mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 λειπουν απ το υπολοιπο σου 17.86??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savnik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 λειπουν απ το υπολοιπο σου 17.86??? Ναι.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 δες καλυτερα....σου αφαιρεσαν 8,93 ευρω και τα εκαναν 17,86 δηλαδη τα διπλασιασαν αλλα που ληγουν σε 30 μερες.... τολαχιστον ετσι εκαναν σε εμενα και τους εκραξα.... υπαρχει συζητηση στο αντιστοιχο θεμα των καρτοκινητων Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savnik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Και τι εγινε; Στα επέστρεψαν; Ποιό είναι το link του θέματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 μηπως τα 8.93 θα αφαιρεθουν σε 30 μερες;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 μηπως τα 8.93 θα αφαιρεθουν σε 30 μερες;;;;; Και τι εγινε; Στα επέστρεψαν; Ποιό είναι το link του θέματος; τα 8.93 αψαιρεθηκαν άμεσα.... όχι ακόμα δεν έχουν επιστραφεί... παρτους και εσύ τηλέφωνο και βαλτους χέρι, είναι αλήτες.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164500 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savnik Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τα 17,86 αφαιρεθηκαν αμεσα σε μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Τα ιδια κι εδω,αφαιρεθηκαν περιπου 8-9 ευρω απ την καρτα και ηρθε το ιδιο μηνυμα σημερα το μεσημερι χωρις καμμια δικη μου ενεργεια καθως το νουμερο ειναι παροπλισμενο κατα μια εννοια αλλα ειχε μεσα 100 ευρω και κατι ψιλα και τωρα εχει 92 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) καλησπέρα παιδιά,δεν είχε κάποιο γενικό θέμα να το γράψω,το ποστάρω στης wind το κομμάτι,μιας και ακόμα βρίσκομαι στο δίκτυο της. Έφτασε η ώρα να λήξει το συμβόλαιο μου(έχει λιγότερο από 1 μήνα),και μιας και δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ ικανοποιημένος από την wind,πιο χάλια σήμα δεν είχα ποτέ μου,είτε Μυτιλήνη κυρίως,είτε Αθήνα..Ψάχνω σε vodafone και cosmote συμβόλαια,αντίστοιχα με αυτό που έχω ή έστω παραπλήσιο..Μαζί με εμένα ψάχνουν και οι γονείς μου,ο πατέρας μου είναι και αυτός σε wind και η μάνα μου σε vodafone καρτοσυμβόλαιο.. Παλιά με έπαιρναν να μου κάνουν κάποια προσφορά,πλέον τίποτα..Και έχω 3 φίλους που τους έχει πάρει η voda-cosmote και τους έχει δώσει ίδιο συμβόλαιο με το δικό μου με 18€ τελική τιμή,σα προσφορά!:mad: (και ζηλεύω) Μου είχε κάνει τότε πριν 18 μήνες η wind προσφορά και έφυγα από vodafone μετά από 11 χρόνια,το wind W(1500' προς όλους-1500sms προς όλους-1.5gb) με 44€ τελική τιμή...Βασικό για εμένα είναι να βρω κάτι πιο φθηνό από αυτό,και αντίστοιχη χρήση..τον χρόνο και τα sms δεν τα έφτανα ποτέ στο όριο τους στο μισό και πιο κάτω είμαι όπως βλέπω τον ΜΟ τώρα της χρήσης μου,μόνο το internet έφτανα στα όρια του.Δεν θέλω να περιοριστώ να μιλάω με έναν πάροχο,γιατί πολύ απλά δεν έχει όλος ο κόσμος έναν πάροχο:p..Θα ήθελα να έχω επικοινωνία με όλους..Αλλά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις είτε σε vodafone είτε σε cosmote. --(δεν επίγουν τα δύο αυτά εδώ,αλλά μερικές προτάσεις θα τις ήθελα)-- Ο πατέρας μου είναι σε ένα πρόγραμμα(έχει 2 μήνες ακόμα-αυτόν που πατάμε συν τον φεβρουάριο) της wind και δίνει ~30 έχοντας 120' ,και θέλει και ο ίδιος να φύγει για πιο φθηνά,τον χρόνο πότε τον έφτανε στο όριο,πότε όχι.Οπότε θέλει και αυτός να φύγει από wind και να πάει σε cosmote,και να το συνδιάσει με το σταθερό.. Και η μητέρα μου είναι σε αυτό το άθλιο καρτοπρόγραμα,που πληρώνει όσο μιλάει,αλλά είναι ελάχιστη η χρήση και τα χρήματα πολλά.Και εκείνη λέμε να την πάμε σε cosmote για να γίνει οικογενειακό το πακέτο μετά,παρέα με τον πατέρα μου. Και οι 2 για το COSMOTE προς Όλους 25,τους είναι υπεραρκετό. Αν γίνει έτσι,θα παώ και γω μαζί αν μας συμφέρει πιο πολύ! Αλλά δεν ξέρω καθόλου τί παίζει με τα οικογενειακά. Επίσης γίνεται συνδυασμός και οι 3 αριθμοί να μπουν σε οικογενειακό πακέτο+συνδυασμός με το double play του ΟΤΕ; Αν ναι πόση έκπτωση θα πάρουν; ευχαριστώ Edited January 22, 2015 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Δέχθηκα σήμερα στο f2g μου ένα sms από το +447508312984 Το μήνυμα έγραφε τα εξής : Hello, am sxott scelby from Standard chartered bank, London. Kindly contact me on my private e-mail for a vital transaction. scottscelby@hotmail.com Εννοείται δεν έδωσα καμία σημασία, αλλά έχω απορία. Τι ακριβώς θα κερδίσει αυτός αν του απαντήσω με sms/email, η ακόμη και αν πάρω τηλέφωνο ??? Εντελώς άχρηστο spam χωρίς σκοπό και ουσία, η κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μου ??? Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δέχθηκα σήμερα στο f2g μου ένα sms από το +447508312984 Το μήνυμα έγραφε τα εξής : Hello, am sxott scelby from Standard chartered bank, London. Kindly contact me on my private e-mail for a vital transaction. scottscelby@hotmail.com Εννοείται δεν έδωσα καμία σημασία, αλλά έχω απορία. Τι ακριβώς θα κερδίσει αυτός αν του απαντήσω με sms/email, η ακόμη και αν πάρω τηλέφωνο ??? Εντελώς άχρηστο spam χωρίς σκοπό και ουσία, η κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μου ??? phishing είναι http://en.wikipedia.org/wiki/Phishing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δέχθηκα σήμερα στο f2g μου ένα sms από το +447508312984 Το μήνυμα έγραφε τα εξής : Hello, am sxott scelby from Standard chartered bank, London. Kindly contact me on my private e-mail for a vital transaction. scottscelby@hotmail.com Εννοείται δεν έδωσα καμία σημασία, αλλά έχω απορία. Τι ακριβώς θα κερδίσει αυτός αν του απαντήσω με sms/email, η ακόμη και αν πάρω τηλέφωνο ??? Εντελώς άχρηστο spam χωρίς σκοπό και ουσία, η κάτι άλλο που δεν πάει το μυαλό μου ??? Και σε μένα το ίδιο, απάτη ειναι σίγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Απάτη είναι και κάνει μπαμ, λογικά αν επικοινωνήσει κάποιος θα τους πούνε τα γνωστά για μεταφορές χρημάτων και διάφορα άλλα χαζά. Απλά μου κάνει εντύπωση ότι το κάνουν και μέσω sms, μέχρι τώρα ήξερα για τα email ... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ξανα κινω αυτο το θεμα γιατι μου βγηκε η ψυχη για να το βρω. 1285 ,μετα το 3 και μετα το 2 για απενεργοποιηση του τηλεφωνητη. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Η προσφορά είναι πολύ καλή! Απάτη δε βλέπω κάπου, να σου πω την αλήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GBliss Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Κι εμένα μου ήρθε, απλά το σβήνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Η προσφορά είναι πολύ καλή! Απάτη δε βλέπω κάπου, να σου πω την αλήθεια Αν εχεις συμβολαιο πες μου τον αριθμο σου. θα σε χρεώσω 100 Ευρώ και θα σου δωσω 200 Ευρώ σε χρόνο ομιλιας που λήγει σε 1 μήνα. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αυτό που πρέπει όλες οι εταιρίες κινητής, όλα τα καταστήματα που τις εκπροσωπούν, να ειναι απατεώνες και να μας εξαπατούν, με ξεπερνάει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Δεν ξέρω για αυθαίρετη ενεργοποίηση, αλλά η πρόσφορα μόνο απάτη δεν είναι. Έχει πάρα πολλές παροχές καλύτερες και από συμβόλαιο. Υπάρχει συζήτηση και στο θέμα της καρτοκινητής. Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αυτό που πρέπει όλες οι εταιρίες κινητής, όλα τα καταστήματα που τις εκπροσωπούν, να ειναι απατεώνες και να μας εξαπατούν, με ξεπερνάει.... Διάβασα και εγώ τον τίτλο και περίμενα να διαβάσω για τη ληστεία του αιώνα αλλά φευ, άδικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 χαχα! Κι εγώ πριν λίγο έγραψα τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο θέμα στο άλλο thread, αυτό με τα πάντα για την καρτοκινητή της Wind. Δεν είχα δει ότι υπάρχει και αυτό. Θεωρώ πάντως πως δίκιο έχουν όλοι και οι μεν και οι δε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Είναι σαν τα mail που στέλνουν και τελικά μερικοί καταλήγουν να δανείζονται για να τους στέλνουν λεφτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ttanya Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Σε κάποια φάση πάντως που μου χάλασε το κινητό και χρησιμοποιούσα ένα ΠΟΛΥ παλιό (του 2003 αν δεν κάνω λάθος) για μερικές μέρες, η υπηρεσία αυτή (ενημέρωσης κλήσεων) σταμάτησε από μόνη της. Άρα, πρέπει να παίζει ρόλο και το κινητό. Και άντε μετά να πείσω το γκόμενο ότι δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι μ' έπαιρνε τηλέφωνο όταν το είχα κλειστό :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 και όμως παράνομη απάτη είναι, μπορεί εγώ αυτά τα λεφτά να τα έχω για μηνύματα κλπ και θα τα τραβήξω για μήνες και αυτοί πάρα την θέληση μου ενεργοποιησαν την προσφορά αυτή, δεν θα την θεωρούσα παράνομη αν τα λεφτά δεν θα έλεγαν σε 30 μέρες, αλλά έτσι όπως το έκαναν... μην πω τπτ (κανονικά όλη η κατάσταση σηκώνει μήνυση και μάλιστα με σίγουρη νίκη στο δικαστήριο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Σε κάποια φάση πάντως που μου χάλασε το κινητό και χρησιμοποιούσα ένα ΠΟΛΥ παλιό (του 2003 αν δεν κάνω λάθος) για μερικές μέρες, η υπηρεσία αυτή (ενημέρωσης κλήσεων) σταμάτησε από μόνη της. Άρα, πρέπει να παίζει ρόλο και το κινητό. Και άντε μετά να πείσω το γκόμενο ότι δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι μ' έπαιρνε τηλέφωνο όταν το είχα κλειστό :mad: Ειδικα η βονταφον σε αυτη την ενημερωση κλησεων ειναι για τα πανηγυρια....τα μηνυματα ερχονται οποτε ναναι. Αν ερθουν....... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts