minast Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Θυμάμαι να διαβάζω εδώ μέσα ότι κάποιοι το πήρατε στα ~280€ με δώρο θήκη. Ξέρετε να παίζει ακόμα καμία τέτοια προσφορά? Ιδανικά σε κάτι με online κατάστημα, αλλά και επιτόπιο δε με πειράζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Τη βοηθεια του κοινου.... Φορτισα μεσημερι και τωρα μετα απο 2 ωρες σερφαρισμα ειμαι στο 36% ειχα κατεβασει εφαρμογη για drain και μου βγαζει το ακολουθο αλλα δεν οαταλαβαινω και πολλσ Για αυτο επιζητω βοηθεια κοινου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissz Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Θυμάμαι να διαβάζω εδώ μέσα ότι κάποιοι το πήρατε στα ~280€ με δώρο θήκη. Ξέρετε να παίζει ακόμα καμία τέτοια προσφορά? Ιδανικά σε κάτι με online κατάστημα, αλλά και επιτόπιο δε με πειράζει :) http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/LG-G-Pad-V500-8.3%22-Black-%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B7,99452,480514,1038343.html?langId=-18 Η θηκη όμως είναι μονο "πλατη" της VOIA και όχι στυλ "βιβλιο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Θυμάμαι να διαβάζω εδώ μέσα ότι κάποιοι το πήρατε στα ~280€ με δώρο θήκη. Ξέρετε να παίζει ακόμα καμία τέτοια προσφορά? Ιδανικά σε κάτι με online κατάστημα, αλλά και επιτόπιο δε με πειράζει :) στα public ειναι αυτη η προσφορα. 278,99€ νομιζω με δωρο θηκη και 20€ που αφαιρουνται απο την επομενη online παραγγελια. Απο εκει το πηρα και εγω αλλα τοτε εκανε 299€ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Έχει πλάκα ότι στο Media Markt έχει 20€ ακριβότερο το λευκό :). Η θήκη του public είναι κι αυτή μόνο πλάτη, ή τίποτα διαφορετικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Έχει πλάκα ότι στο Media Markt έχει 20€ ακριβότερο το λευκό :). Η θήκη του public είναι κι αυτή μόνο πλάτη, ή τίποτα διαφορετικό? δεν ξερω ακομα γιατι δεν την εχουν φερει! μου ειχαν πει οτι ειναι μεσα στη θηκη αλλα δεν ηταν. μες στη βδομαδα θα μου τη φερουν. αν θες περιμενε για να σου πω τι θηκη ειναι.Παντως η επιλογη του χρωματος της θηκης ειναι τυχαια μιας και υποτιθεται οτι ειναι μεσα στο κουτι απο την LG. Σου προτινω να περιμενεις. http://www.skroutz.gr/s/4283871/LG-VOIA-Single-Stage-Cover-V500-G-8-3.html Δες ενα σχολιο που εχει κανειενας τυπος για αυτη τη θηκη. PS. το λευκο ειναι πιο ωραιο!!*:D:p Edited March 23, 2014 by mixalis_29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Τη βοηθεια του κοινου.... Φορτισα μεσημερι και τωρα μετα απο 2 ωρες σερφαρισμα ειμαι στο 36% ειχα κατεβασει εφαρμογη για drain και μου βγαζει το ακολουθο αλλα δεν οαταλαβαινω και πολλσ Για αυτο επιζητω βοηθεια κοινου Για κάποιο λογο δεν ξεκίνησαν όλα τα αρχεια του συστηματος.Κλειστό για 3 λεπτα και ξανάνοιξε το.Εχεις πειράξει μήπως κάτι στο συστημα; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 δεν ξερω ακομα γιατι δεν την εχουν φερει! μου ειχαν πει οτι ειναι μεσα στη θηκη αλλα δεν ηταν. μες στη βδομαδα θα μου τη φερουν. αν θες περιμενε για να σου πω τι θηκη ειναι.Παντως η επιλογη του χρωματος της θηκης ειναι τυχαια μιας και υποτιθεται οτι ειναι μεσα στο κουτι απο την LG. Σου προτινω να περιμενεις. http://www.skroutz.gr/s/4283871/LG-VOIA-Single-Stage-Cover-V500-G-8-3.html Δες ενα σχολιο που εχει κανειενας τυπος για αυτη τη θηκη. PS. το λευκο ειναι πιο ωραιο!!*:D:p Ξέρεις πώς είναι αυτά... όταν το πάρεις απόφαση, δεν υπάρχει χώρος για σύνεση :) Το παρήγγειλα από Public (λευκό φυσικά) - θα δούμε τι θα γίνει με θήκη. Πάντως το Media Markt δίνει τη Voia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ξέρεις πώς είναι αυτά... όταν το πάρεις απόφαση, δεν υπάρχει χώρος για σύνεση :) Το παρήγγειλα από Public (λευκό φυσικά) - θα δούμε τι θα γίνει με θήκη. Πάντως το Media Markt δίνει τη Voia. Ωραιος!!καλοριζικο! "ευτυχως" που σε εμενα δεν περιεχοτανε στη συσκευασια και πηρα τη μαυρη. Λογικα θα σου στειλουν την πρασινη αφου αυτη θα στελνανε και εμενα... Και στο public παντως της voia ειναι η θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernard Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα, Μπορεί να μου πεί κάποιος για πιό λόγο το λευκό έχει 20€ παραπάνω απο το μαύρο?Εχει άλλο σασί?Ειναι πιο glamorous και αυτό πρέπει να στοιχήσει?¨Η γιατί το λευκό είναι πιο αρχοντιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα, Μπορεί να μου πεί κάποιος για πιό λόγο το λευκό έχει 20€ παραπάνω απο το μαύρο?Εχει άλλο σασί?Ειναι πιο glamorous και αυτό πρέπει να στοιχήσει?¨Η γιατί το λευκό είναι πιο αρχοντιά? εχει πιο μεγαλη ζητηση και τα καταστηματα το εκμεταλευονται.. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernard Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ωραία ευχαριστώ,Γι αυτό και η τιμή του παραμένει σταθερή απο τα Χριστούγεννα ακόμα και στην περίοδο των εκπτώσεων δεν έπεσε καθόλου εκτός απο κάποιες κουκουρούκου ηλεκτραγορές.Σήμερα πηρε το μάτι μου διαφήμιση Κοτσόβολου με προσφορά του galaxy 8 στα 229!!!Σημαίνει κάτι αυτό?Το lg όμως....Βράχος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ωραία ευχαριστώ,Γι αυτό και η τιμή του παραμένει σταθερή απο τα Χριστούγεννα ακόμα και στην περίοδο των εκπτώσεων δεν έπεσε καθόλου εκτός απο κάποιες κουκουρούκου ηλεκτραγορές.Σήμερα πηρε το μάτι μου διαφήμιση Κοτσόβολου με προσφορά του galaxy 8 στα 229!!!Σημαίνει κάτι αυτό?Το lg όμως....Βράχος!!! Οταν πουλαει κατι δυσκολα πεφτει η τιμη του.Ειδικα αν ξεκινησε με πολυ καλη τιμη ηδη.Οταν μενει στα ραφια γινονται προσφορες για ξεστοκαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα σε όλους!! Έχει κάποιος να μου προτείνει μια σταθερή και αξιόπιστη ρομ?? Η official νομίζω πως είναι αρκετά βαριά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα σε όλους!! Έχει κάποιος να μου προτείνει μια σταθερή και αξιόπιστη ρομ?? Η official νομίζω πως είναι αρκετά βαριά... Εχεις δοκιμασει εσύ κάτι;;Θα περάσω και γω σε custom φαση αλλά τώρα στήνω το κινητο.Αν δοκιμασεις κάτι και σου αρέσει στείλε να το δοκιμασουμε.και γω νομιζω πως η μαμά Ρομ είναι κάπως βαριά.Η πρωτη σίγουρη λύση θα ηταν η cyanogen Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Νικο ευχαριστω για την απαντηση,δεν εχω πειραξει τιποτα ουτε ροοτ ουτε τιποτα,επισης οταν ανοιγω τη θηκη (voia stand case)απο portrait παει σε landscape και κανω ακροβατικα για να τη γυρισω σε pottrait Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2581988 για αυτήν εδώ είχα ακούσει από κάποιον εδώ μέσα αλλά δεν είμαι και σίγουρος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Εψαξα σημερα στο xda και δε βρηκα καμια ρομ η κερνελ που να υποστηριζει overclock.Γιατι ετσι; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psaltas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 http://www.xda-developers.com/android/how-to-flash-the-leaked-4-4-2-build-onto-your-lg-g-pad-8-3/ εχει βγει leak η 4.4.2 για το ταπλετ μας.την εχει δοκιμασει κανεις; Παράθεση Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Έχει πάνω από δυο μήνες που έχω περασμένη την Cyanogenmod στο ταμπλετακι και τη συνιστώ σε όλους.Υπάρχει update σχεδόν κάθε δυο μέρες,είναι πολύ πιο ελαφριά από τη στοκ,η διαχείριση μπαταρίας είναι καλύτερη,αλλά όχι σπουδαία και ξεφορτωνεσαι και πολλές από τις προφορτωμενες της LG που εγώ τουλάχιστον τις έβρισκα άχρηστες.Μόνο ενα θέμα μου έχει παρουσιάσει,όπως και στο κινητό μου το LG Optimus G που και εκεί έχω περάσει cyanogenmod.Παρουσιάζει αδυναμία σύνδεσης σε κάποια wifi.Ενώ άλλα κινητά και ταμπλέτες συνδέονται χωρίς κανένα πρόβλημα,και τα δυο αναγνωρίζουν το δίκτυο παίρνουν τον κωδικό αλλά δεν συνδέονται με τίποτα.Έτυχε σε κανέναν σας; Edited March 26, 2014 by manosgk80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 (edited) Απ' ότι φαίνεται το Public δουλεύει με ωράριο δημοσίου και έκαναν (ημι)αργία τη Δευτέρα 24/03. Το έχω παραγγείλει από τις 22 και μόλις σήμερα επεξεργάζονται την παραγγελία, παρότι μου έστειλαν μήνυμα ήδη στις 22 ότι είναι υπό επεξεργασία. Αν κάποιος άλλος το παρήγγειλε online από Public, πόσες μέρες έκανε περίπου? edit: και μετά που τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την καθυστέρηση, μετά από μια ώρα μου έστειλαν μήνυμα να περάσω να το πάρω από το κατάστημα :) Edited March 26, 2014 by minast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Απ' ότι φαίνεται το Public δουλεύει με ωράριο δημοσίου και έκαναν (ημι)αργία τη Δευτέρα 24/03. Το έχω παραγγείλει από τις 22 και μόλις σήμερα επεξεργάζονται την παραγγελία, παρότι μου έστειλαν μήνυμα ήδη στις 22 ότι είναι υπό επεξεργασία. Αν κάποιος άλλος το παρήγγειλε online από Public, πόσες μέρες έκανε περίπου? edit: και μετά που τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την καθυστέρηση, μετά από μια ώρα μου έστειλαν μήνυμα να περάσω να το πάρω από το κατάστημα :) φιλε το παριγγειλα Πεμπτη (οχι την προηγουμενη) και το φερανε Δευτερα. Παρασκευη και Σαββατο ελεγε υπο επεξεργασια και την Κυριακη σταλθηκε απο τις αποθηκες στην ACS και Δευτερα μεσημερι ηρθε σε εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 οταν ανοιγω τη θηκη (voia stand case)απο portrait παει σε landscape και κανω ακροβατικα για να τη γυρισω σε pottrait,καμιά συμβουλή να μένει σε portrait χωρίς να απενεργοποιήσω την εναλλαγη οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Τελικά παρέλαβα σήμερα το ασπρόμαυρο V500 μου :). Το public το δίνει με τη θήκη της Voia όπως είπε και κάποιος νωρίτερα. Μου το είχαν έτοιμο με την ροζουλιά, αλλά βρήκαμε και ένα που ήταν με μαύρη και πήρα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλοριζικο, βαλε μπρος να δουμε αν εχει κανενα θεμα... Ωραιο πρεπει να ειναι ασπρομαυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts