Denant Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 @Denant, δύο ερωτήσεις: To Kingo βλέπω θέλει windows? Δεν βλέπω τη συσκευή μας στον πίνακα με τις LG, έχει μόνο τηλέφωνα. Ή κάτι δεν βλέπω σωστά; Απ'ότι είδα ναι θέλει windows, δεν ξέρω αν υπάρχει για mac. Εγώ το κατέβασα απο το cnet download. H συσκευή δεν υπάρχει στη λίστα του kingo, αλλά μάλον από παράβλεψη. Το πρόγραμμα αντιλαμβάνεται αμέσως το ταμπλετάκι μας και σε ένα λεπτό το έχει ρουτάρει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια. Και όποτε θέλεις με το ίδιο πρόγραμμα το κάνεις και unroot. Πρώτα όμως κατέβασε τους drivers για το g pad από το site της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Απ'ότι είδα ναι θέλει windows, δεν ξέρω αν υπάρχει για mac. Εγώ το κατέβασα απο το cnet download. H συσκευή δεν υπάρχει στη λίστα του kingo, αλλά μάλον από παράβλεψη. Το πρόγραμμα αντιλαμβάνεται αμέσως το ταμπλετάκι μας και σε ένα λεπτό το έχει ρουτάρει με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια. Και όποτε θέλεις με το ίδιο πρόγραμμα το κάνεις και unroot. Πρώτα όμως κατέβασε τους drivers για το g pad από το site της lg. Φίλε μου μια ερώτηση: Σου εγκατέστησε supersuser ή superSU ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Οι drivers γιατί χρειάζονται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Φίλε μου μια ερώτηση: Σου εγκατέστησε supersuser ή superSU ? εγκατέστησε το superSU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Οι drivers γιατί χρειάζονται; Μάλλον για να αναγνωρίσει τη συσκευή. Ίσως να μην είναι απαραίτητοι αλλά γιατί να το ρισκάρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδες καλη χρονια να εχουμε!Εχει κανενας αυτη τη θηκη; http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Tri-Fold-Leather-Stand-Case-Cover-for-LG-G-Pad-8-3-V500-Tablet-Pen-/221347406454?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3389556276 Λιγο χοντρη τη βλεπω αλλα κοστιζει και το 1/3 της voia η οποια απ οτι καταλαβα ειναι η καλυτερη για το ταμπλετ μας Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παιδες καλη χρονια να εχουμε!Εχει κανενας αυτη τη θηκη; http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Tri-Fold-Leather-Stand-Case-Cover-for-LG-G-Pad-8-3-V500-Tablet-Pen-/221347406454?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3389556276 Λιγο χοντρη τη βλεπω αλλα κοστιζει και το 1/3 της voia η οποια απ οτι καταλαβα ειναι η καλυτερη για το ταμπλετ μας την περιμενω απο ebay σε πρασινο http://www.ebay.com/itm/131079889009?var=430250457351&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μόλις root αρισα την συσκευή αλλά ακόμα δεν μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα. Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μόλις root αρισα την συσκευή αλλά ακόμα δεν μπορώ να Μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική κάρτα. Τι κάνω λάθος? Link2sd (10char) Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μου λέει πως δεν υποστηρίζεται από την συσκευή η μεταφορά και μου βγάζει μηνύματα όπως φαίνονται στις φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Μου λέει πως δεν υποστηρίζεται από την συσκευή η μεταφορά και μου βγάζει μηνύματα όπως φαίνονται στις φωτο. Έχεις 2 partition στην sd? Έχεις κάποια σχετική εμπειρία χρήσης του android? Ψάξε λίγο το πως δουλεύει το πρόγραμμα και το τι κάνει. Δεν μεταφέρονται όλες οι εφαρμογές στην sd. ========== Google is your friend. ============== Πληροφοριακά, πας να κάνεις κάτι που δεν υποστηρίζεται native από την ταμπλέτα (και απ' οτι γνωρίζω καμία δεν το κανει). Οπότε θέλει λίγο ψάξιμο η υπόθεση, χωρίς πάντα να είναι εγγυημένη η επιτυχία. Edited January 6, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ο διαθεσιμος χωρος για εφαρμογες ποσος ειναι απο μαμα χωρις πειραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 ο διαθεσιμος χωρος για εφαρμογες ποσος ειναι απο μαμα χωρις πειραγμα? Νομίζω όσος σου δίνει ως ελεύθερος. Μπορείς να τον κανείς ότι θέλεις. Μπορείς αν θέλεις να τον γεμίσεις με εφαρμογές ή με mp3, video κλπ. Δεν έχει κάποια δέσμευση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Νομίζω όσος σου δίνει ως ελεύθερος. Μπορείς να τον κανείς ότι θέλεις. Μπορείς αν θέλεις να τον γεμίσεις με εφαρμογές ή με mp3, video κλπ. Δεν έχει κάποια δέσμευση. δηλαδη απο τα 16 μενουν περιπου 11 και μπορω να εχω οσο χωρο θελω για εφαρμογες απο το play store?γιατι σε ενα κινεζικο κινητο εχει 32 γιγα αλλα μονο 1.43 για εφαρμογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 δηλαδη απο τα 16 μενουν περιπου 11 και μπορω να εχω οσο χωρο θελω για εφαρμογες απο το play store?γιατι σε ενα κινεζικο κινητο εχει 32 γιγα αλλα μονο 1.43 για εφαρμογες! Ακριβώς. Ξέχνα τα Κινέζικα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Fanatikos Ευχαριστώ για την απάντηση.η εμπειρία από αντροιντ από κινεζική ταμπλέτα ρουταρισμενη και κινητά αρουταριστα είναι να μου επιτρέπουν την μεταφορά στην εξ.καρτα. Οπότε αν κατάλαβα καλά η λύση είναι να κάνω παρτισιον στην κάρτα στο ταμπλετ η το pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Τελικά η μπαταρια στρώνει πολύ καλά. 7μιση ωρες οθονη σήμερα. Άντε να στρώσει και το επόμενο που θα πάρω αύριο τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Τελικά η μπαταρια στρώνει πολύ καλά. 7μιση ωρες οθονη σήμερα. Άντε να στρώσει και το επόμενο που θα πάρω αύριο τώρα :p lol, συλλογή κάνεις; :p Εγώ συνεχίζω να έχω γύρω στο τριωράκι οθονης :worry: Αλλά!! Στην τελευταία φόρτιση (σχεδόν 1 μήνα από τότε που το πήρα) πήγε ως το 100%. Πάντα το έφτανε αλλά μόλις το αποσυνέδεα έπεφτε σε 2-3 λεπτά στο 93-95. Χθες το κράτησε... Whatever :blink: Άσχετο: η samsung παρουσίασε τάμπλετ στις 8,4 ίντσες (!) Το είδα στο gsmarena. Η μάχη ξεκινά :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) πως λεγεται αυτο της samsung? να σας πω ρε παιδια πως θα καταλαβω αν το καταστημα δινει doa? το ρωταω εκεινη την ωρα? και επισης το θεωρειται απιθανο να παρει για παραδεγιμα την 4.4? Edited January 7, 2014 by Zspanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 πως λεγεται αυτο της samsung? να σας πω ρε παιδια πως θα καταλαβω αν το καταστημα δινει doa? το ρωταω εκεινη την ωρα? και επισης το θεωρειται απιθανο να παρει για παραδεγιμα την 4.4? Στο πλαίσιο το γράφει στην απόδειξη. Λογικά θα πάρει 4.4 αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για παραπάνω. Ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα θα γίνουν port οι gpe rom. Εγώ με αυτή τη σκέψη το αγόρασα. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 lol, συλλογή κάνεις; :p Εγώ συνεχίζω να έχω γύρω στο τριωράκι οθονης :worry: Αλλά!! Στην τελευταία φόρτιση (σχεδόν 1 μήνα από τότε που το πήρα) πήγε ως το 100%. Πάντα το έφτανε αλλά μόλις το αποσυνέδεα έπεφτε σε 2-3 λεπτά στο 93-95. Χθες το κράτησε... Whatever :blink: Άσχετο: η samsung παρουσίασε τάμπλετ στις 8,4 ίντσες (!) Το είδα στο gsmarena. Η μάχη ξεκινά :) Όχι βρε. Ένα ταμπλετ μου φτάνει :p Σήμερα πήγα στον κωτσοβολο και το άλλαξα χωρίς πολλά πολλά. Μου βγάλανε και νέα απόδειξη με άλλες 10 μέρες doa όπως πρέπει. Ελπίζω να βγει καλό αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 απο κρασαρισματα πως τα παει γιατι εχω ενα tab 3 7'' και στο ιντερνετ μου εχει κολλησει 2 φορες μεσα σε 1 βδομαδα κ πρεπει ν το κλεισω και να το ανοιξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Και το δεύτερο έχει καμένο/κολλημένο πιξελ.. Έλεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) Και το δεύτερο έχει καμένο/κολλημένο πιξελ.. Έλεος Πω πω ρε συ, κανείς άλλος εδω πέρα δεν ανέφερε τέτοιο ελάττωμα, και σένα σου έτυχαν απανωτά; :confused: Δε βαριέσαι, DOA και άγιος ο Θεός... :happy: Παιδιά έχω ερώτηση: αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή για τα mail. Μου ζητάει κάτι παράξενα πράγματα (αφου πρώτα βάλω διεύθυνση και κωδικο): κάτι pop3, κάτι imap, κάτι διακομiστές... τι είναι όλα αυτά; Τα βρίσκω κάπου; Edited January 7, 2014 by il_tifosi ορθογραφία Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δεν θα με ενοχλούσε να αλλάζω κάθε μέρα μέχρι να βρω καλό αν είχα κατάστημα κοντά.. Το θέμα είναι ότι το κατάστημα είναι 30 χιλιόμετρα μακριά και για να τελειώσω μετά τη δουλειά μου με τον χρόνο που χάνω ξενυχτάω. Ξοδεύω και λεφτά στα πέρα δοθε.. Μας έβαλε μέσα κανονικά δηλαδή. Επίσης δεν έχει άλλα στην Κατερίνη πλέον οπότε θα πάω να το αφήνω και θα περιμένω να μου στείλουν άλλο από την αποθήκη κάθε φορά. + ότι δεν μπορώ να το στήσω και να το ευχαριστηθώ γιατί αλλάζω συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts