Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 4/12/2024 at 6:28 ΠΜ, paanos said:

Προφανώς και είναι περίεργο που από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε η πολιτική τους

Expand  

Εντάξει δεν το λες και αλλαγή πολιτικής όταν συμβαίνει σε έναν από όλο το φόρουμ ενώ έχουμε από 2-3 κάρτες ο καθένας.. 🙂

On 4/12/2024 at 2:45 ΠΜ, Antonio21 said:

Καλησπέρα σας. 

Καταρχάς έπρεπε να σας μιλήσουν στον πληθυντικό δεν είστε φίλοι ούτε γνωρίζεστε από χτες.

Αυτό το έχετε γραπτά; 

Δηλ μιλήσατε στο chat? 

Expand  

Υποψιάζομαι από την απόδοση ότι ο διάλογος έχει και μία δόση... ποιητικής άδειας 😉

On 4/12/2024 at 6:28 ΠΜ, paanos said:

Ωστόσο αυτό που μου κάνει εντύπωση εμένα είναι ότι μας ενοχλεί κάτι που έχει γραφτεί στους όρους; Προφανώς και είναι περίεργο που από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξε η πολιτική τους αλλά αυτά για το υπόλοιπο και τη φραγή τυπικά είναι γραμμένα. Άτυπα βασιζόμασταν όλοι στο παραθυράκι με την παράταση και από τις τόσες φορές που έχει αναφερθεί εδώ, δε μου κάνει τελικά εντύπωση που το έκοψαν. 

Expand  

Φραγή εισερχομένων/εξερχομένων; 

On 4/12/2024 at 8:49 ΠΜ, minast said:

Υποψιάζομαι από την απόδοση ότι ο διάλογος έχει και μία δόση... ποιητικής άδειας 😉

Expand  

Ε καλά δεν είναι ακριβής αφού απαγορεύεται να πω την συνομιλία κατά λέξη. 

Τέλος πάντων σταματάω εδώ αυτό το θέμα γιατί πάλι εγώ βγαίνω ο ψεύτης. Όσο αναφορά τη Q το sms έλαβα το ανέβασα οκ πιστεύει κάποιος ή όχι δικό του θέμα. 

Θα μιλήσω τηλεφωνικά τώρα για να μιλήσω με νορμάλ άνθρωπο να εξηγήσω τι έγινε κλπ,έκανα πριν 5λ ανανέωση υπολοίπου αλλά η φραγή έχει μείνει ενεργή. 

Εννοείται δε συνεχίσω εδώ να πω τι γίνεται γιατί πάλι ψεύτης θα βγω

On 4/12/2024 at 11:35 ΠΜ, elkons said:

Φραγή εισερχομένων/εξερχομένων; 

Ε καλά δεν είναι ακριβής αφού απαγορεύεται να πω την συνομιλία κατά λέξη. 

Τέλος πάντων σταματάω εδώ αυτό το θέμα γιατί πάλι εγώ βγαίνω ο ψεύτης. Όσο αναφορά τη Q το sms έλαβα το ανέβασα οκ πιστεύει κάποιος ή όχι δικό του θέμα. 

Expand  

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί ουδέποτε υπονόησα ότι δεν λες αλήθεια.

Αυτό που επεσήμανα είναι ότι δεν θεώρησα ότι ο παραπάνω διάλογος μεταφέρθηκε αυτολεξεί, γιατί είχε σημαντική δόση χιούμορ.

On 4/12/2024 at 12:36 ΜΜ, minast said:

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, γιατί ουδέποτε υπονόησα ότι δεν λες αλήθεια.

Αυτό που επεσήμανα είναι ότι δεν θεώρησα ότι ο παραπάνω διάλογος μεταφέρθηκε αυτολεξεί, γιατί είχε σημαντική δόση χιούμορ.

Expand  

Δεν αναφέρομαι σε εσένα🙂

Εννοείται πως δεν είναι κατά λέξη δεν γίνεται να πω κατά λέξη απαγορεύεται και Εννοείται έχουμε ανταλλάξει και άλλες κουβέντες πιο βαριές που Εννοείται δε θα πω τέτοιο πράγμα στο φόρουμ εννοείται.

Γιατί δεν κάνεις μια ανανέωση 10-15 ευρώ να τελειώνεις και μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία;

Έκανα πριν αλλά δεν βγήκε η φραγή πήρα τηλ μπήκε μια ευγενέστατη υπάλληλος και όλα καλά 

On 4/12/2024 at 3:23 ΜΜ, elkons said:

Έκανα πριν αλλά δεν βγήκε η φραγή πήρα τηλ μπήκε μια ευγενέστατη υπάλληλος και όλα καλά 

Expand  

Γιατί δεν ζήτησες να μιλήσεις με τη Δήμητρα;;😂😂😂😂

On 4/12/2024 at 3:24 ΜΜ, cu2goup said:

Γιατί δεν ζήτησες να μιλήσεις με τη Δήμητρα;;😂😂😂😂

Expand  

Δυστυχώς σήμερα δεν συνδέθηκα με την αγαπημένη μου Δημητρούλα 

Θα την έχω πάντα στη καρδιά ❤️

On 4/12/2024 at 3:26 ΜΜ, elkons said:

Expand  

Δήμητρα ονλυυυ εγγύηση στην ευγενεια

On 4/12/2024 at 3:26 ΜΜ, elkons said:

Expand  

Να το πάρεις το κορίτσι ν πας να το κερασεις ένα γλυκό επειδή είναι υπόδειγμα ευγένειας 

Νond Edge SA For Ever

Μερικοί/μερικές είναι πολύ αγενέστατοι/ες

Πήγε που λέτε ο φίλος και κάνει ασφάλεια αυτοκινήτου(Toyota Yaris 2002 άσχετο). Το ασφαλιστήριο έληγε 18 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 23:59:59(ημέρα Δευτέρα),αλλά αυτός από Πέμπτη είχε κάνει την πληρωμή για το καινούργιο. Θεωρητικά με βάση το χαρτί που του είχε δώσει ο ασφαλιστής έπιανε και την 18η Δεκεμβρίου το συμβόλαιο. Δευτέρα πρωί του ήρθε μήνυμα που του έλεγε ότι το συμβόλαιο έληξε και ότι δεν είχε ανανεώσει. Παίρνει τηλέφωνο και το σηκώνει μια κυρία και αφού της λέει την όλη ιστορία του απάντησε:"Ας προσέχατε"Της απάντησε έκπληκτος αυτός:"Έχω κάνει από την Πέμπτη τις ενέργειες μου και μάλιστα την Παρασκευή έγινε και η πιστώθηκε και η πληρωμή. Και επίσης το συμβόλαιο θεωρητικά πιάνει και όλη την σημερινή μέρα". Αυτή συνέχιζε και όταν τις είπε λίγο νευρισμένα δεν θέλω να μου κάνετε κήρυγμα,αλλά να με βοηθήσετε όπως λέει το καθηκοντόλογιό σας του την είπε. Αφού κάνα δεκάλεπτο πήγαινε έτσι το πράγμα του είπε να ξανακαλεσει πάλι και του το έκλεισε. Με τον άλλο υπάλληλο σε δέκα λεπτά λύθηκε το πρόβλημα/παρεξήγηση.

Σε μια φάση του είπε:"Έχουμε και άλλους πελάτες να εξυπηρετήσουμε κ.(τάδε)

On 4/12/2024 at 5:07 ΜΜ, VIPdriver said:

Δημητρα εσυ, Δημητρουλα στο φορουμ, και οι 2 μεσ'τα νεύρα...

Expand  

Δημητρούλα; Η γνωστή από την Βιλαρίμπα;

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

On 4/12/2024 at 7:11 ΜΜ, elkons said:

Cosmote insurance ονλυ τότε 😂😂😂

Off topic βέβαια ας μείνει μέχρι εδώ. 

Expand  

Κοσμοτε ίνσουρανς  με έχουν ταράξει στα μειλ. Φθηνή ασφάλεια ήθελα 😩

Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις επικοινωνίας; ή στο Cosmote app κάποια λειτουργεία μη στέλνει διαφημιστικά;

ΥΓ εμένα έρχονται μερικές φορές διαφημίσεις του με sms χωρίς να έχω 🥰

947721.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

On 4/12/2024 at 10:07 ΜΜ, hercoulis said:

Κοσμοτε ίνσουρανς  με έχουν ταράξει στα μειλ. Φθηνή ασφάλεια ήθελα 😩

Expand  

Μη κάνετε "παραχωρήσεις" στις ασφάλειες ρε παιδιά για να κερδίσετε μερικά ευρώ. Δεν αξίζει. Σίγουρα λείπουν σημαντικά πράματα από το ασφαλιστήριο. Εκτός και αν ασφαλίζεις ποδήλατο, δεν ξέρω 😜. Οι συγκεκριμένες της Cosmote, της βλέπω με μισό μάτι πάντως. Sorry για τo off topic, αλλά έψαχνα και γω πρόσφατα, φιλικά. 

On 4/12/2024 at 10:10 ΜΜ, elkons said:

Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις επικοινωνίας; ή στο Cosmote app κάποια λειτουργεία μη στέλνει διαφημιστικά;

ΥΓ εμένα έρχονται μερικές φορές διαφημίσεις του με sms χωρίς να έχω 🥰

Expand  

Έστειλαν ένα λινκ για να μη δέχομαι προωθητικές κινήσεις αλλά είναι καμένο (δε λειτουργεί).

Πάντος και η νόβα αυτό που κάνει είναι λάθος να σε στέλνει για εγγραφές στο padu.

Υπάρχει άλλος τρόπος να τραβήξεις κόσμο. πχ Με προσφορές της κινητής σου, αντε και καμιά κεραία παραπάνω 😄 

Ναι, στο F2G αν το απενεργοποιήσεις έχεις ησυχάσει. Είναι το καλύτερο σε αυτό.