basil26 Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να μιλάω με έναν αριθμό απεριόριστα (πληρώνοντας κάποιο πάγιο ή με κάποια κάρτα)??? Κάτι είχα ακούσει αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πια εταιρία το παρέχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Αν ενδιαφερεσαι για καρτοκινητο υπαρχει το F2g απο την ΤΙΜ που σου δινει (οχι απεριοριστα)αλλα 500 λεπτα ομιλιας και 500SΜS προς 1 η 2 αριθμους της επιλογη σου πληρωνοντας καποιο μηνιαιο ποσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 γεια χαρα κ απο μενα. θα'θελα μια βοηθεια,αν ξερει καποιοs τιs ρυθμισειs για το k-700i,του Gmail thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εχει η cosmote δες στο http://www.cosmote.gr αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη συμφερει καλυτερα το F2G κλπ, ακομη και οι προσφορες με το 1 cent το λεπτο... εκτος και αν μιλατε...πραγματικα απεριοριστα! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1140 Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkas2004 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Αν ενδιαφερεσαι για καρτοκινητο υπαρχει το F2g απο την ΤΙΜ που σου δινει (οχι απεριοριστα)αλλα 500 λεπτα ομιλιας και 500SΜS προς 1 η 2 αριθμους της επιλογη σου πληρωνοντας καποιο μηνιαιο ποσο. ksexases na pis ston filo oti oi arithmoi prepei na einai tim .sou protino what úp me to programma call pou sou dini 1wra tin imera gia oso exis karta me xrewsi 0,595 pros olous tous arithmous what'up ite einai enas eite ekato Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 γεια χαρα κ απο μενα. θα'θελα μια βοηθεια,αν ξερει καποιοs τιs ρυθμισειs για το k-700i,του Gmail thanks Ti ennoeis??? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 εννοω τιs ρυθμισειs στο μενου του κινητου μου π.χ διακομιστη εισερχ αλληλογρ.-διακομ.εξερχομ,θυρεs κ.λ.π. Σαν μενου υπαρχουν στο κ700,αλλα τι ακριβωs θα συμπλησωσω για το g.mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ρε παιδιά, τι του προτείνετε του ανθρώπου ??? Για απεριόριστο με έναν αριθμό μίλησε, έστω και με πάγιο... Ούτε η μια ώρα τη μέρα, ούτε τα 500 λεπτά το μήνα είναι απεριόριστα. Ακόμη και τα 0.01/λεπτό που έχουν κάποιοι... ακόμη και αυτό μέχρι να τελειώσει η κάρτα είναι... Το απεριόριστο είναι... Tο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 1 της cosmote http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L90_contract_plan_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fcontractplan%2Fcontractplan_extra240.xml&serviceCategory=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91+1&tabClicked=information (το οποίο έχει και 60 λεπτά) To You and me της Vodafone http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010301&vars=0000000000 (το οποίο έχει και 300 λεπτά) Tο Best Friends της Vodafone http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001010609&vars=0000000000 (το οποίο είναι για 3 αριθμούς) Tο οικογεννειακό Non-stop της ΤΙΜ... http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=1140 (το οποίο το τοποθετείς σε όποιο πρόγραμμα θέλεις με πάγιο άνω των 20 ευρώ) Όλοι το έχουν, άλλοι ακριβότερο και άλλοι φθηνότερο και μπορεί να επιλέξει ανάλογα με τις ανάγκες του... :wink: Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Mpes sto http://gmail.com/app (apo to kinhto s) kai katebase thn efarmogh poy dinei... Emena me boleyei para poly! Mporw na dw ta mnm m aneta kai xwris na mplekomai me rythmiseis, grafeis mono to id s kai to ton kwdiko s.... h Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com Use SSL: Yes Port: 995 Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication) Use Authentication: Yes Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL) Port: 465 or 587 Account Name: your Gmail username (including @gmail.com) Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com) Password: your Gmail password Kai prepei na energopoihseis thn pop leitourgia mesa apo tis rythmiseis toy gmail kai mhn ksexaseis na pathseis apothikeush.... Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 σ'ευχαριστώ πολυ φιλε μου. τουλαχιστον εβγαλα μια ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 :lol: Tsekarete to parakatw link kai 8a katalavete... http://www.sport24.gr/html/ent/832/ent.179832.asp kaloriziko......:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Νομιζω εκανε την καλυτερη επιλογη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Μήπως είναι λίγο άκυρο, άσχετο κλπ; Θα περίμενα κάτι πιο κλισέ τύπου ζευγαράκια που φιλιούνται και ζούνε τη στιγμή (:rolleyes:), λουλουδάκια, πεταλουδίτσες, χαρούμενα παιδάκια που μόλις απέκτησαν το WIND κινητό τους, νεαρά άτομα που μόλις πήραν το F2G τους, καμιά συναυλία που ο τραγουδιστής θα πέσει στο κοινό και το κοινό θα τον κρατάει (θα τον χουφτώνει θα έλεγα) και τέλος... το καλύτερο! Ο Ηλίας να λέει "μπορώ να έχω το ίδιο όνομα για πάντα;" Και να πετάγεται ένα τσούρμο κορίτσια και να του λένε... ΟΧΙ! :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Μήπως είναι λίγο άκυρο, άσχετο κλπ; Θα περίμενα κάτι πιο κλισέ τύπου ζευγαράκια που φιλιούνται και ζούνε τη στιγμή (:rolleyes:), λουλουδάκια, πεταλουδίτσες, χαρούμενα παιδάκια που μόλις απέκτησαν το WIND κινητό τους, νεαρά άτομα που μόλις πήραν το F2G τους, καμιά συναυλία που ο τραγουδιστής θα πέσει στο κοινό και το κοινό θα τον κρατάει (θα τον χουφτώνει θα έλεγα) και τέλος... το καλύτερο! Ο Ηλίας να λέει "μπορώ να έχω το ίδιο όνομα για πάντα;" Και να πετάγεται ένα τσούρμο κορίτσια και να του λένε... ΟΧΙ! :lol: :lol: :lol: :lol: chris 2005 εχεις σκεφτει ποτε να ασχοληθεις με την διαφημιση;;;;; :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Γιατί δηλαδή να είναι άκυρο και άσχετο? Διάλεξαν τους 2 καλύτερους παίχτες της Ευρώπης για να διαφημίσουν τα προϊόντα κ το καινούργιο όνομα... Πιστεύω από τις καλύτερες επιλογές! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 chris 2005 εχεις σκεφτει ποτε να ασχοληθεις με την διαφημιση;;;;; :-) Μα έχω ήδη ασχοληθεί (με τη ραδιοφωνική) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α ξέχασα στο στόρυ πάνω να αναφέρω τη θάλασσα. Η θάλασσα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε διαφήμισης και πάει παντού (και δει αμα διαφημίσει και μια εταιρία... άνεμο -και τον λέω με τη έννοια ότι αλλάζει τα ονόματα σαν άνεμος)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 ..μια σκέψη (λίγο άσχετη) προς την συγκεκριμένη ατάκα... "Μπορώ να έχω το ίδιο όνομα για Πάντα;" ..ναι, όταν ξέρεις ποίος είσαι! (Κάτι που δεν ισχύει για την γλυκιά μας TIM) :D Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 "Μπορώ να έχω το ίδιο όνομα για Πάντα;" ..ναι, όταν ξέρεις ποίος είσαι! (Κάτι που δεν ισχύει για την γλυκιά μας TIM) Η ΤΙΜ δεν ξέρει ποιά είναι; Ε σε παρακαλώ τώρα... :rolleyes: http://www.tim.gr/pages.fds?langID=1&pageid=567 :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpa Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Παράθεση -----------nikpa----------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εγώ γιατί δεν τις έχω δει ακόμη αυτές τις διαφημίσεις; Υπάρχει περίπτωση να τις έχει βάλει ή έστω να τις βάλει (:rolleyes:) κανένας χρήστης στο YouTube ή έστω να μου τις στείλει κάποιος που τις έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 εμενα παντως μου αρεσει η διαφιμιση με το τραγουδακι το ωραιο..τωρα για την νεα δεν ξερω.. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Πόσες έχουν βγάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 αυτη που ειδα εγω παντως δεν μου φανηκε και ασχημη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Λογω της νεας καρτας των 3euro εχουμε αλλαγη στην επεκταση υπολοιπου η οποια προσφερει πλεον 2.50euro χρονο ομιλιας και οχι 3euro!Eπισης η χρεωση της υπηρεσιας μειωνεται απο 0.40cent σε 0.35cent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts