Chrischal1908 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Προσωπικά με έχει προβληματίσει Δηλαδή ή Άραβας ένας από τους δύο ή Fund ένα από τα Δύο. Δηλαδή 50/50 Από την άλλη η United Group δεν επιθυμεί να φύγει σε έναν όλος ο όμιλος αλλά σε μέρη πχ η Nova εδώ η Vivacom εκεί Το μέγιστο κέρδος αναζητούν. Θεωρώ ότι οι Άραβες έχουν το προβάδισμα μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι του 2023 η Tawal θυγατρική της Saudi Telecom αγόρασε τους πύργους κινητής της United Group. 🇸🇦🤝 ΥΓ: Προσωπικά περιμένω να εγκαταστήσουν την κεραία κοντά στην περιοχή μου. Edited 31 Οκτωβρίου by Chrischal1908 2 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση; έχεις περάσει καθόλου από το μέρος που πρόκειται να τοποθετηθεί; Έχει τίποτα από εξοπλισμό ή όχι; 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 26 minutes ago, Chrischal1908 said: ΥΓ: Προσωπικά περιμένω να εγκαταστήσουν την κεραία κοντά στην περιοχή μου. 13 minutes ago, elkons said: Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση; έχεις περάσει καθόλου από το μέρος που πρόκειται να τοποθετηθεί; Έχει τίποτα από εξοπλισμό ή όχι; Μη βιάζεστε! Μπορεί να πάρει και μήνες για να εγκατασταθεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, memoriesradio said: Παιδιά μια ερώτηση; Μπήκα στο φλάϊ όβερ. Ξέρουμε πόσο θα πληρώσουμε στα διόδια για να πάω από Εύοσμο στο αεροδρόμιο μέσω του Κ12 FLY23 ή να πάρω το μετρό; Ε; 5 ώρες πριν, p_k said: Έπρεπε να πάρεις το υποθαλάσσιο μετρό υπερυψηλών ταχυτήτων...τώρα έμπλεξες. Το μετρό να πάρεις έβαλε η νόβα και στο μετρό και στο υποθαλάσσιο n78 παντού 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Το μέγιστο κέρδος αναζητούν. Θεωρώ ότι οι Άραβες έχουν το προβάδισμα μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι του 2023 η Tawal θυγατρική της Saudi Telecom αγόρασε τους πύργους κινητής της United Group. 🇸🇦🤝 ΥΓ: Προσωπικά περιμένω να εγκαταστήσουν την κεραία κοντά στην περιοχή μου. Για πιο λόγο να πιάνεις τα 8mbps αυτά τα πιάνεις και τώρα 🤣 1 hour ago, elkons said: Ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση; έχεις περάσει καθόλου από το μέρος που πρόκειται να τοποθετηθεί; Έχει τίποτα από εξοπλισμό ή όχι; Πάντως στην ΕΕΤΤ υπάρχουν σταθμοί που αναβαθμίζονται και ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τα νέα έγγραφα. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου 22 minutes ago, cmvr said: Πάντως στην ΕΕΤΤ υπάρχουν σταθμοί που αναβαθμίζονται και ακόμα δεν έχουν ανεβάσει τα νέα έγγραφα. Υπάρχει και το αντίθετο. Να έχουν ανέβει τα έγγραφα για πάνω από 1 χρόνο και ο σταθμός να έχει ακόμα b20 only. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 31 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Οκτωβρίου Συνήθως η εγκατάσταση καινούργιου σταθμού είναι τουλάχιστον μήνες μετά τα έγγραφα που ανεβαίνουν. Για αναβάθμιση σε αυτές τις λιγοστές που έχω δει, 95% πρώτα αναβαθμίζουν και μετά τα χαρτιά. 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Σήμερα Σάββατο, έχει λαϊκή εδώ κοντά που μένω (Θεσσαλονίκη). Θα βρω λέτε Nova για πούλημα εκεί να πάρω κανά 2-3 κιλά (αρχές του μήνα είχαν πει) ή θα πρέπει να περιμένουμε από βδομάδα και βάλε; Απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Η νύφη που έμεινε στο ράφι"... 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 31 minutes ago, memoriesradio said: Σήμερα Σάββατο, έχει λαϊκή εδώ κοντά που μένω (Θεσσαλονίκη). Θα βρω λέτε Nova για πούλημα εκεί να πάρω κανά 2-3 κιλά (αρχές του μήνα είχαν πει) ή θα πρέπει να περιμένουμε από βδομάδα και βάλε; Απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Η νύφη που έμεινε στο ράφι"... Περιοχή Βούλγαρη; Πες μας εάν βρήκες. Εγώ θυμάμαι πεζοδρομο Ναυαρίνου κάποιους πλανοδιους να πουλανε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 41 minutes ago, VIPdriver said: Περιοχή Βούλγαρη; Πες μας εάν βρήκες. Εγώ θυμάμαι πεζοδρομο Ναυαρίνου κάποιους πλανοδιους να πουλανε Ρίξε μια ματιά στο ποστ.. δεν ψάχνει καρτοκινητό.. 2 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος υπάρχει router της ΝΟVA ; (γιατι μου λενε να χρησιμοποιήσω το router απο τον προηγούμενο παροχο; ) 4 Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 24 minutes ago, Teiresias_ said: Ρίξε μια ματιά στο ποστ.. δεν ψάχνει καρτοκινητό.. Α καλά (ας πιώ 2ο φλιτζάνι καφέ μπας κ ξυπνήσω λίγο) 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 3 minutes ago, sakaflias said: υπάρχει router της ΝΟVA ; (γιατι μου λενε να χρησιμοποιήσω το router απο τον προηγούμενο παροχο; ) Εννοείται πως υπάρχει...γιατί όμως δε δίνουν Από φορητότητα έρχεσαιστη Nova; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 minute ago, VIPdriver said: Α καλά (ας πιώ 2ο φλιτζάνι καφέ μπας κ ξυπνήσω λίγο) Κάψουλες πίνεις ή είσαι τίποτα παραδοσιακός με φίλτρου και ελληνικούς; 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 2 minutes ago, Teiresias_ said: Κάψουλες πίνεις ή είσαι τίποτα παραδοσιακός με φίλτρου και ελληνικούς; 🙂 Οτιδήποτε εκτός από νες καφε 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος (edited) 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Περιοχή Βούλγαρη; Πες μας εάν βρήκες. Εγώ θυμάμαι πεζοδρομο Ναυαρίνου κάποιους πλανοδιους να πουλανε Νεάπολη & Ξηροκρήνη σήμερα Σάββατο. Να δούμε θα έχει κανέναν πάγκο να πουλάνε; 6 ώρες πριν, sakaflias said: υπάρχει router της ΝΟVA ; (γιατι μου λενε να χρησιμοποιήσω το router απο τον προηγούμενο παροχο; ) Άκυρο από μεριά μου. 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Οτιδήποτε εκτός από νες καφε Συνάδερφος; Αν πιω νες πέθανα. Εσπρέσο και ελληνικό με το κιλό και πάντα σκέτο. Edited 2 Νοέμβριος by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Τι νταλκάς είναι αυτός ρε παιδιά για την πώληση της εταιρείας; Μέτοχοι είστε ή υπάλληλοι; Αν είστε ειδικά το δεύτερο κατανοητή η αγωνία, διαφορετικά είναι ακατανόητο. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Αν ήσουν συνδρομητής και έβλεπες την εταιρεία σου να την αγοράζει ένα fund χωρίς εμπειρία στον τομέα, δεν θα σε ένοιαζε το τι θα ακολουθήσει; Κανείς δεν θέλει να δει την εταιρεία που πληρώνει να μετατρέπεται σε 'πειραματόζωο' κάποιου fund που ψάχνει μόνο για γρήγορο κέρδος. Εγώ προσωπικά ούτε μέτοχος είμαι ούτε υπάλληλος κάποιας εταιρείας τηλεπικοινωνιών, και ούτε πρόκειται απλώς μερικοί θέλουμε να γνωρίζουμε τι γίνεται να πάμε "σε άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια" αν είναι να πετάμε τα λεφτά μας. Αφού είπαν τέλη Οκτωβρίου μερικοί ίσως περίμεναν να λήξει το συμβόλαιο τους τότε να δούνε τι θα κάνουν. Οκ συμφωνώ σίγουρα υπάρχουν υπάλληλοι της Nova και οποιοδήποτε από την εταιρεία, εγώ απλώς ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και μερικών μελών. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 5 minutes ago, sonakiasfun said: Τι νταλκάς είναι αυτός ρε παιδιά για την πώληση της εταιρείας; Μέτοχοι είστε ή υπάλληλοι; Αν είστε ειδικά το δεύτερο κατανοητή η αγωνία, διαφορετικά είναι ακατανόητο. Η πώληση της εταιρίας επηρεάζει το όλο σκηνικό των τηλεπικοινωνιών της χώρας. Αν μπει νέος παίχτης που έχει λεφτά αυτή την φορά και να μην είναι φούσκα μπορεί να επαναφέρει την εταιρεία από την πτώση που έχει. Αυτό απευθείας πιέζει τις άλλες δύο εταιρίες να μην αρχίσουν να αυξάνουν μονομερώς τις τιμές και να πρέπει να κρατάνε τις επενδύσεις του σε καλό επίπεδο. Αν πας βόλτα Αθήνα στο κέντρο με κόσμο χαλί μαύρο έχουν γίνει και οι τρεις εταιρείες. 8 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με απασχολούν τέτοια θέματα. Το τελικό προϊόν που απευθύνεται στον καταναλωτή με απασχολεί και μόνο.. Τώρα αν αυτό προέρχεται από Άραβες ή από Σέρβους δεν με ενδιαφέρει. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 minute ago, sonakiasfun said: Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με απασχολούν τέτοια θέματα. Το τελικό προϊόν που απευθύνεται στον καταναλωτή με απασχολεί και μόνο.. Τώρα αν αυτό προέρχεται από Άραβες ή από Σέρβους δεν με ενδιαφέρει. Ακριβώς γιατί και οι άλλες εταιρίες ξένων συμφερόντων είναι. Το θέμα πια η Νόβα με αυτά που έχει κάνει κατέστρεψε τα καρτοκινητα εντελώς αλλά και το συμβόλαιο unlimited με τα 8mbps. Όσοι το έμαθαν από το κύκλο μου δεν ανανεώνουν πάνε αλλού. Απλά πρέπει να κατανοήσεις ότι αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός τότε την πατάμε εμείς 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 1 hour ago, sonakiasfun said: Τι νταλκάς είναι αυτός ρε παιδιά για την πώληση της εταιρείας; Μέτοχοι είστε ή υπάλληλοι; Αν είστε ειδικά το δεύτερο κατανοητή η αγωνία, διαφορετικά είναι ακατανόητο. Οι επενδύσεις προχωρούν αυτό μας νοιάζει για εμάς που την πληρώνουμε! Οι Άραβες με το καλό ας έρθουν! 8 minutes ago, cmvr said: Ακριβώς γιατί και οι άλλες εταιρίες ξένων συμφερόντων είναι. Το θέμα πια η Νόβα με αυτά που έχει κάνει κατέστρεψε τα καρτοκινητα εντελώς αλλά και το συμβόλαιο unlimited με τα 8mbps. Όσοι το έμαθαν από το κύκλο μου δεν ανανεώνουν πάνε αλλού. Απλά πρέπει να κατανοήσεις ότι αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός τότε την πατάμε εμείς Ίσως αλλάξει αυτό. Ο νέος μέτοχος θα φέρει δική του πολιτική! Θα έχουμε αλλαγές! Αλλά από το νέο έτος! 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος Παιδιά προσωπικά δεν το λέω γιατί είμαι υπάλληλος ή μέτοχος ή και εγώ δεν ξέρω τι. Με ενδιαφέρει λόγω του χαμηλού ανταγωνισμού που υπάρχει εδώ και ένα χρόνο. Αφού πρώτα "τελείωσε"με τα καρτοκινητά(έκοψε την 1 ευρώ ανανέωση,κατήργησε τα απεριόριστα ντάτα στα καρτοκινητά,έκοψε τα φοιτητικά πακέτα)έβαλε χέρι και στα συμβόλαια με τον κόφτη(8 Mbps την σήμερον ημέρα). Επίσης από υπηρεσίες έμεινε πίσω(esim ακόμη μόνο στα συμβόλαια και φυσικά η extrasim που δεν ήρθε ποτέ). Εκεί έδωσε φυσικά το πάτημα στην "συμμαχία" Cosmote-Vodafone να αχρηστεύσουν ουσιαστικά τις extrasim και i4s αντίστοιχα,να αυξήσουν τις τιμές στα καρτοκινητά(το φοιτητικό πακέτο είχε 4 ευρώ πριν λίγα χρόνια και από προχτές δεν το βρίσκεις κάτω από 9 ευρώ)και έπεται συνέχεια δυστυχώς. Φεύγοντας από το τιμολογιακό κομμάτι πάμε στο δίκτυο όπου ενώ έχει κάνει κάποια βήματα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη(από όσα λένε τα παιδιά εδώ μέσα και από προσωπική εμπειρία). Άρα θέλουμε μια εξαγορά που θα αναζωογονήσει την αγορά και θα οδηγήσει σε φυσιολογικές τιμές. Στο τηλεοπτικό κομμάτι οκ τα πάει πολύ καλά. Για να φτάσουμε στην εξαγορά όμως πρέπει Σταθόπουλος και Σέρβοι να τα βρουν,αλλιώς οδηγούμαστε συντεταγμένα σε μια άγονη περίοδο με κατεβασμένα τα μολύβια μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να περιμένουμε από έναν MVNO την Volton να κάνει την αλλαγή 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, sakaflias said: υπάρχει router της ΝΟVA ; (γιατι μου λενε να χρησιμοποιήσω το router απο τον προηγούμενο παροχο; ) 4 ώρες πριν, memoriesradio said: Άσχετο για το τόπικ αυτό... Για πιο λόγο ακριβός είναι "Άσχετο" με Περί... Nova γενικά ;; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Νοέμβριος 17 minutes ago, Bas said: Για πιο λόγο ακριβός είναι "Άσχετο" με Περί... Nova γενικά ;; Συγνώμη. Νόμιζα ότι ήμασταν σε συγκεκριμένο τοπικ για 4G ή 5G. 2 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 4 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Νοέμβριος On 2/11/2024 at 3:05 ΜΜ, aektzhs 1 said: Παιδιά προσωπικά δεν το λέω γιατί είμαι υπάλληλος ή μέτοχος ή και εγώ δεν ξέρω τι. Με ενδιαφέρει λόγω του χαμηλού ανταγωνισμού που υπάρχει εδώ και ένα χρόνο. Αφού πρώτα "τελείωσε"με τα καρτοκινητά(έκοψε την 1 ευρώ ανανέωση,κατήργησε τα απεριόριστα ντάτα στα καρτοκινητά,έκοψε τα φοιτητικά πακέτα)έβαλε χέρι και στα συμβόλαια με τον κόφτη(8 Mbps την σήμερον ημέρα). Επίσης από υπηρεσίες έμεινε πίσω(esim ακόμη μόνο στα συμβόλαια και φυσικά η extrasim που δεν ήρθε ποτέ). Εκεί έδωσε φυσικά το πάτημα στην "συμμαχία" Cosmote-Vodafone να αχρηστεύσουν ουσιαστικά τις extrasim και i4s αντίστοιχα,να αυξήσουν τις τιμές στα καρτοκινητά(το φοιτητικό πακέτο είχε 4 ευρώ πριν λίγα χρόνια και από προχτές δεν το βρίσκεις κάτω από 9 ευρώ)και έπεται συνέχεια δυστυχώς. Φεύγοντας από το τιμολογιακό κομμάτι πάμε στο δίκτυο όπου ενώ έχει κάνει κάποια βήματα θέλει αρκετή δουλειά ακόμη(από όσα λένε τα παιδιά εδώ μέσα και από προσωπική εμπειρία). Άρα θέλουμε μια εξαγορά που θα αναζωογονήσει την αγορά και θα οδηγήσει σε φυσιολογικές τιμές. Στο τηλεοπτικό κομμάτι οκ τα πάει πολύ καλά. Για να φτάσουμε στην εξαγορά όμως πρέπει Σταθόπουλος και Σέρβοι να τα βρουν,αλλιώς οδηγούμαστε συντεταγμένα σε μια άγονη περίοδο με κατεβασμένα τα μολύβια μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να περιμένουμε από έναν MVNO την Volton να κάνει την αλλαγή Όλα τα έγραψες … για το ανάλογο υπουργείο είναι το ποστ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts