Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα η wind εχει ξεφτυλιστει τελειως τον τελευταιο καιρο. Περα απο ενα δικο μου προσωπικο προβλημα το οποιο με αναγκασε και πηρα και τα 3 νουμερα και εφυγα, χτες την πατησε και ενας φιλος μου.

Ενω ειναι στο S προγραμμα του αλλαξαν μονοι τους προγραμμα και τον πηγαν στο XS με αποτελεσμα να του ερθει διπλασιος λογαριασμος αφου το XS δεν εχει δωρεαν λεπτα προς ολους και τα χρεωθηκε.

Το κοιταν ακομα και περιμενουμε απαντηση.

Να το κυνηγησεις φιλε το θεμα, ευτυχως εφυγα και ησυχασα απο τους αναξιοπιστους.

Να πας στο Συνηγορο του Πολιτη.Μην το αφησεις να περασει ετσι.

Δεν έχει αρμοδιότητα ο Συνήγορος του Πολίτη για τέτοια θέματα, παρά μόνο για τις διαφορές των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες. Αρμόδια είναι η ΕΕΤΤ

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες αυριο πρωι στελνω εξωδικο και μετα πρατω αναλογα με την απαντηση τους..που δεν νομιζω να απαντησουν..

μπειτε σε ενα κοπο και ξαναδιαβαστετο το ψιλοεφτιαξα

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες αυριο πρωι στελνω εξωδικο και μετα πρατω αναλογα με την απαντηση τους..που δεν νομιζω να απαντησουν..

μπειτε σε ενα κοπο και ξαναδιαβαστετο το ψιλοεφτιαξα

Εύχομαι καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα με τη wind. Θα σε παρακαλούσα να μας ενημερώσεις για την όποια εξέλιξη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η Tellas σαν εταιρεία όπως την ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια δεν υπάρχει αλλά έχει αγοραστεί και απορροφηθεί από την Wind οπότε και είναι πλέον μια ενιαία εταιρεία γιαυτό και βλέπουν τις χρεώσεις κοινές. Τώρα που έκανες αίτημα φορητότητας θα σε καλέσουν να σε ρωτήσουν γιατί θα φύγεις οπότε πες τους λόγους σου και άφησέ τους εαν θέλουν να το ψάξουν. Πάντως σε κάθε περίπτωση μην το αφήσεις έτσι γιατί το ποσό είναι αρκετό για να το στείλουν σε καμιά εισπρακτική και να σε κυνηγάνε μετά..

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εμένα ο ΟΤΕ μου έστελνε λογαριασμούς αφού είχα αλλάξει εταιρία* και είχα πάει στη Forthnet. Τώρα πάντως που έχω Tellas εδώ και 5 μήνες δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν κάποτε αλλάξω και πάω στη hellas online, μαζί με τα κινητά βέβαια και μου στέλνει ακόμα λογαριασμούς η Tellas τότε θα κινηθώ και εγώ ανάλογα.....

* Δεν ξεχνάω..... Δεν συγχωρώ........

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Εμένα ο ΟΤΕ μου έστελνε λογαριασμούς αφού είχα αλλάξει εταιρία* και είχα πάει στη Forthnet. Τώρα πάντως που έχω Tellas εδώ και 5 μήνες δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν κάποτε αλλάξω και πάω στη hellas online, μαζί με τα κινητά βέβαια και μου στέλνει ακόμα λογαριασμούς η Tellas τότε θα κινηθώ και εγώ ανάλογα.....

* Δεν ξεχνάω..... Δεν συγχωρώ........

Σου έστελνε λογαριασμούς με νέα πάγια; Ή απλά υπήρχε κάποια ανεξόφλητη ή έστω φαινόμενη παλιά οφειλή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σε ολους!!!

λοιπον επιτελους (μετα απο τοσα....τηλεφωνα κ.α..) οπως ολα δειχνουν το προβλημα μου με την wind δειχνει να λυνετε.

ο τροπος που κινηθηκα ηταν να στειλω την καταγγελια στο τμημα παραπονων της wind και της tellas ( customercaretellas@wind.com.gr ,crm@wind.com.gr) και τους ζητουσα να μου απαντησουν μεσω του MYPHONE που εχω ανοιξει σχετικο θεμα.το μαιλ το εστειλα την τεταρτη το απογευμα (οταν εκανα κ την διορθωση...που δεν μπορουσε να διαβαστε :p).

Επιπλεων ανακοινωνα στον ανθρωπο που μου εχει κανει ολες τις συνδεσεις οτι τον ευχαριστω πολυ για την συνεργασια αλλα δεν μπωρουμε να συνεχουσουμε αλλο την συνεγασια με την εταιρια που αντιπρωσοπευει κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Ο ιδιος με παρακαλεσε να παραμεινω στην εταιρια το πολυ μεχρι την δευτερα και αν δεν λυνωταν το προβλημα μου να εφευγα.Επισεις να πω οτι με διαβεβαιωσε οτι θα λυθει το θεμα μου σηγουρα μεχρι την δευτερα.

Την πεμτη το πρωι (χτες δηλαδη) επικοινωνισαν με τον αδελφο μου (εχει τη μια απο τις γραμμες) αν και στο μαιλ εδεινα τα ΔΙΚΑ μου στοιχεια και του ζητησαν συγνωμη για την ταλεπωρια και οτι το θεμα εχει λυθει και οτι απο τον επομενο λογαριασμο δεν θα υπαρχει αυτη η χρεωση (του ειπαν οτι δεν γινετε να μην φενεται απο αυτον τον μηνα).Επισεις μας εδωσε και τα στοιχεια της για οποιαδηποτε προβλημα για να επικοινωνισουμε μαζι της.

θα επανενθω με νεοτερα γιατι οτι σας γραφω ειναι απο τηλεφωνικη ομιλια(βιαστικη...) με το αδελφακι μου...το βραδακι νεοτερα...

(χτες δεν προλαβα να απαντησω γιατι δεν προλαβενα ετρεχα σαν τον βεγκο..)

σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας και το forum για την δυναμη του...

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της

καλησπερα σε ολους!!!

λοιπον επιτελους (μετα απο τοσα....τηλεφωνα κ.α..) οπως ολα δειχνουν το προβλημα μου με την wind δειχνει να λυνετε.

ο τροπος που κινηθηκα ηταν να στειλω την καταγγελια στο τμημα παραπονων της wind και της tellas ( customercaretellas@wind.com.gr ,crm@wind.com.gr) και τους ζητουσα να μου απαντησουν μεσω του MYPHONE που εχω ανοιξει σχετικο θεμα.το μαιλ το εστειλα την τεταρτη το απογευμα (οταν εκανα κ την διορθωση...που δεν μπορουσε να διαβαστε :p).

Επιπλεων ανακοινωνα στον ανθρωπο που μου εχει κανει ολες τις συνδεσεις οτι τον ευχαριστω πολυ για την συνεργασια αλλα δεν μπωρουμε να συνεχουσουμε αλλο την συνεγασια με την εταιρια που αντιπρωσοπευει κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Ο ιδιος με παρακαλεσε να παραμεινω στην εταιρια το πολυ μεχρι την δευτερα και αν δεν λυνωταν το προβλημα μου να εφευγα.Επισεις να πω οτι με διαβεβαιωσε οτι θα λυθει το θεμα μου σηγουρα μεχρι την δευτερα.

Την πεμτη το πρωι (χτες δηλαδη) επικοινωνισαν με τον αδελφο μου (εχει τη μια απο τις γραμμες) αν και στο μαιλ εδεινα τα ΔΙΚΑ μου στοιχεια και του ζητησαν συγνωμη για την ταλεπωρια και οτι το θεμα εχει λυθει και οτι απο τον επομενο λογαριασμο δεν θα υπαρχει αυτη η χρεωση (του ειπαν οτι δεν γινετε να μην φενεται απο αυτον τον μηνα).Επισεις μας εδωσε και τα στοιχεια της για οποιαδηποτε προβλημα για να επικοινωνισουμε μαζι της.

θα επανενθω με νεοτερα γιατι οτι σας γραφω ειναι απο τηλεφωνικη ομιλια(βιαστικη...) με το αδελφακι μου...το βραδακι νεοτερα...

(χτες δεν προλαβα να απαντησω γιατι δεν προλαβενα ετρεχα σαν τον βεγκο..)

σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας και το forum για την δυναμη του...

μια χαρα τα εγραψες πριν και εγω δεν αφηνω παραγραφους.. τεσπα η γοιυντ δεν ξερω τι εχει παθει τελευταια εγω ειχα χολ και εβαλα τελλας το προγραμμα με 15,40€ με τα 240 ' προς σταθερα τηλεφωνα και ενω ειχα 2 μηνες δωρο και δωρεαν το τελος ενεργοποιησης . και ο πρωτος λογαριασμος που παραλαβαμε ητανε χρεωση 35€ κοστος ενεργοποιησης και 15,40€ το πακετο συνολο 50,40€ . και επαθα ενα εγκεφαλικο . λεεω αλλα συμφωνησαμε και αλλα ηρθανε. τεσπα πηγα στο καταστημα και μου ειπανε οτι ο λογαριαμος σας ειναι 0€. και να περιμενω τον επομενο . και μετα απο εναν μηνα ηρθε ο επομενος και ειχε οφειλει 20€ και κατι . και παιρνω τηλ κατευθειαν τo c.c. και μου λενε οτι τον δευτερο μηνα τον δωρεαν θα αφαιρεθει τον επομενο μηνα δηλαδη τον τριτο και να πληρωσω τα 20€ διοτι ειναι κοστος ασφαλειας και θα αφαιρεθει απο τον λογαριαμο μου οταν αλλαξω προγραμμμα μετα απο ενα 12μηνο 'η οταν φυγω απο την τελλας. παραξενο μου φανηκε. αλλα δεν την εμπιστευομαι καθολου την εταιρεια . μια χαρα ημουνα με την χολ ειχα και 50 € εκτπτωση στον πρωτο λογαριασμο μου. αλλα τελικα πηγα στην τελλας για το συγκεκριμενο πακετο. εαν το ειχε η χολ δεν θα εφευγα.

μια χαρα τα εγραψες πριν και εγω δεν αφηνω παραγραφους

Μια χαρά είναι τώρα, πριν δεν ήταν. Καλό θα είναι να ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά του και να γράφεις σωστά Ελληνικά.

Ο γραπτός λόγος έχει κανόνες και πρέπει να ακολουθούνται όταν πρόκειται να διαβαστεί από τρίτους.:!:

Μια χαρά είναι τώρα, πριν δεν ήταν. Καλό θα είναι να ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά του και να γράφεις σωστά Ελληνικά.

Ο γραπτός λόγος έχει κανόνες και πρέπει να ακολουθούνται όταν πρόκειται να διαβαστεί από τρίτους.:!:

θα το προσπαθησω σε ευχαριστω για την υποδειξη.

Edited by eLeKtriK EyE

Πολύ υποθετικά μιλάμε...και πολύ μακριά...μην ξεχνάτε και τα προηγούμενα σενάρια να πάρει η forthnet την wind....Και εντάξει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Αλλά ακόμα και η wind να κλείσει, δεν θα μείνουνε στον άερα οι πελάτες. δεν το πιστεύω. Οι κεραίες και το σύστημα της, δεν θα κλείσουν απλά.

Έτσι δεν είναι? Αν την πάρει η vodafone θα πάρει και όλη την υποδομή της. άρα οι πελάτες της wind δεν έχουν να φοβούνται κάτι. απλά για άλλη μια φορά θα αλλάξει το όνομα της εταιρίας.

και η voda θα κάνει τρελή ζημιά στην cosmote.

ελπίζω να μην αγοραστεί πάλι από 3η εταιρία...και μετά πάλι άπο άλλη και μια ζωή να αλλάζει ονόματα. δηλαδή καταντάει κουραστικό.

Εμένα με ενδιαφέρουν οι κεραίες της wind! σπίτι μου, cosmote Και voda δεν πιάνουν. μόνο στο μπαλκόνι .

οπότε η εταιρία ας κάνει ότι θέλει. το σήμα θέλω να έχω γω :-P

Ναι έ? Εγώ για κλείσιμο τους κόβω, όσο για τις κεραίες δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα κλείνουν LOL.

Αναρωτιέμαι ακόμα και αν την πάρει άλλος πώς θα συμμαζέψει όλα αυτα τα παρτάλια που κρέμονται στα βουνά κλπ. Μιλάμε για το πιό σαβούρα δίκτυο. Ότι και να γίνει όταν η καρδιά του συστήματος (δίκτυο) είναι για κλάμματα τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Θα αφήσω στην άκρη τις υπερβολές για το χάλια δίκτυο , και θα ρωτήσω μόνο για ποιόν λόγο είναι αδύνατον να αγοράσει η vodafone την wind?

Άλλωστε και παλιά μόνο 2 εταιρίες κινητής είχαμε; Πού είναι το πρόβλημα από νομικής άποψης; Απαγορεύεται να έχουμε 2 εταιρίες μόνο;

Ναι έ? Εγώ για κλείσιμο τους κόβω, όσο για τις κεραίες δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γρήγορα κλείνουν LOL.

Αναρωτιέμαι ακόμα και αν την πάρει άλλος πώς θα συμμαζέψει όλα αυτα τα παρτάλια που κρέμονται στα βουνά κλπ. Μιλάμε για το πιό σαβούρα δίκτυο. Ότι και να γίνει όταν η καρδιά του συστήματος (δίκτυο) είναι για κλάμματα τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

"Σαβούρα" με την καλύτερη, μαζί με Voda, ΠΟΙΟΤΗΤΑ επικοινωνίας πρώτη φορά βλέπω... Μάλλον τα δικά σου κριτήρια γέρνουν...

Και όπως ήταν αναμενόμενο είχαμε μηνύματα για μπουγάτσες, plz μόνο μήν έχουμε παραδείγματα με φωτογραφίες εγκαταστάσεων lol.

Αγαπητοί μου φίλοι δεν τα λέω για να σας τσατίσω απλά απ το γραφείο η το σπίτι είναι λογικό να μην τα βλέπει κάποιος και να υποθέτει. Ολη μέρα στα βουνά κλπ σίγουρα κάτι έχω δεί παραπάνω. Και ναι έχω δεί και τους άλλους και έχω δουλέψει πάνω σε αυτά. Είναι μέρα με τη νύχτα με τη wind.

Edited by leosedf

εχω ξανα ακουσει για αναλογα....και δεν αφορα την wind και την καθε εταιρια.ειναι αλλες εταιριες με εδρα εξωτερικο που αν στειλης σε ασχετη φαση μεσω νετ η κιν σου ενα μηνημα αρχιζουν βομβαρδιζμο με χρεωσεις στον θεο!!!τωρα οσο για να γλυτωσεις τα λεφτα......δυσκολο!τα μηνηματα φαινετε οτι φευγουν απο εσενα καποια αλλα απο αυτουσ με χρεωσεις τρελες.το μονο που μπορεισ να κανεις ειναι να βρεις απο που και να σταματησουν η απλα αλλαγη αριθμου οποτε τελος γενικα!

Αν και όχι άμεσα σχετικό με το θέμα αλλά αφού θίχτηκε και συζητείται, για δύο-δυόμιση χρόνια είχα μεταφερθεί στην VF και άκουγα για την "κατάντια" του δικτύου της wind τόσο σε επίπεδο radio όσο και σε data των σταθμών της κτλ κτλ. Εδώ και ένα τρίμηνο επέστρεψα στη wind και βλέπω ένα δίκτυο αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με πριν 2-3 χρόνια και στο radio κομμάτι ανώτερο της vf (μιλάω εντός αττικής περισσότερο) με λιγότερες τρύπες, τουλάχιστο ίδια κάλυψη σε umts με πολύ καλό bandwidth παντού σχεδόν. Για παράδειγμα με την vf το iphone τρελαινόταν στο handover και έχανα 3-4 κλήσεις εισερχόμενες καθημερινά (ειδοποίηση μηνύματος κλασσικά) κάτι που με την ίδια συσκευή στις ίδιες περιοχές δεν διαπίστωσα με την wind. Εντυπωσιάστηκα γιατί περίμενα να δω ένα δίκτυο παρατημένο και ανησυχούσα για το κομμάτι του data διαβάζοντας από διάφορους χρήστες ανάλογες αναφορές. Και καλά αναφορές ασχέτων να μην λάβεις υπόψιν, αλλά αναφορές σχετικών (ειδικά όσων συμμετέχουν σε συνεργεία) δεν μπορείς να αγνοήσεις. Να ενημερώσω πως το δικό μου δείγμα αφορά κατά μέσο όρο 800 λεπτά εξερχομένων κλήσεων/1000 λεπτά εισερχομένων και συνεχής μετακίνηση εντός αττικής λόγω δουλειάς, καθημερινά!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Εγω θα το προτεινω, κι οποιος θελει ας συμφωνησει, και οποιος θελει ας διαφωνησει!

Επειδη, ολα τα χρονια, και στις μέρες μας, ακουμε για τα οικονομικα (&οχι μονο) προβληματα της wind, τα ενδεχομενα να κλεισει, να ξαναπουληθει η εταιρία, να αλλαξει ιδιοκτητες, να ξαναλλαξει ονομα, οτι εχει τους λιγοτερους συνδρομητες, οτι είναι-δεν ειναι(?) βιώσιμη κλπ....

δεν εχω κανει business plan, αλλα προτεινω να δωσει φτηνό και σχεδόν απεριόριστο internet στα καρτοκινητά!

Εχει παραδοση σε αυτο το θεμα, τοσο παλιοτερα με το wind plus, όσο και με την προσφορα του μαρτη 2010(κρατησε λιγο), και γενικα σαν εταιρια δειχνει να εχει ευαισθησία στο θεμα, σε σχεση με τα αλλα 2 παχυδερμα(λεγε με cosmote-vodafone).

Ο κοσμος θελει internet στο καρτοκινητο, και οι αλλοι προσφέρουν....πασατέμπο!

Ο κοσμος γεμισε ακριβα κινητα που θέλουν συνδεση στο internet, και δεν μπορει να απολαυσει μια συνδεση στο internet λογω της γενικοτερης ακριβειας.

Σιγουρα οι εταιριες, ουτε η wind, δεν ειναι φιλανθρωπικες εταιριες, αλλα κανεις, μα κανεις δεν τους εμαθε την παλια καλη ελληνικη λαϊκή σοφία, ότι 'η φτηνια τρώει τον παρά'?

Αν κατι ειναι ακριβο, λίγοι θα ειναι οι τολμηροι (και οι έχοντες) να το αποκτησουν.

Αν κατι ειναι οικονομικα προσιτο, θα το παρει κι ο φτωχος, κι οχι μονο θα το παρει, αλλα θα το ξαναπάρει, και ξανα και ξανα!

Μπορει να δημιουργηθει μια μεγαλη βαση καρτοκινητων χρηστων, που θα τα 'σκανε' καθε μηνα στην wind δινοντας ενα μικρο ποσο(πχ 4-5 ευρω), αλλα θα εχουν πραγματικα μεγαλο ογκο για internet(πχ 500mb/ μηνα και ανω) και μαλιστα καθαρο internet.

Ξερω οτι θα βγουνε καποιοι και ισως μιλησουν για την τεχνικη δυνατοτητα να γινει αυτο κλπ. Οτι ισως μπουκωσει κλπ.

Δεν ξερω, ας πει ο καθενας οτι ξερει αλλα παντως η wind θα μπορουσε με τις καταλληλες κινησεις να γινει κατι σαν 'κινητη ιντερνετοεταιρια'.

Anyway, αυτα ειχα να προτεινω, για οφελος τοσο των χρηστων οσο και της wind.

Μπορει να κανει τη διαφορα στο internet των καρτοκινητων, οταν οι αλλες εταιριες κοροϊδευουν τον κοσμο.

Το να προσφέρεις μια απο τα ιδια, δεν ξερω αν βοηθαει τη wind.

Μπορει να κανει την αλλαγη, και να αποκτησει μια δυνατη βαση χρηστων, που μονο και μονο για το internet, θα την υποστηριζει συνεχως.

Περιμενω τις αποψεις σας.

Edited by karib

Ωραία ιδέα θα ήταν, αλλά σε αυτό το σημείο, ακόμα και αν εφαρμοζόταν δεν θα μπορούσε να σώσει την εταιρεία. Το χρέος της είναι πολλαπλάσιο του τζίρου (και πολύ περισσότερο του κέρδους) της. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη λύση πλην της αναδιάρθρωσης του χρέους, η οποία άλλωστε έχει ήδη ξεκινήσει.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή θα πτώχευση η εταιρία; παντός στο ίντερνετ για κινητά είναι πρωτοπόρα σε σχέση με τους άλλους δύο

Ειναι τοσο δυσκολη η θεση της που αντι να κανει λογικες κινησεις κανει συνεχως νεα λαθη. Καλη η σκεψη σου αλλα αδυνατη για την γουιντ στην κατασταση που βρισκεται τωρα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρά βιώσιμη είναι τώρα.

Διαφωνώ με τον παραπάνω που είπε πως κάνει συνεχώς λάθη.

Οι τελευταίες κινήσεις της από όταν άλλαξε διοίκηση έπιασαν αρκετά.

Έχει αυξηθεί το πελατολόγιο της κινητής και μην ξεχνάς και τους συνδρομητές της σταθερής.

Έχουν γίνει αρκετές αλλαγές.

Απλώς, το πρόβλημα είναι το χρέος που είχε από παλιά.

Αυτό την τραβάει ακόμα κάτω.

Όπως γνωρίζουμε αν χρωστάς αρκετά (επειδή τόσα χρόνια την είχαν εγκαταλείψει) είναι δύσκολα να ορθοποδήσεις.

Βέβαια η WIND ψιλοπερπατάει!!

Δεν έχει φτάσει στο επίπεδο να ξεπεράσει το χρέος με τα κέρδη της.

Αν βρεθούν τα χρήματα μυρίζω καλές εποχές TELESTET.

Αναμένουμε....

Θεωρώ ως το πιο πιθανό να αγοραστεί μεγάλο μετοχικό πακέτο από ξένη εταιρία.

Η ξαφνικη διακοπη της δεσμευσης τιμης, η διακοπη της υπηρεσιας sharing, η αυξηση της ελαχιστης διαρκειας κλησης και αρκετα αλλα δεν ειναι λαθη των τελευταιων μηνων;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Η WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ, η προσφορά με το F2G(internet-ομιλία) σε καλύπτουν;!

Μην το πάμε έτσι. Δεν πρόκειται να τελειώσουμε!

Οι νέες κινήσεις στοχεύουν και εξυπηρετούν πιο πολλά άτομα.

Φυσικό να χαθούν παλιές προσφορές και παλιοί συνδρομητές.

Σκέψου όμως να μην είχε και το χρέος της...

Δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπεί το sharing.

Η WIND ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ, η προσφορά με το F2G(internet-ομιλία) σε καλύπτουν;!

Μην το πάμε έτσι. Δεν πρόκειται να τελειώσουμε!

Οι νέες κινήσεις στοχεύουν και εξυπηρετούν πιο πολλά άτομα.

Φυσικό να χαθούν παλιές προσφορές και παλιοί συνδρομητές.

Σκέψου όμως να μην είχε και το χρέος της...

Δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπεί το sharing.

σαφώς και το χρέος αποτελεί μεγάλο τροχοπέδη αλλά δεν δικαιολογεί όλα τα άσχημα που συμβαίνουν. Το sharing δυστυχώς πολύ αργεί να επανέλθει και κάνω άσχημες σκέψεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked