mathios Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Μάλιστα,δεν το ήξερα οπότε από σήμερα τα βράδια θα το κλείνω.Ευχαριστώ πολύ παιδιά! επισης φροντισε παντα να σβηνεις ολα τα αχρηστα μυνηματα και να αφηνεις χωρο για τα καινουργια. Παράθεση Μην ψάχνεις να αγαπήσεις κάτι τέλειο , αγάπησε κάτι που δεν είναι τέλειο και κάντο τέλειο με την αγάπη σου … Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX74 Δημ. August 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2009 Μάλιστα,δεν το ήξερα οπότε από σήμερα τα βράδια θα το κλείνω.Ευχαριστώ πολύ παιδιά! θα πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο για να κάνουν έλεγχο στην γραμμή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 griforiso, αυτό σου κάνει; Τέτοια γελοιότητα, πια.. F2G Αυτό το μήνα δεν σε καλέσανε αρκετά! Δεν πειράζει! Στείλε κενό sms στο 1240 εντελώς δωρεάν και για κάθε 10" που σε καλούν θα κερδίζεις 5' προς όλα τα δίκτυα. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freerider88 Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 σημερα πηγα σε ενα καταστημα wind θεσσαλονικης να ρωτησω ποτε ''επιτελους'' θα το φεριει η wind το ρημαδοiphone.Ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι θα ερθει σιγουρα στο μελλον και ειναι πολυ πιθανο να ερθει εντος Σεπτεμβρη μηνα. Αντε να δουμε ποτε θα μας λυπηθουν και εμας που εχουμε συνδεση Wind και δεν μπορουμε να εχουμε iphone;);). Απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν ενημερωνουν τους ιδιοκτητες για ακριβη ημερομηνια κυκλοφοριας και τους αφηνουν και αυτους ξεκρεμαστους. Τοσο κακο ειναι::(:(:( Αν εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες απο ''μεσα'' ας μας πληροφορησει γιατι αποτι βλεπω ειναι πολυ σαν εμενα που θελουν iphone απο τη μια και δεν θελουν να φυγουν απο αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Το μονο θετικο με αυτα τα spam ειναι οτι καθε φορα που σου στελνουν κερδιζεις ποντους στο wind club, αλλα ειναι οντως πολυ σπασιμο. Εγώ δεν νομίζω ότι πήρα κανένα πόντο στο win club από τα SMS που διαφήμιζαν το διαγωνισμό... kostastnt: "ΥΓ. Αυτό με το σπίτι πολύ απατεωνιά... Έφαγα 23 ευρώ σε μηνύματα και ακόμα μου στέλνει ερωτήσεις... Δεν ήταν δικά μου τα 23 Ευρώ αν ετοιμαστεί κάποιος να μου την πει :P" O διαγωνισμός για το σπίτι δεν είναι της wind, έτσι; Εννοείς αυτό που διαφημίζει στην tv το μπιντστερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εγώ δεν νομίζω ότι πήρα κανένα πόντο στο win club από τα SMS που διαφήμιζαν το διαγωνισμό... kostastnt: "ΥΓ. Αυτό με το σπίτι πολύ απατεωνιά... Έφαγα 23 ευρώ σε μηνύματα και ακόμα μου στέλνει ερωτήσεις... Δεν ήταν δικά μου τα 23 Ευρώ αν ετοιμαστεί κάποιος να μου την πει :P" O διαγωνισμός για το σπίτι δεν είναι της wind, έτσι; Εννοείς αυτό που διαφημίζει στην tv το μπιντστερ; δεν κερδιζεις ποντους με τα διαφημιστικα sms. με τα μηνυματα υπηρεσιας κερδιζεις μονο ποντους. 2 ποντους το μνυμα. ειναι αστειο δηλαδη και μονο που το συζηταμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klara1005 Δημ. September 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2009 στον υπολογιστη τετοιο προγραμμα που να ανιχνευει τουσ τιτλουσ των τραγουδιων υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 http://www.tvxs.gr/v19447 Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 @billakos απλά να σου πω ως απάντηση ότι εκτός απο σένα τρόμαξε και η εταιρία με τη συμμετοχή και πήρε πίσω την απόλυση (που έλεγε ως τώρα ότι έγινε για άλλους λόγους).. Φιλικά πάντα κι ευχαριστώ τον moderator που κατανοεί την ελευροτυπία και την δημοκρατία. Την επαναπρόσληψη της συναδέλφου τους Όλγας Κολιούση πέτυχαν οι εργαζόμενοι στην wind, οι οποίοι πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρίας στην απεργία, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπαναχώρηση της διοίκησης της εταιρίας. Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων αναφέρονται τα εξής: «η διοίκηση της WIND δέχτηκε την επαναπρόσληψη της συναδέλφου Όλγας Κολιούση, σε συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου μας, το απόγευμα της 3 Σεπτεμβρίου, μέρα της 24ωρης πανελλαδικής μας απεργίας. Από το πρωί της Παρασκευής 4/9, η συνάδελφος επιστρέφει στη δουλειά της. Είναι μια μεγάλη νίκη του Σωματείου μας και του πλατιού κινήματος που οργανώθηκε γύρω από την Επιτροπή Αλληλεγγύης, με δεκάδες σωματεία και εκατοντάδες συναδέλφους από πολλούς κλάδους και χώρους δουλειάς, που μας συμπαραστάθηκαν με ανιδιοτέλεια και συναδελφική αυτοθυσία. Τώρα πια φαίνεται ότι οι απολύσεις δεν είναι «θεϊκή κατάρα» για να τις υπομένουμε μοιρολατρικά. Ότι η αυθαιρεσία και αλαζονεία των εργοδοτών δεν είναι ανίκητη. Όχι μόνο επειδή υπάρχει εργατική νομοθεσία, αλλά κυρίως όταν στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις, στη δική μας ενότητα και αλληλεγγύη. Όταν δεν παρακαλάμε για τα αιτήματά μας, αλλά τα διεκδικούμε αγωνιστικά και αποφασιστικά. Η πρωτοφανής και καθολική επιτυχία της απεργίας δεν ήρθε από το πουθενά, αλλά από την κλιμάκωση της δράσης και της δουλειάς του Σωματείου και της Επιτροπής Αλληλεγγύης (παραστάσεις διαμαρτυρίας κλπ.). Για πρώτη φορά «νέκρωσε» όλη η εταιρία, πράγμα που στηρίχτηκε πάνω απ' όλα σε όλους τους συναδέλφους που απήργησαν, που στήριξαν -ο καθένας με τον τρόπο του- τις απεργιακές συγκεντρώσεις, που είδαν την ουσία της κινητοποίησης και όχι την προσωρινή «αναστάτωση». Αυτή η επιτυχία ανοίγει δρόμους για την αποτελεσματική υπεράσπιση κάθε απολυμένου συναδέλφου, ανεξάρτητα αν είναι μέλος του ΔΣ ή όχι. Για την καλύτερη διεκδίκηση των αιτημάτων μας: επαναφορά των κουπονιών, υπογραφή ΕΣΣΕ με 100 ευρώ αύξηση για όλους, μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου. Για διασφάλιση των θέσεων και σχέσεων εργασίας, ενάντια σε φραντσάιζ, υπεργολαβίες κλπ., αλλά και με τις απειλές που διαγράφει για όλους μας ο δανεισμός της εταιρίας. Αυτή τη νίκη πρέπει να την ολοκληρώσουμε: ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ «ΑΠΕΡΓΙΑ». Να μην επιτρέψουμε κανένα αποπροσανατολισμό της συζήτησης, για να δηλώσουμε δήθεν «παρεμπόδιση». Αυτό επιτρέπει σε κάθε είδους «καλοθελητές» να ακυρώνουν το απεργιακό δικαίωμα, τις αποφάσεις που παίρνουμε συλλογικά με ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες, όπου όλοι οι συνάδελφοι μπορούν να τοποθετηθούν. Ας μην τους κάνουμε τη χάρη!» Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
france Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Γνωρίζετε αν η wind έχει διαδικτυακό τόπο που να δείχνει τι κινητά πουλάει?Στο σάιτ απλά έχει για τα προγράμματα,τπτ σπουδαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 δεν νομιζω ειναι πισω ακομα :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Το μονο που μπορεις να βρεις στο σαιτ της,ειναι το φυλλαδιο με τις προσφορες που εκδιδει καθε μηνα.και αυτο σε μορφη pdf. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 εγω παντως απολυση πισω δεν θα επαιρνα σαν εταιρια. γιατι ξαναεγινε αυτο προχθες παλι οποτε τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. δε λεω..σιγουρα δεν θα ηθελα να χαθει καμια θεση εργασιας,αλλα αυτο θα γινεται συνεχεια???με καταληψη? τελος παντως σε αυτο το κολπο με το σωματειο δεν το βρισκω και πολυ ενταξει. απλα δεν παιρνω θεση γιατι σιγουρα δεν ξερω τι εγινε. το μονο που ξερω ειναι οτι το 11818 δωθηκε αλλου και μετα εγινε απεργια. δηλαδη τζαμπα αναστατωση. σαν σχολειο ! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις είναι καταδικασμένες στην ελλάδα γιατί οι υπάλληλοι θα έχουν δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία. Το παν είναι να μας προσλάβουν και μετά δένουμε το γάιδαρο. Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Εντάξει λοιπόν η wind πήρε πίσω την απόλυση. Δεν κρίνω αν η απόλυση είναι ορθή απόφαση ή λάθος εκ μέρους της εταιρείας και νομίζω κανείς απο εμάς εδω πέρα δε θα έπρεπε να έχει άποψη στο θέμα αν δεν εργάζεται εκεί. Το μέγα ζήτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος να επιστρέψει στη δουλειά του μετά από ανάκληση απόλυσης (κατόπιν πίεσης προφανώς) ενώ γνωρίζει ότι ο εργοδότης του δεν τον γουστάρει. Αυτό δεν είναι δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία; Δηλαδή πως φαντάζεται κανείς ότι θα σκέφτεται αυτός ο εργαζόμενος; Θα λέει "εγώ θα προσφέρω την εργασία μου και ας μη με θέλουν"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Εντάξει λοιπόν η wind πήρε πίσω την απόλυση. Δεν κρίνω αν η απόλυση είναι ορθή απόφαση ή λάθος εκ μέρους της εταιρείας και νομίζω κανείς απο εμάς εδω πέρα δε θα έπρεπε να έχει άποψη στο θέμα αν δεν εργάζεται εκεί. Το μέγα ζήτημα είναι πως είναι δυνατόν ένας εργαζόμενος να επιστρέψει στη δουλειά του μετά από ανάκληση απόλυσης (κατόπιν πίεσης προφανώς) ενώ γνωρίζει ότι ο εργοδότης του δεν τον γουστάρει. Αυτό δεν είναι δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία; Δηλαδή πως φαντάζεται κανείς ότι θα σκέφτεται αυτός ο εργαζόμενος; Θα λέει "εγώ θα προσφέρω την εργασία μου και ας μη με θέλουν"; Στις μεγάλες εταιρίες (όπως η wind στη συγκεκριμένη περίπτωση) δεν γνωρίζουν συνήθως οι εργαζόμενοι τον εργοδότη. Έτσι η συγκεκριμένη υπάλληλος, η Όλγα, δεν απολύθηκε επειδή δεν την "γούσταρε" το αφεντικό αλλά ίσως επειδή δεν την "γούσταρε" κάποιος προϊστάμενός της. Επιστρέφοντας η Όλγα, θα μπορέσει υποθέτω να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της όπως πριν συν του ότι θα έχει κάνει το "σπάσιμό" της στον προϊστάμενο! Τα λέω αυτά ως πρώην υπάλληλος της wind, ως ένας από τους πολλούς που απολύθηκαν μέσα στο 2009 με αστείες δικαιολογίες, απλά και μόνο επειδή δεν τα πήγαιναν καλά με τον "προϊστάμενο". Αντιθέτως αυτοί που είχαν τις "καλές σχέσεις" πήραν καλύτερες θέσεις. Όσοι εργάζονται η εργάστηκαν στην εταιρία (και όχι σε franchise καταστήματα) μπορούν να επιβεβαιώσουν αυτά που λέω! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RunTimeError Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Καλησπέρα σας, Διαβάστε την παρακάτω περίπτωση και θα ήθελα συμβουλές για το πως να κινηθώ. Αγόρασα από κατάστημα Wind Καισαριανής το Nokia N79 στις 26 Μαρτίου 2009. Στις 27 Ιουλίου 2009 το πήγα στο κατάστημα για επισκευή γιατί το προηγούμενο βράδυ τα "έπαιξε" η οθόνη. Δεν άνοιγε. Ρώτησα πόσο καιρό συνήθως διαρκεί η διαδικασία, και μου είπε πως στην χειρότερη περίπτωση αντε να πάει 20 μέρες (Εγγύηση τρομάρα τους) Αφού πέρασε το πρώτο 20ήμερο και δεν τους ενόχλησα τους πήρα τηλέφωνο να μου πουν τι θα γίνει. Η απάντηση του πωλητή ηταν πως δεν έχουν ακόμη κάποιο νέο. Δεν έχει έρθει κανένα κινητό από Service. Για να μην τα πολυλογώ αυτό γινόταν ανα 4-5 μέρες ώσπου φτάσαμε σήμερα να πάω από εκεί και να παραπονεθώ και η απάντηση του πωλητή ύστερα από αρκετά τηλέφωνα από δω κι από κεί ηταν πως... δεν ξέρουν που βρίσκεται!!!!! Τι να κάνω;; Τι θα κάνατε εσείς στη θέση μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τη είπε ο τρελός...... βασικά το ερώτημα είναι, για service το έστειλαν εξωτερικό ή είναι εντός Ελλάδας. να σου πω ένα παράδειγμα, μερικά άτομα είχαν αγοράσει κινητά από το πλαίσιο και επειδή ήταν ελαττωματικά τα επέστρεψαν στο πλαίσιο και τους έδωσαν άλλα. τώρα εγώ θα σου συνιστούσα να πάρεις ένα τηλέφωνο στην alphacopy και να ρωτήσεις αν έχουν το κινητό σου εκεί? και πες τους ότι μέσο της wind έστειλες ένα κινητό για service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RunTimeError Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Μου είπε πως θα με πάρει τηλέφωνο... Δεν ξέρω τι να κάνω και που να απευθυνθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 παρε τηλ στο 1260 να κανεις παραπονο και να μαθεις επισημα που ειναι το κινητο σου! σαν τον γραπτο λογο δεν εχει φιλε μου! παρολαυτα μπορει η συσκευη σου να ειναι εξωτερικο Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriskr Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 καλησπέρα ψάχνω το καινούριο τραγούδι διαφήμησης της WIND..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 Έστω ότι είναι ο προϊστάμενος και όχι κάποιος ανώτερος. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι ως προς τη διάθεση για ποιότητα προσφοράς εργασίας. Βαρίδι θα είναι κι εκείνη και για την εταιρεία όπως επίσης και αυτή η δουλειά για την ίδια εφόσον συνεχίσει. Τέλος πάντων εσύ μιλάς εκ των έσω οπότε πάω πάσο. Όσον αφορά στο σχόλιό σου περι "καλών θέσεων". Αυτό είναι νόμος για την αγορά εργασίας του ιδιωτικού τομέα γενικότερα. Αν δε σου αρέσει πάς σε άλλο μαγαζί αναζητώντας ανθρώπους πιο κοντά στο δικό σου πνέυμα. Αλλιώς επιδιώκεις να πάς στο δημόσιο όπου εκεί παίρνεις καλές θέσεις βάσει των πτυχίων σου και των ετών εργασίας σου. Φιλοσοφία της οποίας δεν είμαι οπαδός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 καλησπέρα ψάχνω το καινούριο τραγούδι διαφήμησης της WIND..... The Whole of the moon λεγεται. :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freerider88 Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καταστηματαρχης του δικτυου της Wind μου ειπε οτι θα το φερει το iphone το πολυ μεσα στις επομενες 2 βδομαδες και επισημα!!!!!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Καταστηματαρχης του δικτυου της Wind μου ειπε οτι θα το φερει το iphone το πολυ μεσα στις επομενες 2 βδομαδες και επισημα!!!!!:D:D:D αργα η γρηγορα θα το εφερνε και η wind. την πληροφορια αυτη εχει επιβεβαιωσει εδω και καιρο και ο μπιλλακος. μεγαλυτερος ανταγωνισμος περισσοτερα οφελη για τους καταναλωτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts