Panagioths Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Αμα δεν θελει η τιμ μια φορα να δωσει 3G στα καρτοκινητα δεν το θελουν οι χρηστες 100! Γιατι δεν πατε σε αλλο δικτυο; Δεν το λεω ερειστικα αλλα κυριολεκτικα. Αν και ο μονος σοβαρος λογος κατα την γνωμη μου που μπορει να θελει ενας χρηστη το 3G ειναι για την χωρητικοτητα του σε περιοχες που ειναι τιγκα σε συνδρομητες και υπαρχουν φαινομενα υπερφορτωσης! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Αμα δεν θελει η τιμ μια φορα να δωσει 3G στα καρτοκινητα δεν το θελουν οι χρηστες 100! Γιατι δεν πατε σε αλλο δικτυο; Δεν το λεω ερειστικα αλλα κυριολεκτικα. Αν και ο μονος σοβαρος λογος κατα την γνωμη μου που μπορει να θελει ενας χρηστη το 3G ειναι για την χωρητικοτητα του σε περιοχες που ειναι τιγκα σε συνδρομητες και υπαρχουν φαινομενα υπερφορτωσης! Όπως και να το κάνουμε όταν έχεις πληρώσει τόσα λεφτά για να πάρεις μια συσκευή θέλεις να μπορείς και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες της, έστω και λίγο για να χαρείς! Και το πιο γελοίο από όλα είναι ότι ο ανταγωνισμός δίνει 3G στα καρτοκινητά από τον Αύγουστο του 2004 :lol: Αλλά είπαμε, για την ΤΙΜ μιλάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Ναι εχεις δικιο σε αυτο. Και εγω που εχω το Sharpακι (703) οταν το κλειδωνω σε μονο gsm (για να μπορω να μιλησω καποιες φορες που το δικτυο τρελλαινεται) μου κακοφαινεται καπως γιατι οταν το αγορασα ημουν μεταξυ αυτου και του GX40 με ολοιδια τιμη και χαρακτηριστικα και μονη διαφορα (πλην εμφανισης) το ενα εχει ραδιοφωνο και το αλλο 3G και επελεξα το 3G για να το χρησιμοποιω στις κλησεις φωνης... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Νομίζω ότι το κουράσαμε το θέμα με το 3G στα καρτοκινητά. Το θέμα θα ξανανοίξει αν και όταν η υπηρεσία γίνει επίσημα διαθέσιμη. Καλό καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 ωραία ενεργοποιείς το TIM Plus Non-Stop και μπαίνεις από τον wap browser του κινητού σου στο m.gmail.com. Αυτό είναι όλο... Προσοχή μην χρησιμοποιείς Opera Browser hi!εχω και εγω ΤΙΜ plus non-stop και δεν χρησιμοποιω τον opera (αν και το εχω), αλλά το απλο wap του κινητου. εχω κ gmail, αλλα και παλι δεν μπαινει καν στο http://m.gmail.com ξερεις φιλε chris_2005 ή κανεις αλλος τι φταιει? ευχαριστω Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 hi!εχω και εγω ΤΙΜ plus non-stop και δεν χρησιμοποιω τον opera (αν και το εχω), αλλά το απλο wap του κινητου. εχω κ gmail, αλλα και παλι δεν μπαινει καν στο http://m.gmail.com ξερεις φιλε chris_2005 ή κανεις αλλος τι φταιει? ευχαριστω Στο υπόλοιπο wap μπαίνει; Το link είναι σωστό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Εγω παντως τη βρηκα τη λυση μου πολυ οικονομικα... Εχω ΤΙΜ PLUS απεριοριστο,εχω λογαριασμο mail στο Yahoo μπαινω στο yahoo απο το ΤΙΜ PLUS και βλεπω τα mail μου χωρις να χρεωνομαι τιποτα :) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 hi!εχω και εγω ΤΙΜ plus non-stop και δεν χρησιμοποιω τον opera (αν και το εχω), αλλά το απλο wap του κινητου. εχω κ gmail, αλλα και παλι δεν μπαινει καν στο http://m.gmail.com ξερεις φιλε chris_2005 ή κανεις αλλος τι φταιει? ευχαριστω Θα πρέπει να μπεις από τον υπολογιστή σου στο site του GMail και να διαλέξεις στις ρυθμίσεις του την αγγλική (US English) γλώσσα, διότι μέχρι στιγμής μονάχα γι' αυτή είναι διαθέσιμη και η wap έκδοση του site. ;) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 hi!εχω και εγω ΤΙΜ plus non-stop και δεν χρησιμοποιω τον opera (αν και το εχω), αλλά το απλο wap του κινητου. εχω κ gmail, αλλα και παλι δεν μπαινει καν στο http://m.gmail.com ξερεις φιλε chris_2005 ή κανεις αλλος τι φταιει? ευχαριστω η αληθεια ειναι οτι και η δικια μου συσκευη (SE T610) μπαινει στη σχετικη σελιδα, αλλα ενω βλεπω πχ. οτι εχω καποια email και το θεμα που εχουν αυτα (την κεντρικη ας την πουμε σελιδα), δεν μπορω να επιλεξω καποιο email να το διαβασω ολοκληρο, ουτε να στειλω εγω καποιο email. Επισης, μπαινω επειδη μου εχει "κρατησει" το username+password στα cookies του κινητου. Μεχρι ομως να τα "κρατησει", εκαμνα ενα σωρο login και δεν μου εβγαζε τιποτε! ΝΟΜΙΖΩ επισης οτι ΔΕΝ θα δουλεψει εαν εχεις επιλεξει την Ελληνικη γλωσσα. Γενικοτερα, ΥΠΟΘΕΤΩ οτι εξαρταται απο τη συσκευη και τις δυνατοτητες της. Ελπιζω να βοηθησα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Όπωs είπε και έναs φίλοs σε άλλο θέμα οτι τα μυνηματα απο το ΤΙΜ F2G δεν χρεώνουν,έτσι αποφάσισα να στείλω και εγώ τρία μυνημα σε ένα ξαδερφό μου στην κυπρο. Η αλήθεια είναι πωs δεν χρέωσε το μυνημα αυτο.μακαρι να μην το παρουν χαμπαρι ή κανενα 'σπασικλάκι' του φορουμ το καρφωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 me auto to topic pou anoikses sigoura tha to paroun xampari! kai meta pos tha synexiso na stelno minimata??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Το πιο πιθανό είναι να χρεωθούν με καθυστέρηση... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 ma me poso kathysterisi? pane tora kapou 2-3 bdomades pou exo stilei minimata..... oute gynaika na min itane! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Αν έχει περάσει τόσος καιρός δεν παίζει το σενάριο της καθυστερημένης χρέωσης.. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 εγώ λέω να κλειδώσουμε και να σβήσουμε αυτό το θέμα και να κάνουμε όλοι τις πάπιες για να μην καταλάβει κανείς τίποτα!!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Μπορεί να έχουν αρχίσει να θεωρούν τα κυπριακά δίκτυα, εθνικά... κάτι που θα έπρεπε να γίνεται από όλες τις εταιρίες κατά τη γνώμη μου. Ας έχουν άλλη χρέωση για τα μηνύματα προς το εξωτερικό αλλά ας έχουν την εθνική χρέωση τα μηνύματα προς την Κύπρο... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 εγω νομιζω πως η ΤΙΜ κανει αναβαθμιση τα συστηματα της.... ειχε γινει και παλιοτερα και παλι δεν χρεωνε... οταν διωρθωθηκε το προβλημα παλι δεν ειχε τραβηξει χρηματα απο την καρτα... αυτη τη φορα δεν ξερω τι θα κανει. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις κάποιο πρόγραμμα για instant messaging επιτυχημένα στο κινητό του;εγώ δοκίμασα με το VS3 το QUICKIM αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα.Με τις default ρυθμίσεις δεν συνδέεται.Επίσης στο 6600 που εχω το agile messenger.Μιλάω πάντα για wap over gprs με ενεργοποιημένο το plus non stop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 emena mono to eMSN kai to mig33 mpenei meso gprs se nokia me series 60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktiniatros Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Με τι προφίλ μπαίνεις;μπορείς να γράψεις τις ρυθμίσεις;το κινητό σου είναι το 3250; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 kai apo do mporeis http://www.ebuddy.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aledjo Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 an syndetheis meso wap me opera mporeis kai apo do http://wap.e-messenger.net/wap/ kai apo do http://mob.ebuddy.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 paidia ego exo spastei para poly me to kinito mou.. exo nokia 6230i kai oti messenger app exo katevasei leitourgei mono me wap over internet kai me xreonei... exo dokimasei oles tis rithmiseis kai distixos den mporo na kano kati... kserei kaneis kati gia to kinito ayto?? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Απο 1/8/2006 στα καταστηματα ΤΙΜ θα γινεται και εξοφληση λογαριασμων Q telecom τα σχολια δικα σας.... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 αναρωτιεμαι απο ποτε η q θα αρχισει να χρησιμοποιει το δικτυο της tim εκει που δεν καλυπτει το δικο της..... θα φαμε τοτε μια ηττα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts