Jump to content

savnik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by savnik

  1. Ετοιμοπαράδοτη την θέλω. Έχω παραγγείλει, αλλά βλέπω ότι αργεί και την χρειάζομαι άμμεσα.
  2. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω στην Ελλάδα μπαταρια για το UMI SUPER;
  3. Σε μένα ήρθε αυτό: Μονο για σενα με ανανεωση 10ε δωρο 300΄προς ολους και 1Gb για 15 μερες.
  4. Εγώ αποφασίζω για τα λεφτά μου και όχι η κάθε WIND.
  5. Αυτό θα κάνω και εγώ. 'Ηδη μου εστειλαν αριθμό πρωτοκόλλου απο την ΕΕΤΤ και απο την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή μου ζήτησαν τα στοιχεία μου.
  6. Το έχω ήδη κάνει. http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2015/01/blog-post_9080.html
  7. Να σας ενημερωσω οτι εχω κανει ολα τα δεοντα ως καταναλωτης σε ολες τις αρμοδιες υπηρεσιες και αναμένω.
  8. Στειλε την καταγγελια που έκανες και στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr Αύριο θα κάνω μια δικιά μου και θα την στείλω παντού. Επίσης να το κάνουμε κοινοποίηση και στο Facebook για να το δουν όλοι.
  9. Γραψτε όλοι εδώ: https://www.facebook.com/WINDF2G/posts/807175802661419?comment_id=807249615987371&notif_t=feed_comment Ομαδική καταγγελία στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και στην ΕΕΤΤ και αλλαγή παρόχου.
  10. Τα 17,86 αφαιρεθηκαν αμεσα σε μενα.
  11. Εμενα μου πηραν απο το υπολοιπο μου 17,86 Ευρω. Και μενα το ιδιο μου ειπαν οτι φταιει το συστημα και οτι θα το κοιταξουν. Θα περιμενω μεχρι αυριο και αν δεν τα επιστρεψουν θα αρχισω τις καταγγελιες σε ολες τις υπηρεσιες και φυσικα αλλαγη παροχου.
  12. Και τι εγινε; Στα επέστρεψαν; Ποιό είναι το link του θέματος;
  13. Ότι μου αφαίρεσαν 17.86E από το υπόλοιπο μου για την ενεργοποιηση της προσφοράς την οποία δεν ζήτησα εγώ.
  14. Το πρωί έλαβα το παρακάτω μήνυμα. Φυσικά δεν το ενεργοποίησα ούτε το ζήτησα εγώ. Νομίζω ότι η Wind βρήκε τρόπο να τα παίρνει από τους πελάτες της. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- MOΛIΣ AΠOΔOΘHKAN 17.86E XPONOY OMIΛIAΣ K ENEPΓOΠOIHΘHKE H ΠPOΣΦOPA ΠOY ΘA ΣAΣ ΔIΠΛAΣIAZEI THN 1H ANANEΩΣH 10E TOY MHNA ΓIA 6 MHNEΣ! O EΠIΠΛEON XPONOΣ OMIΛIAΣ EXEI ΔIAPKEIA 30MEPEΣ, ΔEN XPHΣIMOΠOIEITAI ΓIA AΓOPA ΠAKETΩN & TO YΠOΛOIΠO AKOYΓETAI KAΛΩNTAΣ ΔΩPEAN 1269 EΠIΛOΓH 1
  15. Λέω να πάρω αυτή την κάμερα Panasonic HC-X900MEG. Μπορεί να την χρησιμοποιήσω και για φωτογραφική μηχανή. Ποιά είναι η γνώμη σας;
  16. Πρίν πέντε περίπου χρόνια άλλαξα όλα τα κουφώματα του σπιτιού μου με αυτά της Compact. Όλα καλά μέχρι πρίν περίπου 2 μήνες, με τα τυχόν μικροπροβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει ένα κούφωμα. Μέσα στις γιορτές για κακή μου τύχη έτυχε να σπάσει ο μηχανισμός (πλαστικός) που ανεβάζει το ρολό μέσα στο κουτί. Και από τότε αρχίζει ο γολγοθάς μου και η αδιαφορία της Compact. Έχω πάρει ένα σωρό τηλέφωνα στην εταιρεία που βρίσκεται στην Λάρισα , έχω μιλήσει ένα σωρό φορές στο τηλέφωνο, τους έχω στείλει φωτογραφίες με τον σπασμένο μηχανισμό, και εκτός της αδιαφορίας που δείχνουν, η απάντηση ήταν ότι η εταιρεία έχει προβλήματα και περνάει πολύ δύσκολα αυτόν τον καιρό και αν μπορώ να βρώ μόνος μου από αλλού τον μηχανισμό. Να σημειώσω ότι το κούφωμα είναι σε μπαλκονόπορτα και από τα Χριστούγεννα είναι κλειστό. (Δύο μήνες τώρα) Και επειδή δεν μπορώ να βρώ τον μηχανισμό από αλλού, όπως καταλαβαίνετε πρέπει να αλλάξω όλο το κούφωμα με άλλο άλλης εταιρείας.
  17. Μιας και είμαι άσχετος, σε ένα κινέζικο το F030 που έχει GPS δουλεύει το We-travel (το δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα)
  18. Μηπως τον θυμάσε; Γιατί το *#3646633# δεν κάνει ούτε στο δικό μου.
  19. Άλλη μια ερώτηση. Έχω το JINCEN JC35 και ψάχνω να βρω τον κωδικό για να μπω στο engineer menu. Έχω δοκιμάσει αρκετούς αλλά δεν δούλεψε κανένας (*#3646633#). Θέλω να βγάλω αν γίνεται τον ήχο του κλειδώματος.
  20. Θα ήθελα κάποιος που έχει πάρει το F030 και έχει ελληνικά και ελληνικό χάρτη να μου πει από που το πήρε γιατί πριν 2 μήνες είχα πάρει ένα το οποίο δεν είχε ελληνικά και το έστειλα πίσω. Θέλω να το ξαναπάρω γιατί μου άρεσε.
×
×
  • Create New...