Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρα σας, ηθελα να ρωτησω σε περιπτωση που παρω μια συσκευη dual sim και θελω να βαλω μεσα καρτα sim της Q & καρτα sim με Mobile Internet οπου ειναι Μονο για Data αυτο θα παιξει ή οχι?

ευχαριστω.

Εφ'όσον έχεις επιλέξει τη SIM με το πρόγραμμα mobile internet κατά τη διάρκεια της πλοήγησής σου στο διαδίκτυο, τότε δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Οι Data Only κάρτες SIM "διαβάζονται" κανονικά από τις συσκευές, αλλά αδυνατούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις.

Λογικά θα πρέπει να παίξει αν μπει στη θέση της συσκευής που σηκώνει τα data. Κάποιες συσκευές δε σηκώνουν data και στις δυο θέσεις. Οπότε αυτό θα πρέπει να το προσέξεις.

Οποιος σκεφτεται να παει wind, να το σκεφτει πολυ σοβαρα. τα εχω παρει τοσο κρανιο που δε μπορω αυτη τη στιγμη να γραψω, απλα σε γενικες γραμμες μιλαμε οτι μου καναν παρανομη φορητοτητα απ τη vodafone στην εταιρεια τους. δε νομιζω οτι εχει ξαναγινει στα χρονικα κατι τετοιο. το μαθα γιατι πηρα τηλεφωνο στη vodafone και μου παν οτι εκανε αιτηση η wind. δεν υπαρχει....................................................................θα επανελθω με λεπτομερειες οταν ειμαι σε φαση να γραψω και εχω και νεοτερα με τους απατεωνες.

Ου μακρυα!!:lol:

Τοσο παρανομα δεν νομιζω, κατι θα ειπωθηκε αλλωστε οπως υπενθυμιζουν οι τηλεφνητες οι κλησεις αποθηκευονται! Εκτος και αν καναν καποιο λαθος.

θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες

Περίεργο.... Η ΕΕΤΤ πώς το ενέκρινε;

Επίσης, να σε ρωτήσω, ήσουν και παλιότερα στην wind? Αλλιώς, πώς βρήκαν τα στοιχεία σου;

Οποιος σκεφτεται να παει wind, να το σκεφτει πολυ σοβαρα. τα εχω παρει τοσο κρανιο που δε μπορω αυτη τη στιγμη να γραψω, απλα σε γενικες γραμμες μιλαμε οτι μου καναν παρανομη φορητοτητα απ τη vodafone στην εταιρεια τους. δε νομιζω οτι εχει ξαναγινει στα χρονικα κατι τετοιο. το μαθα γιατι πηρα τηλεφωνο στη vodafone και μου παν οτι εκανε αιτηση η wind. δεν υπαρχει....................................................................θα επανελθω με λεπτομερειες οταν ειμαι σε φαση να γραψω και εχω και νεοτερα με τους απατεωνες.

Άσε που θέλει ταυτότητα και υπογραφές για φορητοτητα....

Ως συνήθως γράφεις ότι να ναι.

Εγώ λέω να πάμε όλοι wind αφού και να μην θέλουμε θα μας βάλουν από μόνοι τους :p

Η λαθος εγινε η σε πηραν τηλ εξωτερικοι συνεργατες για προσφορα και δωσαν το οκ για φορητοτητα παλι απο λαθος.Απο μονο του αποκλειετε.;)

Δε ξερω αν ο φιλος απο πανω εχει δικιο αλλα σε εμενα εχει τυχη επιδει ημασταν πελατες σε καταστημα wind να πιασουν να μας βαλουν παρανωμα χωρις να μας ρωτησουν ιντερνετ απο την wind.
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Είναι αλήθεια πως μόνο η wind προωθεί σαν τρελή αυτό τον καιρό.. Και από εμπειρία παλαιότερα οποίος βάζει πολλές εξωτερικές εταιρείες να πουλήσουν... Κάποια θα βγει άπληστη... Και σκεφτείτε πόσοι ακούν όντως την ηχογράφηση... Αλλά όντως χρειάζεται λεπτομέρειες το θέμα... Εγώ αν έφευγα από τη Vodafone θα ήμουν ευχαριστημενος :p

Άσε που θέλει ταυτότητα και υπογραφές για φορητοτητα....

Ως συνήθως γράφεις ότι να ναι.

και μονο που απαντας εχει πλακα.

το παρακατω δεν ειναι για σενα.σταματα να διαβαζεις.

επανερχομαι στους υπολοιπους λοιπον,

ειχα κανει αιτηση φορητοτητας πριν 2 μηνες στη wind, μου κανε καλη προσφορα η vodafone και εμεινα. πηρα τηλεφωνο στη wind και ζητησα να κοπει η αιτηση οπως μου ζητησε η vodafone. σημερα δεν εχω τηλεφωνο. επιπλεον εχουν παλια ταυτοτητα που δεν ισχυει εδω και 1μησι μηνα.

και μονο που απαντας εχει πλακα.

το παρακατω δεν ειναι για σενα.σταματα να διαβαζεις.

επανερχομαι στους υπολοιπους λοιπον,

ειχα κανει αιτηση φορητοτητας πριν 2 μηνες στη wind, μου κανε καλη προσφορα η vodafone και εμεινα. πηρα τηλεφωνο στη wind και ζητησα να κοπει η αιτηση οπως μου ζητησε η vodafone. σημερα δεν εχω τηλεφωνο. επιπλεον εχουν παλια ταυτοτητα που δεν ισχυει εδω και 1μησι μηνα.

Τωρα μας εξηγεις.Ειχες ενα παρε δωσε πριν 2 μηνες.Λογικα εγινε κατι λαθος.Μην ανγχωνεσε,αν δεν θες δε πας πουθενα.Τηλεφωνησε να ξεμπερδεψεις.

Τωρα μας εξηγεις.Ειχες ενα παρε δωσε πριν 2 μηνες.Λογικα εγινε κατι λαθος.Μην ανγχωνεσε,αν δεν θες δε πας πουθενα.Τηλεφωνησε να ξεμπερδεψεις.

και ομως..μιλησα με τι wind και μου ειπαν οτι ειναι πλεον αργα..λολ

πηρα και την ΕΕΤΤ αλλα εχουν κλεισει... :S

Μα εφόσον συμφώνησες με την Vodafone δεν είναι στο χέρι τους να μην επιτρέψουν την φορητότητα;

Μα εφόσον συμφώνησες με την Vodafone δεν είναι στο χέρι τους να μην επιτρέψουν την φορητότητα;

κανονικα ναι..αυτο γνωριζω..μιλησα πριν λιγο με vodafone και μου παν οτι εκανε αιτηση η wind εδω και 2 μηνες 12 αιτησεις με την παλια μου ταυτοτητα(την εχω αλλαξει εδω και πολυ καιρο) και καποιος απ τη vodafone(προφανως δεν το προσεξε) εκανε approve τη μεταφορα της γραμμης...δηλαδη στην απατεωνια η wind και στην απροσεξια της vodafone...

εντομεταξυ πριν μου πε η wind οτι αργησα πολυ να κανω ακυρωση της αιτησης..και αυτοι εκαναν 2 μηνες να πραγματοποιησουν τη φορητοτητα......οτι να ναι :P

Πάντως πιο πολύ λάθος της Vodafone είναι που έδωσε έγκριση για φορητότητα παρά της wind. Στη wind τους λες απατεώνες ενώ στη Vodafone απρόσεκτους.....

@el3ctronick

αν κάποια στιγμή από κατάστημα ή τηλέφωνο είχες κάνει αίτημα φορηττότητας και δεν ζήτησες υπαναχώρηση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Απροσεξία δικιά σου... Ας μεταφερθεί ή κλειστεί άκρη δεν θα βγάλουμε. Όταν έχει νεότερο ενημέρωσε. Αν έχει γίνει χωρίς την έγκρισή σου καταγγελία!

Αλλιώς κάνε φορητότητα πάλι να πας πίσω. Αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσέ μας, αν θες, να σε βοηθήσουμε!

κανονικα ναι..αυτο γνωριζω..μιλησα πριν λιγο με vodafone και μου παν οτι εκανε αιτηση η wind εδω και 2 μηνες 12 αιτησεις με την παλια μου ταυτοτητα(την εχω αλλαξει εδω και πολυ καιρο) και καποιος απ τη vodafone(προφανως δεν το προσεξε) εκανε approve τη μεταφορα της γραμμης...δηλαδη στην απατεωνια η wind και στην απροσεξια της vodafone...

εντομεταξυ πριν μου πε η wind οτι αργησα πολυ να κανω ακυρωση της αιτησης..και αυτοι εκαναν 2 μηνες να πραγματοποιησουν τη φορητοτητα......οτι να ναι :P

Tην ειχα πατησει και εγω περσι τον Μαιο.Ειχα κανει αιτηση με υπογεγραμμενα χαρτια στην wind , πηρα καλυτερη προσφορα απο την vodafone και αποφασια να παραμεινω οποτε 2 μερες μετα την υπογραφη των εγγραφων πηγα σε ενα καταστημα wind απο οπου εστειλαν αιτησης υπαναχωρησης οπως ειχα δικαιωμα.

Παρολα αυτα μετα απο 3 εβδομαδες μου κοπηκε το τηλεφωνο και εμαθα οτι πηγε στην wind (το σταθερο δεν θελει την συναινεση σου για φορητοτητα , αντιθετα για το κινητο δινεις εσυ το ΟΚ) μετα απο επικοινωνια πολλες φορες με την wind , την μια δεν εβρισκαν το ακυρωτικο την αλλη ηταν εκπροθεσμο και τετοια.Εν τω μεταξυ ξαναγυρισα στην HOL που ειχα και 2 μηνες μετα μου ηρθε ενας λογαριασμος με 2 παγια επικοινωνιας + τελη ενεργοποιησης + ποινη προωρης διακοπης συμβολαιου (~230€) .Εκανα Online καταγγελια στην ΕΕΤΤ με αποτελεσμα μετα απο 40 μερες περιπου να μου ερθουν 3 πιστωτικοι λογαριασμοι 230€ .

Μετα οπως ειπε...ΜΑΚΡΙΑ !

@el3ctronick

αν κάποια στιγμή από κατάστημα ή τηλέφωνο είχες κάνει αίτημα φορηττότητας και δεν ζήτησες υπαναχώρηση δεν μπορείς να κάνεις και πολλά.

Απροσεξία δικιά σου... Ας μεταφερθεί ή κλειστεί άκρη δεν θα βγάλουμε. Όταν έχει νεότερο ενημέρωσε. Αν έχει γίνει χωρίς την έγκρισή σου καταγγελία!

Αλλιώς κάνε φορητότητα πάλι να πας πίσω. Αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσέ μας, αν θες, να σε βοηθήσουμε!

thanks man! δεν ειναι δικια μου απροσεξια..αφου μεχρι και στο τηλεφωνο αυτος της wind που μου μιλησε ειπε οτι ειδε οτι ειχα ζητησει να ακυρωθει η αιτηση(η οποια οπως εμαθα γινοταν σε καθημερινη βαση εδω και 2 μηνες και ετρωγε ακυρα). καποιος σημερα το πρωι απο τη vodafone την αποδεχτηκε και ετσι μου το διεκοψαν. το αστειο της υποθεσης ειναι οτι η αιτηση ειναι παρανομη γιατι η ταυτοτητα μου εχει αλλαξει εδω και μηνες και αυτοι εκαναν αιτηση με την παλια(απορω παντως για το ποιος ελεγξε τα χαρτια της αιτησης σημερα, δεν προσεξε το λαθος και την περασε)..θα σας πω απο δευτερα παλι τι παιζεται..thanks..

τι λες Leolipop!!!!!!!!!και τι εγινε τελικα με τους πιστωτικους???τα κρατησες???:PP

Edited by el3ctronick

Οι πιστωτικοι λογαριασμοι απλα μηδενισαν το χρεος που μου ειχαν καταλογισει.Δεν μου χρωστανε , δεν τους χρωσταω.

Καλημέρα, ελπίζω να ξεμπερδέψεις με το θέμα που προέκυψε απλά μη λες απατεωνίσκους τη wind γιατί και εγώ μετά από ένα χρόνο στη voda-hol, πήρα τρελή προσφορά από wind αλλά δε με άφηνε η voda να φύγω.Είχα κλείσει 12μηνο με εξωφλημένους όλους τους λογαριασμούς και με το ζόρι δε με άφηναν και χωρίς να κάνουν καλύτερη προσφορά. Βασικά όλες οι εταιρείες για κλωτσιές είναι απλά όλοι οι καταναλωτές πάντα ταλαιπωρούμαστε. Εγώ πάντως με καταγγελία στην ΕΕΤΤ ξεμπέρδεψα σε 2 μέρες.

Έχει ειπωθεί 10δες φορές το ίδιο πράγμα.

Τα ίδια κάνουν ΌΛΕΣ οι εταιρείες. Αν ψάξει κανείς λίγο στο ίντερνετ, θα το διαπιστώσει και μόνος του.

Οπότε το θέμα εδώ δεν λέει και κάτι καινούριο.

Τώρα αυτό που διάβασα πριν ότι η ΕΕΤΤ έκλεισε, μάλλον για καλαμπουρι πρόκειται.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked