kotsianis7 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Ακριβως! Ενω η Cote δειχνει φουλ σημα, στην συνομιλια....τζιφος.. Eγώ εκτός από μία φορά που μου συνέβη να μην μπορώ να καταλάβω τι λέει ο άλλος,με την Cosmote δεν έχω κανενα παράπονο όπου και να την έχω χρησιμοποιήσει..Αντίθετα,με την Vodafone δε μου αρέσει ο ήχος της!Τον θεωρώ πολύ σκληρό και τσιριχτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να παρέμβει ο mixtri και να πει την άποψή του σχετικά με το ποια εταιρεία έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2008 Την καλύτερη ποιότητα ήχου και από προσωπική μου εμπειρία την έχει η Wind!Μετά,ακολουθεί η Κοσμοτέ και μετά η Vodafone!Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία με βάση τη χρήση που έχω κάνει και στις 3 εταιρίες στο σύνολο των περιοχών που τις έχω χρησιμοποιήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Οκ ολα αυτα λιγο - πολυ.. Κανεις ομως δεν μιλησε για την ''ποιοτητα συνομιλιας''. Εστω οτι σε μια περιοχη εχουν φουλ σημα και οι 3 εταιριες. Δοκιμαστε να τις καλεσετε απο σταθερο τηλεφωνο (η πιο αξιοπιστη αναφορα). Θα δειτε οτι στις 2 εταιριες, με πρωταγωνιστρια την ΚΟΤΕ, και μετα την wind, η συνομιλια παντα διεξαγεται με ανεπαισθητες μικροδιακοπες κλασματων δευτερολεπτου, ισα για να πεις στον συνομιλιτη ''δεν σ'ακουσα,ξαναπεστο''. Μονο στη vodafone δεν συμβαινει αυτο. Εστω και μια γραμμη στη μπαρα σηματος, η συνομιλια και η καθαροτητα φωνης, ειναι αψογη. Σαν να μιλας απο σταθερο σε σταθερο. Και δεν το λεω μονο εγω αυτο (που εχω και τις 3), αλλα και εδω στο myphone, μου το επιβεβαιωσε κατι που ειχα διαβασει (δυστυχως δεν θυμαμαι που ακριβως). Καποιος μηχανικος που ειναι η δουλεια του αυτη, το ανελυε, με όρους που ουτε καν γνωριζω.. Οτι 1η σε ποιοτητα φωνης 10 στα 10 ειναι η voda, εδω και χρονια μαλλιστα, μετα 7 στα 10 η wind, τωρα τελευταια αυτο, και σ'αυτον τον τομεα παντα, 0 στα 10 η Cote.. Απο προσφορες ομως η voda, οπως παντα, 0 στα 10... Ναι γιατι η Vodafone δεν εχει καμια προσφορα σε τιποτα και ετσι το δικτυο της ειναι αδειο (εξ ου και η καλη ποιοτητα, λιγοτεροι χρηστες στο ιδιο bandwidth), ενω η Cosmote χτυπησε καλες προσφορες - π.χ. 1800 λεπτα στο καρτοκινητο κλπ. και το δικτυο της χρησιμοποιειται πολυ... Να μην πουμε για επαρχια που το 90% + μιλαει με Cosmote λογω καλυτερου σηματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ναι γιατι η Vodafone δεν εχει καμια προσφορα σε τιποτα και ετσι το δικτυο της ειναι αδειο (εξ ου και η καλη ποιοτητα, λιγοτεροι χρηστες στο ιδιο bandwidth), ενω η Cosmote χτυπησε καλες προσφορες - π.χ. 1800 λεπτα στο καρτοκινητο κλπ. και το δικτυο της χρησιμοποιειται πολυ... Να μην πουμε για επαρχια που το 90% + μιλαει με Cosmote λογω καλυτερου σηματος... 1. Απο τα στοιχεια που δινει η Vodafone δεν προκυπτει οτι δεν χρησιμοποιουν το δικτυο της.... 2. Μαλλον εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο την Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 1. Απο τα στοιχεια που δινει η Vodafone δεν προκυπτει οτι δεν χρησιμοποιουν το δικτυο της.... 2. Μαλλον εχει μεγαλυτερη χωρητικοτητα απο την Cosmote. 1. Ασφαλώς και το χρησιμοποιούν. Σκέψου το καλοκαίρι μόνο με το roamming. 10.000.000 ενεργοί τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα που οι περισσότερη, ξέρουν.. ποια άλλη από την Vodafone. αρα λογικά να χρησιμοποιεί πολύ το εύρος. 2. Ναι έχει μεγαλύτερο εύρος. Η αναλογία αγορασμένο εύρους όπως γνωρίζω είναι 2 Vodafone, 1,5 Cosmote, 1 Wind, (εκτός αν ειναι 1η cosmote, 2 voda κολλησα τώρα):wacko: Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 1. Ασφαλώς και το χρησιμοποιούν. Σκέψου το καλοκαίρι μόνο με το roamming. 10.000.000 ενεργοί τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα που οι περισσότερη, ξέρουν.. ποια άλλη από την Vodafone. αρα λογικά να χρησιμοποιεί πολύ το εύρος. 2. Ναι έχει μεγαλύτερο εύρος. Η αναλογία αγορασμένο εύρους όπως γνωρίζω είναι 2 Vodafone, 1,5 Cosmote, 1 Wind, (εκτός αν ειναι 1η cosmote, 2 voda κολλησα τώρα):wacko: 2χ15 στα 900 και 2χ15 στα 1800 για Vodafone. 2χ25 στα 1800 και 2χ5 στο eGSM *για Cosmo 2χ10 στα 900 και 2χ15 στα 1800 για Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Ναι γιατι η Vodafone δεν εχει καμια προσφορα σε τιποτα και ετσι το δικτυο της ειναι αδειο (εξ ου και η καλη ποιοτητα, λιγοτεροι χρηστες στο ιδιο bandwidth), ενω η Cosmote χτυπησε καλες προσφορες - π.χ. 1800 λεπτα στο καρτοκινητο κλπ. και το δικτυο της χρησιμοποιειται πολυ... Να μην πουμε για επαρχια που το 90% + μιλαει με Cosmote λογω καλυτερου σηματος... Καλά τα έχεις απλοποιήσει εντελώς τα πράγματα. Σε ποιό bandwidth αναφέρεσαι? Η ποιότητα στην ομιλία δεν σχετίζεται με τον αριθμό των χρηστών. Υπάρχουν συγκεκριμένα συστήματα QoS γ'αυτήν την λειτουργία. Ας μην επεκταθούμε αλλά αυτό που λές δεν ισχύει. Δεν μπορει με 4 + εκ. συνδρομητές να έχεις άδειο δίκτυο όταν τα ψηφιακά κέντρα έχουν καθημερινά average 60% και peaks κίνησης στα 85%....εκτός αν ξέρεις κάτι παραπάνω και δεν μας το λές;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 2χ15 στα 900 και 2χ15 στα 1800 για Vodafone. 2χ25 στα 1800 και 2χ5 στο eGSM *για Cosmo 2χ10 στα 900 και 2χ15 στα 1800 για Wind. Se oti afora th wind, perilamvanetai kai to 1800ari fasma ths Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 2χ15 στα 900 και 2χ15 στα 1800 για Vodafone. 2χ25 στα 1800 και 2χ5 στο eGSM *για Cosmo 2χ10 στα 900 και 2χ15 στα 1800 για Wind. Εγώ πάλι σε μια αναζήτηση μου στο INTERNET βρήκα τα εξείς Μιλάμε για 2.5G (και όχι 3G μπάντες UMTS 2100 MHz), δεν έχω ιδέα για 3G Cosmοte GSM 900e (2x5) GSM1800 (2x25 Cosmote) = 2x30Mhz Vodafone GM900 2x10, GSM1800 2x15 = 2x25 Mhz Wind GSM900 2x10 GM1800 2x5 = 2x15Mhz Infoquest (Q) GSM1800 2x10 = 2x10Mhz (Τα χρησιμοποιεί και για το δίκτυο της η Wind?) Τώρα αν είναι ακριβή τα στοιχεία δεν ξέρω.:O Το δεύτερο χαρακτηριστικό της χωρητικότητας είναι η πύκνωση! Όσο πιο πυκνές οι κυψέλες τόσο καλύτερη χωρητικότητα. Περί αυτού κολοκυθόπιτα Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Εγώ πάλι σε μια αναζήτηση μου στο INTERNET βρήκα τα εξείς Μιλάμε για 2.5G (και όχι 3G μπάντες UMTS 2100 MHz), δεν έχω ιδέα για 3G Cosmοte GSM 900e (2x5) GSM1800 (2x25 Cosmote) = 2x30Mhz Vodafone GM900 2x10, GSM1800 2x15 = 2x25 Mhz Wind GSM900 2x10 GM1800 2x5 = 2x15Mhz Infoquest (Q) GSM1800 2x10 = 2x10Mhz (Τα χρησιμοποιεί και για το δίκτυο της η Wind?) Τώρα αν είναι ακριβή τα στοιχεία δεν ξέρω.:O Το δεύτερο χαρακτηριστικό της χωρητικότητας είναι η πύκνωση! Όσο πιο πυκνές οι κυψέλες τόσο καλύτερη χωρητικότητα. Περί αυτού κολοκυθόπιτα Vodafone ειναι 2χ30 συνολο και το 900 ειναι 2χ15 (το ειχε παρει μεσα απο τα χερια της cosmote). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΟ SAMSUNG G810 ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ .ΤΟ ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ WIND ΣΤΗ Ν ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ.ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ 4/9 /Ο8 ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ .ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΜΑΙL ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΝ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΕΙΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΛΠ ...ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΙΜΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ..ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ,ΘΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ SERVISE ΛΕΝΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΗΡΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ,,, ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΕΓΩ ΣΕ SERVISE ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ .ΠΑΩ ΣΤΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΤΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Α ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ SMARTEC AE Π;ΡΤΕ ΤΗΛ ΕΚΕΙ ΜΑ ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΞΩ :wacko::wacko::wacko:ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΡΤΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΕΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ Η WIND ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ..... ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL ...ΕΛΕΟΣ:!::!::!: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Αυτά γίνονται όταν τα καταστήματα είναι franchise. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prince_marko Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Αυτα γινονται οταν οι ανθρωποι δεν ξερουν και αν ξερουν βαριουνται να κανουν την δουλεια τους..:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristos21 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 φίλε θα πας πίσω στο κατάστημα, θα απαιτήσεις να μιλήσουν με τον προϊστάμενο του service στην Αθήνα και αυτοί με τη Smartec...για να έχει πάει εκεί το κινητό σου μάλλον ανταλλακτικό περιμένουν... Γενικά θα απειλείς με ωραίο τρόπο και θα ζητάς προϊσταμένους...όσο αυτό γίνεται!!! Παράθεση ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Φίλε, μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Επιπλέον, έχεις βάλει και μια γραμματοσειρά που κουράζει όσο να 'ναι... Εντελώς φιλικά :) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 φίλε θα πας πίσω στο κατάστημα, θα απαιτήσεις να μιλήσουν με τον προϊστάμενο του service στην Αθήνα και αυτοί με τη Smartec...για να έχει πάει εκεί το κινητό σου μάλλον ανταλλακτικό περιμένουν... Γενικά θα απειλείς με ωραίο τρόπο και θα ζητάς προϊσταμένους...όσο αυτό γίνεται!!!Ειναι ασχετοι... καλα παιδια αλλα τα χανουν δεν ξερουν τι να κανουν φοβουνται, βαριουνται να παρουν ενα τηλεφωνο ...τουλαχιστον μια ενημερωση ...δεν ζητω κατι τρελο [για 4 ημερες εχασα το συμβολαιο για επισκευη σε 7 ημερες ]θα παω αλλα πρεπει να φυγω απο την δουλεια μου το απογευμα ειναι κλειστο το κεντρικο servise ετσι μου ειπαν [ασχετο κεφαλαια γραφω γιατι φωναζω :X] Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Ειναι ασχετοι... καλα παιδια αλλα τα χανουν δεν ξερουν τι να κανουν φοβουνται, βαριουνται να παρουν ενα τηλεφωνο ...τουλαχιστον μια ενημερωση ...δεν ζητω κατι τρελο [για 4 ημερες εχασα το συμβολαιο για επισκευη σε 7 ημερες ]θα παω αλλα πρεπει να φυγω απο την δουλεια μου το απογευμα ειναι κλειστο το κεντρικο servise ετσι μου ειπαν [ασχετο κεφαλαια γραφω γιατι φωναζω :X] Αμεση καταγγελία στην Ενωση Καταναλωτή και θα δείς πόσο γρήγοτα θα "λυθεί" το θέμα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Αμεση καταγγελία στην Ενωση Καταναλωτή και θα δείς πόσο γρήγοτα θα "λυθεί" το θέμα;)AN και αυριο δν παρω απαντηση αυτο θα κανω .Εστειλα email στην SMARTEC και περιμενω απαντηση απο εκει τουλαχιστον :( Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Αμεση καταγγελία στην Ενωση Καταναλωτή και θα δείς πόσο γρήγοτα θα "λυθεί" το θέμα;) ase re file....tzampa magkies.... Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOYFAS Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 σιγουρα με ευγενεια και υπομονη κερδιζεις περισσοτερα, απο οτι με φωνες και φασαριες. και οι καταγγελιες θα πρεπει να αποτελουν τον τελευταιο τροπο επιλυσης μιας διαφορας. διοτι και απο ταχυτητα το κρατος ειναι ως γνωστον... χελωνα. για παραδειγμα σε μια δικη μου καταγγελια ειχαν στειλει στην επιχειρηση το παραπονο μετα απο 3 μηνες!! οταν ειχε λυθει το θεμα... και το ερωτημα ειναι, την γενικη γραμματεια του καταναλωτη που την καταγγελεις?:lol: προτεινω στο φιλο να προσπαθησει να μιλησει με το μανατζερ της περιοχης που βρισκεται το καταστημα. πιστευω οτι θα βρει το δικιο του. δε νομιζω να επιδιωκει καμια εταιρια να εχει δυσαρεστημενους πελατες. και μαλιστα σε τετοιες εποχες.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Σημερα με πληροφορησαν οτι πηγε στην smartec αλλα γυρισε στο servise ths WIND ΤΗΝ ιδια ημερα 3/12 απλα δεν το ειχαν περασει στον υπολογιστη την κινηση ...ξερω και εγω πληρωνω για κατι και οταν ερχονταιτα δυσκολα αναγκαζομαι κα ρωτω να παρακαλω για τα αυτονοητα ... απο τα κεντρικα της wind μου εδιναν να μιλησω στο τηλεφωνο με to servise τους ποτε δεν το σηκωσαν.... και οταν πηρα στην εξυπηρετηση χθες μου ειπαν να στειλω email μεσω του καταστηματος δεν απαντουν στο τηλεφωνο[το servise] λενε .... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOYFAS Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Σημερα με πληροφορησαν οτι πηγε στην smartec αλλα γυρισε στο servise ths WIND ΤΗΝ ιδια ημερα 3/12 απλα δεν το ειχαν περασει στον υπολογιστη την κινηση ...ξερω και εγω πληρωνω για κατι και οταν ερχονταιτα δυσκολα αναγκαζομαι κα ρωτω να παρακαλω για τα αυτονοητα ... απο τα κεντρικα της wind μου εδιναν να μιλησω στο τηλεφωνο με to servise τους ποτε δεν το σηκωσαν.... και οταν πηρα στην εξυπηρετηση χθες μου ειπαν να στειλω email μεσω του καταστηματος δεν απαντουν στο τηλεφωνο[το servise] λενε .... τελικα βρηκες ακρη? σου ειπαν ποτε θα παρεις το κινητο στα χερια σου. αυτο δεν ειναι το ζητουμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 τελικα βρηκες ακρη? σου ειπαν ποτε θα παρεις το κινητο στα χερια σου. αυτο δεν ειναι το ζητουμενο?ΟΧΙ τιποτε ακομα απο δευτερα θα στειλει το καταστημα εδω email sto servise αντε να δουμε ... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 ΟΧΙ τιποτε ακομα απο δευτερα θα στειλει το καταστημα εδω email sto servise αντε να δουμε ... exeis deyteri siskevi na kaneis tin douleia sou? an oxi,zita apo to katastima na sou dosoun mia. den einai toso tragika ta pragmata re paidia,gia ola iparxei lisi:!: Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts