mandragorin Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Eχεις smartphone? η ΗΥ; Αν ναι...σ ενδιαφερει εναλλακτικος παροχος voip με αριστη ποιοτητα κλησης και κοστος 0,006€/1' σε κινητα η σταθερα σε Ελλαδα και εξωτερικο; ριξε μια ματια http://www.voipyo.com. Το χρησιμοποιω πολυ καιρο μαζι με Qcard και εχω σωθει. Μπορεις να συνδεεις ολη την οικογενεια επισης....κατι σαν πολλοι χρηστες στον ιδιο λογαριασμο. Είναι αρκετα ενδιαφερουσα η προταση . Δεν εχω καταλαβει παντως .. πρέπει να είμαι παντα σε περιβαλλον με ιντερνετ? κι αν δεν είμαι το παιρνει απο το πακετο mb που έχω? προπληρώνεις τις υπηρεσίες αυτες σαν πακέτο? κι αν ναι ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Είναι αρκετα ενδιαφερουσα η προταση . Δεν εχω καταλαβει παντως .. πρέπει να είμαι παντα σε περιβαλλον με ιντερνετ? κι αν δεν είμαι το παιρνει απο το πακετο mb που έχω? προπληρώνεις τις υπηρεσίες αυτες σαν πακέτο? κι αν ναι ποσο? Απαιτειται ιντερνετ, γιατι μεσω ιντερνετ δινεις τις εντολες. Το καλο ειναι οτι μπορεις να δωσεις εντολη για συνδεση του αριθμου σου με καποιον αλλον, ωστε να γινει συνδεση απ ευθειας. Κατοπιν δεν χρειαζεται πλεον το ιντερνετ. Αυτο ειναι καλο γιατι ακομα και σε περιοχες με κακη καλυψη ιντερνετ μπορει να δουλεψει. Μπορεις επισης να τηλεφωνησεις στη γυναικα σου σπιτι να σε συνδεσει μ εναν αριθμο ακομα κι αν δεν εχεις ιντερνετ. Δουλευει ακομα και μεσω υπολογιστη αν δεν εχεις σμαρτφον. ΥΓ. Αλλο οι υπηρεσιες, αλλο το ιντερνετ. Ελαχιστη προπληρωμη ειναι 12,31€ με απεριοριστη διαρκεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bipper Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Απαιτειται ιντερνετ, γιατι μεσω ιντερνετ δινεις τις εντολες. Το καλο ειναι οτι μπορεις να δωσεις εντολη για συνδεση του αριθμου σου με καποιον αλλον, ωστε να γινει συνδεση απ ευθειας. Κατοπιν δεν χρειαζεται πλεον το ιντερνετ. Αυτο ειναι καλο γιατι ακομα και σε περιοχες με κακη καλυψη ιντερνετ μπορει να δουλεψει. Μπορεις επισης να τηλεφωνησεις στη γυναικα σου σπιτι να σε συνδεσει μ εναν αριθμο ακομα κι αν δεν εχεις ιντερνετ. Δουλευει ακομα και μεσω υπολογιστη αν δεν εχεις σμαρτφον. ΥΓ. Αλλο οι υπηρεσιες, αλλο το ιντερνετ. Ελαχιστη προπληρωμη ειναι 12,31€ με απεριοριστη διαρκεια. Ειχα στο μαγαζι εδω και χρονια το voipdiscount με ενα ανταπτορα της Grandstream και ειχα συνδεσει το καλωδιο συσκευηςμε ενα τηλεφωνο και δουλευε μια χαρα το pc κλειστο δουλευε και δουλευει ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ και η σταθερη γραμμη του ΟΤΕ παντα ελευθερη, γενικα εμεινα ΠΟΛΛΥ ευχαριστημενος, τωρα εβαλα εναν απο τους κλωνους Freevoipdeal με δωρεαν σταθερα Ελλαδος και σε πολλες χωρες του κοσμου και πολυ φθηνα κινητα. Το προχωρησα λιγο περισσοτερο:Υπαρχει μια συσκευη που λεγετε GSM VOIP GATEWAY εβαλα στην συσκευη μια καρτα Q και επισης τον ιδιο λογαριασμο του Freevoipdeal που εχω στο Grandstream και λειτουργει ως εξης: Παιρνω απ[ο το κινητο μου Q στο μηχανημα που εχει επισης καρτα Q ( 300 λεπτα προς Q με 1 Euro) και το μηχανημα μου ανηγει τηνν γραμμη και μιλαω με ολον τον κοσμο σχεδον τζαμπα!!! Θεωριτικα........ Στην πραξη: Το πηρα το μηχανημα υπηρχε θεμα δεν με ακουγανε και ειχεε μεγαλες καθηστερισεις echo κτλ. το εστηλα πισω εδω και μια βδομαδα το φτιαχνανε.. μου ειπανε οτι κατι εφτεγε στις ρυθμισεις.. ιδωμεν αν εχω νεα ( ευχαριστα θα σας ενημερωσω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Παιδιά μην υποεκτιμάτε το voip, είναι το μέλλον. Για να βοηθήσω να επανέλθουμε στην Q card που είναι το θέμα: η q μπλοκάρει το voip ή όχι; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Επειδή έχω και γω freevoipdiscount, δεν είμαι πολύ ευχαριστημενος.. Μεγάλες καθυστερησεις, δεν ακούγομαι καλά.. Από wifi κάτι γίνεται... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Παιδιά μην υποεκτιμάτε το voip, είναι το μέλλον. Για να βοηθήσω να επανέλθουμε στην Q card που είναι το θέμα: η q μπλοκάρει το voip ή όχι; Οχι κανενας δεν το μπλοκαρε ι. Δεν χρειαζετε να στειλεις πακετα φωνης. Μονο λιγα ΚΒ για να κανεις τη συνδεση. Μονο η χρεωση αλλαζει. Επειδή έχω και γω freevoipdiscount, δεν είμαι πολύ ευχαριστημενος.. Μεγάλες καθυστερησεις, δεν ακούγομαι καλά.. Από wifi κάτι γίνεται... Εγω κατ αρχας μιλησα για voipyo και ειπα κυριως για callback. Διαβαστε τα ποστ μου. Αν δεν διαβαζει κανενας, ειναι κριμα να γραφω. Ουτε κερδος βγαζω, ουτε θα ζοριστω αν θελετε να δινετε τα λεφτα σας στις κινητοεταιρειες. Δικα σας ειναι, καντε τα οτι θελετε. Απλως, δοκιμαστε.....αν δεν ειναι καλο για σας, μην το χρησιμοποιειτε. Αλλα μονο ετσι θα αναγκασουμε τους δικους μας να κατεβασουν τις τιμες σε σωστα επιπεδα για ολους. Edited May 31, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Voip yo, voipdiscount, κλπ όλα betamax, όλα την ίδια ποιότητα έχουν ;-) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Voip yo, voipdiscount, κλπ όλα betamax, όλα την ίδια ποιότητα έχουν ;-) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Δεν διευκρινησες στην προσπαθεια σου να πεις μια αχρηστη γενικευση, οτι η ποιοτητα πλεον ειναι καλη και οι υπηρεσιες ειναι σε ανεκτο επιπεδο. Η διαφορα του voipyo ειναι οτι ανηκει στα ελαχιστα που δεν εχουν SIP. Δεν το ηξερες βεβαια πατριωτη. Και κρινοντας απ οτι φανταζεσαι την πλατφορμα betamax, ειναι σαν να λες οτι ολα τα αντροιντ κινητα ειναι καλα η κακα, χωρις να λαμβανεις υπ οψιν αλλα στοιχεια. ΥΓ. Για να μην κουραζω το φορουμ, δεν ξαναγραφω για το θεμα. Αν καποιος θελει κατι μονο με PM. Edited June 1, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Δεν διευκρινησες στην προσπαθεια σου να πεις μια αχρηστη γενικευση, οτι η ποιοτητα πλεον ειναι καλη και οι υπηρεσιες ειναι σε ανεκτο επιπεδο. Η διαφορα του voipyo ειναι οτι ανηκει στα ελαχιστα που δεν εχουν SIP. Δεν το ηξερες βεβαια πατριωτη. Και κρινοντας απ οτι φανταζεσαι την πλατφορμα betamax, ειναι σαν να λες οτι ολα τα αντροιντ κινητα ειναι καλα η κακα, χωρις να λαμβανεις υπ οψιν αλλα στοιχεια. ΥΓ. Για να μην κουραζω το φορουμ, δεν ξαναγραφω για το θεμα. Αν καποιος θελει κατι μονο με PM. Έλεος δηλαδή άμα δεν μπορεί να πει ο καθένας την άποψη του πάνω σε ένα θέμα, ακόμα και αν είναι λάθος... Σε φόρουμ βρισκόμαστε όχι σε επιστημονικό συμβούλιο. Όποιος πιστεύει ότι τα ξέρει όλα δεν έχει κανέναν λόγο να συμμετάσχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Έλεος δηλαδή άμα δεν μπορεί να πει ο καθένας την άποψη του πάνω σε ένα θέμα, ακόμα και αν είναι λάθος... Σε φόρουμ βρισκόμαστε όχι σε επιστημονικό συμβούλιο. Όποιος πιστεύει ότι τα ξέρει όλα δεν έχει κανέναν λόγο να συμμετάσχει. Σ ενα φορουμ μετεχουν ολοι. Αυτοι που ξερουν για να πουν κι αυτοι που θελουν να μαθουν. Αυτο λεγεται ανταλλαγη γνωσεων. Και βεβαια η αποψη και η εμπειρια του καθενος ειναι πολυτιμα, αρκει να ειναι δικες του εμπειριες. Δλδ...εχω αυτο και μου βγηκαν αυτα τα προβληματα. Εκανα αυτο για να τα διορθωσω και ειχα αυτο το αποτελεσμα. Εκει ειναι χρησιμοι αυτοι ''που τα ξερουν ολα'' να βοηθησουν. Αυτη την προτροπη να φυγουν και να μη συμμετεχουν, δεν την καταλαβαινω. ΥΓ. Οταν ειπα οτι δεν ξαναγραφω για το θεμα, εννοουσα το εκτος θεματος θεμα. Edited June 1, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiakomo Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Πολύ-πολύ χρήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 επειδη μεταφερθηκαν τα μηνυματα,ας μεταφερθει κ αυτο,αλλα ας ανοιξει η κουβεντα.δε βλεπω τον λογο να ειναι κλειδωμενη και επειδη ανεφερα μια προσωπικη εμπειρεια,ουτε quote εκανα καποιον,ουτε τιποτα.το αν σε διαβαζει κανεις,δικαιωμα του ειναι,οπως κ το να εκφερει αποψη,οποτε ειρωνιες δε χωρανε. ευχαριστω ;) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 (edited) επειδη μεταφερθηκαν τα μηνυματα,ας μεταφερθει κ αυτο,αλλα ας ανοιξει η κουβεντα.δε βλεπω τον λογο να ειναι κλειδωμενη και επειδη ανεφερα μια προσωπικη εμπειρεια,ουτε quote εκανα καποιον,ουτε τιποτα.το αν σε διαβαζει κανεις,δικαιωμα του ειναι,οπως κ το να εκφερει αποψη,οποτε ειρωνιες δε χωρανε. ευχαριστω ;) Δεν καταλαβα για ποιο λογο να κλειδωθει το thread στο οποιο μεταφερθηκαν τα post;:blink: Αυτη δεν ειναι η λογικη του split; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365607 Edited June 2, 2013 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Δεν καταλαβα για ποιο λογο να κλειδωθει το thread στο οποιο μεταφερθηκαν τα post;:blink: Αυτη δεν ειναι η λογικη του split; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=365607 Συνεχίζοντας το off-topic, η λογική του split είναι να θαφτούν τα off-topic. Αν θέλετε να μιλήσετε περί voip υπάρχει αντίστοιχο thread/forum στο myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Συνεχίζοντας το off-topic, η λογική του split είναι να θαφτούν τα off-topic. Αν θέλετε να μιλήσετε περί voip υπάρχει αντίστοιχο thread/forum στο myphone. Η λογικη του split ειναι να συνεχιζεται η συζητηση στον σωστο χωρο. Ποιο το νοημα να κλειδωνεται; Θα ανοιξει καποιος αλλο thread και θα γραφουν τα παιδια παλι τα ιδια; :wacko: ΥΓ. Συγνωμη για το offtopic. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Προς μοντς. Επειδη το θεμα voip ειναι σημαντικο και αφορα ολους του χρηστες, καλο θα ειναι ν ανοιξετε σε καθε εταιρεια ενα νημα με voip. Πχ Cosmote-voip, Qcard-Voip κλπ. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Προς μοντς. Επειδη το θεμα voip ειναι σημαντικο και αφορα ολους του χρηστες, καλο θα ειναι ν ανοιξετε σε καθε εταιρεια ενα νημα με voip. Πχ Cosmote-voip, Qcard-Voip κλπ. Ευχαριστω. Τι εννοείς για κάθε εταιρεία; sarcasm? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Τι εννοείς για κάθε εταιρεία; sarcasm? :rolleyes: Εννοω... Καποιος που εχει π.χ. κοσμοτε, δεν θα μπει σχεδον ποτε στην wind ωστε τυχαια να πετυχει το ποστ και να πληροφορηθει καποιο τροπο για φτηνοτερες κλησεις. Αν ομως υπαρχει ενα τοπικ στο νημα που τον ενδιαφερει, θα το προσεξει. Μια σκεψη ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Εννοω... Καποιος που εχει π.χ. κοσμοτε, δεν θα μπει σχεδον ποτε στην wind ωστε τυχαια να πετυχει το ποστ και να πληροφορηθει καποιο τροπο για φτηνοτερες κλησεις. Αν ομως υπαρχει ενα τοπικ στο νημα που τον ενδιαφερει, θα το προσεξει. Μια σκεψη ειναι. Χύμα forum υπάρχει και είναι το Τηλεφωνία > Σταθερή τηλεφωνία και DSL όπου αν κοιτάξεις υπάρχουν και εκεί διάφορα θέματα για voip τηλεφωνία... Αυτό έλειπε να φτιάχναμε σε κάθε forum παρόχου θέμα για voip μπας και επειδή οι χρήστες δεν έχουν όρεξη να ψάξουν/σκεφτούν που θα μπορούσε να είναι! Άμα είναι έτσι δεν χρειάζονται forums/subforums όλα μαζί έπρεπε να είναι! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Όπως είπαν και παραπάνω άλλοι συμφορουμίτες, όποιος θέλει να συζητήσει για voip μπορεί να το κάνει στην ενότητα "Σταθερή τηλεφωνία". Μπορεί να ανοίξει νέο thread ή να συνεχίσει κάποιο από τα υπάρχοντα που μπορεί να βρει κάνοντας μια αναζήτηση. Οι ενότητες Wind/Cosmote/Vodafone αφορούν αποκλειστεικά τους συγκεκριμένους παρόχους. Η συζήτηση που έχει ήδη γίνει θα μείνει κλειδωμένη γιατί εμπεριέχει αντιπαραθέσεις που δεν θέλω να μεταφερθούν σε ανοικτό θέμα γιατί απλά θα συνεχιστούν. Σας παρακαλώ να κρατήσετε το forum της Wind καθαρό από off-topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 βασικα προσέξατε κατι? απο εκει που ηταν http://www.wind.com.gr τωρα ειναι http://www.wind.gr Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ωωω αλλαγή στο domain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 βασικα προσέξατε κατι? απο εκει που ηταν http://www.wind.com.gr τωρα ειναι http://www.wind.gr Είναι όντως αλλαγή του domain? Το country code top-level domain παραμένει το ίδιο (gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί, το site της wind είναι πλέον http://www.wind.gr και όχι wind.com.gr Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Μάλλον έληξε το domain που είχε αγοράσει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το 2007 σε μία κλασική περίπτωση Cybersquatting (δείτε το topic εκείνης της εποχής για περισσότερες πληροφορίες). Έτσι η Wind πλέον το κατοχύρωσε η ίδια. Αν και δεν χρειαζόταν να κάνει ανακατεύθυνση, θα μπορούσε να κρατήσει το com.gr... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts