σύνταγμα :p

:lol::lol:

Πιάνει όμως στον Ευαγγελισμο και στο Σύνταγμα :p

θα είναι τα μοναδικά σημεία που πιάνει στην Ελλάδα:lol:

Έχω Wind σταθερή (και καρτοκινητή) αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι, σταδιακά, περνάει η ιδέα της κλήσης σε πενταψήφιους αριθμούς, για καθημερινές ανάγκες (ΕΟΠΥΥ, φορείς, πίτσες κλπ), με σημαντική χρέωση, και όχι στους εννιαψήφιους που καλούσαμε παλιότερα, χωρίς χρέωση στους περισσότερους συνδρομητές πλέον.

Υπάρχει τρόπος να καλείται ο πενταψήφιος με την προσθήκη και άλλων αριθμών, ώστε να γίνει εννιαψήφιος, και να αποφύγουμε τη χρέωση;

Πιθανά να έχει ξανατεθεί το ερώτημα, αλλά έκανα αναζήτηση και δεν βρήκα το συγκεκριμένο αλλά άλλα ερωτήματα πολύ παλιά.

Έχω Wind σταθερή (και καρτοκινητή) αλλά με ενοχλεί το γεγονός ότι, σταδιακά, περνάει η ιδέα της κλήσης σε πενταψήφιους αριθμούς, για καθημερινές ανάγκες (ΕΟΠΥΥ, φορείς, πίτσες κλπ), με σημαντική χρέωση, και όχι στους εννιαψήφιους που καλούσαμε παλιότερα, χωρίς χρέωση στους περισσότερους συνδρομητές πλέον.

Υπάρχει τρόπος να καλείται ο πενταψήφιος με την προσθήκη και άλλων αριθμών, ώστε να γίνει εννιαψήφιος, και να αποφύγουμε τη χρέωση;

Πιθανά να έχει ξανατεθεί το ερώτημα, αλλά έκανα αναζήτηση και δεν βρήκα το συγκεκριμένο αλλά άλλα ερωτήματα πολύ παλιά.

ότι εταιρία και να έχεις, οι αριθμοί αυτοί χρεώνονται... Απλά σε πολλές περιπτώσεις όταν βλέπεις έναν πενταψήφιο... υπάρχει αντίστοιχα ενημέρωση για κλήση από κινητό καλέστε στον τάδε.... και συνήθως είναι κανονικός αριθμός όπου μπορείς να καταναλώσεις απο τα δωρεάν λεπτά ομιλίας σου

Σωστά, αυτό το έχω δει σε μερικές περιπτώσεις αλλά υπάρχουν άλλοι 5ψήφιοι, όπως για τον ΕΟΠΥΥ κ.α. που δεν δίνουν εναλλακτική λύση για κλήση με αστική χρέωση.

Γι' αυτό ψάχνομαι, μήπως υπάρχει λύση να αποφύγουμε την υψηλή χρέωση.

Σωστά, αυτό το έχω δει σε μερικές περιπτώσεις αλλά υπάρχουν άλλοι 5ψήφιοι, όπως για τον ΕΟΠΥΥ κ.α. που δεν δίνουν εναλλακτική λύση για κλήση με αστική χρέωση.

Γι' αυτό ψάχνομαι, μήπως υπάρχει λύση να αποφύγουμε την υψηλή χρέωση.

Αυτό έχει να κάνει με τους αριθμούς καθεαυτούς και τις υπηρεσίες. Είναι και ένας τρόπος να μαζεύουν λεφτά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες. Δεν έχει να κάνει με τα δίκτυα κινητής και με την Wind

Αυτό έχει να κάνει με τους αριθμούς καθεαυτούς και τις υπηρεσίες. Είναι και ένας τρόπος να μαζεύουν λεφτά οι συγκεκριμένες υπηρεσίες. Δεν έχει να κάνει με τα δίκτυα κινητής και με την Wind

Να τα κάναν και κάτι αυτά τα λεφτά που μαζευούν (υπέρ του κοινού) :mad:

Μάλλον κάνεις λάθος. Το κόστος του τηλεφωνήματος για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ (περίπου 1 ευρώ) δεν το εισπράττει ο οργανισμός αλλά οι εταιρείες τηλεφωνίας που έχουν πάρει τη δουλειά.

Να τα κάναν και κάτι αυτά τα λεφτά που μαζευούν (υπέρ του κοινού) :mad:

Χαχαχαχα, καλό το ανέκδοτο. Πάνε στο ίδιο ταμείο με αυτά που παίρνουν από τα διόδια...

Καλησπέρα.Ξεθάβω λίγο το θέμα μιας και θέλω να ρωτήσω πώς να κινηθώ με ένα αντίστοιχο πρόβλημα.Σύνδεσα το κινητό με το λάπτοπ μέσω techering για τρείς μέρες επειδή δεν είχα ίντερνετ.Εχω συμβόλαιο με την wind και δωρεάν 500 mb.Είχα κάνει ανανέωση για 100mb ακόμα μιας και είχε λήξη το προβλεπόμενο όριο βάση συμβολαίου δηλαδή τα 500.Ομως διαπίστωσα περιέργως ότι δεν μου είχε έρθει κάποιο μνμ ότι λήγουν και τα επιπλέον mb όπως είχε γίνει στην αρχή.Κάλεσα χτές την wind και ρώτησα άν υπάρχει κάποια υπέρογκη χρέωση ώστε να το σταματήσω και μου απάντησαν ότι δεν μπορούμε να το δούμε μιας και ο λογαριασμός βγαίνει σε λίγες μέρες.Σήμερα το πρωί μου έστειλαν μνμ να καλέσω το 1260 επειδή υπάρχει υπέρογκη χρέωση.Μου είπαν ότι έχω ξοδέψει 2G και η χρέωση για τον μήνα είναι 280 ευρώ!Αντι 45 που είναι το συμβόλαιο.Με απειλιτικό σχεδόν ύφος μου απάντησαν ότι άν δεν τους φέρω μέχρι αύριο 150 ευρώ θα διακοπεί η σύνδεση!

Ερωτώ λοιπόν.Γιατί δεν με ενημέρωσαν ότι έχουν τελειώσει τα mb με κάποιο μνμ ώστε να ξέρω ότι κινούμε εκτός ορίων;Γιατί όταν τοςυ πήρα τηλ δεν μου ανέφεραν τἰποτα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να δούν ακόμα τον λογαριασμό και την επόμενη μου έστειλαν μνμ για τον ίδιο λόγο;Πως είναι δυνατόν 2G να χρεώνονται με τέτοια εξωπραγματικά ποσά;Πώς να κινηθώ σε αυτήν την περίπτωση

Σκέφτομαι ακόμα και να σπάσω το συμβόλαιο,ξέρει κανείς τι διαδικασία γίνεται και τι θα χρεωθώ;Προτιμώ να τους δώσω ένα ποσό και να απαλλαγώ τελείως απο το βρεθώ στο μέλλον πάλι με αναίτια υπέρογκους λογαρισμούς.

Δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η υπηρεσία που περιγράφεις με την ειδοποίηση όταν ξεπεραστεί το όριο.
Φιλικά Γιώργος

Οταν τελειώνουν τα mb έρχεται μνμ ότι απομένουν 10 πχ.Θεωρώ πάντως κωμικό τα 2g που έκανα να χρεώνονται πάνω απο 200 ευρώ ουσιαστικά.Ούτε κατέβασα τίποτα αρχεία ούτε τίποτα.Επίσης τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για τον λογαριασμό.Ισως τους έβαλα ιδέες...

Όταν έκανες το συμβόλαιο δεν σε ρώτησαν αν θέλεις να υπάρχει ένα χρηματικό όριο στον μηναίο λογαριασμό; Ευτυχώς τελειώνει σε μερικούς μήνες το δικό μου και ούτε καν σκέφτομαι για ανανέωση. Edited by Brainmorf

Everything is a frequency 

Οταν τελειώνουν τα mb έρχεται μνμ ότι απομένουν 10 πχ.Θεωρώ πάντως κωμικό τα 2g που έκανα να χρεώνονται πάνω απο 200 ευρώ ουσιαστικά.Ούτε κατέβασα τίποτα αρχεία ούτε τίποτα.Επίσης τους πήρα τηλ και τους ρώτησα για τον λογαριασμό.Ισως τους έβαλα ιδέες...

Ήξερες όμως ότι τα 500 είχαν τελειώσει , και είχες αγοράσει μόνο 100 ΜΒ

Παρόλο που είχες μόνο 100ΜΒ προσπάθησες να καλύψεις τις ανάγκες ενός λάπτοπ για 3 ημέρες.

Πράγμα αδύνατον φυσικά ......

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked