Petros the Great Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Αυτό το είδατε; http://users.myqnet.gr/~ptg/gad.jpg Φωτογραφικές μηχανές, cd players, mp3 players, walkie talkie, gps, portable dvd players και άλλο πολλά + μπαταρίες... στα καταστήματα ΤΙΜ :rolleyes: Τα βγάζει ο Γερμανός και τα παίρνει η ΤΙΜ; :shifty: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Εκείνες οι μπάλες τι είναι; Τους περίσσεψαν από τότε που τις έδιναν με τα TIM Flexy;;; :p Πάντως εγώ το Scramble δεν είδα ακόμη και ανησυχώ... :p Anyway καλό κουράγιο σ'αυτούς που δουλεύουν στα καταστήματα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Εκείνες οι μπάλες τι είναι; Τους περίσσεψαν από τότε που τις έδιναν με τα TIM Flexy;;; :p Πάντως εγώ το Scramble δεν είδα ακόμη και ανησυχώ... :p Anyway καλό κουράγιο σ'αυτούς που δουλεύουν στα καταστήματα! ;) Οι μπάλες είναι cd players-ραδιόφωνα και δε συμμαζεύεται :lol: Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι μικρό σε μέγεθος, στα μεγαλύτερα θα βάλουν και τηλεοράσεις, home cinema κλπ άραγε; :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 σε ποιο μαγαζι ειναι βρε?????? πωπωωωωωωωωωωωωωω!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Σε μένα πάντως συνδέθηκε το EMSN.Γιατί δεν σβήνεις το TIM INTERNET προφίλ από το κινητό σου;σου χρησιμεύει σε κάτι; εχω την εντυπωση οτι αυτο το java-προγραμματακι (και καποια αλλα που αναφερθηκαν απο αλλους πιο πανω) ΔΕΝ θα λειτουργησουν με το gwap AP. Νομιζω οτι εξαρταται ΚΑΙ απο τη συσκευη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Η μεγάλη διαφορά της cosmote από τις άλλες 2 είναι ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης, όπου είναι 20 δευτερόλεπτα αντί 30... Δεν είναι καθόλου αμελητέο αυτό... ;) Αλλά όπως έχω αναφέρει αλλού, επειδή πρόκειται για "δημόσιο"... άσε καλύτερα. :lol: αυτο που λες φιλε μου αλλαξε εδω και ... ΧΡΟΝΙΑ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 ... ΜΟΝΟ Η Q,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑΣ... πλεον, εκτος απο την Q, ελαχιστο χρονο ομιλιας δεν εχει και το FROG :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Σε μένα πάντως συνδέθηκε το EMSN.Γιατί δεν σβήνεις το TIM INTERNET προφίλ από το κινητό σου;σου χρησιμεύει σε κάτι; nai... xoris ayto den me vazei sto tim plus..... se kanena wap site... lol Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Παιδιά όντως δεν κατεβάζει πάνω από 300ΚΒ και όχι 1ΜΒ!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Διότι το ίδιο αρχείο που έβαλα να κατεβάσω πριν περίπου ένα μήνα το οποίο κατέβηκε τότε, τώρα πια δεν κατεβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Παιδιά όντως δεν κατεβάζει πάνω από 300ΚΒ και όχι 1ΜΒ!! Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Διότι το ίδιο αρχείο που έβαλα να κατεβάσω πριν περίπου ένα μήνα το οποίο κατέβηκε τότε, τώρα πια δεν κατεβαίνει... Tι έλεγα εγώ? Πριν 2 μήνεs που κατέβασεs άνω από 1ΜΒ εγώ είχα το sagem που κατέβαζε εώs 309ΚΒ. Τώρα ποιόs φταίει η ΤΙΜ η τα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 re paides, gia na baloume ta pragmata se mia "seira": Yparxei kapoios/kapoia pou me THN IDIA SYSKEYH na eixe katebasei paliotera arxeio >1MB kai twra pali me THN IDIA SYSKEYH na min mporei na katebasei arxeio >1MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 re paides, gia na baloume ta pragmata se mia "seira": Yparxei kapoios/kapoia pou me THN IDIA SYSKEYH na eixe katebasei paliotera arxeio >1MB kai twra pali me THN IDIA SYSKEYH na min mporei na katebasei arxeio >1MB? Εγώ κατεβάζω εώs 1024ΚΒ(1ΜΒ) και όχι παραπάνω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Egw katebazw ews 1024KB(1MB) kai oxi parapanw...! auto den mas boi8aei mitso: Prepei na kanoume sygkrisi: 8eloume kapoion pou kapote MPOROYSE na katebasei >1MB kai twra DEN mporei, alla me tis idies syn8ikes (idia syskeui - idies ry8miseis klp) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 σε ποιο μαγαζι ειναι βρε?????? πωπωωωωωωωωωωωωωω!!! carrefour thessalonikis.einai pilotiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Αλλαγές θα γίνουν σίγουρα στα καταστήματα της ΤΙΜ, πρέπει εξάλλου να προλάβουν τη Vodafone η οποία θα κάνει ριζικότατες αλλαγές στα καταστήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Δεν καταλαβα τον λογο υπαρξης gadgets στα καταστηματα ΤΙΜ αφου μιλαμε για καταστηματα παροχης υπηρεσιων γιατι τα μπερδευουμε τα πραγματα τοοοοοσο πολυ... Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως θα υπαρχουν αμεσα live συσκευες στα καταστηματα... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι πως θα υπαρχουν αμεσα live συσκευες στα καταστηματα... Μακάρι! Γιατί είναι και στο μόνο σημείο που υστερούν τα καταστήματα ΤΙΜ σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ε, άντε και το μουντό σκούρο μπλε χρώμα στους τοίχους! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 ε, δεν νομίζω να κάνουν τέτοιες διακρίσεις σε TIM branded και μη TIM branded συσκευές... Ακραίο είναι αυτό που λέτε. Δεν μπορουν να κανουν τετοια διακριση . οχι γιατι ειναι παρανομο κλπ κλπ απλα επειδη δεν ειναι τεχνικα εφικτο . Μπορουν να αναγνωρισουν την καθε συσκευη που χρησιμοποιει ο χρηστης (http header λεγεται ) αλλα δεν μπορουν να το περιορισουν ετσι αφου η ιδια συσκευη σαν non-branded συνηθως εχει ακριβως τον ιδιο header . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ελπιζω οτι η αλλαγη θα γινει παντου και οχι μονο σε μεγαλες πολεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Μετα θελουν να λενε οτι δινουν 4 γιγκα στα συμβολαια με την καρτα δεδομενων...νισαφι πια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Μετα θελουν να λενε οτι δινουν 4 γιγκα στα συμβολαια με την καρτα δεδομενων...νισαφι πια.. 5GB και αυτό δεν έχει καμία σχέση με το WAP... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ελπιζω οτι η αλλαγη θα γινει παντου και οχι μονο σε μεγαλες πολεις.. Αυτό είναι ένα πρόβλημα! Αλλά εφόσον προχωρούν σε αλλαγή δεν νομίζω να την κάνουν επιλεκτικά. Εκτός αν για αρχή υπάρχει σε συγκεκριμένα καταστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R.I.P. Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 http://www.wapsville.com/index.wml (η διευθυνση προφανως ειναι για να εισαχθει σε wap browser) σε αυτο το κατα βαση πονηρου περιεχομενου site , υπαρχει κατηγορια news . Σε αυτη μπορει να βρει κανεις και να δοκιμασει να κατεβασει αρχεια αρκετα μεγαλυτερα απο 1ΜΒ και διαφορων μορφων . Εμενα προσωπικα με gwap και χωρις non stop κατεβαινουν κανονικα τα παντα ασχετως μεγεθους . Με gint φυσικα γινονται τα παντα ετσι και αλλιως... Ειναι συνηθης τακτικη ανα τον πλανητη να θετουν τα δικτυα περιορισμους στον τυπο των αρχειων και στο μεγεθος τους . Αυτοι οι περιορισμοι τιθονται στον gateway του δικτυου που χρησιμοποιειται για την προσβαση σε wap σελιδες . (στην περιπτωση της ΤΙΜ ειναι αυτο που απανταει στο 192.168.200.10) . Δεν μπορει ομως ο gateway αυτος να αναγνωρισει το αν υπαρχει ενεργοποιημενο το non stop ή οχι . Μερικες ακομα λεπτομερειες . Το τι μνημη εχει μια συσκευη δεν παιζει απαραιτητα ρολο . Σε πολλα νοκια π.χ. ενα αρχειο κατα την διαρκεια του κατεβασματος αποθηκευεται στην μνημη της συσκευης και μονο οταν τελειωσει το κατεβασμα του μπορει ο χρηστης να διαλεξει την μνημη που μπορει να αποθηκευθει . Σε αυτη την περιπτωση μια καρτα μνημης με 300ΜΒ ελευθερα δεν βοηθα αν το αρχειο ειναι π.χ. 30ΜΒ και η συσκευη εχει ελευθερα 5 . Προσωπικα μου εχει τυχει πολλες φορες και με πολλες συσκευες να κολλαει το κατεβασμα σε καποιο σημειο και να πρεπει να το ακυρωσω και να το αρχισω παλι . Αυτο συμβαινει περισσοτερο αν εκεινη την στιγμη ερθει κατι στην συσκευη , αν αλλαξει συχνοτητα (εχει και 900 και 1800 και η ΤΙΜ) ή αν απλα το μετακινησω . (τα χαρακτηριστικα λειτουργιας του GPRS και ακομα περισσοτερο του UMTS ειναι τετοια που επιρεαζεται η μεταδοση ιδιαιτερα απο την κινηση και την ποιοτητα της καλυψης ) Παντως η ΤΙΜ λογω προθεσης να προσθεσει μια ακομα "σημαντικη" δυνατοτητα στο δικτυο της , εχει αρχισει καποιες αλλαγες σε συστηματα και πλατφορμες που απο οσο ξερω εχουν αρχισει και προκαλουν καποια προβληματα... Να προσθεσω κατι ακομα . Μεχρι πριν λιγο καιρο τουλαχιστον , η ροη δεδομενων στο gwap δεν ηταν ακριβως απο τον server που εχει το αρχειο απευθειας στο κινητο . Στις περισσοτερες περιπτωσεις και ειδικα για μεγαλα αρχεια , ο gateway κατεβαζε το αρχειο και στην συνεχεια το μετεδιδε στην συσκευη . Το προσεξα τυχαια ανεβαζοντας IIS server στο PC μου και δοκιμαζοντας να κατεβασω mp3 μεσω gwap . Η μεταφορα δεδομενων απο τον υπολογιστη μου προς τα εξω τελειωνε αρκετα πιο γρηγορα απο οτι η μεταφορα αυτων στην συνεχεια προς το κινητο μεσω του δικτυου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ρε παιδιά, εμένα μου κολλάει εντελώς το GPRS και ενώ έμπαινα κανονικά στο Ιντερνετ, απο χθες δεν μπορω να συνδεθω... Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα? Non Stop Plus εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ρε παιδιά, εμένα μου κολλάει εντελώς το GPRS και ενώ έμπαινα κανονικά στο Ιντερνετ, απο χθες δεν μπορω να συνδεθω... Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα? Non Stop Plus εχω... Και εμένα κολούσε από χθέs το βράδυ μέχρι σήμερα στιs 11:00. Αλλά τώρα μπαίνω κανονικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts