cu2goup Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 6:28 ΠΜ, paanos said: Προφανώς και είναι περίεργο που από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε η πολιτική τους Expand Εντάξει δεν το λες και αλλαγή πολιτικής όταν συμβαίνει σε έναν από όλο το φόρουμ ενώ έχουμε από 2-3 κάρτες ο καθένας.. 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 2:45 ΠΜ, Antonio21 said: Καλησπέρα σας. Καταρχάς έπρεπε να σας μιλήσουν στον πληθυντικό δεν είστε φίλοι ούτε γνωρίζεστε από χτες. Αυτό το έχετε γραπτά; Δηλ μιλήσατε στο chat? Expand Υποψιάζομαι από την απόδοση ότι ο διάλογος έχει και μία δόση... ποιητικής άδειας 😉 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 6:28 ΠΜ, paanos said: Ωστόσο αυτό που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι ότι μας ενοχλεί κάτι που έχει γραφτεί στους όρους; Προφανώς και είναι περίεργο που από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε η πολιτική τους αλλά αυτά για το υπόλοιπο και τη φραγή τυπικά είναι γραμμένα. Άτυπα βασιζόμασταν όλοι στο παραθυράκι με την παράταση και από τις τόσες φορές που έχει αναφερθεί εδώ, δε μου κάνει τελικά εντύπωση που το έκοψαν. Expand Φραγή εισερχομένων/εξερχομένων; On 4/12/2024 at 8:49 ΠΜ, minast said: Υποψιάζομαι από την απόδοση ότι ο διάλογος έχει και μία δόση... ποιητικής άδειας 😉 Expand Ε καλά δεν είναι ακριβής αφού απαγορεύεται να πω την συνομιλία κατά λέξη. Τέλος πάντων σταματάω εδώ αυτό το θέμα γιατί πάλι εγώ βγαίνω ο ψεύτης. Όσο αναφορά τη Q το sms έλαβα το ανέβασα οκ πιστεύει κάποιος ή όχι δικό του θέμα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα τσατ, ώστε να τα έχω όλα καταγεγραμμένα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Θα μιλήσω τηλεφωνικά τώρα για να μιλήσω με νορμάλ άνθρωπο να εξηγήσω τι έγινε κλπ,έκανα πριν 5λ ανανέωση υπολοίπου αλλά η φραγή έχει μείνει ενεργή. Εννοείται δε συνεχίσω εδώ να πω τι γίνεται γιατί πάλι ψεύτης θα βγω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 11:35 ΠΜ, elkons said: Φραγή εισερχομένων/εξερχομένων; Ε καλά δεν είναι ακριβής αφού απαγορεύεται να πω την συνομιλία κατά λέξη. Τέλος πάντων σταματάω εδώ αυτό το θέμα γιατί πάλι εγώ βγαίνω ο ψεύτης. Όσο αναφορά τη Q το sms έλαβα το ανέβασα οκ πιστεύει κάποιος ή όχι δικό του θέμα. Expand Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί ουδέποτε υπονόησα ότι δεν λες αλήθεια. Αυτό που επεσήμανα είναι ότι δεν θεώρησα ότι ο παραπάνω διάλογος μεταφέρθηκε αυτολεξεί, γιατί είχε σημαντική δόση χιούμορ. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 12:36 ΜΜ, minast said: Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί ουδέποτε υπονόησα ότι δεν λες αλήθεια. Αυτό που επεσήμανα είναι ότι δεν θεώρησα ότι ο παραπάνω διάλογος μεταφέρθηκε αυτολεξεί, γιατί είχε σημαντική δόση χιούμορ. Expand Δεν αναφέρομαι σε εσένα🙂 Εννοείται πως δεν είναι κατά λέξη δεν γίνεται να πω κατά λέξη απαγορεύεται και Εννοείται έχουμε ανταλλάξει και άλλες κουβέντες πιο βαριές που Εννοείται δε θα πω τέτοιο πράγμα στο φόρουμ εννοείται. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Γιατί δεν κάνεις μια ανανέωση 10-15 ευρώ να τελειώνεις και μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Έκανα πριν αλλά δεν βγήκε η φραγή πήρα τηλ μπήκε μια ευγενέστατη υπάλληλος και όλα καλά 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 3:23 ΜΜ, elkons said: Έκανα πριν αλλά δεν βγήκε η φραγή πήρα τηλ μπήκε μια ευγενέστατη υπάλληλος και όλα καλά Expand Γιατί δεν ζήτησες να μιλήσεις με τη Δήμητρα;;😂😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 3:24 ΜΜ, cu2goup said: Γιατί δεν ζήτησες να μιλήσεις με τη Δήμητρα;;😂😂😂😂 Expand Δυστυχώς σήμερα δεν συνδέθηκα με την αγαπημένη μου Δημητρούλα Θα την έχω πάντα στη καρδιά ❤️ 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 3:26 ΜΜ, elkons said: Δυστυχώς σήμερα δεν συνδέθηκα με την αγαπημένη μου Δημητρούλα Θα την έχω πάντα στη καρδιά ❤️ Expand Δήμητρα ονλυυυ εγγύηση στην ευγενεια On 4/12/2024 at 3:26 ΜΜ, elkons said: Δυστυχώς σήμερα δεν συνδέθηκα με την αγαπημένη μου Δημητρούλα Θα την έχω πάντα στη καρδιά ❤️ Expand Να το πάρεις το κορίτσι ν πας να το κερασεις ένα γλυκό επειδή είναι υπόδειγμα ευγένειας 7 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Δημητρα εσυ, Δημητρουλα στο φορουμ, και οι 2 μεσ'τα νεύρα... 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Που να δείτε στόρι συναδέρφου με τηλεφωνήτρια σε ασφαλιστική εταιρεία 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Για πες 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Μερικοί/μερικές είναι πολύ αγενέστατοι/ες Πήγε που λέτε ο φίλος και κάνει ασφάλεια αυτοκινήτου(Toyota Yaris 2002 άσχετο). Το ασφαλιστήριο έληγε 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23:59:59(ημέρα Δευτέρα),αλλά αυτός από Πέμπτη είχε κάνει την πληρωμή για το καινούργιο. Θεωρητικά με βάση το χαρτί που του είχε δώσει ο ασφαλιστής έπιανε και την 18η Δεκεμβρίου το συμβόλαιο. Δευτέρα πρωί του ήρθε μήνυμα που του έλεγε ότι το συμβόλαιο έληξε και ότι δεν είχε ανανεώσει. Παίρνει τηλέφωνο και το σηκώνει μια κυρία και αφού της λέει την όλη ιστορία του απάντησε:"Ας προσέχατε"Της απάντησε έκπληκτος αυτός:"Έχω κάνει από την Πέμπτη τις ενέργειες μου και μάλιστα την Παρασκευή έγινε και η πιστώθηκε και η πληρωμή. Και επίσης το συμβόλαιο θεωρητικά πιάνει και όλη την σημερινή μέρα". Αυτή συνέχιζε και όταν τις είπε λίγο νευρισμένα δεν θέλω να μου κάνετε κήρυγμα,αλλά να με βοηθήσετε όπως λέει το καθηκοντόλογιό σας του την είπε. Αφού κάνα δεκάλεπτο πήγαινε έτσι το πράγμα του είπε να ξανακαλεσει πάλι και του το έκλεισε. Με τον άλλο υπάλληλο σε δέκα λεπτά λύθηκε το πρόβλημα/παρεξήγηση. Σε μια φάση του είπε:"Έχουμε και άλλους πελάτες να εξυπηρετήσουμε κ.(τάδε) 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Cosmote insurance ονλυ τότε 😂😂😂 Off topic βέβαια ας μείνει μέχρι εδώ. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 5:07 ΜΜ, VIPdriver said: Δημητρα εσυ, Δημητρουλα στο φορουμ, και οι 2 μεσ'τα νεύρα... Expand Δημητρούλα; Η γνωστή από την Βιλαρίμπα; 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 On 4/12/2024 at 7:11 ΜΜ, elkons said: Cosmote insurance ονλυ τότε 😂😂😂 Off topic βέβαια ας μείνει μέχρι εδώ. Expand Κοσμοτε ίνσουρανς με έχουν ταράξει στα μειλ. Φθηνή ασφάλεια ήθελα 😩 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 4, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2024 Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις επικοινωνίας; ή στο Cosmote app κάποια λειτουργεία μη στέλνει διαφημιστικά; ΥΓ εμένα έρχονται μερικές φορές διαφημίσεις του με sms χωρίς να έχω 🥰 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 1 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 On 4/12/2024 at 10:07 ΜΜ, hercoulis said: Κοσμοτε ίνσουρανς με έχουν ταράξει στα μειλ. Φθηνή ασφάλεια ήθελα 😩 Expand Μη κάνετε "παραχωρήσεις" στις ασφάλειες ρε παιδιά για να κερδίσετε μερικά ευρώ. Δεν αξίζει. Σίγουρα λείπουν σημαντικά πράματα από το ασφαλιστήριο. Εκτός και αν ασφαλίζεις ποδήλατο, δεν ξέρω 😜. Οι συγκεκριμένες της Cosmote, της βλέπω με μισό μάτι πάντως. Sorry για τo off topic, αλλά έψαχνα και γω πρόσφατα, φιλικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 On 4/12/2024 at 10:10 ΜΜ, elkons said: Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις επικοινωνίας; ή στο Cosmote app κάποια λειτουργεία μη στέλνει διαφημιστικά; ΥΓ εμένα έρχονται μερικές φορές διαφημίσεις του με sms χωρίς να έχω 🥰 Expand Έστειλαν ένα λινκ για να μη δέχομαι προωθητικές κινήσεις αλλά είναι καμένο (δε λειτουργεί). Πάντος και η νόβα αυτό που κάνει είναι λάθος να σε στέλνει για εγγραφές στο padu. Υπάρχει άλλος τρόπος να τραβήξεις κόσμο. πχ Με προσφορές της κινητής σου, αντε και καμιά κεραία παραπάνω 😄 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 Εμενα δεν μου ερχονται ποτέ διαφημιστικά σμσ στο F2G. Το padu το διαβασα απο εδω μεσα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 5, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2024 Ναι, στο F2G αν το απενεργοποιήσεις έχεις ησυχάσει. Είναι το καλύτερο σε αυτό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts