mol Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 κατι με προωθηση νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulobeis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 παιζει να είναι viber και να φαινεται στην αναλυση λογαριασμου και να εχει να κανει με το γεγονος ότι δεν εχει παντα κάποιος συνδεση με wi fi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Όχι. Το viber σε καλεί κατά την ενεργοποίηση από ένα νούμερο εξωτερικού, το οποίο απλά περιλαμβάνει τον κωδικό ενεργοποίησης. Δεν πραγματοποιεί εξερχόμενη κλήση. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Ειναι ο τηλεφωνητής για την υπηρεσία 2in1 με 2 αριθμούς σε μια sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) καλημέρα παιδιά ,εχω μια κάρτα στο ταμπλετ της wind ,μου δίνει 1γιγα το μηνα ,πριν απο 4 εβδομάδες εξάντλησα το 1γιγα και από τότε μου λέει καμια υπηρεσία ανεβάζω μια φωτογραφία να το δείτε https://s31.postimg.org/nmduzvuzv/2016_07_23_08_48_52.png' alt='2016_07_23_08_48_52.png'>upload pics[/img] δεν έχω τα χαρτιά της και δε ξέρω το νούμερο ,ιντερνετ έχει 1 γίγα κάθε μηνα μέχρι το Νοέμβριο . πως θα μάθω τι συνέβη? Edited July 23, 2016 by ikariwths Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 καλημέρα παιδιά ,εχω μια κάρτα στο ταμπλετ της wind ,μου δίνει 1γιγα το μηνα ,πριν απο 4 εβδομάδες εξάντλησα το 1γιγα και από τότε μου λέει καμια υπηρεσία ανεβάζω μια φωτογραφία να το δείτε https://s31.postimg.org/nmduzvuzv/2016_07_23_08_48_52.png' alt='2016_07_23_08_48_52.png'>upload pics[/img] δεν έχω τα χαρτιά της και δε ξέρω το νούμερο ,ιντερνετ έχει 1 γίγα κάθε μηνα μέχρι το Νοέμβριο . πως θα μάθω τι συνέβη? https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/ Για ενημέρωση υπολοίπου χρήσης, στείλε την εντολή “YΠ” με δωρεάν SMS στο 1228 Πληροφορία αριθμού χρήσης: στείλε δωρεάν SMS στο 1280 με τη λέξη "ΑΡΙΘΜΟΣ" και ενημερώσου για τον αριθμό της χρήσης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 η αποστολη απέτυχε λέει και στα δυο μιας και η κάρτα είναι αδεια,να τη φορτίσω δε γίνεται νομίζω χωρίς να ξέρω το νούμερο Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 (edited) η αποστολη απέτυχε λέει και στα δυο μιας και η κάρτα είναι αδεια,να τη φορτίσω δε γίνεται νομίζω χωρίς να ξέρω το νούμερο Σε κατάστημα Wind πήγαινε, τότε, με τη sim μαζί. Θα βρούνε αυτοί τον αριθμό της 69xxxxxxxxx. Αν θες να έχεις ΜΒ με αυτή τη sim... :) https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-mobile-broadband/oikonomika-programmata-horis-sumvolaio/wind-mobile-broadband-pre-top-ups/ 1) Στα καταστήματα WIND. Τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη χρήση σου εύκολα και γρήγορα, με μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα WIND. Ζήτησε από έναν συνεργάτη μας να σου ανανεώσει τον χρόνο πλοήγησης, επιλέγοντας οποιαδήποτε ακέραια αξία επιθυμείς. 2) Με φυσική κάρτα ανανέωσης χρήσης ασυρμάτου Internet. Κάρτες ανανέωσης χρήσης "Mobile Broadband με κάρτα" μπορείς να βρεις στα καταστήματα WIND, στο δίκτυο συνεργατών WIND, σε περίπτερα και σε μικρά σημεία πώλησης. Ξύσε την κάρτα προκειμένου να εμφανιστεί ο 16ψήφιος κωδικός ανανέωσης που αναγράφεται στην πίσω πλευρά της και στη συνέχεια στείλε τον 16ψήφιο κωδικό αυτό με SMS στο 1268, μέσα από το λογισμικό WIND Connection Manager. Η χρήση σου με την αξία Πρόσεξε αν κάνεις το 2) παραπάνω να ζητήσεςι την σωστή κάρτα ανανέωσης. Βεβαιώσου ότι είναι "Mobile Broadband με κάρτα". Edited July 23, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 http://www.hatta.gr/LinkClick.aspx?link=509&tabid=120&language=el-GR Πακέτο F2G - HATTA για 33 χώρες του εξωτερικού Προφανώς το βρίσκουμε σε ξενοδοχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Απλά αν σου τελειώσει το υπόλοιπο και την ξαναγεμίσεις, ίσως θα πρέπει να κάνεις μια επανεκκίνηση την συσκευή για να παίξει δεν είναι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις και χρηματικό υπόλοιπο οπότε σε μπλοκάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 αρκετα χρήσιμο το βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Εχει μερικές χώρες για τις οποίες δεν υπάρχει άλλο πακέτο σε καμία εταιρεία όπως Λευκορωσία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Απο το φθινόπωρο τα προγράμματα του ομίλου ΗΡΩΝ θα διατίθενται απο τα καταστήματα WIND και αλλα κανάλια πρόσβασης δίνοντας στους καταναλωτές πρόσβαση σε προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας. Εδω ολοκληρο το δελτίο τύπου: https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/newsroom/deltia-tupou/deltio-tupou/?prid=763 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 σε φορητοτητα απο frog σε q μεσω καταστηματος, τι θα χρεωθω; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ποιο είναι το email για το customer support της WIND; το crm@wind.com.gr δεν υπάρχει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ποιο είναι το email για το customer support της WIND; το crm@wind.com.gr δεν υπάρχει πλέον. Δεν εχουν....μονο απο τη φορμα επικοινωνιας.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Σήμερα αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το κατάστημα στα Ιωάννινα στην Μιχαήλ Αγγέλου 6. Όταν τους ανέφερα ότι στην σελίδα της εταιρίας λέει ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν, μου είπαν ότι είναι δωρεάν μόνο όταν έρθει μήνυμα στο κινητό μου που να λέει ότι μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα για αντικατάσταση της κάρτας sim. Αύριο θα πάω και στο άλλο κατάστημα της πόλης να δω τι θα μου πούνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Σήμερα αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το κατάστημα στα Ιωάννινα στην Μιχαήλ Αγγέλου 6. Όταν τους ανέφερα ότι στην σελίδα της εταιρίας λέει ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν, μου είπαν ότι είναι δωρεάν μόνο όταν έρθει μήνυμα στο κινητό μου που να λέει ότι μπορώ να πάω σε ένα κατάστημα για αντικατάσταση της κάρτας sim. Αύριο θα πάω και στο άλλο κατάστημα της πόλης να δω τι θα μου πούνε. Μηπως δεν καταλαβε οτι ειναι για την αλλαγη σε 4G sim καρτοκινητο. Γιατι με την ταυτοτητα μπορεις να το κανεις χωρις κοστος . εκτος αν ειναι συνδεση εκει υπαρχει κανονικα χρεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Μηπως δεν καταλαβε οτι ειναι για την αλλαγη σε 4G sim καρτοκινητο. Γιατι με την ταυτοτητα μπορεις να το κανεις χωρις κοστος . εκτος αν ειναι συνδεση εκει υπαρχει κανονικα χρεωση. Μια χαρά το κατάλαβε γιατί φρόντισα να το τονίσω. Πριν από λίγο πήγα και στο άλλο κατάστημα στην Δωδώνης 29 και μου είπαν ακριβώς το ίδιο. Όταν της ανέφερα ότι στη σελίδα λέει ότι είναι δωρεάν μου είπε ότι αυτή η προσφορά έληξε τον Ιούλιο (για τον @@ δικαιολογία). Την ρώτησα αν είναι σίγουρη γιατί δεν αναφέρει κάτι τέτοιο και μου είπε να περιμένω να το κοιτάξει. Μετά από λίγο μου είπε αν δεν μου κάνει κόπο να περάσω αύριο ώστε να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της εταιρίας για να μας πει σίγουρα τι ισχύει. Βγαίνοντας από το κατάστημα επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου επιβεβαίωσαν ότι η αντικατάσταση είναι δωρεάν. Μου είπαν μάλιστα να πάω αύριο και αν μου πούνε το ίδιο να επικοινωνήσω πάλι μαζί τους μέσα από το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 (edited) Πήγα σήμερα να διακόψω τη σύνδεση wind που ειχα, και να κανω τον ιδιο αριθμο καρτοκινητο Q και μου είπαν ότι η διακοπή θα γίνει 18 Οκτωμβρίου!! Γιατί ο τρέχον μηνας δεν πιάνετε και θα πρέπει να περάσει ακόμα ένας μηνας ολόκληρος Τέλος πάντων αυτό δεν με πειράζει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής, μου έδωσαν ένα χαρτί που τέλος πάντων το έβαλα στην τσέπη, μόλις ήρθα σπίτι του έριξα μια ματια και στην παράγραφο 5 γραφει το εξής "αποδέχομαι τα τέλη αποσυνδέσεις από τη wind που είναι 10,08 ευρώ" Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Να ενημερώσω ότι δεν είχα καμια δέσμευση, το συμβόλαιο μου είχε λήξει εδώ και χρονια Θα τους πληρώσω δέκα ευρώ επειδή έκανα διακοπή? Edited August 25, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ισχύει από φέτος το Γενάρη. Θα είχαν ενημερώσει λογικά σε κάποιο λογαριασμό. Κρίμα που δεν το πρόσεξες έγκαιρα, γιατί θα μπορούσες να διακόψεις τότε ατελώς. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430197 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Δηλαδή μετά από 17 χρονια που τους έχω δώσει ένα τσουβάλι ευρώ, κάνω διακοπή για οικονομικούς λόγους, και να πεις ότι θα παω σε άλλη εταιρία στους ιδιους θα παραμείνω, θα μου βάλουν χαράτσι 10 ευρώ επειδή με έπιασαν τα νεύρα.. Εχθές έκανα αίτηση διακοπής και τους είπα να μου το κάνουν καρτοκινητο Q τι μπορώ να κάνω για να φύγω τελείως από αυτούς? Tον αριθμό που έχω να τον μεταφέρω στην κοσμοτέ. Nα ακυρώσω την αίτηση διακοπής, και να κάνω αίτηση φορητότητας στην κοσμοτέ? μπορώ να κάνω τώρα κατευθείαν αίτηση φορητότητας στη κοσμοτέ? H τέλος πάντων τι πρέπει να κάνω τώρα για να μεταφέρω τον αριθμό Kαι οποιος μπορεί ας μου πει πια έχει καλύτερο καρτοκινητό vodaphone η κοσμοτέ Oποιος βοηθήσει παιδιά θα του ήμουν υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Κάνε αίτηση φορητότητας στη κοσμοτε...Και μην πληρώνεις τον τελευταίο λογαριασμό στη wind Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 να φυγεις απ την εταιρια γιατι θα πληρωσεις τελη αποσυνδεσης; κοιτα την τσεπη σου και επελεξε εταιρια με βαση αυτην ;) προσωπικα θα εδινα τα 10 ευρω για να παω σε q, με τις πολυ χαμηλες χρεωσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts