APHS6105 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ολες οι καρτοκινητες εχουν ογκοχρεωση, η τιμ απλα εχει βγαλει μια προσφορα που δινεις 3,50ε κ μπαινεις παντου δωρεαν μεχρι να περασει 1 μηνας μετα θελει ξανα να ενεργοποιησεις την προσφορα κ παλι θα χρεωθεις 3,50ε κ θα μπαινεις παντου δωρεαν, κ θα κατεβαζεις κ δωρεαν αρκει να μην ξεπερνανε τα αρχεια που κατεβαζεις το 1ΜΒ. Παράθεση Nokia N70 Symbian OS:8.1 CPU:ARM 220,8MHz RAM:51MB (FREE 30MB) Battery:BL-5C (900MaH) Memory:1GB (FREE 51MB) Firmware: 5.0638.3.0.1V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ξερω για το ΤΙΜ ΝΟΝ-ΣΤΟΡ...το χρησημοποιω.. Οταν ομως μπαινεις χωρις αυτο έχεις ογκοχρεωση...?Ειναι σιγουρο αυτο..? Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ογκοχρέωση στην ΤΙΜ δεν υπάρχει. Μόνο για την πλοήγηση στο Internet. Στο WAP ακόμη κι αν δεν έχεις το Non-Stop η χρέωση είναι 0.42 έουρος ανά σύνδεση μέγιστης συνεχόμενης διάρκειας 24 ωρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ara dn hmoun ektos!! :p thx Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Επαναλαμβάνω μόνο για WAP. Εαν θέλεις να συνδεθείς στο Internet πληρώνεις κανονικά 0.00595/ΚΒ αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 pantws oti h8ela genika me to TIM plaus to ebriska..WAP dn einai auto...? Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Λοιπον παιδια νομιζω οτι βρηκα την λυση.Παρατηρωντας τις ρυθμισεις πολλων κινητων για προσβαση στο ΤΙΜ plus χρησιμοποιειται η Θυρα 9401 ΚΑΙ τυπος Συνδεσης ΗΤΤΡ .Οταν κανω αυτες τις ρυθμισεις εγω υπαρχει οριο 1ΜΒ οπως λετε.Οταν ομως βαζω Θυρα 9201 και τυπος Συνδεσης WΑP κατεβαζω απεριοριστα(μεσω wap).Επισης ο opera mini λειτουργει στα κινητα μεσω nοn-stop μονο με Θυρα 9401 και ΗΤΤΡ αρα υπαρχει οριο.Επισης η συνδεση στο IΝΤΕRΝΕΤ με υπολογιστη γινεται με 9401 αρα παλι υπαρχει οριο. η θυρα 9201 χρεωνει ομως. δοκιμασα να αλλαξω τη θυρα αλλα με χρεωνει κανονικα. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Επειδή διαβάζω εδώ διάφορα, υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας διαφωτίσει: Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω συμβόλαιο Q1 σε Tim1 χωρίς να επιβαρυνθώ το κόστος φορητότητας (€21) ή/και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης (€25) στο Tim1 ? mono gia tous pelates Q(epeidi h q anikei sthn tim) DEN xreonetai to telos energopoihshs (25euro). ho foritotita xreonetai anagastika alla stous epomenous logariasmous sou epistrefetai me morfi ekptosis!! ayto isxiei MONO gia pelates Q!!! ayto einai sigouro 1000000%:!: :!: :!: Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 η θυρα 9201 χρεωνει ομως. δοκιμασα να αλλαξω τη θυρα αλλα με χρεωνει κανονικα. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος αυτό; Χρεώνει ή δεν χρεώνει η θύρα 9201; Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 tim card εχω και χρεωνει γιατι ειναι η θυρα του ΤΙΜ internet, τωρα πως γινετε ο sideras να μην χρωνετε αυτο δεν το ξερω.... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δεν χρεωνει η Θυρα 9201!Απο την στιγμη που υπαρχει GΡRS ΑRΝ:gwap.b-online.gr και ενεργοποιημενο το nοn-stοp οποια θυρα(9201,9401) και να βαλετε δεν χρεωνει!Μονο με GPRS ΑRN:gint.b-online.gr XPEΩΝΕΙ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 χρεωνει γιατι ειναι η θυρα του ΤΙΜ internet,αφού είναι του ΤΙΜ internet θα χρεώνει..πρέπει να έχεις επιλέξει το προφίλ ΤΙΜ PLUS.. tim card πρέπει να έχεις επιλέξει το προφίλ ΤΙΜ PLUS..και φυσικα να έχεις ενεργοποιήσει το ΤΙΜ PLUS nοn-stοp..δν είμαι σίγουρος αν υπάρχει στην tim card..νομίζω είναι μόνο για F2GO Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Λοιπον το non-stop ισχυει για ολους τους συνδρομητες ΤΙΜ.Επιλεγουμε το προφιλ ΤΙΜ GPRS στο κινητο μας 'η ΤΙΜ plus.Στις ρυθμισεις αυτες το μονο που παιζει σημαντικο ρολο ειναι να εχουμε GPRS ΑRN:gwap.b-online.gr και ΟΧΙ gint.b-online.gr !!!ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΟΙ ΘΥΡΕΣ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Έχει δίκιο ο φίλος sideras! και έχω και μια εντύπωση ότι με την 9201, τρέχει πιο γρήγορα! Τεσπα, το αποτέλεσμα και με τις δύο θύρες που δοκίμασα εγώ, είναι ότι δεν με αφήνει να κατεβασω πάνω από 1 ΜΒ Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ρε παιδιά μία κάπως άστοχη ερώτηση μιας και είμαι Noob στο θέμα... Εγώ έχω συμβόλαιο με την ΤΙΜ.. πως βάζω το ΝΟΝ STOP? πρέπει να πάω σε κατάστημα ΤΙΜ και θα μου έρχεται η χρέωση 3.5€ στον λογαριασμό?? Πρέπει να το ανανεώνω κάθε μήνα? Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω 2-3 forum που θέλω και κάνα αθλητικό site... Γίνεται με το NON STOP?? επίσης με Opera Mini πως είναι η πλοήγηση? Εχω το Νοκια Ε50 Thx a priori :) :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villlis Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πως βάζουμε ρυθμίσεις tim -gprs, σε pda με wm5 και συγκεκριμένα στο eten x500? έβαλα κάτι ρυθμίσεις από την τιμ και συγκεκριμένα από το qtek 100 και δεν μου δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Καλησπέρα γνωρίζει κανείς πως βάζουμε ρυθμίσεις tim -gprs, σε pda με wm5 και συγκεκριμένα στο eten x500? έβαλα κάτι ρυθμίσεις από την τιμ και συγκεκριμένα από το qtek 100 και δεν μου δουλεύει Σπερα.... Για δοκιμασε αυτα... Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Select Modem tab Press New Set the following Name: TIM WAP GPRS Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 1080 Press Ok Press Ok again Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsis Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Παιδιά πως γίνεται να αλλάζετε απλά την θύρα και να δουλευει?Εγω αν αλλάξω την θύρα σε 9201 δεν ανοίγει τίποτα... Παράθεση ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ben69 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Exm η Q TELECOM έστειλε SMS στους συνδρομητές της ότι μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο της TIM!!!!! Δηλαδή επιτρέπει χρήση του δικτύου και στα 2 δίκτυα καθώς λήγει το συμβόλαιο με την Vodafone. Παράθεση :: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 Φιλε αυτο γινεται απο το Νοεμβρη!!Κοιτα στο forum της Q να μαθεις πιο πολλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Στο θέμα αυτό, και μόνο σ' αυτό, μπορείτε να ανταλλάσετε κωδικούς για SMS από εφημερίδες. Όπως κσαι παλιότερα, έτσι και τώρα, για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις, κωδικοί θα δίνονται ΜΟΝΟ με τον εξής τρόπο: Αυτός που έχει τον κωδικό postάρει εδώ την πρόθεσή του να τον δώσει. Αυτός που θέλει να τον πάρει, κάνει quote το παραπάνω post και κατοχυρώνει τον κωδικό. Αυτός (και μόνο αυτός) που πρόλαβε να κάνει quote, στέλνει PM στον έχων τον κωδικό και εκείνος του τον στέλνει με PM. Ο ευτυχής κάτοχος του κωδικού απαντάει στο thread ότι πήρε τον κωδικό και ότι δεν ισχύει πλέον, και αν θέλει ευχαριστεί τον αποστολέα. Τα παραπάνω για να μην γίνονται παρεξηγήσεις όπως τις παραπάνω και για να μην φαίνονται οι κωδικοί χύμα στο forum. Αν δω παρεκκλίσεις από την παραπάνω διαδικασία θα ΣΒΗΝΩ τα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 an katalava kala kapios anefere pws me kapoion download manager boreis na katevazeis arxeia panw apo 1mb arkei na ta stamatas kapou sta 900 kb kai meta na ta synexizeis.Poios einai autos o manager ? (grafw apo opera kai anagastika xrisimopio greeklish) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 για του λογου του αληθες....κλικ ΕΔΩ :happy: :lock: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DAREDEVIL Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 geia sas imoun fanatikos xristis tis Q-Telecom eos pou epiasa mia kaliteri doulia kai apofasisa na to "giriso" se sindesi... estila e-mail stin Q gia na rotiso ti sxetika xartia xriazonte gia na giriso ton IDIO arithmo se simvoleo i apantisi tous itan pos DEN mporo na kano ton idio arithmo apo kartokinito sindesi , an thelo oposdipote ton idio arithmo (akouson akouson!!) na ton afiso poliiii kero xoris karta outo soste na "kaei" kai na mou ton energopiisoun ksana me sindesi...... etsi eipa antio stin poliagapimeni mou Q. leo mias kai tha alakso arithmo den pao se alli diktio ? mias pou opote kateveno kriti exo provlima me to sima! kaname gia plaka test sto spiti. ego me nokia 6270 kai Q-telecom me max 5 grames eixa 2 grames sima meso vodafone. i ksadelfi mou me vodafone kai ena nokia eixe apo max 5 , 3! i mitera mou me ena motorola kai tim me megisto 5 grames epiane 4 :D opote exo TIM flexy 30 edo kai 4-5 mines......exo 1 paraponaki....exo paratirisi pos (kirios ta mesimeria) to diktio pefti gia 5-10 defterolepta... diladi xano ti ikonidio tim kai to sima...ti na po...den ksero....isos na eftege to kinito mou.....tora exo alaksi , pira to motorola w220 tha paratiriso kai tha sas po :) lete tora pou i Q ousiastika aniki stin TIM na exoume provlimata apo iperfortosis diktiou ? ego prosopika den pistevo , o logos pou to leo ine oti katafera kai epiasa grami stin alagi tou xronou kai ta sms den argisan pano apo 3 lepta na erthoun!!! prin xronia eos tis 2-3 erxontousan sms pou ta ixan stili 00:00..... sorry pou grafo me tetia gramata alla den ksero katholou orthografia.... :( mia akomi erotisi , mporo na stilo fax ,eso tou TIM ipiresies i prepei na ftiakso kapia rithmisi prota? Παράθεση :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 geia sas imoun fanatikos xristis tis Q-Telecom eos pou epiasa mia kaliteri doulia kai apofasisa na to "giriso" se sindesi... estila e-mail stin Q gia na rotiso ti sxetika xartia xriazonte gia na giriso ton IDIO arithmo se simvoleo i apantisi tous itan pos DEN mporo na kano ton idio arithmo apo kartokinito sindesi , an thelo oposdipote ton idio arithmo (akouson akouson!!) na ton afiso poliiii kero xoris karta outo soste na "kaei" kai na mou ton energopiisoun ksana me sindesi...... etsi eipa antio stin poliagapimeni mou Q. leo mias kai tha alakso arithmo den pao se alli diktio ? mias pou opote kateveno kriti exo provlima me to sima! Δεν χρειάζεται να αφήσεις το παλιό σου νούμερο. Μπορείς να κάνεις ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ σε άλλο παροχό ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που έχεις !!! Για παράδειγμα μπορούσες να πας απο κάρτα Q, σε κάρτα ή συμβόλαιο Vodafone/Cosmote και νομίζω (γιατί όχι) και Tim.:worry: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts