Jump to content

Συνάντηση μελών στην Πάτρα 13-19 Οκτ

jastonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαχαχχαχαχαχαχα. Να πεις και για τους γύρω γύρω που μας ζήλευαν και θα ήθελαν να κάτσουν μαζι μαε
Θοδωρής

• Απαντήσεις 113
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχχαχαχαχαχα. Να πεις και για τους γύρω γύρω που μας ζήλευαν και θα ήθελαν να κάτσουν μαζι μαε

Όντως, ήταν πίσω μας ένα παλικάρι με την κοπέλα του που μάλλον ευχαρίστως θα τη νάφηνε για να πιει καφέ μαζί μας. Τον παρακολουθουσα όλη την ώρα μας χάζευε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Λοιπόν. Αυτό που θυμάμαι και γελάω είναι που θαύμασα τον jastona να χρησιμοποιεί το swype. Απίστευτο θέαμα, όσοι δεν το απολαύσατε χάσατε. Απίστευτη ταχύτητα. Την άλλη φορά θα κάνει πλήρη επίδειξη και θα το γράψω σε βίντεο.

Να κανει σωστα το promotion :lol:, συνδεση σε μεγαλη οθονη για να βλεπουμε ολοι ανετα ;)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Όντως, ήταν πίσω μας ένα παλικάρι με την κοπέλα του που μάλλον ευχαρίστως θα τη νάφηνε για να πιει καφέ μαζί μας. Τον παρακολουθουσα όλη την ώρα μας χάζευε.

Ναι τον εβλεπα κ γω ,καρφωμενο βλεμμα πανω μας ειχε :p

Κανεις με Xiaomi ηρθε??Να χτυπαω το κεφαλι μου που δεν ηρθα??:lol:

Όχι απο αυτό δεν ειχαμε!

Δημήτρης

Εχω έναν φύλο που είναι φανατικός της Apple και του ios γενικά. Μάλιστα είναι και αυτός μέλος του myphone (το έμαθα τελευταία αφού του είπα για τη συνάντηση), αλλά τη γλίτωσε σήμερα λόγω συνάντησης στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Όταν βρισκόμαστε που και που για καφέ, "κονταροκτιπιόμαστε" για το android και το ios.

Πέρασε και ο φίλος μου με το iPhone, αλλά μόλις είδε τα τραπέζια να είναι γεμάτα με android συσκευές, "ψάρωσε" και δεν κάθησε. Την επόμενη φορά θα τον φέρω σίγουρα.

Τους δικαιολογω απο τη μια!βέβαια αμα ήξεραν οτι θα ηταν κιαλλα παιδια με ios θα ερχοντουσαν σιγουρα.
Δημήτρης

Παιδιά κρίμα.....χάσαμε μια ωραία συνάντηση.....Είδα αργά την ημερομηνία και την ώρα....Την επόμενη φορά....να έχω κι εγώ στα χέρια μου ένα κινητό...αν ποτέ πάρω τελικά...:lol:;)
.....απλά Γεώργιος.....

Καλό θα είναι να παρακολουθούμε όλοι το νήμα.Καμια μέρα αν κάποιος θέλει πάμε πάλι για κανένα καφέ, και ας είμαστε και λιγότεροι.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλό θα είναι να παρακολουθούμε όλοι το νήμα.Καμια μέρα αν κάποιος θέλει πάμε πάλι για κανένα καφέ, και ας είμαστε και λιγότεροι.

Είμαι μέσα, αρκεί να μην είμαι "γκαντέμης" και πάλι και τελευταία στιγμή μου τύχει κάτι στραβό (πλάκα κάνω). Πάντως καλό θα ήταν, εκτός τις μικρές ας πούμε συναντήσεις που γράφεις να κάνουμε, να οργανώσουμε και μία μεγάλη και να έρθουν περισσότεροι αυτή τη φορά.

• 2 months later...
Φτιάξτε ενα topic συνάντηση μελων. Αν κανουμε και 3η συναντηση θα αλλαξει παλι? Χαχαχα
Θοδωρής