Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα καλά εκτός από τον ήχο σ' αυτό το tablet. Η συσκευή σταθεροποιήθηκε αλλά ο ήχος είναι μέτριος στην καλύτερη, όχι σε ένταση αλλά σε καθαρότητα. Κάνει αντήχηση στο εσωτερικό της συσκευής με αποτέλεσμα σε ένταση μικρότερη της μέγιστης να ακούγεται μια βαβούρα. Τι σκέφτονταν;

Το να έχεις κατά λάθος καλύψει 1 ή όλα τα ηχεία δεν παίζει ε..

Google Pixel 5

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το να έχεις κατά λάθος καλύψει 1 ή όλα τα ηχεία δεν παίζει ε..

Μόνο το να έχω πέσει σε ελαττωματική συσκευή σκέφτομαι. Θα πάω να δω αν μπορώ να ακούσω κάποια άλλη συσκευή. Σοβαρά πάντως ο ήχος είναι φυσιολογικός σε όλους; Δεν ακούγεται σαν να είναι "πιεσμένος", όχι καθαρός ειδικά σε χαμηλή ένταση (ένα βίντεο με ομιλία ακούγεται σαν κάποιος να έχει βάλει μαντήλι στο στόμα). Τουλάχιστον να ξέρω που πατάω...

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

1. Αν και ειμαι στις 5 πρωτες φορτισης, μιλαμε για 5-6 ωρες οθονης με 70% φωτεινοτητα και παντα το wifi ανοιχτο! Πολυ καλη μπαταρια, κατα την γνωμη μου. Στην αναμονη μου τρωει 1% στις 12 ωρες...τιποτα δηλαδη.

Με 35-40% φωτεινοτητα μπορεις να κερδισεις αλλη μια ωρα με την ιδια χρηση. Το λεω επειδη την ιδια χρηση κανω και γω και φαινονται μια χαρα ολα με τοση φωτεινοτητα. Συνηθως πιανω το 7ωρο.

Αυτή είναι η περιγραφή που βρήκα στο ίντερνετ.

We have two complaints. The first is with the speakers. We’re happy to have stereo sound, but playing music on the G Pad’s rear-facing speakers is painful. It comes out tinny, and reverberates inside the shell of the tablet instead of escaping from the two thin recessed speakers. Trying to understand dialogue in a TV show on an app like Hulu is difficult as well. You often have to turn the volume almost up to max to understand what people are saying, but then it’s too loud. Placing the Pad down on your legs or on a surface will easily mute your sound.

Είναι ακριβώς η αίσθηση που έχω κι εγώ. Ισχύει και στους υπόλοιπους;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Δεν ξέρω αν είμαι αντικειμενικός κριτής καθώς έχω άποψη από άλλες κινεζικές ταμπλέτες που ήταν χειρότερες.Σε σχέση με τα λάπτοπ μου......ναι είναι χειρότερος.συγκεκριμένα μου κάνει λίγο τσιριχτός.Όμως έχει σχέση και με το τι περιμένεις να ακούσεις , με τι το συγκρίνεις. Edited by agiosg

Το έβαλα δίπλα δίπλα με το one. Δεν είναι τραγικός ο ήχος του, σίγουρα αρκετά ανεκτός. Απλά μάλλον περίμενα καλύτερα. Πάντως από ένταση και καθαρότητα σε υψηλή ένταση δεν τα πάει κι άσχημα. Στις χαμηλές εντάσεις είναι που πάσχει.

Πάντως εξακολουθεί να είναι ό,τι καλύτερο στις 8 ίντσες.

Edited by bouss

ειχα το lg πριν καποιες ημερες και ειχα πει στο service της lg (procordia) οταν θα φερουν θηκες να με ιδοποιησουν.σημερα με πηραν τηλεφωνο οτι εχουν ερθει.αρα οσοι θελουν την θηκη ας επικοινωνησουν μαζι τους

Kαλησπέρα σε όλους :) Έχω εδώ και λίγες μέρες το τάμπλετ:

1)Σχετικά με lag. Τίποτα αξιοπρόσεκτο μέχρι τώρα, πολύ ομαλό και γρήγορο.

2)Σχετικά με τον ήχο. Ναι, παίζει 'μπουκωμένα'.

3)Σχετικά με το wifi. Δεν έχει σχολιάσει κανείς κάτι αντίστοιχο, είδα όλα τα μηνύματα. Σε μένα για κάποιο λόγο αποσυνδέεται από το δίκτυο, είτε στο σπίτι, είτε και όταν έχει συνδεθεί σε wifi εκτός και μέχρι να το ζέψει η κεφάλα του, δεν ξανασυνδέεται! Τι reboot και του ρούτερ του σπιτιού (αν και το έκανε και έξω... άρα δεν έφταιγε αυτό) αλλά και της ταμπλέτας, τι δοκιμές με άλλες συσκευές, τι ξαναπέρασμα της σύνδεσης. Τίποτα! Σήμερα το παράκανε, από το πρωί που κόλλησε ξαναμπήκε το απόγευμα... :( Συμβαίνει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο; Παρακαλώ ας σχολιάσει κάποιος...

4)Μπαταρία. Ε... σήκωνε λίιιιγο καλύτερη.

5)Σχετικά με την οθόνη, δεν το κούρασα ακόμα για να δω μπλε γραμμή. Γενικά, έχοντας συνηθίσει στην απίστευτη απεικόνιση της super amoled του galaxy s, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την lcd του gpad. Μόνο στα πολύ σκούρα και μαύρα υστερεί λόγω τεχνολογίας αλλά και πάλι οκ. Από περιέργεια όμως το έβαλα να 'παίξει' ντιπ μαύρο με 80% φωτεινότητα. Αυτό το screenshot που ανεβάζω, δεν παίζει με την καμία είναι φυσιολογικό! :blink:

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Καλησπέρα σε όλους.. διαβάζοντας όσα αναφέρει παραπάνω ο φίλος Crave, τηλεφώνησα στα mm και ο υπάλληλος, ο οποίος δεν γνώριζε για το πρόβλημα με την μπλε γραμμή, μου είπε ότι πράγματι ήρθε καινούρια παραλαβή στα λευκά gpad προχθές 13 του μηνός και στα μαύρα 3 του μηνός. Λέτε πράγματι να είναι με διορθωμένο το γνωστό πρόβλημα; Επειδή ενδιαφέρομαι μόνον για το μαύρο, είναι πιθανό αυτά που ήρθαν 3/12 να ανήκουν στα πρώτης ‘γενιάς’;

Η LG Δεν παραδέχεται hw πρόβλημα και λέει πως το φαινόμενο θα εξαλειφθεί με sw τρόπο.

Οι υπάλληλοι σπάνια ξέρουν πολλά ενώ συχνά μιλούν και ανεύθυνα. ...... έχω ακούσει κατά καιρούς τα απίστευτα. Επίσης έχω την αίσθηση ότι εάν ο υπάλληλος ΗΞΕΡΕ και δεν ΥΠΕΘΕΤΕ δεν θα μίλαγε ώστε να αφήσει την αντιπροσωπεία να χειριστεί το θέμα για να μην εκθέσει απέναντι της το μαγαζί που δουλεύει (εκπροσωπεί) .

Edited by agiosg

Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι να πάρω και γω ένα ταμπλετάκι και είμαι ανάμεσα στο υπέροχο gpad και το nexus 7 v2. Η αλήθεια είναι ότι το gpad είναι ελαφρώς πιο αργό (λιγότερο smooth) από το nexus, αλλά σε όλους τους άλλους τομείς πιστεύω ότι το lg είναι πολύ ανώτερο! :)

Το ερώτημά μου είναι το εξής: Πότε πιστεύετε ότι θα έρθει στην ελλάδα το gpad google play? Εφόσον θα έχει pure android, νομίζω ότι ο ανταγωνισμός με το nexus 7 θα πάψει πλέον να υφίσταται. :happy: Αξίζει η αναμονή για το google play ή όχι? :)

Επίσημα να έρθει μην το περιμένεις. Με παραεισαγωγή ίσως, αλλά και πάλι με ελάχιστες πιθανότητες...

Επίσημα να έρθει μην το περιμένεις. Με παραεισαγωγή ίσως, αλλά και πάλι με ελάχιστες πιθανότητες...

Γιατί όμως? Δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην ευρώπη? :cry:

Γιατί όμως? Δεν προβλέπεται να κυκλοφορήσει στην ευρώπη? :cry:

Δεν υπάρχει playstore Ελλάδα, για αυτό..Κάποια στιγμη ίσως έρθει αλλά θα είναι με μεγαλο καπελο...Δεν θα αξίζει για κανένα λογο,γιατί θα έχει αρκετή διάφορα με το απλό..

Πάντως το s4 και το one δεν έκαναν εμφάνιση Ελλάδα..

In xda we trust:Dθα γινεται...αλλα δεν χρειάζεται!

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Το απλό gpad θα γίνεται όμως να πάρει τη rom του google play? Έστω και αν χάνεται η εγγύηση...

Μέχρι στιγμής όχι,αλλά 100% θα υπάρξει κάποιος developer του xda που θα βγάλει μια Ρομ..

Edit: υπάρχει αλλά σε alpha στάδιο..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2571762

Edited by andrewk

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. :) Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν αγοραστεί το GPE από Αμερική(να το φέρει κάποιος απ εκεί δλδ), θα γίνεται να δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα και θα υποστηρίζει Ελληνικά? Θα έρχονται κανονικά τα updates?

Λογικά δε θα έχεις πρόβλημα. Νομίζω όμως πως είναι πιο συμφέρουσα η αγορά του από Ελλάδα αφού η τιμή είναι περίπου η ίδια και αν μετά χρειαστεί μπορείς να του περάσεις άλλη rom.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. :) Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα, αν αγοραστεί το GPE από Αμερική(να το φέρει κάποιος απ εκεί δλδ), θα γίνεται να δουλεύει κανονικά στην Ελλάδα και θα υποστηρίζει Ελληνικά? Θα έρχονται κανονικά τα updates?

Μιλάς για tablet (το οποίο δεν έχει ούτε 3G/4g) και επιπλέον για gpe συσκευή, που θα πει δεν υπάρχουν προβλήματα "κλειδώματος" κτλ.

Google Pixel 5

Με 35-40% φωτεινοτητα μπορεις να κερδισεις αλλη μια ωρα με την ιδια χρηση. Το λεω επειδη την ιδια χρηση κανω και γω και φαινονται μια χαρα ολα με τοση φωτεινοτητα. Συνηθως πιανω το 7ωρο.

Ναι, το ξερω, ετσι δουλευω το G2 που εχω. Αλλα ειναι επιλογη μου, για να ευχαριστιεμαι λεπτομερια και φωτεινοτητα, μιας και το tablet, δεν με πειραζει να το φορτιζω πιο συχνα. Αλλωστε σπιτι μενει, για web surfing, fb, instagram, και παιχνιδακια.

Παντως, σιγουρα, βαζοντας την φωτεινοτητα στο 50% ανετα κερδιζεις μια ωριτσα παραπανω μπαταρια.

i πλήρωσε $ 300 για τη δική μου.i επίσης πήρε αυτό προστατευτικό οθόνης από GEARMAXX. εδώ είναι μερικές εικόνες που πήρα από αυτό.