Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι κατοχοι του optimus g παρακαλουνται να βαλουν το ταμπλετ και το κινητο διπλα διπλα και να βαλουν ασπρο φοντο με 100% φωτεινοτητα!Σε μενα το ασπρο του ταμπλετ φαινεται κιτρινο μπροστα στο ασπρο του optimus g και αγχωθηκα λιγο.Οποιος κανει το τεστακι ας γρααψει εντυπωσεις

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχει κανείς εγκατεστημένο στο pc του το lg mobile support tool? Ρωτάω γιατί ενώ το κατέβασα από 2-3 διαφορετικά sites δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Πατάω πάνω στο εικονίδιο της εγκατάστασης και απλά δεν γίνεται τίποτα! Το χρειάζομαι για επιδιόρθωση λειτουργικού του gpad κλπ. Βέβαια είδα ότι υπάρχει και το lg pc suite. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με αυτό? ευχαριστώ

Οι κατοχοι του optimus g παρακαλουνται να βαλουν το ταμπλετ και το κινητο διπλα διπλα και να βαλουν ασπρο φοντο με 100% φωτεινοτητα!Σε μενα το ασπρο του ταμπλετ φαινεται κιτρινο μπροστα στο ασπρο του optimus g και αγχωθηκα λιγο.Οποιος κανει το τεστακι ας γρααψει εντυπωσεις

Όντως η οθόνη φαίνεται κίτρινη σε σύγκριση με το optimus g. Το άσπρο της οθόνης του g δεν το έχω βρει πουθενά πάντως.

Όντως η οθόνη φαίνεται κίτρινη σε σύγκριση με το optimus g. Το άσπρο της οθόνης του g δεν το έχω βρει πουθενά πάντως.

Οκ ευχαριστω!Πουθενα σαν το λευκο του g!

...Νίκος...

Ανάλογα το G :p

Αυτό που έχω από τον κωτσοβολο έχει πιο καθαρό άσπρο. Τα δύο της βοντα έχουν πιο κιτρινοπο άσπρο από το gpad.

Παιδιά έχει κανείς εγκατεστημένο στο pc του το lg mobile support tool? Ρωτάω γιατί ενώ το κατέβασα από 2-3 διαφορετικά sites δεν μπορώ να το εγκαταστήσω! Πατάω πάνω στο εικονίδιο της εγκατάστασης και απλά δεν γίνεται τίποτα! Το χρειάζομαι για επιδιόρθωση λειτουργικού του gpad κλπ. Βέβαια είδα ότι υπάρχει και το lg pc suite. Μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με αυτό? ευχαριστώ

Το ειχα και γω αυτο το προβλημα με το support tool..Στον πυργο και στο λαπτοπ δεν μπορεσα να το εγκαταστησω και τελικα με εσωσε το παλιο μου λαπτοπ που το ειχα παρατημενο!Δοκιμασε και σε αλλους υπολογιστες..

...Νίκος...

Ανάλογα το G :p

Αυτό που έχω από τον κωτσοβολο έχει πιο καθαρό άσπρο. Τα δύο της βοντα έχουν πιο κιτρινοπο άσπρο από το gpad.

Τωρα που το λες του αδερφου μου το g δεν ειναι τοσο λευκο σαν το δικο μου!(netherlands vs taiwan) :p

Edit: ελαχιστη διαφορα ομως,παλι το g pad πιο κιτρινο φαινεται

Edited by sounik

...Νίκος...

Το δικό μου έχει καταπληκτικό άσπρο και το κοκκινισα βάζοντας την εφαρμογή twilight για πιο ξεκούραστο βράδυ και αποφυγή αϋπνίας. Το απολυτο άσπρο δεν αποτελεί γνώμονα ποιότητας όπως το μαύρο.κάθε οθόνη χρησιμοποιεί αλλα Kelvin (θερμοκρασία χρώματος) για διαφορετική αίσθηση καθώς αυτή η ρύθμιση ακολουθεί κάθε προβαλλόμενο όπως φωτο και ταινίες.

Εγώ, προσωπικά θα το προτιμούσα πιο ψυχρό. Σ' αυτό δηλαδή προτιμώ το note μου. Δυστυχώς όμως δεν έχει κάποια ρύθμιση για την θερμοκρασια. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να το ρυθμισεις;

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ, προσωπικά θα το προτιμούσα πιο ψυχρό. Σ' αυτό δηλαδή προτιμώ το note μου. Δυστυχώς όμως δεν έχει κάποια ρύθμιση για την θερμοκρασια. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορείς να το ρυθμισεις;

Με αυτή εδώ μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω μπλε στην οθόνη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmanslab.sa

Με αυτή εδώ μπορείς να δώσεις λίγο παραπάνω μπλε στην οθόνη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netmanslab.sa

Ευχαριστώ, θα δοκιμάσω αν μπορώ να την "μπλεδισω" λιγάκι.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ο launcher φυσικά κάνει συνέχεια redraw όπως και σε όλα τα review που είχα δει.

Αυτό είναι πρόβλημα, όχι τα υπόλοιπα :)

Το καλό με αυτό το πρόβλημα είναι ότι μπορείς να το επιλύσεις μόνος σου: εγκαθιστάς άλλο launcher. Εγώ χρησιμοποιώ Nova launcher.

Το δικό μου είναι πένα πάντως προς το παρόν. Μόνο τα λεντ κάτω φαίνονται σε σκοτάδι και χαμηλή φωτεινότητα.

Κατι σαν Bleeding φαίνεται στις γωνιές ελάχιστα και μόνο άν περιμένεις να προσαρμοστούν τα μάτια. Με ζόρι πάλι διακρίνεις κάτι. Μπλε γραμμή δεν είδα.

Κανένα πρόβλημα δηλαδή προς το παρόν. Ο launcher φυσικά κάνει συνέχεια redraw όπως και σε όλα τα review που είχα δει.

Αυτό είναι πρόβλημα, όχι τα υπόλοιπα :)

Τι είναι το redraw? :p

Το καλό με αυτό το πρόβλημα είναι ότι μπορείς να το επιλύσεις μόνος σου: εγκαθιστάς άλλο launcher. Εγώ χρησιμοποιώ Nova launcher.

ο nova prime μπαινει παντα 2η-3η μερα σε καθε συσκευη δυστυχως :p

Τι είναι το redraw? :p

Να ξανα φορτωνει ο launcher (η αρχικη οθονη) ολα τα εικονιδια και τα widget κατα την επιστροφη απο καποια εφαρμογη.

Όντως το redraw είναι ενοχλητικό και μπήκε ο NOVA prime. Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε

Προσωπικά δεν βλέπω κανένα τέτοιο φαινόμενο απ όποια εφαρμογή και με όποιο τρόπο και αν ξαναγυρίσω στην αρχική οθόνη.. όλα είναι ξανά εκεί στιγμιαία χωρίς να ξαναδημιουργείται τίποτα.

H μόνη περίπτωση να δεις κενή οθόνη και σε μισό sec να έρθουν και τα εικονίδια είναι όταν γυρνάει από landscape σε horizontal.

η μπαταρια θα συνελθει παιδες; 1η φορτιση και ειναι στο 89% με 40 λεπτα οθονη... 35% φωτεινοτητα το εχω μονο τωρα το βραδυ.

Επίσης μέχρι να κλείσει οπως ηρθε (νομιζω 60% περιπου) κρατησε 2μιση ωρες οθονη..

Είδα τη θήκη VOIA στα PUBLIC και βέβαια ήταν πάρα πολύ όμορφη. Δεν κατάλαβα όμως πως μπορεί να σταθεί καλά με τη έχοντας μικρή κλήση (έτσι ώστε π.χ. να μπορεί κάποιος να δακτυλογραφήσει πιο εύκολα).

Μπορεί παρακαλώ κάποιος που έχει τη συγκεκριμένη θήκη να πει αν υπάρχει βολικός και.ικανός τρόπος.να στηριχθεί η ταμπλέτα σε.χαμηλή κλήση. Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι συνέχεια πέφτει ξάπλα.

Στέκεται μια χαρα :)

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Εμένα δεν μου εμφανίζει το redraw που λέτε :)

Το μόνο μου παράπονο στο gpad, είναι η μπαταρία του. Ακούω για 10+ ώρες στα ipad και αναρωτιέμαι πως τις φτάνουν με τόσο μικρές μπαταρίες! :wacko: Εμείς παρόλο τη μπαταριάρα μας, ψοφάμε γρήγορα... Τελικά μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο θέμα οθόνης, αλλά λειτουργικού η κατανάλωση. Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Παιδια,καταφερε κανεις να περασει καποια custom rom οπως αυτη που εχει βγαλει η Cyanogen;

Προσπαθω εδω και πολλες μερες να φλασαρω recovery αλλα καμια επιτυχια.

Να το rootαρω ηταν παιχνιδακι,αλλα με τη recovery δεν καταφερα τιποτα.

Παιδια,καταφερε κανεις να περασει καποια custom rom οπως αυτη που εχει βγαλει η Cyanogen;

Προσπαθω εδω και πολλες μερες να φλασαρω recovery αλλα καμια επιτυχια.

Να το rootαρω ηταν παιχνιδακι,αλλα με τη recovery δεν καταφερα τιποτα.

Συμφωνώ φίλε μου. Το ρουτ ήταν πραγματικά γελοίο, όμως recovery δεν μπόρεσα ούτε εγώ να βάλω :lol: Όλο κάπου κολλάω. Αλλά απ ότι λένε στους xda, πολλοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Ποιο recovery προσπάθησες να περάσεις?

Εμένα δεν μου εμφανίζει το redraw που λέτε :)

Το μόνο μου παράπονο στο gpad, είναι η μπαταρία του. Ακούω για 10+ ώρες στα ipad και αναρωτιέμαι πως τις φτάνουν με τόσο μικρές μπαταρίες! :wacko: Εμείς παρόλο τη μπαταριάρα μας, ψοφάμε γρήγορα... Τελικά μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο θέμα οθόνης, αλλά λειτουργικού η κατανάλωση. Δεν εξηγείται διαφορετικά!

Δεν νομίζω να έχει μικρή μπαταρία το ipad. Το 9.7'' 4th gen που είχα ήταν πολύ βαρύ για τάμπλετ, περίπου 660gr...τo διπλάαιο από το gpad!

Αγόρασα το gpad χθες, δεν είδα κάποιο ψεγάδι στην οθόνη, φαίνεται να είναι όλα οκ. Η μπαταρία έπεσε για πλάκα από το 55% στο 10%, αλλά ελπίζω να στρώσει μετά από 4-5 φορτίσεις. Επίσης, σε ένα παιχνίδι που έπαιξα (real racing 3) παρατήρησα αρκετά χαμηλώτερη ποιότητα γραφικών σε σχέση με το ipad σαν να μην φαίνονται τόσες λεπτομέρειες. Θα το ψάξω όμως μήπως είναι κάποια ρύθμιση ή οφείλεται στην μπαταρία που τελείωνε.

Καλημέρα! Είναι γεγονός ότι κάποια βράδια μου τρώει όσο κάθεται 2%. Άλλες φορές πάλι έχει πέσει ως και 9%. Δηλαδή τι κάνει αυτές τις φορές; Πάρτυ; χεχε. Είναι επίσης γεγονός ότι είμαι στο 22% μπαταρία με 3 ώρες και 7 λεπτά οθόνη σε 30% φωτεινότητα. Δεν είναι καλό :( Τραγικό δεν το λες, γιατί ένα ποσοστό ήταν παιγνίδια, αλλά δεν είναι και ιδανικό...

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Εσείς που το ρουτάρατε. ..πείτε εντυπώσεις και τρόπο. .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554121

Η δεύτερη μέθοδος λειτουργεί μια χαρά...