mples Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 δεν ξερω φιλε πάντως λήγει 3/9 κανονικα οπως παντα ρε παιδια αφού έχουμε συμβόλαιο πως μπορούν και το αλλάζουν δεν ειναι παράνομο αυτό μηπως μπορούμε ν α κάνουμε κατι :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μπορούμε να κάνουμε αλλαγή απο καρτοσυμβολαιο σε f2g ? Χαλάςτηκα πολυ με τις αλλαγές που γίνανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 δεν νομιζω να μπορουμε φιλε χωρις ποινη ειναι παντως αξιον αποριας το πως μπορουν να αλαζουν μονομερως τα υπαρχοντα συμβολαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Ενώ αρχικά -τότε που έγραψα το post- έβλεπα 1€ λίγες μέρες μετά διαπίστωσα κι εγώ ότι κάθε μήνα εμφανίζεται υπόλοιπο για χρήση 5,12€. Δε μπορώ να καταλάβω πως προκύπτει αυτό το "περίεργο" (μη ακέραιο) νούμερο... Εν τω μεταξύ αυτό το παραπλανητικό "από 27,99€" ακόμα να το διορθώσουν και παραμένει να μας μπερδεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω σύνδεση στη Wind και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση σταμάτησε χθες να λειτουργεί η γραμμή μου! Κάλεσα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου ανέφεραν ότι από λάθος του ΟΤΕ, κόπηκε ο βρόχος που εξυπηρετούσε και εμένα. Για να είμαι ειλικρινής δεν τους πίστεψα και στη συνέχεια κάλεσα και στα κεντρικά του ΟΤΕ, χωρίς ωστόσο να μου δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση - κυριολεκτικά μου τα "μάσαγαν". Παρότι δεν είχα Internet και ειλικρινά το είχα ανάγκη, μου έκανε μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι της Wind, χωρίς να το ζητήσω, μου έστειλαν δωρεάν ένα USB stick, μαζί με data SIM, για να εξυπηρετηθώ για όσο διάστημα δε θα έχω πρόσβαση! Και όμως γίνονται θαύματα και στις ημέρες μας :) Ένα like στους υπεύθυνους της Wind, και ένα dislke στον ΟΤΕ που άφησε ξεκρέμαστο εμένα και δεν ξέρω και εγώ πόσους άλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω σύνδεση στη Wind και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση σταμάτησε χθες να λειτουργεί η γραμμή μου! Κάλεσα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου ανέφεραν ότι από λάθος του ΟΤΕ, κόπηκε ο βρόχος που εξυπηρετούσε και εμένα. Για να είμαι ειλικρινής δεν τους πίστεψα και στη συνέχεια κάλεσα και στα κεντρικά του ΟΤΕ, χωρίς ωστόσο να μου δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση - κυριολεκτικά μου τα "μάσαγαν". Παρότι δεν είχα Internet και ειλικρινά το είχα ανάγκη, μου έκανε μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι της Wind, χωρίς να το ζητήσω, μου έστειλαν δωρεάν ένα USB stick, μαζί με data SIM, για να εξυπηρετηθώ για όσο διάστημα δε θα έχω πρόσβαση! Και όμως γίνονται θαύματα και στις ημέρες μας :) Ένα like στους υπεύθυνους της Wind, και ένα dislke στον ΟΤΕ που άφησε ξεκρέμαστο εμένα και δεν ξέρω και εγώ πόσους άλλους... Απίστευτο... και ότι ήθελα να κάνω νέο θέμα γιατί και εγώ δεν πίστευα πως ο ΟΤΕ ευθύνεται, από χθες αργά το απόγευμα δεν είχα και εξακολουθώ να μην έχω ίντερνετ έτσι έψαχνα να βρω τι φταίει. Η Wind μου είπε κάτι για τον βρόχο από τον ΟΤΕ κλπ, πράγμα που μετά από κλήση μου στον ΟΤΕ επιβεβαιώθηκε. Με έκπληξη ωστόσο και εγώ σήμερα παρέλαβα δωρεάν ένα USB Stick με δώρο 3GB internet για να μην μείνω χωρίς σύνδεση μέχρι ο ΟΤΕ να διορθώσει το πρόβλημα. Πολλά συν σε αυτήν την κίνηση για την Wind, δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου που έχω όλες μου τις συνδέσεις εκεί. (Σταθερά και κινητά) Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Για μια ακόμη φορά Ο ΟΤΕ αποδεικνύεται φάουλ...Το τι είχα τραβήξει παλία δεν λέγεται. Χαίρομαι πολύ που οι "εναλλακτικοι" έχουν βελτιώθει σε επίπεδο ποιότητας (πλέον δεν έχω θέματα με αποσυνδέσεις πχ με wind, τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα), γιατί μάλλον σέβονται περισσότερο τους πελάτες τους από τον κάποτε παντοδύναμο ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Και σε φίλο μου που έχει CYTA ο ΟΤΕ του έκοψε το βρόχο από συστημικό λάθος όπως του είπαν από την εξυπηρέτηση και του έκαναν δωρεάν προώθηση κλήσεων στο κινητό του μέχρι να γίνει κατασκευή νέου βρόχου και τον ενημέρωσαν οτι θα του κάνουν και πίστωση στο πάγιο του. Πάντως μόνο τυχαίο δεν μου φαίνεται όλο αυτό από τον ΟΤΕ. Τα γνωστά του παιχνίδια:mad: Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petars Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μπράβο σε wind και cyta, o OTE πάλι ;:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω σύνδεση στη Wind και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση σταμάτησε χθες να λειτουργεί η γραμμή μου! Κάλεσα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μου ανέφεραν ότι από λάθος του ΟΤΕ, κόπηκε ο βρόχος που εξυπηρετούσε και εμένα. Για να είμαι ειλικρινής δεν τους πίστεψα και στη συνέχεια κάλεσα και στα κεντρικά του ΟΤΕ, χωρίς ωστόσο να μου δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση - κυριολεκτικά μου τα "μάσαγαν". Παρότι δεν είχα Internet και ειλικρινά το είχα ανάγκη, μου έκανε μεγάλη εντύπωση που οι άνθρωποι της Wind, χωρίς να το ζητήσω, μου έστειλαν δωρεάν ένα USB stick, μαζί με data SIM, για να εξυπηρετηθώ για όσο διάστημα δε θα έχω πρόσβαση! Και όμως γίνονται θαύματα και στις ημέρες μας :) Ένα like στους υπεύθυνους της Wind, και ένα dislke στον ΟΤΕ που άφησε ξεκρέμαστο εμένα και δεν ξέρω και εγώ πόσους άλλους... Δεν το εκανε μονο σε εσενα.... Το εκανε σε ολους τους παροχους Λογο προβληματος στο συστημα παραγγελειων του, εκοψε πολλους απο ολους τους παροχους και εδωσε τους βροχους σε αλλους πελατες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δεν το εκανε μονο σε εσενα.... Το εκανε σε ολους τους παροχους Λογο προβληματος στο συστημα παραγγελειων του, εκοψε πολλους απο ολους τους παροχους και εδωσε τους βροχους σε αλλους πελατες. Ξεκίνησε τα παλιά του κόλπα πάλι;;; Πάλι καλά που η Wind υποστήριξε τους πελάτες της με δωρεάν ασύρματο ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δεν το εκανε μονο σε εσενα.... Το εκανε σε ολους τους παροχους Λογο προβληματος στο συστημα παραγγελειων του, εκοψε πολλους απο ολους τους παροχους και εδωσε τους βροχους σε αλλους πελατες. Δεν ξέρω τι έγινε με τους άλλους. Αυτό που ξέρω είναι ότι η Wind μου έδωσε στικάκι και τώρα κάνω τη δουλειά μου, χωρίς ταλαιπωρία. Όσο για τον ΟΤΕ, έχω αρχίσει σοβαρά να πιστεύω πως μετά από όλες αυτές τις εθελούσιες υπαλλήλων και τις μειώσεις προσωπικού, το επίπεδο των υπηρεσιών του έχει πέσει δραματικά. Κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavKag Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Από όταν πηρα κινητο πρωτη φορα εχω την ιδια καρτα SIM. Οταν ημουν 14 εδωσα το κινητο μου σε εναν φιλο μου ο οποιος μαλλον επιτηδες εγραψε τον αριθμο μου σε μια απο τις υπηρεσιες-απατη που σου λενε και καλα το IQ σου. Στην αρχη δεν ηξερα οτι τα μηνυματα χρεωνονταν και δεν με ενοιαζε. Μετα απο 1 μερα ελεγξα ποσα λεφτα ειχαι και ηταν 4 ευρω λιγοτερο(ειχαν ερθει 2 μηνυματα αρα 2 ευρω/μηνυμα). Τοτε τρομαξα πολυ και ντεπομουν να το πω στους γονεις μου. Πανω στον φοβο μου εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα καποιον που ελεγε οτι για να μην δεχεσαι μηνυματα πληκτολογουσες καποιους αριθμους στο κινητο και μπλοκαρες τα μηνυματα. Εδω και 3 χρονια το κινητο μου δεν δεχεται μηνυματα και δεν εχω βρει καποιον τροπο να το αντιστρεψω. Θα ηταν πολυ καλο αν καποιος με βοηθουσε. Ευχαριστω εκ των προτερων! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δυστυχώς δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να κάνεις, αλλά αν μπορείς ενημέρωσε μας ποιόν κωδικό πληκτρολόγησες και απαλλάχτηκες από τα sms... :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavKag Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Δυστυχώς δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να κάνεις, αλλά αν μπορείς ενημέρωσε μας ποιόν κωδικό πληκτρολόγησες και απαλλάχτηκες από τα sms... :) Αυτο ειναι το θεμα. Δεν θυμαμαι τι πληκτρολογησα. Αν θυμομουν θα εψαχνα στο ιντερνετ σχετικα με το πως να το αντιστρεψω. Ελπιζω καποιος εδω να μπορει να με βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό. Δεν ξέρω αν δουλεύει όμως και δεν έχω αυτή τη στιγμή κάποιο πρόχειρο κινητό να το δοκιμάσω... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavKag Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) Οκ μετα απο περιπου 1 ωρα αναζητησης φαινεται πως βρηκα την λυση! Το μονο που μενει εινα να δω αν οντως λειτουργησε! Μπορω να στειλω μηνυμα στον εαυτο μου η πρεπει να ζητησω απο καποιον φιλο μου? Edited September 2, 2014 by SavKag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Γεια σας φιλοι μου, γραφτηκα σημερα στο forum για να μπορεσω να πω τον προβληματισμο μου κ να εκφρασω την αγανακτηση μου ,για να μου πειτε την γνωμη σας. Λοιπον τον 5ο του 2014 πληρωνω τον τελευταιο λογ/μο της wind που μου ειχε ερθει (σταθερο κ ιντερνετ) κ αμεσως αλλαζω παροχο (οτε). Πραγματι σε 1 μερα η αλλαγη πραγματοποιηθηκε κ θεωρησα οτι η συνεργασια μου με την wind ελαβε τελος. Αμ δε!! Γυρνωντας απο εκτος Αθηνων που ελειπα τον 8ο του 2014 βλεπω οτι εξακολουθουσαν να ερχονται λογ/μοι κ μαλιστα ειχαν συνολο 140 ευρω. Παρατηρωντας αφορουσε αριθμο κινητου που ποτε δεν ειχα στην κατοχη μου κ ποτε δεν χρησιμοποιησα. Ρωτωντας σε 2 υπ/τα της wind μου ειπαν οτι το τηλ. υπαρχει κ εαν θελω να διακοψω το συμβολαιο πρεπει να το εξωφλησω. Αφου πειρα κ τα γνωστα τηλ/να της wind για πληροφοριες τι μου ειπαν; Οτι το συγκεκριμενο συμβολαιο εχει γινει στην Ξανθη!!! στις 1/6/2013. Φυσικα ουτε εγω ουτε η συζηγος μου που ειναι στο ονομα της το τηλ. εχουμε παει ποτε εκει (δυστηχως). Προσπαθωντας τωρα να θυμηθω τι εγινε περιπου 2 χρονια πριν κ με αυτα που εμαθα ,αρχισε να ''ξετιλυγει'' το κουβαρι στο μυαλο μου. Ηρθαν λοιπον 2 παιδια πωλητες της εταιρειας κ με πολυ πυθω δυστηχως μας επεισαν να αλλαξουμε απο τον οτε που ειμασταν στην wind για 1002 κ καλα ευνοικους ορους. Οι ευγενεστατοι κατα τα αλλα αυτοι 2 κυριοι μας ειπαν οτι μεσα στο πακετο του σταθερου κ του ιντερνετ μας δινουν κ ενα κινητο δωρεαν. Απο την πρωτη στιγμη τους ειπα οτι ΔΕΝ θελω κινητο με συμβολαιο γιατι ολη η οικογενεια εχουμε καρτικινητα κ μας καλυπτουν. <<Καμια σχεση μας ειπαν ,δεν πληρωνετε τπτ κ ειναι δωρεαν ,αφου ειναι δωρεαν γιατι να μην το παρεις; Παρτετο κ αμα θελετε μην το χρησιμοποιητε ,ειναι μεσα στο πακετο>> Τωρα το πως εγινε η εγγραφη στην Ξανθη:worry: δεν μπορω να ξερω! Αυτο που ξερω ειναι οτι ουτε πειρα ποτε τηλ στα χερια μου ουτε καρτα sim ,κ εξαλου απο που να τα επαιρνα ; Απο την Ξανθη;:O Η μονη ευθυνη που εχω απο αβλεψια ειναι οτι οταν απο ενα σημειο κ μετα στους λογ/μους αναγραφωταν κ ο αριθμος του κινητου δεν εδωσα σημασια γιατι η χρεωση ηταν κοντα στο 1 ευρω. Τωρα ομως που αλλαξα παροχο το ''τσιμπουρι'' εχει μεινει κ μου ζηταει 140 ευρω που κ ολο θα αυξανονται. Ποτε δεν χρωσταγα κ ουτε χρωσταω σε κανεναν κ αυτο το χρεος θεωρω οτι δημιουργηθηκε με αδικο κ ανεντιμο τροπο! (θα μου πειτε τωρα κατι μας ειπες!) Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας κ τις συμβουλες σας τι να κανω τωρα μια κ τις πρωτες απαντησεις απο το τηλ. κ τα υπ/τα που ρωτησα τις πειρα. Ευχαριστω κ σορυ για το ζαλισμα. *Σημερα το μονο που εκανα ηταν που μου ειπαν μια ΑΙΤΗΣΗ για διακοπη του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καταγγελία στην ΕΕΤΤ και στο ΙΝΚΑ. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Γεια σας φιλοι μου, γραφτηκα σημερα στο forum για να μπορεσω να πω τον προβληματισμο μου κ να εκφρασω την αγανακτηση μου ,για να μου πειτε την γνωμη σας. Λοιπον τον 5ο του 2014 πληρωνω τον τελευταιο λογ/μο της wind που μου ειχε ερθει (σταθερο κ ιντερνετ) κ αμεσως αλλαζω παροχο (οτε). Πραγματι σε 1 μερα η αλλαγη πραγματοποιηθηκε κ θεωρησα οτι η συνεργασια μου με την wind ελαβε τελος. Αμ δε!! Γυρνωντας απο εκτος Αθηνων που ελειπα τον 8ο του 2014 βλεπω οτι εξακολουθουσαν να ερχονται λογ/μοι κ μαλιστα ειχαν συνολο 140 ευρω. Παρατηρωντας αφορουσε αριθμο κινητου που ποτε δεν ειχα στην κατοχη μου κ ποτε δεν χρησιμοποιησα. Ρωτωντας σε 2 υπ/τα της wind μου ειπαν οτι το τηλ. υπαρχει κ εαν θελω να διακοψω το συμβολαιο πρεπει να το εξωφλησω. Αφου πειρα κ τα γνωστα τηλ/να της wind για πληροφοριες τι μου ειπαν; Οτι το συγκεκριμενο συμβολαιο εχει γινει στην Ξανθη!!! στις 1/6/2013. Φυσικα ουτε εγω ουτε η συζηγος μου που ειναι στο ονομα της το τηλ. εχουμε παει ποτε εκει (δυστηχως). Προσπαθωντας τωρα να θυμηθω τι εγινε περιπου 2 χρονια πριν κ με αυτα που εμαθα ,αρχισε να ''ξετιλυγει'' το κουβαρι στο μυαλο μου. Ηρθαν λοιπον 2 παιδια πωλητες της εταιρειας κ με πολυ πυθω δυστηχως μας επεισαν να αλλαξουμε απο τον οτε που ειμασταν στην wind για 1002 κ καλα ευνοικους ορους. Οι ευγενεστατοι κατα τα αλλα αυτοι 2 κυριοι μας ειπαν οτι μεσα στο πακετο του σταθερου κ του ιντερνετ μας δινουν κ ενα κινητο δωρεαν. Απο την πρωτη στιγμη τους ειπα οτι ΔΕΝ θελω κινητο με συμβολαιο γιατι ολη η οικογενεια εχουμε καρτικινητα κ μας καλυπτουν. <<Καμια σχεση μας ειπαν ,δεν πληρωνετε τπτ κ ειναι δωρεαν ,αφου ειναι δωρεαν γιατι να μην το παρεις; Παρτετο κ αμα θελετε μην το χρησιμοποιητε ,ειναι μεσα στο πακετο>> Τωρα το πως εγινε η εγγραφη στην Ξανθη:worry: δεν μπορω να ξερω! Αυτο που ξερω ειναι οτι ουτε πειρα ποτε τηλ στα χερια μου ουτε καρτα sim ,κ εξαλου απο που να τα επαιρνα ; Απο την Ξανθη;:O Η μονη ευθυνη που εχω απο αβλεψια ειναι οτι οταν απο ενα σημειο κ μετα στους λογ/μους αναγραφωταν κ ο αριθμος του κινητου δεν εδωσα σημασια γιατι η χρεωση ηταν κοντα στο 1 ευρω. Τωρα ομως που αλλαξα παροχο το ''τσιμπουρι'' εχει μεινει κ μου ζηταει 140 ευρω που κ ολο θα αυξανονται. Ποτε δεν χρωσταγα κ ουτε χρωσταω σε κανεναν κ αυτο το χρεος θεωρω οτι δημιουργηθηκε με αδικο κ ανεντιμο τροπο! (θα μου πειτε τωρα κατι μας ειπες!) Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας κ τις συμβουλες σας τι να κανω τωρα μια κ τις πρωτες απαντησεις απο το τηλ. κ τα υπ/τα που ρωτησα τις πειρα. Ευχαριστω κ σορυ για το ζαλισμα. *Σημερα το μονο που εκανα ηταν που μου ειπαν μια ΑΙΤΗΣΗ για διακοπη του κινητου. εχεις υπογραψει κατι? δυο χρονια δεν ερχοταν λογαριασμος και ηρθε τωρα? ας στειλουν το συμβολαιο που εχεις συναψει να δεις τι λεει. οταν λες οτι ερχοταν ο λογαριασμος?εννοεις οτι χρεωναν ενα ακομα αριθμο με μηδενικο ποσο?και το δεχοσουν? τωρα πως εφτασε 140?λογω διακοπης των λοιπων υπηρεσιων? περιπλοκα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Απλά το κινητό που ήταν δωρεάν στο πακέτο του φίλου το χρησιμοποιούσε κάποιος άλλος εδώ και δύο χρόνια... Να λες πάλι καλά φίλε που δεν έκανε τίποτα βρομοδουλειές ο άλλος με το τηλέφωνο για να μπλέξεις εσύ. Προσέχουμε τι υπογράφουμε καθώς και τι πληρώνουμε. Διαβάζουμε τα χαρτιά που μας έρχονται στο σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 εχεις υπογραψει κατι? δυο χρονια δεν ερχοταν λογαριασμος και ηρθε τωρα? ας στειλουν το συμβολαιο που εχεις συναψει να δεις τι λεει. οταν λες οτι ερχοταν ο λογαριασμος?εννοεις οτι χρεωναν ενα ακομα αριθμο με μηδενικο ποσο?και το δεχοσουν? τωρα πως εφτασε 140?λογω διακοπης των λοιπων υπηρεσιων? περιπλοκα. Εχω μπροστα μου το συμβολαιο που μου εκαναν οι πωλητες ,η μαλλον αναγραφει ακριβως <<Αιτηση ενεργοποιησης υπηρεσιων σταθερης τηλεφωνιας κ ιντερνετ >> k πανω δεξια γραφει wind. Καθως κ ενα αλλο χαρτι που γραφει <<WIND Ευχαριστουμε που επιλεξατε την wind για φθηνοτερη χρεωση σε ολες σας τις κλησεις>> Αυτα τα δυο αρχικα χαρτια εχω κ αναφερει το προγραμα που εχει επιλεγει. WIND Double Play Large kai χειρογραφα γραφει διπλα <<προσφορα 29,90 τον μηνα για 12 μηνες>> Πουθενα δεν αναφερει ουτε για κινητο ουτε για τπτ αλλο. Ο πρωτος λογ/μος που μου ηρθε δεν ανεγραφε επανω αριθμο κινητου τηλ. κ ηταν για το διαστημα 25/2/13 εως 24/3/13 ποσο πληρωμης 34,41 Απο τον 2ο που εχω στα χερια μου (πιθανον να εχασα καποιον ενδιαμεσα) 25/5/13 εως 24/6/13 αναγραφει κ τον αριθμο τηλ του κινητου ''μαιμου'' ,κ στις χρεωσεις γραφει τελεη συνδρομιτων κιν.τηλ/νιας 1,67 ευρω ,κ στους επομενους 1,37 . Γι αυτο δεν εδωσα κ σημασια , κ ειχε γενικο ποσο πλ/μης 47,04 ,κ στον επομενο 58,32. Η αληθεια ειναι οτι δεν εκανα κ τον σωστο ελενχο κ πληρωνα σαν μ......ς ,εχοντας εμπιστοσυνη στην εταιρεια κ στα αρχικα προφορικα λογια των πωλητων κ στην γραπτη αιτηση. Το πως εφτασε στα 140 ,υποθετω οτι μετα την αλλαγη παροχου χρεωνομουν με το παγιο του κινητου ''μαιμου'' το οποιο πρωτα ηταν ενσωματομενο με τα γενικο παγιο του πακετου. Δεν ξερω κιολας ,ουτε ειμαι ειδικος για να ξερω τετοιες λεπτομερειες κ λαμογιες! Το θεμα ειναι οτι βρωμαει! Μονο οτι μου ειπαν οτι το συμβολαιο εγινε στην Ξανθη στις 1/ 6/13 ,τι δειχνει; Τωρα εαν πιαστηκα κοροιδο επειδη δεν το ειδα απο την αρχη και να ενεργησω τι να πω; Με τετοιες ενεργειες της προσκερης αρπαχτης κ πιασιμο στοχων που τους επιβαλονται ,στο επομενο βημα τα κερδος γινεται ζημια κ δεν μιλαω μονο ειδικα αλλα κ γενικα ,οι καταναλωτες τιμωρουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλεσες το νουμερο να δεις αν το σηκωσει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pelasgo Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Καλεσες το νουμερο να δεις αν το σηκωσει καποιος; Εννοειται ,καλει κ δεν το σηκωνει κανεις φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetica Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 (edited) Όπως τα γράφεις το συμβόλαιο για το double play της σταθερής+ίντερνετ άρχισε να ισχύει στα τέλη Φλεβάρη, ενώ με συμβόλαιο κινητής βρέθηκες την 1 Ιουνίου...Δηλαδή 3 μήνες μετά! Πρώτα, πρώτα γιατί δεν ζητάς να σου δείξουν υπογεγραμμενο το συμβόλαιο της 1/6/2013 στην Ξάνθη και αν δεν στο δείξουν να πας στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Γιατί σε μία τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να αποτανθείς μόνο σε ενώσεις καταναλωτών; Και πού ξέρεις ότι κάποιος δεν έχει χρησιμοποιήσει αυτό το κινητό για απάτες/εγκλήματα κλπ; Καλού κακού πρέπει να προφυλαχθείς για όλα τα ενδεχόμενα... Μήπως να μιλήσεις και με ένα δικηγόρο; Όποια και να είναι η κατάληξη(αν πχ.τα πάρει πίσω η εταιρεία και πει λάθος κλπ κλπ) να ζητήσεις και κάποιο χαρτί που να λέει ότι ήταν λάθος τους και δεν ήσουν ποτε συνδρομητής τους ΕΦΟΣΟΝ δεν υπέγραψες κάτι καταλάθος....... Edited September 7, 2014 by energetica Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts