Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό μήνα με υγεία για όλους τους φίλους. 

Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα εξυπηρέτηση μέσω chat πολύ γρήγορα και πολύ σωστά. 

Screenshot_20250401_145011_Nova.jpg

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

3 minutes ago, Antonio21 said:

Καλό μήνα με υγεία για όλους τους φίλους. 

Για να μην λέμε μόνο τα άσχημα εξυπηρέτηση μέσω chat πολύ γρήγορα και πολύ σωστά. 

Screenshot_20250401_145011_Nova.jpg

Τον έχω πετύχει αυτόν τον άνθρωπο και εγώ 

Ευτυχώς δεν είναι σαν τους άλλους μπυ είχε ανοίξει VoLTE που ήθελα για μια κάρτα αμέσως!

Μια Μαρία ήταν γτπ εντελώς όμως..

12 ώρες πριν, memoriesradio said:

Και αυτός το βιολί του...

image.png.72889cab73c01e6247b95978846bb83b.png

Θα το είχε κάνει.. Βιολοντσέλο 🤣🤣🤣

https://www.sdna.gr/monimes-stiles/media/1298188_meta-tin-terastia-symfonia-me-tin-cosmote-nea-trela-apo-ti-nova

Το αφεντικό τρελαθηκε..

Με 99 ευρώ το χρόνο όλα απεριόριστα λέει..

11 minutes ago, sonakiasfun said:

https://www.sdna.gr/monimes-stiles/media/1298188_meta-tin-terastia-symfonia-me-tin-cosmote-nea-trela-apo-ti-nova

Το αφεντικό τρελαθηκε..

Με 99 ευρώ το χρόνο όλα απεριόριστα λέει..

Ναι είναι το promo της Q...

https://www.facebook.com/61570565153398/videos/638291115578403/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Περιμένουμε το ακόμα πιο μεγάλο ΜΠΑΜ στο τέλος του καλοκαιριού..

Edited by cu2goup

Σήμερα παρέλαβα esim απο nova απο φορητότητα .

Μου ήρθε κάποια στιγμή μήνυμα ότι μπορώ να ενεργοποιήσω.

Μόλις απενεργοποιήθηκε το σήμα απο τον προηγούμενο πάροχο έσβησα την παλιά esim και σκανάρισα την καινούρια.

Η esim ενεργοποιήθηκε κανονικά σε iphone 13 promax και δούλευε.

Μόλις το έκανα κάποια στιγμή reboot το κινητό δεν αναγνώριζε καμμία sim ούτε την φυσική που είχα σαν δεύτερη.

Και το κακό είναι ότι δεν μπορούσε να την κάνει ούτε delete.

Πρίν το κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές και restore έχει συμβεί σε κάποιν άλλον αυτό? και πώς το αντιμετώπισε?

.....η συνέχεια

Αυτοί στην NOVA είναι φοβεροί.

Δεν είχα πρόσβαση στην esim και τους πήρα τηλεφωνο να μου κάνουν εκτροπή σε κάποιον άλλον αριθμό .

Μίλησα με 12-13 εκπροσώπους, άλλες τόσες φορές είπα το συμβάν, άλλες τόσες φορές με παρέπεμπαν απο τον έναν στον άλλον και απο το ένα νούμερο εξυπηρέτησης στο άλλο για να καταλήξω στον τελευταίο ο οποίος μου ζήτησε να πληκτρολογήσω τον κωδικό στο κινητό μου για να γίνει εκτροπή. Για μία ακόμη φορά του λέω ότι δεν έχω πρόσβαση στην esim και στο κινητό και μου απαντάει το εξής ανεκδιήγητο: για να σας κάνω την εκτροπή θα σας στείλουμε ένα sms με έναν κωδικό. Αυτό ήταν.  Του λέω αν δεν μου κάνετε αυτό που ζητάω σε 5 λεπτά αλλάζω πάροχο.

Εκανα μεταφορά σε cosmote συμβόλαιο με επιδότηση και επιτέλους είχα τηλέφωνο μετά απο 2 μέρες.

Οσο για το iphone είναι σε τεχνικό στην Λάρισα για επισκευή και δεν ξέρω καν αν θα επισκευαστεί.

3 minutes ago, GSan said:

Εκανα μεταφορά σε cosmote συμβόλαιο με επιδότηση και επιτέλους είχα τηλέφωνο μετά απο 2 μέρες.

Στο αντίστοιχο νήμα της Cosmote, πες μας τι τιμές έδωσαν με επιδότηση 

5 minutes ago, elkons said:

Στο αντίστοιχο νήμα της Cosmote, πες μας τι τιμές έδωσαν με επιδότηση 

Απο τα νεύρα που είχα ούτε κάν κοίταξα τι συμβόλαιο υπέγραψα αλλά και με τι παροχές. Νομίζω 27,5 ευρώ με απεριόριστη ομιλία και κάποια λίγα gb. Θα το δώ μόλις εγκαταστήσω την εφαρμογή τους στο καινούριο κινητό και θα απαντήσω στο νήμα. Το κινητό νομίζω είναι Α16e ή κάτι τέτοιο.

Edited by GSan

8 ώρες πριν, hercoulis said:

Ο μοναδικός ενδιαφερόμενος 

Παρατηρώ ότι σε κάθε πληρωμή λογαριασμού σε κατάστημα έρχεται και αυτό. 
Αν υπάρχει χαμηλή αξιολόγηση σε καλούνε. 
Σε καλό δρόμο είμαστε..

IMG_0014.jpeg

έκανα αίτηση φορητότητας από ένα νουμεράκι cosmote που είχα σε Nova free2go,παρέλαβα σήμερα τον φάκελο,είπα μήπως μου στείλουνε κανένα πακετάκι free2go επιπλέον αλλά τίποτα,δεν πειράζει θα έχω ένα νουμεράκι nova πιο πολύ για data και να παίρνω μετρήσεις με το netmonitor,πάντως στην κάρτα sim πάνω δεν έχει το λογότυπο της nova,μόνο τον κωδικό της sim αναγράφει....

Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!!

18 minutes ago, odim said:

είπα μήπως μου στείλουνε κανένα πακετάκι free2go επιπλέον αλλά τίποτα,

Γιατί δεν το ζήτησες όταν ζήτησες την άλλη κάρτα; Τζάμπα είναι! 🙂

1 hour ago, odim said:

έκανα αίτηση φορητότητας από ένα νουμεράκι cosmote που είχα σε Nova free2go,παρέλαβα σήμερα τον φάκελο,είπα μήπως μου στείλουνε κανένα πακετάκι free2go επιπλέον αλλά τίποτα,δεν πειράζει θα έχω ένα νουμεράκι nova πιο πολύ για data και να παίρνω μετρήσεις με το netmonitor,πάντως στην κάρτα sim πάνω δεν έχει το λογότυπο της nova,μόνο τον κωδικό της sim αναγράφει....

Μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσειςVoLTE και Wifi calling εάν δε το βλέπεις πάνω δεξιά. 

Μπορεί να είναι έτσι παλιά που είχα WIND F2G έλεγε πάνω Repaid card και έναν κωδικό αλλά δεν παίζει και τόσο ρόλο εάν δεν έχει το λογότυπο πάνω κανείς δε τη βλέπει. 

23 minutes ago, elkons said:

Μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσειςVoLTE και Wifi calling εάν δε το βλέπεις πάνω δεξιά. 

Μπορεί να είναι έτσι παλιά που είχα WIND F2G έλεγε πάνω Repaid card και έναν κωδικό αλλά δεν παίζει και τόσο ρόλο εάν δεν έχει το λογότυπο πάνω κανείς δε τη βλέπει. 

Είναι σκέτη άσπρη η φορητότητας και σκέτη πρασινομπλε η νέου αριθμού.

39 minutes ago, cu2goup said:

Είναι σκέτη άσπρη η φορητότητας και σκέτη πρασινομπλε η νέου αριθμού.

είναι άσπρη η sim.

Vodafone CU - Nova Free2go (your mobile fun pack)!!!!!

Καταργήθηκε η δορυφορική συνδρομητική; Πήγα σε κατάστημα nova να κάνω νέα σύνδεση για συνδρομητική τηλεοραση μέσω δορυφόρου και το κατάστημα με παρέπεμπε υποχρεωτικά στη eon μέσω ίντερνετ που εγώ δεν θέλω γιατί δεν έχω «καλή» γραμμή και την έχω σε άλλη εταιρεία με υπάρχων συμβόλαιο

Σε ποια εταιρία την έχεις τη γραμμή; εάν Cosmote κάνε Cosmote tv δορυφορικό βαζει αθλητικά Cosmote sport με Nova sports εάν δηλαδή σε ενδιαφέρουν και λόγω σταθερής θα πάρεις αξιοπρεπές τιμή .

Εάν είσαι Vodafone δε ξέρω. 

1 minute ago, elkons said:

Σε ποια εταιρία την έχεις τη γραμμή; εάν Cosmote κάνε Cosmote tv δορυφορικό βαζει αθλητικά Cosmote sport με Nova sports εάν δηλαδή σε ενδιαφέρουν και λόγω σταθερής θα πάρεις αξιοπρεπές τιμή .

Εάν είσαι Vodafone δε ξέρω. 

Έχω Vodafone που τα έχω συνδιασει μαζί με τα κινητά απλά θέλω περισσότερο για τα αθλητικά και άντε καμιά ταινία που και που

Να φανταστώ έχεις 24αρα που πιάνει 12 μαξ; 

Αθλητικά δεν έχει η Vodafone μπορείς να δοκιμάσεις στο site της Nova να σε πάρουν για προσφορά και ρώτα για δορυφορικό μήπως δώσουν αλλιώς Cosmote άμα δώσει καλή τιμή.

Κατάργησαν το δορυφορικό;; Δε νομίζω, μέγα φάουλ κάτι τέτοιο. Επαρχία δηλαδή δεν βάζεις nova tv με τίποτα;