hercoulis Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου Final 4, μας τάραξε στα διαφημίστηκα μπάνερ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 25 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαΐου 55 minutes ago, hercoulis said: Final 4, μας τάραξε στα διαφημίστηκα μπάνερ. Ισχύει!!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 10:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:33 μμ (edited) Ανακοινώθηκε η νέα υπηρεσία Wifi Mesh από τη Nova για καλύτερη κάλυψη Wifi σε όλο το σπίτι. Η τιμή ακόμα δεν είναι γνωστή παραθέτω link για λεπτομέρειες. https://nova.gr/statheri-tilefonia/wifi-mesh https://techmaniacs.gr/i-nova-anakoinonei-ti-nea-wi-fi-mesh-ypiresia-tis/ *Η εγκατάσταση δεν γίνεται από τον πελάτη αλλά αποκλειστικά από τεχνικό της Nova. Καλη λύση φαίνεται για αυτούς που δεν είναι ψαγμένοι τόσο για repeater και τα σχετικά,κατευθείαν από την εταιρεία και τέλος ξεμπέρδεψε. Edited Τετάρτη στις 10:36 μμ by elkons 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Πέμπτη στις 03:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:07 πμ 4 ώρες πριν, elkons said: Ανακοινώθηκε η νέα υπηρεσία Wifi Mesh από τη Nova για καλύτερη κάλυψη Wifi σε όλο το σπίτι. Η τιμή ακόμα δεν είναι γνωστή παραθέτω link για λεπτομέρειες. https://nova.gr/statheri-tilefonia/wifi-mesh https://techmaniacs.gr/i-nova-anakoinonei-ti-nea-wi-fi-mesh-ypiresia-tis/ *Η εγκατάσταση δεν γίνεται από τον πελάτη αλλά αποκλειστικά από τεχνικό της Nova. Καλη λύση φαίνεται για αυτούς που δεν είναι ψαγμένοι τόσο για repeater και τα σχετικά,κατευθείαν από την εταιρεία και τέλος ξεμπέρδεψε. Στα 73 ευρώ η εγκατάσταση και 6,8 ευρώ τον μήνα επιπλέον κάθε μήνα. 4 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 07:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:09 πμ 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Στα 73 ευρώ η εγκατάσταση και 6,8 ευρώ τον μήνα επιπλέον κάθε μήνα. Να σου πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι τόσο τα σχόλια του Technm όχι ότι μου φταίνε οι άνθρωποι αλίμονο αλλά ο κάθε ένας μπορεί να γράψει ότι θέλει. Δε νομίζω να ζητάνε τόσα πολλά θα μάθουμε κάποια στιγμή πάντως δε μπορεί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:26 πμ 2 ώρες πριν, elkons said: Να σου πω την αλήθεια δεν εμπιστεύομαι τόσο τα σχόλια του Technm όχι ότι μου φταίνε οι άνθρωποι αλίμονο αλλά ο κάθε ένας μπορεί να γράψει ότι θέλει. Δε νομίζω να ζητάνε τόσα πολλά θα μάθουμε κάποια στιγμή πάντως δε μπορεί. ειχες δικαιο τελικα απο περιεργεια τους μιλησα στο chat δωρεαν εγκατασταση και μετα 5 ευρω τον μηνα για μενα ειναι και παλι πολλα καθοτι ειμαι ενας φτωχος γατος 😁 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Πέμπτη στις 01:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:33 μμ Εγώ που ρώτησα στο τηλέφωνο μου είπαν ότι δίνω 70 ευρώ στον τεχνικό επι τοπου 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:34 μμ Μηνιαίο πάγιο δεν έχει; τα 5€; μια και καλή δε νομίζω και οι συσκευές εννοείται δεν είναι δική μας είναι με επιστροφή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:06 μμ (edited) Έχω νόβα 24αρι. speedtest και έδειξε αυτά. Πριν πάθω τίποτα, έκανα ένα reload τη σελίδα και έγραψε νόβα. Το έχετε ξαναδεί αυτό; Edited Παρασκευή στις 07:10 μμ by hercoulis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 07:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 07:17 μμ 10 minutes ago, hercoulis said: Έχω νόβα 24αρι. speedtest και έδειξε αυτά. Πριν πάθω τίποτα, έκανα ένα reload τη σελίδα και έγραψε νόβα. Το έχετε ξαναδεί αυτό; Μήπως έχεις SIM Vodafone; μόνο έτσι μπορεί να μπερδευτεί Στο site δε φαίνεται εάν το εντόπισε από Wifi ή δεδομένα μόνο στο app. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 08:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:55 μμ (edited) Δυστυχως δεν έχω κατεβάσει την εφαρμογή. Εχω πολυ καιρό να βάλω vf σε αυτό το τηλ. Σαn να μπλόκαρε το speedtest. Πολύ περίεργο όμως. Edited Παρασκευή στις 08:56 μμ by hercoulis 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 09:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:06 μμ (edited) 10 minutes ago, hercoulis said: Δυστυχως δεν έχω κατεβάσει την εφαρμογή. Εχω πολυ καιρό να βάλω vf σε αυτό το τηλ. Σαn να μπλόκαρε το speedtest. Πολύ περίεργο όμως. Το πιο πιθανό να έφαγε σκάλωμα της στιγμής γιατί έχει τύχει και σε μένα να πάω να δοκιμάσω ένα speedtest σε Wifi Cosmote και να βγάζει ότι να ναι. Edited Παρασκευή στις 09:06 μμ by George6633 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts