Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ισχυει οτι εχει και απεριόριστη χρήση δεδομένων??

ναι κανονικα.

η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκα κι εγω να το κανω :p

Never Give Up:!:

Join friend!

Ισχυει οτι εχει και απεριόριστη χρήση δεδομένων??

Προφανώς εννοούν το non-stop των 250ΜΒ (B.I.S.),τα άλλα πρέπει να τα πληρώσεις (βέβαια σε μισή τιμή απ'όσο βλέπω,άρα πάλι μιλάμε για ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ :p)

Πολύ καλές επιδοτήσεις,βέβαια στο θέμα είναι στο 2ο χρόνο τι γίνεται....:p Βέβαια το 9700 που δίνουν δεν είναι για ένα χρόνο αλλά λέμε τώρα :p

3000 συνδέσεις blackberry; Πάμε καλά; Η Cosmote δεν έχει τόσες συνολικά lol

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

και παλι για λιγους ειναι

οσοι πληρωνονται απο το πασοκ και μονο

πφφφφ

Λάθος όλοι εμείς πληρώνουμε (πάλι) τους..."λίγους" :mad:

Λάθος όλοι εμείς πληρώνουμε (πάλι) τους..."λίγους" :mad:

Γενικά ναι,αλλά σε αυτό το πρόγραμμα πως τους πληρώνει κανείς; Απλά η WIND έκανε μία πολύ καλή προσφορά και το ΠΑΣΟΚ την προτίμησε. Έτσι είναι,όποιος έχει τη δυναμική 2-3 χιλιάδων συνδέσεων μπορεί να χτυπήσει πολύ καλή προσφορά μιας και η εταιρεία από τέτοια εταιρικά βλέπει μακροπρόθεσμα τι μπορεί να βγάλει. ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά ναι,αλλά σε αυτό το πρόγραμμα πως τους πληρώνει κανείς; Απλά η WIND έκανε μία πολύ καλή προσφορά και το ΠΑΣΟΚ την προτίμησε. Έτσι είναι,όποιος έχει τη δυναμική 2-3 χιλιάδων συνδέσεων μπορεί να χτυπήσει πολύ καλή προσφορά μιας και η εταιρεία από τέτοια εταιρικά βλέπει μακροπρόθεσμα τι μπορεί να βγάλει. ;)

Δεν εννοώ ότι πληρώνουμε άμεσα τη Wind ή την οποιαδήποτε εταιρεία κάνει προσφορά στα κόμματα...

Οι προσφορές σαφώς και είναι ευπρόσδεκτες αρκεί να τις πληρώνουν εκείνοι στους οποίους απευθύνονται και όχι ο Ελληνας φορολογούμενος (πάλι) ;)

Guest firefighter

ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ?

Τροποποίηση & Ενημέρωση από την Ομάδα Διαχείρισης:

Δεν γράφουμε με κεφαλαία!

http://is.pasok.gr/

@firefighter όχι :)

Ξεκάθαρα, μόνο για τα στελέχη του και τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ...

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

Καλά μην βάζεις και στοίχημα! Στην Ελλάδα ζούμε όπου βασιλεύει το... μέσον...

Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε αυτό το δίκτυο ούτε με αυτές τις χρεώσεις! Και είναι λογικό όταν πάει κατά διαόλου να κάνει την καλύτερη προσφορά! Άντε, τα πήραν τα νουμεράκια τους για φέτος! Του χρόνου θα το τροποποιήσουν! :)

ΥΓ: Μου αρέσει η αναφορά στη μείωση του κόστους! Λες και πληρώνουν τους λογαριασμούς τους οι βουλευτές μας!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δηλαδη ποιός ειναι ο αρχικός τιμοκατάλογος ετσι ώστε με την έκπτωση 60% που δίνουν να υπολογίσουμε την τελική τιμή?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Η απεριόριστη χρήση ΒΒ πραγματικά αξίζει... Όμως αν κάποιος μιλάει πολύ δεν συμφέρει χωρίς αντίστοιχο πακέτο με χρόνο ομιλίας διότι η χρέωση για κλήσεις εκτός δεν είναι μικρή...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Ψαχνω μια διαφημηση της wind (Μπορει να ηταν και tim τοτε) ή οποια συγκρινει τα δικα της προγραμματα με αυτα της vodafone και της cosmote αναφεροντας κανονικα τα ονοματα τους. Μπορει καποιος να βοηθησει;

Ψαχνω μια διαφημηση της wind (Μπορει να ηταν και tim τοτε) ή οποια συγκρινει τα δικα της προγραμματα με αυτα της vodafone και της cosmote αναφεροντας κανονικα τα ονοματα τους. Μπορει καποιος να βοηθησει;

Και εγω ψαχνω μερικα σποτακια προς το παρων εχει εδω μερικα:http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&tablePageID=247&pageID=136 και εδω εχει μερικα επισης:http://www.a-zmarketing.gr/tvspots/default.aspx?Keyword=Wind&search.x=0&search.y=0

Πρεπει να λετε μια που ονομαζε τις εταιρειες δειχνοντας κατι κυβακια ε;

Μήπως λες τη διαφήμιση του Φώτη (από το Ευτυχισμένοι μαζί) που έπαιζε με κάτι μπλε, κόκκινα και πράσινα κυβάκια;

Αυτή όμως δεν έλεγε τις εταιρείες με τα ονόματά τους.

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Οχι λεει μια σχετικα παλια διαφημιση που εδειχνε πινακες με ολες τις εταιριες και τις χρεωσεις τους, δεν μπορω να την βρω προς το παρον.

Καλησπέρα,

Υπάρχει δυνατότητα από την εφαρμογή gmail mobile που προαναφέρθηκε να λαμβάνω ειδοποίηση για εισερχόμενα e-mails; Ευχαριστώ.

Ένα διευρυμένο τριετές πλάνο ανάκαμψης το οποίο προβλέπει επενδύσεις ύψους 500 εκατ. ευρώ τρέχει από φέτος η Wind Ελλάς.

Στόχος, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νάσος Ζαρκαλής, είναι η Wind στο τέλος του 2012 να έχει γυρίσει στην κερδοφορία παράγοντας παράλληλα και σημαντικές ταμειακές ροές. «Θέλουμε να είμαστε εύρωστοι, δυνατοί και να αποτελούμε έναν ολοκληρωμένο πόλο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά», σχολίασε ο ίδιος.

Όπως ανέφερε ο κ. Ζαρκαλής ο βασικός μέτοχος της εταιρείας, ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Naguib Sawiris, είναι απόλυτα δεσμευμένος στην επένδυσή του στη χώρα μας και μάλιστα βλέπει τις προοπτικές ανάπτυξης για την επόμενη δεκαετία.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά «η διοίκηση νοιώθει πραγματική στήριξη σε όσα κάνει στην Ελλάδα, γιατί και η προσήλωση του μετόχου είναι να πάει η εταιρεία καλά».

Η στρατηγική της Wind από δω και πέρα επικεντρώνεται στα έσοδα και την κερδοφορία «και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να πάει η εταιρεία μπροστά», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της, αναγνωρίζοντας ότι η εταιρεία αντιμετώπισε ένα πολύ δύσκολο 2009, το οποίο όμως είχε σαν θετική κατάληξη την αναδιάρθρωση του δανεισμού. Για την εφετινή χρονιά η εταιρεία έχει υποχρεώσεις ύψους 130 εκατ. ευρώ σε τόκους μετά την αναδιάρθρωση των δανείων της, οι οποίοι μειώθηκαν κάτω από το μισό σε σχέση με αυτούς της περσινής χρονιάς.

Ωστόσο με βάση τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου, παρουσιάζεται περιορισμός στην πτωτική χρονιά του τζίρου της, αλλά και θετικό cash flow, ενώ αυξητική είναι και η πορεία στους νέους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας. Αν και η χρήση του 2010 δεν αναμένεται να είναι κερδοφόρα, η διοίκηση εκτιμά ότι το κλίμα έχει αναστραφεί. Για την τρέχουσα χρονιά, οι επενδύσεις θα ανέλθουν σε περίπου 150 εκατ. ευρώ, ποσό που θα διατεθεί κυρίως για την αναβάθμιση των υποδομών και δικτύων σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία. «Πρόκειται για το μεγαλύτερες τριετές πλάνο επενδύσεων που έχει εφαρμόσει ποτέ η Wind», σημείωσε ο κ. Ζαρκαλής, το οποίο δεν θα χρηματοδοτηθεί από νέο δανεισμό αλλά από την ίδια την παραγωγή ρευστού της εταιρείας.

Για τον πόλεμο τιμών που έχει ξεσπάσει στην καρτοκινητή και την αγορά γενικότερα, ο κ. Ζαρκαλής επισήμανε ότι δεν ήταν η Wind αυτή που τον ξεκίνησε, αλλά «θα απαντάμε και δη σκληρά» στις κινήσεις του ανταγωνισμού. Ωστόσο, θεωρεί παθογενείς τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην τόσο ραγδαία πτώση των τιμών, οι οποίες μπορεί αρχικά να φαίνονται προς όφελος του καταναλωτή, αλλά εντέλει εξαντλούν τα όρια της αγοράς εις βάρος των επενδύσεων και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ερωτηθείς για το ψηφιακό μέρισμα ο κ. Ζαρκαλής χαρακτήρισε «χρυσή ευκαιρία» για την πολιτεία ώστε να δώσει λύση στις τηλεπικοινωνιακές αλλά και τηλεοπτικές ανάγκες της χώρας. Για το πολυσυζητημένο δίκτυο των οπτικών ινών στο σπίτι –FTTH σημείωσε ότι είναι από τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες για την δημιουργία σωστών υποδομών στη χώρα. Η Wind, σύμφωνα με τον ίδιο, ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο FTTH στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=944772

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τον πόλεμο τιμών που έχει ξεσπάσει στην καρτοκινητή και την αγορά γενικότερα, ο κ. Ζαρκαλής επισήμανε ότι δεν ήταν η Wind αυτή που τον ξεκίνησε, αλλά «θα απαντάμε και δη σκληρά» στις κινήσεις του ανταγωνισμού. Ωστόσο, θεωρεί παθογενείς τις συνθήκες που διαμορφώνονται στην τόσο ραγδαία πτώση των τιμών, οι οποίες μπορεί αρχικά να φαίνονται προς όφελος του καταναλωτή, αλλά εντέλει εξαντλούν τα όρια της αγοράς εις βάρος των επενδύσεων και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Έχει δίκιο ως προς αυτό. Όμως ο χορός των μειώσεων στην καρτοκινητή ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε πέρυσι με την προσφορά του wind f2g για το 2009. Οι ανταγωνιστές αν και υποχρεώθηκαν να απαντήσουν προσφέροντας παρόμοιες προσφορές και μειώνοντας ακόμα και το κόστος ενεργοποίησης, χαρακτήρισαν την κίνηση αυτή «αυτοκτονική». Απ' ότι φάνηκε η wind ξεκίνησε με αυτή την (όπως αποδείχτηκε) κίνηση εντυπωσιασμού μία τρελή κούρσα που δεν μπορούσε να παρακολουθήσει έως το τέλος, της γύρισε δηλαδή μπούμερανγκ, πράγμα που επιβεβαιώνουν και τα άσχημα νούμερα σε νέες συνδέσεις τα τελευταία τρίμηνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα μπαμ μπουμ τα ακουω μονο εγω;

Καποιος να του πει να κοιταξει τις χρεωσεις στο εξωτερικο.

Edited by Nrg

Έχει δίκιο ως προς αυτό. Όμως ο χορός των μειώσεων στην καρτοκινητή ας μην ξεχνάμε ότι ξεκίνησε πέρυσι με την προσφορά του wind f2g για το 2009. Οι ανταγωνιστές αν και υποχρεώθηκαν να απαντήσουν προσφέροντας παρόμοιες προσφορές και μειώνοντας ακόμα και το κόστος ενεργοποίησης, χαρακτήρισαν την κίνηση αυτή «αυτοκτονική». Απ' ότι φάνηκε η wind ξεκίνησε με αυτή την (όπως αποδείχτηκε) κίνηση εντυπωσιασμού μία τρελή κούρσα που δεν μπορούσε να παρακολουθήσει έως το τέλος, της γύρισε δηλαδή μπούμερανγκ, πράγμα που επιβεβαιώνουν και τα άσχημα νούμερα σε νέες συνδέσεις τα τελευταία τρίμηνα.

ο καθενας αναλαμβανει τις ευθυνες των πραξεων του. νομιζω οτι η wind ηδη τις πληρωνει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα μπαμ μπουμ τα ακουω μονο εγω;

Καποιος να του πει να κοιταξει τις χρεωσεις στο εξωτερικο.

Με 0,33 €/λεπτό στα συμβόλαια και μας λένε για ''ραγδαία'' πτωση των τιμών?Με το μεροκάματο στα 700 περίπου ευρώ?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• 2 weeks later...

Σήμερα το πρωί ήμουν στην αγορά της Λάρισας. Λεω λοιπόν δεν πάω να δηλώσω το καρτοκινητό να μην τρέχω τον Ιούνιο τελευταία στιγμή.

Εχω λοιπόν την ταυτότητα μου τη δίνω στη κοπέλα. Λεει αυτή στις 2 άλλες (μόνος στο καταστημα κορίτσια ποια θα κάνει τη δήλωση ; Μετά απο μια μικρή σιωπή λέει ταλικά μία απο τις 2 ελάτε εδώ. Προφανώς κατάλαβα οτι καμμιά δεν ήθελε τέλος πάντων. Παίρνει η κοπέλα την ταυτότητα και την βγάζει φωτοτυπία χωρίς να μου εξηγήσει πως και γιατί... Ρωτάω λοιπόν και μου λέει δεν γίνεται αλλιώς τελοσπάντων το καταπίνω.

Καταχωρεί τα στοιχεία μου και μου δίνει να υπογράψω 3 σελίδες !!!

Τι ειναι αυτά ρωτάω μπορεί τουλάχιστον να μου εξηγήσει τι γράφει;;;;;;;;

Διαβάστε μου λέει ...

Επειδή λέω δεν έχω όλο το πρωινό μπορώ να το πάρω σπίτι και να επανέλθω;

Όχι μου λέει ή τώρα ή ποτέ...

Ποτέ της λέω και φεύγω ...

Ερωτώ συνέλληνες ;

Τι είναι αυτά που πρέπει να υπογράψουμε εδώ και τώρα;

Αυτοί υποτίθετε το όνομα μας δεν θέλουν για το κινητό η ταυτότητα γιατί να φωτοτυπηθεί και γιατί να υπογράψω το κατεβατό;

Η υπεύθυνη δήλωση τι ρόλο βαράει ;

Προτείνω ανυπακοή μέχρι να δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις και φυσικά να καταργηθεί το κατεβατό....

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked