Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα τα G pad κατασκευάζονται στην Κίνα? Θέλω να δω μήπως βγαίνει και στην Κορέα όπως το optimus g.

Oλα τα κουτια που ειχε στο media markt (πανω απο 15) ελεγαν made in china :p

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oλα τα κουτια που ειχε στο media markt (πανω απο 15) ελεγαν made in china :p

Όσοι δεν έχουν το θέμα με την οθόνη έχουν το κινέζικο ή το κορεάτικο αν υπάρχει?

Από public το πήρα, είναι Κινέζικο και δεν έχει πρόβλημα η οθόνη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Σκέφτομαι να πάω να το αγοράσω και εγώ αύριο. Εχει νόημα να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα λόγω παρτίδας κτλ?

Να προτιμήσω το media markt πχ απο το πλαίσιο? Με έχει προβληματίσει το ζητηματάκι με την οθόνη αλλά το ταμπλετ-ακι φαίνεται άπαιχτο κατά τα λοιπά.

Σκέφτομαι να πάω να το αγοράσω και εγώ αύριο. Εχει νόημα να επιλέξω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα λόγω παρτίδας κτλ?

Να προτιμήσω το media markt πχ απο το πλαίσιο? Με έχει προβληματίσει το ζητηματάκι με την οθόνη αλλά το ταμπλετ-ακι φαίνεται άπαιχτο κατά τα λοιπά.

Αν δεν το έχεις καταλάβει, "ψυριζουμε την μαιμου" εδώ.:p

Να το πάρεις, είναι εξαιρετικό. Ότι και να πάρεις, ακομη και μια φριτεζα να ειναι, μπορεί να πέσεις σε προβληματικό κομμάτι. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα. Γι' αυτό υπάρχει το doa και η εγγύηση.

Από public το πήρα, είναι Κινέζικο και δεν έχει πρόβλημα η οθόνη.Παραμονη πρωτοχρονιας νεα παραλαβη.

Τι στο καλό μαζί τα πήραμε; Ακριβώς τα ίδια και εγω!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αγόρασέ το από όπου προτιμάς. Όμως φρόντισε να τους ενημερώσεις για τα προβλήματα που πιθανόν να παρουσιάσει και ρώτησέ τους αν μπορείς να το αντικαταστήσεις άμεσα σε αυτή την περίπτωση.

Είδα τη θήκη VOIA στα PUBLIC και βέβαια ήταν πάρα πολύ όμορφη. Δεν κατάλαβα όμως πως μπορεί να σταθεί καλά με τη έχοντας μικρή κλήση (έτσι ώστε π.χ. να μπορεί κάποιος να δακτυλογραφήσει πιο εύκολα).

Μπορεί παρακαλώ κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη θήκη να πει αν υπάρχει βολικός και.ικανός τρόπος.να στηριχθεί η ταμπλέτα σε.χαμηλή κλήση. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι συνέχεια πέφτει ξάπλα.

Για θήκη καλή για τα χρηματά της φαίνεται να είναι και η παρακάτω...

http://www.ebay.co.uk/itm/131079893898?var=430250858108&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Ποιοτικά δεν είναι Voia, αλλά είναι και αρκετά οικονομικότερη.

Το multiuser το δουλεύει κανείς; Έχει περιορισμούς παντού ανάμεσα στους χρήστες και τα δεδομένα τους; Γενικά δουλεύει καλά σε όσους το χρησιμοποιούν;

Θέλω να έχω "guest" λογαριασμό πάντα για να το παρατάω στο σαλόνι και να το δουλεύει όποιος θέλει χωρίς να πειράζει το setup και τα αρχεία μου.

Παιδιά πάρτε το και ευχαριστηθείτε το.. όντως απο ένα σημείο και μετά καταντάει χαζό το πράγμα γιατί αγχωνόμαστε για ανούσια πράγματα χωρίς να ευχαριστιόμαστε το καλύτερο tablet στην κατηγορία του. Άγχος για το αν θα παρουσιάσει μπλε γραμμή ή αν θα έχει προβολάκια στις χαμηλές φωτεινότητες ή αν θα έχει bleeding ή αν θα βγάζει το antutu όταν θα έχει ζεσταθεί κτλ.. πράγματα που αντικειμενικά οι περισσότεροι αν δεν τα έβλεπαν να συζητιόνται συνεχώς ξανά και ξανά δεν θα τα παρατηρούσαν καν.

Κάθε παρτίδα πιθανόν κάτι απ όλα θα έχει οπότε πιο είναι το νόημα να το ψάχνετε τόσο?

Εγώ έπαψα να ασχολούμαι με όλα αυτά εδώ και μέρες και από εκείνη την στιγμή πραγματικά ευχαριστιέμαι το καλύτερο tablet που είχα ποτέ. Γρήγορο, όμορφο με ιδανικές διαστάσεις και με πανέμορφη οθόνη. Οκ δεν είναι τέλειο.. ποιο είναι?.. ούτε έχει τον τέλειο ήχο σε χαμηλές ειδικά εντάσεις ούτε και αν το ψυρίσει κάποιος δεν θα βρει κάποιο απ όλα τα θέματα που διαβάζουμε αλλά είναι κρίμα μερικοί να ξημεροβραδιάζονται εδώ μέσα γράφοντας συνεχώς για αυτά (για ένα tablet που θα το κρατήσουν μέχρι χρόνο το πιθανότερο) αντί να το ευχαριστιούνται όσο το έχουν. Σερφάρισμα, παιχνίδια, τηλεόραση με tv tuner για android και όπου πάω μαζί μου καθώς είναι μικρό και βολικό και είναι απλά άψογο σε όλα του.

Το δικό μου είναι πένα πάντως προς το παρόν. Μόνο τα λεντ κάτω φαίνονται σε σκοτάδι και χαμηλή φωτεινότητα.

Κατι σαν Bleeding φαίνεται στις γωνιές ελάχιστα και μόνο άν περιμένεις να προσαρμοστούν τα μάτια. Με ζόρι πάλι διακρίνεις κάτι. Μπλε γραμμή δεν είδα.

Κανένα πρόβλημα δηλαδή προς το παρόν. Ο launcher φυσικά κάνει συνέχεια redraw όπως και σε όλα τα review που είχα δει.

Αυτό είναι πρόβλημα, όχι τα υπόλοιπα :)

Χρόνια πολλά και από εμένα. Εγώ πήρα το συγκεκριμένο tab πριν από δύο μήνες. Βασικά πρόβλημα δεν είχα κανένα, ή δεν έχω βασικά παρατηρήσει το πρόβλημα που αναφέρεται με την οθόνη, ίσως το παρατηρήσω τώρα που έκατσα και διάβασα 55 σελίδες σε 2 ώρες. Ο λόγος που μπήκα στο site, είναι μπας και δω κάποιον να έχει πρόβλημα με την χωρητικότητα. Και δυστυχώς δεν αναφέρεται κανείς σε αυτό. Ας το πάρω λίγο από την αρχή. Είμαι κάτοχος ενός optimus g , με το που σύνδεσα το tab με τον λογαριασμό μου , μου κατέβασε τις εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες. Μετά από καμία εβδομάδα βάζω το fifa που μου έπιασε κοντά στο 1,3 gb και κανα δύο ακόμα παιχνίδια. Κάποιες εφαρμογές για live scores και κάποιες για ειδήσεις και αθλητικά νέα. Αποτέλεσμα? Υπολείπεται 2,3 gb συνολική χωρητικότητα και δεν με αφήνει να εγκαταστήσω τίποτα πια. Έκανα ένα search σε αντίστοιχα ξένα forum και όλοι μιλάνε πως υπάρχουν στην συσκευή εκτός από το sdcard, κι’άλλοι φάκελοι clone με διαφορετικές ονομασίες οι οποίες λένε δημιουργούνται επειδή το tab υποστηρίζει multiuser. Βέβαια ο μόνος χρήστης του tab είμαι εγώ. Αγόρασα 16Gb εξωτερική κάρτα, μόνο και μόνο για να εγκαταστήσω εκεί τις εφαρμογές, και δυστυχώς δεν με αφήνει. Η ενσωματωμένη sd σου αφήνει δυνατότητα μόνο για 11,2 gb. Για μένα μετά από τόσο διάβασμα, το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η έλλειψη εγκατάστασης των apps σε external sd. Και στο optimus g έχω αυτό το πρόβλημα , αλλά τουλάχιστον έχει 25gb τα οποία μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, χωρίς καν να δημιουργούνται clone φάκελοι με τεράστιες χωρητικότητες που τις βλέπεις με την εφαρμογή astro. Γιατί κάποιος πρέπει υποχρεωτικά να rootάρει μία καινούρια συσκευή για να κάνει την δουλειά του?:mad::mad::mad:

Υ.Γ. Στο tablet πια δεν έχω ούτε μία φωτογραφία, mp3 ή video.

Οι κατοχοι του optimus g παρακαλουνται να βαλουν το ταμπλετ και το κινητο διπλα διπλα και να βαλουν ασπρο φοντο με 100% φωτεινοτητα!Σε μενα το ασπρο του ταμπλετ φαινεται κιτρινο μπροστα στο ασπρο του optimus g και αγχωθηκα λιγο.Οποιος κανει το τεστακι ας γρααψει εντυπωσεις

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παιδιά έχει κανείς εγκατεστημένο στο pc του το lg mobile support tool? Ρωτάω γιατί ενώ το κατέβασα από 2-3 διαφορετικά sites δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Πατάω πάνω στο εικονίδιο της εγκατάστασης και απλά δεν γίνεται τίποτα! Το χρειάζομαι για επιδιόρθωση λειτουργικού του gpad κλπ. Βέβαια είδα ότι υπάρχει και το lg pc suite. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με αυτό? ευχαριστώ

Οι κατοχοι του optimus g παρακαλουνται να βαλουν το ταμπλετ και το κινητο διπλα διπλα και να βαλουν ασπρο φοντο με 100% φωτεινοτητα!Σε μενα το ασπρο του ταμπλετ φαινεται κιτρινο μπροστα στο ασπρο του optimus g και αγχωθηκα λιγο.Οποιος κανει το τεστακι ας γρααψει εντυπωσεις

Όντως η οθόνη φαίνεται κίτρινη σε σύγκριση με το optimus g. Το άσπρο της οθόνης του g δεν το έχω βρει πουθενά πάντως.

Όντως η οθόνη φαίνεται κίτρινη σε σύγκριση με το optimus g. Το άσπρο της οθόνης του g δεν το έχω βρει πουθενά πάντως.

Οκ ευχαριστω!Πουθενα σαν το λευκο του g!

...Νίκος...

Ανάλογα το G :p

Αυτό που έχω από τον κωτσοβολο έχει πιο καθαρό άσπρο. Τα δύο της βοντα έχουν πιο κιτρινοπο άσπρο από το gpad.

Παιδιά έχει κανείς εγκατεστημένο στο pc του το lg mobile support tool? Ρωτάω γιατί ενώ το κατέβασα από 2-3 διαφορετικά sites δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Πατάω πάνω στο εικονίδιο της εγκατάστασης και απλά δεν γίνεται τίποτα! Το χρειάζομαι για επιδιόρθωση λειτουργικού του gpad κλπ. Βέβαια είδα ότι υπάρχει και το lg pc suite. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με αυτό? ευχαριστώ

Το ειχα και γω αυτο το προβλημα με το support tool..Στον πυργο και στο λαπτοπ δεν μπορεσα να το εγκαταστησω και τελικα με εσωσε το παλιο μου λαπτοπ που το ειχα παρατημενο!Δοκιμασε και σε αλλους υπολογιστες..

...Νίκος...

Ανάλογα το G :p

Αυτό που έχω από τον κωτσοβολο έχει πιο καθαρό άσπρο. Τα δύο της βοντα έχουν πιο κιτρινοπο άσπρο από το gpad.

Τωρα που το λες του αδερφου μου το g δεν ειναι τοσο λευκο σαν το δικο μου!(netherlands vs taiwan) :p

Edit: ελαχιστη διαφορα ομως,παλι το g pad πιο κιτρινο φαινεται

Edited by sounik

...Νίκος...

Το δικό μου έχει καταπληκτικό άσπρο και το κοκκινισα βάζοντας την εφαρμογή twilight για πιο ξεκούραστο βράδυ και αποφυγή αϋπνίας. Το απολυτο άσπρο δεν αποτελεί γνώμονα ποιότητας όπως το μαύρο.κάθε οθόνη χρησιμοποιεί αλλα Kelvin (θερμοκρασία χρώματος) για διαφορετική αίσθηση καθώς αυτή η ρύθμιση ακολουθεί κάθε προβαλλόμενο όπως φωτο και ταινίες.

Εγώ, προσωπικά θα το προτιμούσα πιο ψυχρό. Σ' αυτό δηλαδή προτιμώ το note μου. Δυστυχώς όμως δεν έχει κάποια ρύθμιση για την θερμοκρασια. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να το ρυθμισεις;

Εγώ, προσωπικά θα το προτιμούσα πιο ψυχρό. Σ' αυτό δηλαδή προτιμώ το note μου. Δυστυχώς όμως δεν έχει κάποια ρύθμιση για την θερμοκρασια. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να το ρυθμισεις;

Με αυτή εδώ μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω μπλε στην οθόνη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmanslab.sa