Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα καταφερα και γω τελικα να περασω την κιτ κατ με lg mobile support tool μετα απο ενα βιντεο που ειδα στο xda και μου ανοιξε τα ματια για μια διεση που ελειπε σε ενα αρχειο στο system32!!

Λιγο πιο smooth το βλεπω με καλυτερη διαχειρηση μνημης αλλα γενικα δεν με τρελανε κι ολας.Ουσιαστικη διαφορα δεν ειδα απο την 4.2

Εκτος του οτι το βραδυ εχασε 3% στην αναμονη ενω με την 4.2 εβγαζε κατι 15ωρα κολλημενο στο 100%.Θα δειξει ισως θελει και λιγο στρωσιμο στην αρχη.

Και επισης δεν αντεξα!!:p

Ps το ρουτ δουλευει κανονικα!

Δεν σου έφυγε το root?? :wacko: Με ποια μέθοδο το χες περάσει?

Και μένα μου χασε αρκετή μπαταρία το βράδυ. Επίσης παρατήρησα ότι η μπάρα κάτω είναι πιο παχιά και με ενοχλεί πλέον.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έφυγε το Ρουτ και το ξαναεκανα με τον τροπο που έχει στο xda.

Βάλε το gravitybox απο xposed για να μικραινεις την κάτω μπάρα.

Εγώ το χρησιμοποιώ και είναι πολύ καλό

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

@steliosnats:

Λοιπόν το μηχάνημα διαβάζει φλασάκια σαν να ήταν κανονικό pc. Λίγη προσοχή στα format όμως:

Διαβάζει FAT32, αλλά όχι NTFS. Αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα, γιατί λογικά δεν θες να φορμάρεις το φλασάκι σαν NTFS. To NTFS σου λέει ότι η αντιγραφή έχει τελειώσει, ενώ στην πραγματικότητα περνάνε ακόμα δεδομένα στο φλασάκι και μπορεί να το τραβήξεις και να κάνεις ζημιά (γι' αυτό άλλωστε υπάρχει και λειτουργία για ασφαλή απομάκρυνση φορητού μέσου αποθήκευσης).

Πώς λύνουμε λοιπόν το πρόβλημα ότι το FAT32 δεν μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB (όπως είναι οι περισσότερες HD ταινίες;)

Απλά φορμάρουμε το στικάκι μας σε exFAT, το οποίο διαβάζεται κανονικά από το GPAD και επιπλέον είναι πολύ γρήγορο στο γράψιμο. Συγκεκριμένα, έχω πετύχει ταχύτητα ΕΓΓΡΑΦΗΣ 9 Mb/sec σε στικάκι που κανονικά δεν γράφει πιο γρήγορα από 3 Gb/sec. Άρα σούπερ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα windows XP δεν υποστηρίζουν εξ αρχής το exfat. Πρέπει να βάλετε κάποιο επίσημο πατσάκι της Microsoft για να αποκτήσουν αυτή τη δυνατότητα (για Vista και πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα).

Το Linux επίσης δεν υποστηρίζει εξ αρχής exFAT και πρέπει να εγκαταστήσεις από τον εκάστοτε package manager, 2 πακετάκια που λύνουν πανεύκολα, υπέροχα το πρόβλημα.

Λογικά ο media player που τυχόν έχετε υποστηρίζει exFAT, καθώς το συγκεκριμένο file system φτιάχτηκε από τη microsoft ειδικά για τα φορητά μέσα απόθήκευσης και για να λύσει τον περιορισμό των 4GB, χωρίς την πολυπλοκότητα του NTFS. Εγώ έχω έναν κινέζικο που πήρα πριν 2 χρόνια 25 ευρώ και το υποστηρίζει μια χαρά. Αρά και από εκεί δεν πρέπει να έχετε προβλήματα.

Ευχαριστώ και τους προηγούμενους για τις απαντήσεις...μια απορία ακόμα γιατί κάπου σε έχασα...άρα σκληρό έτοιμο γεμάτο,που είναι ntfs, Δεν τον διαβάζει;;;

Γιατί αυτό με ενδιαφέρει..η απευθείας αναπαραγωγή από σκληρό...500αρης με εξωτερική τροφοδοσία.

Ερώτηση προς όσους έκαναν την αναβάθμιση: ο ήχος που ήταν χάλια στη stock 4.2.2, έστρωσε?

Καλησπέρα!'εχω ένα πρόβλημα στην αναβάθμιση σε κιτ κατ.ανοίγω το pc suite συνδέω το tablet και ενώ μου το αναγνωρίζει κανονικά όταν πατάω έλεγχο για αναβάθμιση κάνει για δεκα δέυτερα περίπου αναζήτηση και μου βγάζει το εξής μήνυμα:"Η αναβαθμιση δεν μπορει να εκτελεστει.ελεγξτε την κατασταση της συσκευης tablet και δοκιμαστε ξανα"

Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει??δεν εχω ουτε ροοτ στην συσκευη.

Καλησπέρα!'εχω ένα πρόβλημα στην αναβάθμιση σε κιτ κατ.ανοίγω το pc suite συνδέω το tablet και ενώ μου το αναγνωρίζει κανονικά όταν πατάω έλεγχο για αναβάθμιση κάνει για δεκα δέυτερα περίπου αναζήτηση και μου βγάζει το εξής μήνυμα:"Η αναβαθμιση δεν μπορει να εκτελεστει.ελεγξτε την κατασταση της συσκευης tablet και δοκιμαστε ξανα"

Ξερει κανενας τι μπορει να φταιει??δεν εχω ουτε ροοτ στην συσκευη.

βαλε το lg mobile support tool.

ειχα και γω προβλημα με το pc suite

...Νίκος...

Το support tool ειναι ακομα χειροτερο.μια μου λεει υπαρχει αναβαθμιση μετα απο δεκα δευτερα μου γραφει οτι εχω την τελευταια.οτι να ναι.τους drivers που μου ζηταγε τους αναβαθμισα αλλα τπτ.ευχαριστω για την βοηθεια παντως!!

Αμα γινει η αναβαθμιση σε 4.4.2 χανεται ολο το στησιμο με users,εφαρμογες κτλ;Γιατι εκανα 2 μερες να το φτιαξω ετσι και θα ειναι λιγο ξενερωτο μολις το εφτιαξα να διαγραφτει. :P

Τι εγινε ρε παιδια? Βγηκε η κιτκατ για το lg μας? Πατησα για ενημερωση αλλα μου λεει οτι ηδη χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση! Τι γινεται; το εχω rootαρισμενο, πειραζει?

Τι εγινε ρε παιδια? Βγηκε η κιτκατ για το lg μας? Πατησα για ενημερωση αλλα μου λεει οτι ηδη χρησιμοποιω την τελευταια εκδοση! Τι γινεται; το εχω rootαρισμενο, πειραζει?

Δεν εχει ερθει ΟΤΑ. Συνδεσε το στο pc.Το ρουτ απλα θα χαθει και θα το ξανακανεις.Υπαρχει στο xda ο τροπος

...Νίκος...

Απελπισια να το πω;;

Χαλια μαυρα να το πω;;

Δεν ξερω.Πειτε κι εσεις..

"Γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα" μου φαινεται θα αρχισουμε να τραγουδαμε στην 4.2 :lol:

...Νίκος...

Ότι έχει χάσει τουλάχιστον 1 με 1.5 ώρα οθόνη.

Απελπισια να το πω;;

Χαλια μαυρα να το πω;;

Δεν ξερω.Πειτε κι εσεις..

"Γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα" μου φαινεται θα αρχισουμε να τραγουδαμε στην 4.2 :lol:

Έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση? Έχεις κάνει μερικούς κύκλους?

Υποτίθεται ότι η ΚΚ είναι καλύτερη στην μπαταρία.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Με την αναβαθμιση,χανονται τα δεδομενα κ τα save των παιχνιδιων?Ειναι λιγο ταλαιπωρια να εχω φτασει στο 300 στο candy crash κ να πρεπει να το παιξω απ την αρχη:rolleyes::rolleyes:

Παταω ενημερωση στο pc suite και λεει δεν υπαρχουν νεες ενημερωσεις!!! Ουτε στη συσκευη εχει ερθει ενημερωση.

Φαινεται οτι εμενα δεν θα με αναβαθμισουν! :cry:

Το πρόβλημα πιο είναι;

Ότι έχει χάσει τουλάχιστον 1 με 1.5 ώρα οθόνη.

Πολύ σωστα φιλέ Χρηστο!

Περιμένω μήπως στρώσει γιατί είναι η δεύτερη φορτιση με την κιτ κατ.Τι εννοεις καθαρη εγκατάσταση;

Wipe πως να κάνω Νίκο αφού την πέρασα με τον επίσημο τροπο και όχι απο recovery

Edited by sounik

...Νίκος...

Μπορείς από τις ρυθμίσεις κανονικά. Η επαναφορά είναι σε 1 από τα 3 παρακάτω μέρη συνήθως

Backup & restore

Security

Storage

Δεν ξέρω αν θα βγάλει επιλογή μετά βέβαια για να διαλέξεις αν θέλεις να διαγραφούν και τα αρχεία στην sd, οπότε δες πριν πατήσεις οκ τι γράφει.

Οκ κατάλαβα αλλά δεν το κάνω!:lol:

Θα περάσω καμια cm αν δω οτι δεν στρώνει αφού όπως είδα και στο κινητό είναι πολύ καλη.

...Νίκος...

Λογικα φταει οτι δεν εστρωσε ακομα και κατα καποιο ποσοστο οτι δεν εγινε wipe.

Παντα σε αναβαθμισεις/αλλαγες ρομ βλεπεις την μπαταρια να τα χανει λιγο μεχρι να κανει 1 2 κυκλους. Εκτος αν ειναι πολυ μικρα bugfixes.

Εσυ την εκανες την αναβαθμιση;;

Λες να κανω δηλαδη επαναφορα και μετα restore backup με το εργαλειο της LG;

...Νίκος...

Μπα το εχω στο χωριο το ταμπλετ. Απο βδομαδα που θα επιστρεψω θα δω reviews και θα προχωρησω αν αξιζει γιατι βαριεμαι να το στηνω παλι :p

Καλυτερα να περιμενεις λιγο να δεις πως θα φερθει η μπαταρια σε λιγες μερες. Μην κανεις wipe τσαμπα αν δεν εχεις αλλο θεμα και στρωσει και αυτη.