hercoulis Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου Μην απορείς. Θα έχουν πέσει αισθητά οι ανανεώσεις φαίνεται κ βρήκαν τρόπο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου Μιας και λέγαμε για τον Ρονάλντο σε άλλο topic με έχει "εξυπηρετήσει" και εμένα λέγοντας μου πως δεν βλέπει κάποιο αίτημα που είχα κάνει την δωρεάν προσθήκη των αθλητικών καναλιών(δωρεάν με ανανέωση συμβολαίου)και μου το έκλεισε. Αντιθέτως ο Ρετζέπ τότε είχε φερθεί υποδειγματικά όταν είχα πάρει πριν από μερικά χρόνια το καρτοκινητό σε αυτούς και είχα διαπιστώσει ότι δεν είχαν περαστεί κάποια στοιχεία σωστά(ήταν το δεύτερο νούμερο γιατί το πρώτο που είχα πάρει μου έστειλαν από κόμματα και τέτοια διαφημιστικά προφανώς από προηγούμενο ιδιοκτήτη του αριθμού και το έκοψα και πήρα άλλο,αυτό που είχα δώσει συμβόλαιο στον πατέρα μου και το μετέτρεψα πάλι σε καρτοκινητό τον χειμώνα)και έκανε αίτημα επείγον και μέσα σε δύο μέρες είχαν γίνει όλα ΥΓ:Μεγάλη μεταγραφή η εταιρεία έκλεισε Ρονάλντο από Αλ Νασρ και Ρετζέπ από Μπασακσεχίρ 😅😅😅😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 3 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 3 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Antonio21 said: Έχω και τα δύο αλλά από ότι βλέπω η ποινή για το cosmote tv είναι μικρή. Έκανα ανανέωση πριν 3 μήνες. Αλλά κάτι δεν μου κολλάει στα 6€ που γράφει θα πάω να ρωτήσω σε κατάστημα Γερμανός. Εγώ ανανέωσα τον Ιούνιο. Δορυφορικό. Και δεν έχει καν μήνες. Ένα ποσό πάγιο έχει στα 110 ευρά. Καλά δεν έχω σκοπό να κόψω την cosmote tv, απλά εκνευρίστηκα με το sms που έστειλαν από τη nova. Ότι σου το ενεργοποιούμε υποχρεωτικά και ασχολήσου εσύ να μπεις να το διακόψεις. Λαμογίστικη νοοτροπία να μαζέψουν μερικά 3ευρα έξτρα. Άθλιοι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 4 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 4 Αυγούστου (edited) Δλδ εσυ περιμενες "κατι" αλλο απο λαμογιστικο, με τους συνδρομητες που μαζι τους εχει αυτη η εταιρια ως συνδρομητες; Κανενα φταιξιμο στην εταιρια. Στους συνδρομητες που εχει να κανει μαζι τους. Οποτε μαζι με τα "ξερα" κι εσυ. Αφου "ετσι" επιλεξανε και ΑΔΥΝΑΤΟΥΝΕ να το καταλαβουν τα "χλωρα". "Οποιος μπλεκει με τα πιτουρα, τον τρωνε και οι κοτες". Edited 4 Αυγούστου by alteisei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου https://techmaniacs.gr/nova-nea-genia-doryforikon-ypiresion-ti-tha-prosferei/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 12 minutes ago, Gv2008 said: https://techmaniacs.gr/nova-nea-genia-doryforikon-ypiresion-ti-tha-prosferei/ Από τέλος του 2025 από ότι καταλαβαίνω θα δούμε διαφορά. Επίσης έχω μια απορία:εφόσον οι προσφορές για εξαγορά ολοκλήρου το ομίλου δεν ικανοποιούν τον βασικό μέτοχο BC Partners και σπάσει ο Όμιλος τι θα γίνει που τα έχουν ενοποιήσει όλα;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 8 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 8 Αυγούστου 53 minutes ago, aektzhs 1 said: Από τέλος του 2025 από ότι καταλαβαίνω θα δούμε διαφορά. Επίσης έχω μια απορία:εφόσον οι προσφορές για εξαγορά ολοκλήρου το ομίλου δεν ικανοποιούν τον βασικό μέτοχο BC Partners και σπάσει ο Όμιλος τι θα γίνει που τα έχουν ενοποιήσει όλα;;;; 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου (edited) Μπράβο που έδωσαν αυτή την φορά και τόσο γρήγορα παροχές στους πελάτες που πλήττονται στην Αττική Θυμάμαι πριν μερικές ημέρες είχε αναφερθεί στο φορουμ ότι αλλού όχι μόνο δεν έδωσαν αλλά είχαν γράψει κιόλας ότι δεν μπορούνε να δώσουν. Προσφέρει από σήμερα στους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές του νομού Αττικής 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και 250 GB δεδομένων. H παροχή ισχύει από σήμερα 12/08/2024 έως και 27/08/2024 και αφορά συνδρομητές κινητής (συμβολαίου και καρτοκινητής), ιδιώτες και επιχειρήσεις. Οι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους. Επίσης, η Nova αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες φραγής για τους κατοίκους που διαμένουν στις εν λόγω περιοχές. Edited 12 Αυγούστου by Vasileios 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου https://nova.gr/etairia/deltia-typou/dwrean-epikoinwnia-gia-tous-syndromhtes-kinhths-nova-pou-plhttontai-logw-pyrkagiwn-sto-nomo-attikhs Πάλι καλά που έδωσαν! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 5 minutes ago, Chrischal1908 said: https://nova.gr/etairia/deltia-typou/dwrean-epikoinwnia-gia-tous-syndromhtes-kinhths-nova-pou-plhttontai-logw-pyrkagiwn-sto-nomo-attikhs Πάλι καλά που έδωσαν! Έδωσαν πολλά δεδομένα και μπράβο τους. Τα καλά να λέγονται, όπως και τα αρνητικά. Πρέπει πάντα να είμαστε αντικειμενικοί. Ελπίζω και οι άλλοι να δώσουν δωρεάν επικοινωνία, αντάξια της niva 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 18 minutes ago, Arinos said: Μπράβο που έδωσαν αυτή την φορά και τόσο γρήγορα παροχές στους πελάτες που πλήττονται στην Αττική Θυμάμαι πριν μερικές ημέρες είχε αναφερθεί στο φορουμ ότι αλλού όχι μόνο δεν έδωσαν αλλά είχαν γράψει κιόλας ότι δεν μπορούνε να δώσουν. Προσφέρει από σήμερα στους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές του νομού Αττικής 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και 250 GB δεδομένων. H παροχή ισχύει από σήμερα 12/08/2024 έως και 27/08/2024 και αφορά συνδρομητές κινητής (συμβολαίου και καρτοκινητής), ιδιώτες και επιχειρήσεις. Οι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους. Επίσης, η Nova αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες φραγής για τους κατοίκους που διαμένουν στις εν λόγω περιοχές. 18 minutes ago, Chrischal1908 said: https://nova.gr/etairia/deltia-typou/dwrean-epikoinwnia-gia-tous-syndromhtes-kinhths-nova-pou-plhttontai-logw-pyrkagiwn-sto-nomo-attikhs Πάλι καλά που έδωσαν! 12 minutes ago, Gv2008 said: Έδωσαν πολλά δεδομένα και μπράβο τους. Τα καλά να λέγονται, όπως και τα αρνητικά. Πρέπει πάντα να είμαστε αντικειμενικοί. Ελπίζω και οι άλλοι να δώσουν δωρεάν επικοινωνία, αντάξια της niva Μακάρι να μην χρειαζόταν να δώσουν. Δυστυχώς όμως χρειάζεται 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Μπράβο τους. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Arinos said: Μπράβο που έδωσαν αυτή την φορά και τόσο γρήγορα παροχές στους πελάτες που πλήττονται στην Αττική Θυμάμαι πριν μερικές ημέρες είχε αναφερθεί στο φορουμ ότι αλλού όχι μόνο δεν έδωσαν αλλά είχαν γράψει κιόλας ότι δεν μπορούνε να δώσουν. Προσφέρει από σήμερα στους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές του νομού Αττικής 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλους (εθνικά κινητά και σταθερά) και 250 GB δεδομένων. H παροχή ισχύει από σήμερα 12/08/2024 έως και 27/08/2024 και αφορά συνδρομητές κινητής (συμβολαίου και καρτοκινητής), ιδιώτες και επιχειρήσεις. Οι συνδρομητές ενημερώνονται για την ενεργοποίηση με SMS στο κινητό τους. Επίσης, η Nova αναστέλλει τις εισπρακτικές ενέργειες φραγής για τους κατοίκους που διαμένουν στις εν λόγω περιοχές. Εγώ είμαι αυτός μόνο η Cosmote έστειλε και ούτε που το έβαλε στα social. Μπράβο και στους 3 παρόχους που έδωσαν στην Αττική δωρεάν παροχές, έπρεπε να στείλουν, μακάρι να μην γινόταν αυτά τα πράγματα πολύ κρίμα πολύς κόσμος έχει χάσει το σπίτι του και κάηκε ένα σχολείο είδα στο ίντερνετ, επίσης κινδυνεύουν νοσοκομεία και ο κόσμος φυσικά. Κρίμα, κρίμα, κρίμα.. Κουράγιο σε όσους μένουν εκεί. Αναμένονται να έρθουν Γαλλία, Τσεχία, και μάλλον Τουρκία για δυνάμεις πυρόσβεσης. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 7 minutes ago, elkons said: Εγώ είμαι αυτός μόνο η Cosmote έστειλε και ούτε που το έβαλε στα social. Μπράβο και στους 3 παρόχους που έδωσαν στην Αττική δωρεάν παροχές, έπρεπε να στείλουν, μακάρι να μην γινόταν αυτά τα πράγματα πολύ κρίμα πολύς κόσμος έχει χάσει το σπίτι του και κάηκε ένα σχολείο είδα στο ίντερνετ, επίσης κινδυνεύουν νοσοκομεία και ο κόσμος φυσικά. Κρίμα, κρίμα, κρίμα.. Κουράγιο σε όσους μένουν εκεί. Αναμένονται να έρθουν Γαλλία, Τσεχία, και μάλλον Τουρκία για δυνάμεις πυρόσβεσης. Δεν υπάρχουν εναέρια ούτε επίγεια. Ο κρατικός μηχανισμός για τα πανηγύρια. Δυστυχώς για μια ακόμα χρονιά απέτυχαν. 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Το κυριότερο είναι η αναστολή φραγής, δεν πήρε το μάτι μου κάτι για τους άλλους αλλά συνήθως όλοι κάνουν αναστολή μαζί με τις δωρεάν παροχές που δίνουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Πάντως στη περιοχή μου μόνο η Cosmote έστειλε μετά από την αναφορά που είχα κάνει, οι άλλες είχα πει ,η nova ειδικά ούτε κάποια ευχή τίποτα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 23 minutes ago, Gv2008 said: Δεν υπάρχουν εναέρια ούτε επίγεια. Ο κρατικός μηχανισμός για τα πανηγύρια. Δυστυχώς για μια ακόμα χρονιά απέτυχαν. Μέσα στις πόλεις... 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 1 hour ago, elkons said: Εγώ είμαι αυτός μόνο η Cosmote έστειλε και ούτε που το έβαλε στα social. Μπράβο και στους 3 παρόχους που έδωσαν στην Αττική δωρεάν παροχές, έπρεπε να στείλουν, μακάρι να μην γινόταν αυτά τα πράγματα πολύ κρίμα πολύς κόσμος έχει χάσει το σπίτι του και κάηκε ένα σχολείο είδα στο ίντερνετ, επίσης κινδυνεύουν νοσοκομεία και ο κόσμος φυσικά. Κρίμα, κρίμα, κρίμα.. Κουράγιο σε όσους μένουν εκεί. Αναμένονται να έρθουν Γαλλία, Τσεχία, και μάλλον Τουρκία για δυνάμεις πυρόσβεσης. Η Τσεχία διάβασα στέλνει μεγάλη δύναμη! Πώς και έτσι;; Από την Κύπρο περίμενα τέτοια βοήθεια... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Πού είναι τα Beriev... 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 20 minutes ago, p_k said: Πού είναι τα Beriev... Νομίζω πως δεν μπορούμε να τα νοικιάσουμε πλέον λόγω κυρώσεων... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Έτσι είναι, διαλέξαμε τη σωστή πλευρά της ιστορίας 😂 3 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου (edited) 1 hour ago, p_k said: Πού είναι τα Beriev... Μόνο Ericκson by USA 🇺🇸! 41 minutes ago, p_k said: Έτσι είναι, διαλέξαμε τη σωστή πλευρά της ιστορίας 😂 Δεν υφίσταται πια η ΕΣΣΔ. Edited 12 Αυγούστου by Chrischal1908 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 1 hour ago, p_k said: Πού είναι τα Beriev... Στη Μόσχα, εμείς είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας μάγκες 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου Ακόμα και στα δώρα για τους πληγέντες έχουν βάλει περιορισμό ορθής χρήσης. Από απεριόριστα δεδομένα που πρώτη καθιέρωσε το 2019, πλέον δίνει 250GB για 15 μέρες και 1500’ (σταθερά αυτά, ποτέ δεν έδινε απεριόριστα). η ίδια ακριβώς μεταβολή από 1/8 ισχύει και για το δώρο που δίνουν σε περίπτωση βλάβης σταθερής 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 12 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 12 Αυγούστου 7 minutes ago, paanos said: Ακόμα και στα δώρα για τους πληγέντες έχουν βάλει περιορισμό ορθής χρήσης. Από απεριόριστα δεδομένα που πρώτη καθιέρωσε το 2019, πλέον δίνει 250GB για 15 μέρες και 1500’ (σταθερά αυτά, ποτέ δεν έδινε απεριόριστα). η ίδια ακριβώς μεταβολή από 1/8 ισχύει και για το δώρο που δίνουν σε περίπτωση βλάβης σταθερής Εν τω μεταξύ έχουν καεί άπειρες κολώνες του ΟΤΕ, μέχρι να αποκατασταθεί το δίκτυο θα χρειάζονται δεδομένα. Αλλά τι να πω, εξάλλου το δίκτυο είναι εκτός σήμερα στην περιοχή. 3 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts