Jump to content

Par1s4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Par1s4

  1. Πως βάζεις σε μια συγκεκριμένη επαφή ξεχωριστό ήχο κλήσης από αυτόν που έχεις για γενικό;
  2. Ψαχνω μια διαφημηση της wind (Μπορει να ηταν και tim τοτε) ή οποια συγκρινει τα δικα της προγραμματα με αυτα της vodafone και της cosmote αναφεροντας κανονικα τα ονοματα τους. Μπορει καποιος να βοηθησει;
  3. Ως δια μαγείας δούλεψε χωρίς να κάνω τίποτα (μάλλον).. Τώρα πιάνει και μέσα στο σπίτι..! :yahoo: Ευχαριστώ cps424 που ασχολήθηκες τόσο.
  4. Ναι η αυτόματη διαχείριση είναι τικαρισμένη και τις άλλες ρυθμίσεις τις έχω αλλάξει αρκετες φορές δοκιμάζοντας μήπως λειτουργήσει (πχ στα 4800 στα 115200 κα) επίσης είναι επιλεγμένο το Managed by Windows. Άλλαξα rom έβαλα την Ελληνική original τώρα στο google maps δουλεύει το Use GPS. Ακόμα όμως να βρει δορυφόρους.. Αν μπορείς να μου στείλεις το service manual. Ευχαριστώ.
  5. Γραμμές μου δείχνει.. όμως πάντα άδειες γιατί δε βρίσκει κανέναν δορυφόρο όχι επειδή απλά δεν κλείδωσε. Το κινητό το έχω 5-6 μέρες μεταχειρισμένο και δεν ξέρω αν λειτουργούσε πιο πριν το Gps.. Στο google map αν πατήσεις menu έχει επιλογή Use GPS στο δικό μου είναι ανενεργή αυτή η επιλογή (γκρι).. :(
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δυστυχώς δεν με βοηθάει επειδή δεν έχω περάσει Ελληνική ROM, δεν έχω το Destinator αλλά έχω το Garmin και έχω ήδη δοκιμάσει να αλλάξω τις ρυθμίσεις που λες και πάλι τίποτα. Δεν είναι ότι δεν βρίσκει δορυφόρους με το πρόγραμμα αλλά δεν βρίσκει γενικά.. ούτε η κάμερα πχ..
  7. Έχω αγγλικό Omnia το οποίο δεν βρίσκει καθόλου δορυφόρους ούτε στο garmin ουτε όταν πατάω *#1472365# ούτε και στην κάμερα . Δοκίμασα αλλαγές από τις ρυθμίσεις External GPS αλλά τίποτα.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; (Λίγο μπέρδεμα με το να βρω λύση από τα προηγούμενα ποστ.
×
×
  • Create New...