flandra Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπερα. Ψηνομαι να το αγορασω. Δεν μπορω να παω σε μαγαζι οποτε η αγορα θα γινει μεσω ιντερνετ. Η ηλεκτρονικη Αθηνων και το Media Markt το εχουν 269 και δινουν δωρο θηκη. (αληθεια ξερετε τι θηκη?). Ποιο μαγαζι να προτιμησω ρε παιδια? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπερα. Ψηνομαι να το αγορασω. Δεν μπορω να παω σε μαγαζι οποτε η αγορα θα γινει μεσω ιντερνετ. Η ηλεκτρονικη Αθηνων και το Media Markt το εχουν 269 και δινουν δωρο θηκη. (αληθεια ξερετε τι θηκη?). Ποιο μαγαζι να προτιμησω ρε παιδια? λογικα δινουν τη θηκη που ειναι σαν καπακι και καλυπτει μονο το πισω μερος της συσκευης. Ειναι απο σκληρο πλαστικο,σαν γομα, πολυ καλη αισθηση στο χερι απλα θα χρειαστεις ειτε μεμβρανη για την οθονη ειτε να παρεις τη θηκη της voia που ειναι book type ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια ενα εχω κανει εδω και 2 μερες την αναβαθμιση σε κιτ κατ, δεν μου ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα. τωρα που επιασα το παντακι εβγαλε οτι δεν αναγνωριζει την sd. ξερετε πως αντιμετωπιζεται το θεμα; ή να στειλω e-mail στην lg; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 και ναι μόλις το αγόρασα!! πανέμορφο το άτιμο. έκανα και όλες τις αναβαθμίσεις και ελπίζω να μη μου βγάλει θέματα όπως πχ με την sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) παιδια ενα εχω κανει εδω και 2 μερες την αναβαθμιση σε κιτ κατ, δεν μου ειχε παρουσιασει καποιο προβλημα. τωρα που επιασα το παντακι εβγαλε οτι δεν αναγνωριζει την sd. ξερετε πως αντιμετωπιζεται το θεμα; ή να στειλω e-mail στην lg; Αν δεν το εχεις καταλαβει φιλε μιχαλη δεν εισαι ο μονος εχουν και αλλοι το συγκεκριμενο προβλημα Edited April 9, 2014 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 το ξερω απλα ελεγα μπας και βρηκε κανεις λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 έβαλα την micro sd και δεν έχει κανένα θέμα. την αναγνωρίζει και παίζουν όλα ρολόϊ. να σας ρωτήσω μερικά πράγματα επειδή θα χρειαστώ λίγες μέρες για να διαβάσω όλο το νήμα. 1. για την πρώτη φόρτιση πρέπει να περιμένω να ξεφορτίσει εντελώς? αν θυμάμαι καλά και στο g2 που διάβαζα δεν κάνει καλό η πλήρης ξεφόρτιση. οπότε μιας και είμαι στο 26% να το βάλω στη μπρίζα. 2. υπάρχει κάποια θήκη τύπου book που να είναι πραγματικά λεπτή? γιατί δεν θέλω να το χοντρύνω... 3. ποια ζελατίνα με συμβουλεύετε να πάρω? όποια βρω απ'το ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 1. Απλα φορτισε το ως το 100% 2. Παρε την voia 3. Καμια, δεν χρειαζεται Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Τελικά πρέπει να είμαι χαρούμενος που το μόνο θέμα που είχα με το update ήταν το root. Έφαγε το reset, η ART δεν μου έκατσε μιας & έριξε άκυρο στον Nova, αλλά και πάλι η διαφορά είναι πολύ αισθητή. Και ο ήχος όντως καλύτερος στα χαμηλά. Εγώ δεν έχω θέμα με την SD. Μια απλή ερώτηση, μήπως και βγει άκρη. Εγώ λόγω root, το update το έκανα από το pc. Μήπως όσοι έχουν θέμα με την SD, έκαναν όλοι ΟΤΑ update? Για κάποιον λόγο το ΟΤΑ έβγαλε 400MB, και από το pc 1.2GB. Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει θέμα με την SD να περάσει factory defaults από pc. Εμένα έπαιξε κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ουτε εγω εχω θεμα με την sd και την εκανα απο το pc την αναβαθμιση λογω root. Παιζει και να εχεις δικιο! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημέρα σε όλους τους G padαδες ! εμένα από pc με Hard reset και όλα δουλεύουν καλός..Με την art κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.. Ηταν που ήταν τούμπανο!! Τώρα έγινε ακόμα πιο τούμπανο!! ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 εστειλα μηνυμα στην lg για το τι παιζει με την αναβαθμιση και την sd και περιμενω απαντηση. οταν μου στειλουν θα ειδοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το παράγγειλα και εγώ και περιμένω. Πεστε μου αν έχω δίκιο. Κάνω κατευθείαν αναβάθμιση (να προτιμήσω από το pc?), το ρουταρω (έχετε λινκ από που?) και αν χρειαστώ service ξερουταρω χωρίς να χάσω εγγύηση? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 εστειλα μηνυμα στην lg για το τι παιζει με την αναβαθμιση και την sd και περιμενω απαντηση. οταν μου στειλουν θα ειδοποιησω. Ενημέρωσε μας όταν λάβεις απάντηση. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Όσοι κάνατε update μέσω pc,σας σβήστηκαν τα δεδομένα εφαρμογών-παιχνιδιών?Συγκεκριμένα τα saves των παιχνιδιών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Όσοι κάνατε update μέσω pc,σας σβήστηκαν τα δεδομένα εφαρμογών-παιχνιδιών?Συγκεκριμένα τα saves των παιχνιδιών... Όχι. (10 χαρακτήρες) Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Εχω και γω προβλημα με την sd. Δεν το γλιτωνω τελικα το hard reset; Να προτιμησω να το κανω μεσο υπολογιστη; Εχει διαφορα; Οι φιλοι εδω μεσα με το ιδιο προβλημα με hard reset το λυσανε οριστικα ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Καλημέρα! Hard reset είναι το factory reset? btw θα μπορούσε κάποιος να μας πει πως γίνεται η εν λόγο διαδικασία? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) παιδια η απαντηση απο την lg στο email μου περι το προβλημα με την sd ηταν να κρατησω backup των αρχειων της sd και στη συνεχεια να ακολουθησω τα εξεις βηματα: ρυθμισεις-αποθηκευση- διαγραφη καρτας sd. Ακομα δεν το εκανα γιατι θελω γνωμες... Edited April 10, 2014 by mixalis_29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Hard factory reset το ιδιο ειναι. Μπορεις απο το μενου τον ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Hard factory reset το ιδιο ειναι. Μπορεις απο το μενου τον ρυθμισεων Βλέπω η δυνατότητα factory reset υπάρχει και στο recovery. Αλλάζει κάτι απ εκεί ή είναι το ίδιο με την επιλογή στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Βλέπω η δυνατότητα factory reset υπάρχει και στο recovery. Αλλάζει κάτι απ εκεί ή είναι το ίδιο με την επιλογή στις ρυθμίσεις? Το ίδιο είναι. Μια απόφαση είναι, πάρε βαθιά ανάσα και πάτα το :). Disclaimer: Θα χάσεις όλα τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην ταμπλέτα, λογαριασμούς, εφαρμογές, κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Το ίδιο είναι. Μια απόφαση είναι, πάρε βαθιά ανάσα και πάτα το :). Disclaimer: Θα χάσεις όλα τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στην ταμπλέτα, λογαριασμούς, εφαρμογές, κλπ... Λέω να το κάνω να είναι 100% κομπλέ το σύστημα να μην χρειαστώ πιθανή επαναφορά αργότερα... Χάνεις και φωτός και μουσική ή δεν επηρεάζονται αυτά? ps δεν έχω sd κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Είχα την κάρτα μου φορμαρισμένη σε exFAT και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση. Προτείνω ανεπιφύλακτα να φορμάρετε την κάρτα σε exFAT, καθώς είναι και πολύ πιο γρήγορη και χωρίς περιορισμό μεγέθους αρχείου. Με ART δεν μου ανοίγει το Polaris και το Navigon. Ειδικά για το Polaris μου έκανε εντύπωση, γιατί είναι εφαρμογή που δίνεται μαζί με τον GPad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Παντως με format της καρτας το προβλημα δεν λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoss Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Σκέφτομαι να αγοάσω και γω το LG και θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω κατευθείαν αναβάθμιση σε kitkat και μετά βάλω την SD θα την αναγνωρίσει ή θα έχω πρόβλημα οπότε να κάτσω στην 4.2. Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να κάνω root, Επίσης ο πιο ασφαλής τρόπος αναβάθμισης είναι μέσω του pc? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts