emperor69 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Είπα να επαναφέρω αυτό το θέμα απλά και μόνο για να αναφέρω για άλλη μια φορά ότι χρέωση roaming στην ΤΙΜ ενώ μένω Ελλάδα εγώ έχω κάθε μήνα έστω και μικρή(έχει γίνει πλέον σταθερή αξία) και την πληρώνω.Ως πότε όμως;(ρητορική ερώτητη,δεν περιμένω απάντηση) Μόνο ρητορική δεν είναι! Μέχρι να σου κόψει να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου και να το κλειδώσεις στην TIM.. :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μόνο ρητορική δεν είναι! Μέχρι να σου κόψει να κάνεις χειροκίνητη αναζήτηση δικτύου και να το κλειδώσεις στην TIM.. :lol: Το κινητό είναι εταιρικό. Ανήκει στην αδελφή μου η οποία δεν ξέρει να το κάνει και είμαστε σε διαφορετικές πόλεις οπότε δεν μπορώ να το κλειδώσω εγώ!Το πρόβλημα είναι ότι εγώ πληρώνω το λογαριασμό και το βλέπω και συγχίζομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Χαίρομαι που τελικά το άλλο ήταν split και δουλεύει το θέμα. σχετικά με αυτά που είχες γράψει, όλα είναι θέμα επιλογών. Αν όντως υπάρχουν σημεία στην Ελλάδα που δεν πιάνει η ΤΙΜ και πιάνουν οι σκοπιανές, (δε σου κρύβω πως δυσκολεύομαι να το πιστέψω), τότε αφού χρειάζεται σήμα ως δικηγόρος ας το αφήσει έτσι. Όμως να σου υπενθυμίσω πως το ότι αλλάζει δίκτυο δε σημαίνει κατανάγκην πως η ΤΙΜ δεν έχει σήμα, απλά ίσως είναι ασθενέστερο. Απο κει και πέρα εγώ θα το είχα χειριστεί διαφορετικά. Θα είχα κάνει αναφορά στο timkalipsi.gr και θα έστελνα ένα φαξ στο τεχνικό τμήμα περιγράφοντας την κατάσταση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Χαίρομαι που τελικά το άλλο ήταν split και δουλεύει το θέμα. σχετικά με αυτά που είχες γράψει, όλα είναι θέμα επιλογών. Αν όντως υπάρχουν σημεία στην Ελλάδα που δεν πιάνει η ΤΙΜ και πιάνουν οι σκοπιανές, (δε σου κρύβω πως δυσκολεύομαι να το πιστέψω), τότε αφού χρειάζεται σήμα ως δικηγόρος ας το αφήσει έτσι. Όμως να σου υπενθυμίσω πως το ότι αλλάζει δίκτυο δε σημαίνει κατανάγκην πως η ΤΙΜ δεν έχει σήμα, απλά ίσως είναι ασθενέστερο. Απο κει και πέρα εγώ θα το είχα χειριστεί διαφορετικά. Θα είχα κάνει αναφορά στο timkalipsi.gr και θα έστελνα ένα φαξ στο τεχνικό τμήμα περιγράφοντας την κατάσταση. Και όμως δεν υπάρχει σήμα σε πολλά σημεία! Το Ν70 μου που είναι κλειδωμένο χάνει εντελώς το σήμα της ΤΙΜ στην οθόνη πολύ συχνά. Έχω κάνει είδη αναφορές και όχι αναφορά σε timkalipsi και cc και μάλιστα όποτε καλώ μου λένε ότι βλέπουν την απάντηση του Οκτωβρίου που έλεγε ότι θα μπει κεραία μέχρι το τέλος του μήνα!;) .Η εταιρεία παραδέχτηκε μετά από έλεγχο ότι έχει πρόβλημα στην περιοχή και μου είπαν ότι είναι ακόμα στο πρόγραμμα να μπει κεραία!Αλλά για άγνωστους λόγους έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ καιρό. Τα σκοπιανά δίκτυα δεν έχουν και τέλεια κάλυψη αλλά σε σημεία που εγώ δεν έχω καθόλου σημα αυτά έχουν 1-2 γραμμές ίσα ίσα να κάνεις κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 afoy epistrefetai thn epomenh ergasimh.... den mporei na to parei kapoios allos gia emena? ektos kai ean eisai toso atyxos kai to dosei pali thn epomenh se allon... Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 SOS Μου ήρθε από την ΤΙΜ μήνυμα που λέει πως από εδώ και στο εξής για τις κλήσεις που είχατε και χάσατε αντί για το 1265 , αποστολέας θα είναι ο αριθμός που σας κάλεσε ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ SMS ? Γιατί αν ισχύει κάτι τέτοιο αυτό νομίζω είναι άκρως απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 οχι βρε.. απλα αντι να φαινεται το 1265 στο μηνυμα που θα ερχεται, θα φαινεται ο αριθμος αυτου που καλεσες και χαθηκε η κληση.. επι της ουσιας δεν αλλαζει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 οχι βρε.. απλα αντι να φαινεται το 1265 στο μηνυμα που θα ερχεται, θα φαινεται ο αριθμος αυτου που καλεσες και χαθηκε η κληση.. επι της ουσιας δεν αλλαζει τιποτα Με λίγα λόγια αλλάξαν και αυτοί την ειδοποίηση κλήσεων..σωστά? όπως το έχει κάνει η βόντα και η κοσμοτέ νομίζω ε? μια χαρά..μου αρέσει αυτό που κάναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 φανταζομαι οτι αφου το εβαλαν και οι αλλες εταιριες, για λογους να μας βγαζει κατ'ευθειαν το ονομα (αφου εχουμε αποθηκευσει το νουμερο στις επαφες μας) αντι για 1265. αλλα απο ποτε θα ισχυει αυτο? τωρα το δοκιμασα και δεν εχει αλλαξει τιποτα. και εμενα δεν ηρθε ενημερωτικο μηνυμα (ακομα?)!!! Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 φανταζομαι οτι αφου το εβαλαν και οι αλλες εταιριες, για λογους να μας βγαζει κατ'ευθειαν το ονομα (αφου εχουμε αποθηκευσει το νουμερο στις επαφες μας) αντι για 1265. αλλα απο ποτε θα ισχυει αυτο? τωρα το δοκιμασα και δεν εχει αλλαξει τιποτα. και εμενα δεν ηρθε ενημερωτικο μηνυμα (ακομα?)!!! Και σε μένα δεν ήρθε ενημερωτικό SMS :protest: ούτε και έχει αλλάξει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Και εγώ μόλις έλαβα το συγκεκριμένο μύνημα....Πάντως δεν είναι και τόσο σπουδαία αναβάθμηση. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Έλαβα και εγώ το μύνημα σήμερα. Η αναβάθμιση όπως λέει θα ισχύσει από 9/3 .... Σε δύο μέρες δηλαδή. Άντε μια και κάτι. :O Είδωμεν λοιπόν. :worry: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosargyrakis Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 ορισμένοι βέβαια ίσως να μη θέλουν να φαίντεται στο μηνυμα κατευθείαν φατσα καρτα ποιος τους κάλεσε με το που ανοίξουν το κινητο τους... λεω εγώ τώρα...μάλλον για υποβάθμιση μου φαίνεται. θυμάμαι ένα τύπο που ρωτησε πριν κάποιο διάστημα πως γίνεται να μή φαίνεται κατευθείαν όταν τον καλεί κάποιος το όνομά του στην οθόνη αν τον έχει περασμένο στον κατάλογο, οπότε και αυτό θα τον χαλάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 E αυτός είναι η εξαιρεση. Ειναι πολύ χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνεις στον κατάλογο κάθε φορά να δεις ποιος σε κάλεσε. Η κοσμοτε το έχει αρκετό καιρό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 E αυτός είναι η εξαιρεση. Ειναι πολύ χρήσιμο αυτό το χαρακτηριστικό γιατί δεν χρειάζεται να ψάχνεις στον κατάλογο κάθε φορά να δεις ποιος σε κάλεσε. Η κοσμοτε το έχει αρκετό καιρό πάντως. ναι ναι είναι πολύ χρήσιμο όντως! επιτέλους καιρός ήτανε! όσο για το ποιός οδηγεί τις εξελίξεις..η ΤΙΜ μια χαρά τα πάει. επίσης το μήνυμα που ήρθε σε λίγους μεταξύ αυτών και σε μένα λέει οτι θα ισχύσει απο 09/03~ αύριο δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nilaya_ Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Καλημέρα σε όλη την παρέα. θα σας πω αναλυτικά για αυτή την νέα υπηρεσία. Προϋποθέσεις εμφάνισης ονόματος: Να έχουν καλέσει έως και 3 διαφορετικοί αριθμοί Να είναι καταχωρημένος ο αριθμός και το όνομα του καλούντος στον κατάλογο του συνδρομητή. Ο πελάτης θα λαμβάνει έως και 3 διαφορετικά SMS (ανάλογα με το πόσοι τον κάλεσαν) με αποστολέα τον αριθμό που προσπάθησε να καλέσει. Οπότε αν αυτός που κάλεσε είναι καταχωρημένος στον κατάλογο θα βγεί αυτόματα και το όνομά του. Αν καλέσουν πάνω απο 3 διαφορετικοί αριθμοί, θα λάβει 1 γραπτό μήνυμα απο το 1265 για τους 4 αριθμούς τηλεφώνων που κάλεσαν, παρέχοντας πληροφορίες για τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό κλήσεων από το συγκεκριμένο νούμερο καθώς και την ώρα και ημερομηνία που έγινε η τελευταία κλήση. Σε περίπτωση που η κλήση γίνεται απο απόκρυψη, τότε ως αποστολέας θα φαίνεται ο κωδικός 1265. Αυτά απο εμένα. Καλή συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. March 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Το μήνυμα αυτό ήρθε και σε εμένα. Από αύριο 9/3 λέει, θα ισχύσει η αλλαγή. Αρκετά χρήσιμο, αφού πολλές φορές μέχρι τώρα έβλεπα αριθμούς που (εκτός από όσους θυμάμαι απ' έξω) έπρεπε να ψάχνω να βρω σε ποιον ανήκουν και μερικές φορές το ξεχνούσα τελείως να ψάξω. Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Το μήνυμα αυτό ήρθε και σε εμένα. Από αύριο 9/3 λέει, θα ισχύσει η αλλαγή. Αρκετά χρήσιμο, αφού πολλές φορές μέχρι τώρα έβλεπα αριθμούς που (εκτός από όσους θυμάμαι απ' έξω) έπρεπε να ψάχνω να βρω σε ποιον ανήκουν και μερικές φορές το ξεχνούσα τελείως να ψάξω. To κακό είναι ότι πλέον δεν ισχύει η δικαιολογία " Δεν είχα το τηλέφωνο ανοιχτό" θα σου πει ο άλλος "Ε καλά δεν είδες που σε πήρα ? " :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 To κακό είναι ότι πλέον δεν ισχύει η δικαιολογία " Δεν είχα το τηλέφωνο ανοιχτό" θα σου πει ο άλλος "Ε καλά δεν είδες που σε πήρα ? " :worry: Αν θέλεις στέλνεις KΡΥΦΑ NAI στο 1265 και έτσι ο άλλος ακούει ότι το έχεις κλειστό και δεν του αναφέρει ότι θα ειδοποιηθείς, αν κι εσύ ειδοποιήσαι κανονικά. Επίσης αν θέλεις να επενεργοποιήσεις την υπηρεσία στέλνεις ΟΧΙ στο 1265. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Καλημέρα σε όλη την παρέα. θα σας πω αναλυτικά για αυτή την νέα υπηρεσία. Προϋποθέσεις εμφάνισης ονόματος: Να έχουν καλέσει έως και 3 διαφορετικοί αριθμοί Να είναι καταχωρημένος ο αριθμός και το όνομα του καλούντος στον κατάλογο του συνδρομητή. Ο πελάτης θα λαμβάνει έως και 3 διαφορετικά SMS (ανάλογα με το πόσοι τον κάλεσαν) με αποστολέα τον αριθμό που προσπάθησε να καλέσει. Οπότε αν αυτός που κάλεσε είναι καταχωρημένος στον κατάλογο θα βγεί αυτόματα και το όνομά του. Αν καλέσουν πάνω απο 3 διαφορετικοί αριθμοί, θα λάβει 1 γραπτό μήνυμα απο το 1265 για τους 4 αριθμούς τηλεφώνων που κάλεσαν, παρέχοντας πληροφορίες για τον αριθμό τηλεφώνου, τον αριθμό κλήσεων από το συγκεκριμένο νούμερο καθώς και την ώρα και ημερομηνία που έγινε η τελευταία κλήση. Σε περίπτωση που η κλήση γίνεται απο απόκρυψη, τότε ως αποστολέας θα φαίνεται ο κωδικός 1265. Αυτά απο εμένα. Καλή συνέχεια. σ'ευχαριστουμε για την αμεση ενημερωση! και καλως ηρθες φιλε! :wink: οσο για κατι αλλα ποστ που ειδα...αναμενομενο ηταν να γινει και απο την ΤΙΜ. :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 den siglonizomate kiolas apo thn allagh ths ipiresias.....:!: Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Μια μερα ακομα και θα το δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Και σε εμένα ήρθε το μήνυμα. Κάλιο αργά παρά ποτέ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Ακόμα να αλλάξει ο μέγιστος αριθμός χαμένων κλήσεων που υποστηρίζει η υπηρεσία; ΕΛΕΟΣ! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gongisone Δημ. March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2007 Επιτέλους! Ήταν μεγάλη φασαρία να πρέπει να κάνεις κάθε φορά κλήση και ακύρωση για να δείς ποιοί σε κάλεσαν! Άν και το όριο των τριών αριθμών είναι λίγο τσιγγουνιά... Ωστόσο, το παλιό μου siemens c45, είχε την δυνατότητα να αναγνωρίζει αυτόματα τον αριθμό μέσα στο μήνυμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts