Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@Denant, δύο ερωτήσεις:

To Kingo βλέπω θέλει windows?

Δεν βλέπω τη συσκευή μας στον πίνακα με τις LG, έχει μόνο τηλέφωνα. Ή κάτι δεν βλέπω σωστά;

Απ'ότι είδα ναι θέλει windows, δεν ξέρω αν υπάρχει για mac. Εγώ το κατέβασα απο το cnet download.

H συσκευή δεν υπάρχει στη λίστα του kingo, αλλά μάλον από παράβλεψη. Το πρόγραμμα αντιλαμβάνεται αμέσως το ταμπλετάκι μας και σε ένα λεπτό το έχει ρουτάρει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια. Και όποτε θέλεις με το ίδιο πρόγραμμα το κάνεις και unroot. Πρώτα όμως κατέβασε τους drivers για το g pad από το site της lg.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Απ'ότι είδα ναι θέλει windows, δεν ξέρω αν υπάρχει για mac. Εγώ το κατέβασα απο το cnet download.

H συσκευή δεν υπάρχει στη λίστα του kingo, αλλά μάλον από παράβλεψη. Το πρόγραμμα αντιλαμβάνεται αμέσως το ταμπλετάκι μας και σε ένα λεπτό το έχει ρουτάρει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια. Και όποτε θέλεις με το ίδιο πρόγραμμα το κάνεις και unroot. Πρώτα όμως κατέβασε τους drivers για το g pad από το site της lg.

Φίλε μου μια ερώτηση: Σου εγκατέστησε supersuser ή superSU ?

Οι drivers γιατί χρειάζονται;

Μάλλον για να αναγνωρίσει τη συσκευή. Ίσως να μην είναι απαραίτητοι αλλά γιατί να το ρισκάρεις;

Παιδες καλη χρονια να εχουμε!Εχει κανενας αυτη τη θηκη;

http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Tri-Fold-Leather-Stand-Case-Cover-for-LG-G-Pad-8-3-V500-Tablet-Pen-/221347406454?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3389556276

Λιγο χοντρη τη βλεπω αλλα κοστιζει και το 1/3 της voia η οποια απ οτι καταλαβα ειναι η καλυτερη για το ταμπλετ μας

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδες καλη χρονια να εχουμε!Εχει κανενας αυτη τη θηκη;

http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Tri-Fold-Leather-Stand-Case-Cover-for-LG-G-Pad-8-3-V500-Tablet-Pen-/221347406454?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3389556276

Λιγο χοντρη τη βλεπω αλλα κοστιζει και το 1/3 της voia η οποια απ οτι καταλαβα ειναι η καλυτερη για το ταμπλετ μας

την περιμενω απο ebay σε πρασινο http://www.ebay.com/itm/131079889009?var=430250457351&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

:cool:

Μόλις root αρισα την συσκευή αλλά ακόμα δεν μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα. Τι κάνω λάθος?

Link2sd

(10char)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μου λέει πως δεν υποστηρίζεται από την συσκευή η μεταφορά και μου βγάζει μηνύματα όπως φαίνονται στις φωτο.

Έχεις 2 partition στην sd?

Έχεις κάποια σχετική εμπειρία χρήσης του android?

Ψάξε λίγο το πως δουλεύει το πρόγραμμα και το τι κάνει.

Δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην sd.

========== Google is your friend. ==============

Πληροφοριακά, πας να κάνεις κάτι που δεν υποστηρίζεται native από την ταμπλέτα (και απ' οτι γνωρίζω καμία δεν το κανει). Οπότε θέλει λίγο ψάξιμο η υπόθεση, χωρίς πάντα να είναι εγγυημένη η επιτυχία.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ο διαθεσιμος χωρος για εφαρμογες ποσος ειναι απο μαμα χωρις πειραγμα?

Νομίζω όσος σου δίνει ως ελεύθερος. Μπορείς να τον κανείς ότι θέλεις. Μπορείς αν θέλεις να τον γεμίσεις με εφαρμογές ή με mp3, video κλπ. Δεν έχει κάποια δέσμευση.

Νομίζω όσος σου δίνει ως ελεύθερος. Μπορείς να τον κανείς ότι θέλεις. Μπορείς αν θέλεις να τον γεμίσεις με εφαρμογές ή με mp3, video κλπ. Δεν έχει κάποια δέσμευση.

δηλαδη απο τα 16 μενουν περιπου 11 και μπορω να εχω οσο χωρο θελω για εφαρμογες απο το play store?γιατι σε ενα κινεζικο κινητο εχει 32 γιγα αλλα μονο 1.43 για εφαρμογες!

δηλαδη απο τα 16 μενουν περιπου 11 και μπορω να εχω οσο χωρο θελω για εφαρμογες απο το play store?γιατι σε ενα κινεζικο κινητο εχει 32 γιγα αλλα μονο 1.43 για εφαρμογες!

Ακριβώς.

Ξέχνα τα Κινέζικα.

Fanatikos Ευχαριστώ για την απάντηση.η εμπειρία από αντροιντ από κινεζική ταμπλέτα ρουταρισμενη και κινητά αρουταριστα είναι να μου επιτρέπουν την μεταφορά στην εξ.καρτα. Οπότε αν κατάλαβα καλά η λύση είναι να κάνω παρτισιον στην κάρτα στο ταμπλετ η το pc.

Τελικά η μπαταρια στρώνει πολύ καλά. 7μιση ωρες οθονη σήμερα. Άντε να στρώσει και το επόμενο που θα πάρω αύριο τώρα :p

Τελικά η μπαταρια στρώνει πολύ καλά. 7μιση ωρες οθονη σήμερα. Άντε να στρώσει και το επόμενο που θα πάρω αύριο τώρα :p

lol, συλλογή κάνεις; :p Εγώ συνεχίζω να έχω γύρω στο τριωράκι οθονης :worry: Αλλά!! Στην τελευταία φόρτιση (σχεδόν 1 μήνα από τότε που το πήρα) πήγε ως το 100%. Πάντα το έφτανε αλλά μόλις το αποσυνέδεα έπεφτε σε 2-3 λεπτά στο 93-95. Χθες το κράτησε... Whatever :blink:

Άσχετο: η samsung παρουσίασε τάμπλετ στις 8,4 ίντσες (!) Το είδα στο gsmarena. Η μάχη ξεκινά :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

πως λεγεται αυτο της samsung?

να σας πω ρε παιδια πως θα καταλαβω αν το καταστημα δινει doa? το ρωταω εκεινη την ωρα?

και επισης το θεωρειται απιθανο να παρει για παραδεγιμα την 4.4?

Edited by Zspanos

πως λεγεται αυτο της samsung?

να σας πω ρε παιδια πως θα καταλαβω αν το καταστημα δινει doa? το ρωταω εκεινη την ωρα?

και επισης το θεωρειται απιθανο να παρει για παραδεγιμα την 4.4?

Στο πλαίσιο το γράφει στην απόδειξη. Λογικά θα πάρει 4.4 αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για παραπάνω. Ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα θα γίνουν port οι gpe rom. Εγώ με αυτή τη σκέψη το αγόρασα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

lol, συλλογή κάνεις; :p Εγώ συνεχίζω να έχω γύρω στο τριωράκι οθονης :worry: Αλλά!! Στην τελευταία φόρτιση (σχεδόν 1 μήνα από τότε που το πήρα) πήγε ως το 100%. Πάντα το έφτανε αλλά μόλις το αποσυνέδεα έπεφτε σε 2-3 λεπτά στο 93-95. Χθες το κράτησε... Whatever :blink:

Άσχετο: η samsung παρουσίασε τάμπλετ στις 8,4 ίντσες (!) Το είδα στο gsmarena. Η μάχη ξεκινά :)

Όχι βρε. Ένα ταμπλετ μου φτάνει :p

Σήμερα πήγα στον κωτσοβολο και το άλλαξα χωρίς πολλά πολλά.

Μου βγάλανε και νέα απόδειξη με άλλες 10 μέρες doa όπως πρέπει.

Ελπίζω να βγει καλό αυτό :)

απο κρασαρισματα πως τα παει γιατι εχω ενα tab 3 7'' και στο ιντερνετ μου εχει κολλησει 2 φορες μεσα σε 1 βδομαδα κ πρεπει ν το κλεισω και να το ανοιξω.

Και το δεύτερο έχει καμένο/κολλημένο πιξελ.. Έλεος

Πω πω ρε συ, κανείς άλλος εδω πέρα δεν ανέφερε τέτοιο ελάττωμα, και σένα σου έτυχαν απανωτά; :confused: Δε βαριέσαι, DOA και άγιος ο Θεός... :happy:

Παιδιά έχω ερώτηση: αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για τα mail. Μου ζητάει κάτι παράξενα πράγματα (αφου πρώτα βάλω διεύθυνση και κωδικο): κάτι pop3, κάτι imap, κάτι διακομiστές... τι είναι όλα αυτά; Τα βρίσκω κάπου;

Edited by il_tifosi
ορθογραφία

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Δεν θα με ενοχλούσε να αλλάζω κάθε μέρα μέχρι να βρω καλό αν είχα κατάστημα κοντά..

Το θέμα είναι ότι το κατάστημα είναι 30 χιλιόμετρα μακριά και για να τελειώσω μετά τη δουλειά μου με τον χρόνο που χάνω ξενυχτάω. Ξοδεύω και λεφτά στα πέρα δοθε.. Μας έβαλε μέσα κανονικά δηλαδή.

Επίσης δεν έχει άλλα στην Κατερίνη πλέον οπότε θα πάω να το αφήνω και θα περιμένω να μου στείλουν άλλο από την αποθήκη κάθε φορά.

+ ότι δεν μπορώ να το στήσω και να το ευχαριστηθώ γιατί αλλάζω συνέχεια.