buuren Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 παρτο απο public!280€ με δωρο θηκη και 20€ για επομενη online παραγγελια! Το πηρα πριν 5 μερες στα 299 και το κατεβασε 20 ευρω. Ατυχια...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Το πηρα πριν 5 μερες στα 299 και το κατεβασε 20 ευρω. Ατυχια...:cry: και εγω το παρειγγειλα πεμπτη, το φερανε δευτερα και χθες το κατεβασε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernard Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Καλησπέρα, Ως κάτοχος tablet εδώ και μια τετραετία (archos 10.1 προχωρημένο για την εποχή του με hdmi και σύνδεση με tv κλπ. )και έχοντας πάρει την απόφαση για ανανέωση δεδομένης και της παλαιότητας του, (android 2.2) και έχοντας διαβάσει τους τόνους πληκτρομελάνης για το εξαίρετο lg v500 έχω καταλήξει αν και, είναι πίστεψε με, λίγο σκληρό να πηγαίνεις από τις 10.1 στις 8.3 ίντσες. Δεν θέλω να ρωτήσω τίποτα για τεχνικά χαρακτηριστικά μια και το πράγμα έχει εξαντληθεί εδώ πέρα επαρκώς.Επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα άρα δεν μπορώ να καρπωθώ το περίπου 20άρικο της ιντερνετικής παραγγελίας άρα παίζω μοιραίως στα 299 (εδώ μιλάω μόνο για μεγάλες ηλεκτραγορές τύπου mediamarkt, kotsovolos, πλαίσιο κλπ αλλά γιατί όμως από αυτούς? Εδώ τώρα υπάρχουν προτάσεις του τύπου πχ. (kotsovolos) με 50€ επιπλέον χρέωση, που με .......διετή κάλυψη για φθορά όπως σπάσιμο οθόνης κλπ.γίνεται ολική αντικατάσταση και όχι επιδιόρθωση. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει αν αξίζει τον κόπο η επιπλέον χρέωση; και δεν νομίζετε ότι οι μεγάλες αλυσίδες ξεστοκάρουν πιο γρήγορα άρα οι νέες παρτίδες θα έχουν σειριακό από 4 και πάνω, για το γνωστό πρόβλημα? Και κάτι τελευταίο.Επειδή δεν τόχω κα πολύ με τα πληκτρολόγια αφής,μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει bluetooth external πληκτρολόγιο?Ευχαριστώ για την ανοχή σας. Sent from Yahoo Mail on Android Edited March 19, 2014 by bernard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Σήμερα πήρα το G Pad. Το άνοιξα μια φορά, το είδα, έβγαλα 2 φωτογραφίες, και το έκλεισα για να φάω. Και τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Ούτε φορτίζει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Το αγόρασα από play247. Τέλος καλό όλα καλά. Σήμερα, μια ημέρα μετά έγινε αντικαταστάτη του προϊόντος. Πρώτες εντυπώσεις... Πολύ όμορφο, ποιότητα κατασκευής αρίστη με πολύ καλά υλικά, ηχεία δυνατά, ανάλυση οθόνης όσο πρέπει. Στα λιγότερο καλά... η χρωματική απόδοση της οθόνης. Έχοντας το Note 3, η διαφορά στα χρώματα είναι μεγάλη. Αλλά συνηθίζεται εύκολα και δεν ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλησπέρα, Ως κάτοχος tablet εδώ και μια τετραετία (archos 10.1 προχωρημένο για την εποχή του με hdmi και σύνδεση με tv κλπ. )και έχοντας πάρει την απόφαση για ανανέωση δεδομένης και της παλαιότητας του, (android 2.2) και έχοντας διαβάσει τους τόνους πληκτρομελάνης για το εξαίρετο lg v500 έχω καταλήξει αν και, είναι πίστεψε με, λίγο σκληρό να πηγαίνεις από τις 10.1 στις 8.3 ίντσες. Δεν θέλω να ρωτήσω τίποτα για τεχνικά χαρακτηριστικά μια και το πράγμα έχει εξαντληθεί εδώ πέρα επαρκώς.Επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα άρα δεν μπορώ να καρπωθώ το περίπου 20άρικο της ιντερνετικής παραγγελίας άρα παίζω μοιραίως στα 299 (εδώ μιλάω μόνο για μεγάλες ηλεκτραγορές τύπου mediamarkt, kotsovolos, πλαίσιο κλπ αλλά γιατί όμως από αυτούς? Εδώ τώρα υπάρχουν προτάσεις του τύπου πχ. (kotsovolos) με 50€ επιπλέον χρέωση, που με .......διετή κάλυψη για φθορά όπως σπάσιμο οθόνης κλπ.γίνεται ολική αντικατάσταση και όχι επιδιόρθωση. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει αν αξίζει τον κόπο η επιπλέον χρέωση; και δεν νομίζετε ότι οι μεγάλες αλυσίδες ξεστοκάρουν πιο γρήγορα άρα οι νέες παρτίδες θα έχουν σειριακό από 4 και πάνω, για το γνωστό πρόβλημα? Και κάτι τελευταίο.Επειδή δεν τόχω κα πολύ με τα πληκτρολόγια αφής,μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει bluetooth external πληκτρολόγιο?Ευχαριστώ για την ανοχή σας. Sent from Yahoo Mail on Android Νομίζω τα πάμπλικ έχουν τριετή τέτοια κάλυψη με αρχική +60. Και λέω αρχική γιατί με λίγη γκρίνια πέφτει. Πολύ. Πολύ όμως. :rolleyes: Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Τέλος καλό όλα καλά. Σήμερα, μια ημέρα μετά έγινε αντικαταστάτη του προϊόντος. Πρώτες εντυπώσεις... Πολύ όμορφο, ποιότητα κατασκευής αρίστη με πολύ καλά υλικά, ηχεία δυνατά, ανάλυση οθόνης όσο πρέπει. Στα λιγότερο καλά... η χρωματική απόδοση της οθόνης. Έχοντας το Note 3, η διαφορά στα χρώματα είναι μεγάλη. Αλλά συνηθίζεται εύκολα και δεν ενοχλεί. Έχει ακριβώς το setup που πρέπει η οθόνη του. Ακόμα και ips monitor να πάρεις, έτσι το καριμπραρεις για να έχεις αληθινές χρωματικές αποχρώσεις :) Αυτό φυσικά δε λέει και πολλά. Εμένα με βολεύει πχ γιατί όταν θα δω ss από κάτι που έκανε συνεργάτης μου (game development) ξέρω ότι είναι όπως θα το έβλεπα στην οθόνη μου. Αλλά οκ. Στο σαλόνι την γουστάρω την amoled :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Καλησπέρα, Ως κάτοχος tablet εδώ και μια τετραετία (archos 10.1 προχωρημένο για την εποχή του με hdmi και σύνδεση με tv κλπ. )και έχοντας πάρει την απόφαση για ανανέωση δεδομένης και της παλαιότητας του, (android 2.2) και έχοντας διαβάσει τους τόνους πληκτρομελάνης για το εξαίρετο lg v500 έχω καταλήξει αν και, είναι πίστεψε με, λίγο σκληρό να πηγαίνεις από τις 10.1 στις 8.3 ίντσες. Δεν θέλω να ρωτήσω τίποτα για τεχνικά χαρακτηριστικά μια και το πράγμα έχει εξαντληθεί εδώ πέρα επαρκώς.Επειδή δεν έχω πιστωτική κάρτα άρα δεν μπορώ να καρπωθώ το περίπου 20άρικο της ιντερνετικής παραγγελίας άρα παίζω μοιραίως στα 299 (εδώ μιλάω μόνο για μεγάλες ηλεκτραγορές τύπου mediamarkt, kotsovolos, πλαίσιο κλπ αλλά γιατί όμως από αυτούς? Εδώ τώρα υπάρχουν προτάσεις του τύπου πχ. (kotsovolos) με 50€ επιπλέον χρέωση, που με .......διετή κάλυψη για φθορά όπως σπάσιμο οθόνης κλπ.γίνεται ολική αντικατάσταση και όχι επιδιόρθωση. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει αν αξίζει τον κόπο η επιπλέον χρέωση; και δεν νομίζετε ότι οι μεγάλες αλυσίδες ξεστοκάρουν πιο γρήγορα άρα οι νέες παρτίδες θα έχουν σειριακό από 4 και πάνω, για το γνωστό πρόβλημα? Και κάτι τελευταίο.Επειδή δεν τόχω κα πολύ με τα πληκτρολόγια αφής,μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει bluetooth external πληκτρολόγιο?Ευχαριστώ για την ανοχή σας. Sent from Yahoo Mail on Android Το πήρα την προηγούμενη Δευτέρα 17 Μαρτίου από το κατάστημα mediamarkt στο Ρέντη με 279,99 Ευρώ (όχι μέσω Internet), μαζί με δώρο θήκη κάλυμμα, έχει serial number που αρχίζει από 401 και δεν είδα ούτε "προβολάκια" , ούτε "light bleeding" οσο και να προσπάθησα (εφαρμόζοντας οσα σχετικά διάβασα εδώ). Γενικά, για την τιμή του είναι άριστο (το αντίστοιχο samsung 8.4,πού είναι βέβαια νεώτερο και γρηγορότερο, στοιχίζει 479 Ευρώ !). Το αναβάθμισα αμέσως στην έκδοση V10B (4.2.2 ). Με External bluetooth keyboard το συνεδεσα κανονικά (αν και εγώ δεν το χρησιμοποιώ). Edited March 20, 2014 by aitoum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 ... Επειδή δεν τόχω κα πολύ με τα πληκτρολόγια αφής,μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει bluetooth external πληκτρολόγιο? ... http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GV6S64Y/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bernard Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 (edited) Σήμερα λοιπόν επισκέφτηκα τα public και μου επιβεβαίωσαν πράγματι για την τριετή εγγύηση με κόστος 59€ αλλά καλύπτουν μονο για φθορές που δεν είναι σοβαρές απο τον χρήστη όπως πχ.σπάσιμο η ράγισμα οθόνης. Εδώ το παράξενο και ίσως αξίζει προσοχής ,ειναι ότι ο κοτσόβολος δίνει 2 χρόνια με 50€ και συμπεριλαμβάνει την οποιαδήποτε φθορά Αντικατάσταση!!!!!!!Ας μου πει και κάποιος για εξωτερικό πληκτρολόγιο εάν έχει δοκιμάσει κανείς η αν τελικά δεν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ πολύ,χρήσιμα πολύ αυτά που έγραψες. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πήρα την προηγούμενη Δευτέρα 17 Μαρτίου από το κατάστημα mediamarkt στο Ρέντη με 279,99 Ευρώ (όχι μέσω Internet), μαζί με δώρο θήκη κάλυμμα, έχει serial number που αρχίζει από 401 και δεν είδα ούτε "προβολάκια" , ούτε "light bleeding" οσο και να προσπάθησα (εφαρμόζοντας οσα σχετικά διάβασα εδώ). Γενικά, για την τιμή του είναι άριστο (το αντίστοιχο samsung 8.4,πού είναι βέβαια νεώτερο και γρηγορότερο, στοιχίζει 479 Ευρώ !). Το αναβάθμισα αμέσως στην έκδοση V10B (4.2.2 ). Με External bluetooth keyboard το συνεδεσα κανονικά (αν και εγώ δεν το χρησιμοποιώ). Πολύ ενδιαφέρον και σ ευχαριστώ πολύ. -- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited March 20, 2014 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Εγώ το χα πάρει τον Δεκέμβρη από το media markt και μου πρότειναν ασφάλιση με 50 ευρώ που διάλεγες ή 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπίας και κάλυψη για οποιαδήποτε ζημιά πάθει (σπάσιμο οθόνης, υγρασία αλλά και κλοπή από σταθερό σημείο ) ή 4 χρόνια απλή εγγύηση αντιπροσωπίας. Ε, και διάλεξα τα 2 χρόνια γιατί τόσο θα το χω λογικά... Μετά τα δύο θα θεωρείται αρχαία συσκευή :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 παιδια εμενα εχει serial number που αρχιζει απο 312. προβολακια εχω δει αλλα οχι μπλε γραμμη. να ανησυχω μηπως εμφανιστει ή πλεον δεν υπαρχει προβλημα με μπλε γραμμες; το πηρα οπως εχω αναφερει και πιο πανω απο public. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george800 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Χθες το αγόρασα κι εγώ. Είναι λίγο απότομη η προσαρμογή από τις 10" του Acer A500 αλλά έχει τόσα άλλα παραπάνω που θα το ξεπεράσω γρήγορα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν και σε σας ο ήχος από τα ηχεία ακούγεται σαν από τούνελ και μπουκωμένος. Πολύ κακή ποιότητα ήχου. Διορθώνεται; Είναι θέμα hardware ή software; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Χθες το αγόρασα κι εγώ. Είναι λίγο απότομη η προσαρμογή από τις 10" του Acer A500 αλλά έχει τόσα άλλα παραπάνω που θα το ξεπεράσω γρήγορα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν και σε σας ο ήχος από τα ηχεία ακούγεται σαν από τούνελ και μπουκωμένος. Πολύ κακή ποιότητα ήχου. Διορθώνεται; Είναι θέμα hardware ή software; Ευχαριστώ. Το τούνελ ακούγεται στη χαμηλή ένταση. Αν την αυξήσεις, ακούγεται πολύ καλύτερα. ;) Λογικά θέμα software είναι. Όταν πάρουμε την κιτ κατ θα μας λυθεί νομίζω και η απορία :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Χθες το αγόρασα κι εγώ. Είναι λίγο απότομη η προσαρμογή από τις 10" του Acer A500 αλλά έχει τόσα άλλα παραπάνω που θα το ξεπεράσω γρήγορα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν και σε σας ο ήχος από τα ηχεία ακούγεται σαν από τούνελ και μπουκωμένος. Πολύ κακή ποιότητα ήχου. Διορθώνεται; Είναι θέμα hardware ή software; Ευχαριστώ. Είναι θέμα software 100%. Έχω περάσει custom rom και δουλεύουν μια χαρά τα ηχεία. Βάλε cyanogenmod, Mahdi ή cmb και δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι και πιο γρήγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Χθες το αγόρασα κι εγώ. Είναι λίγο απότομη η προσαρμογή από τις 10" του Acer A500 αλλά έχει τόσα άλλα παραπάνω που θα το ξεπεράσω γρήγορα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν και σε σας ο ήχος από τα ηχεία ακούγεται σαν από τούνελ και μπουκωμένος. Πολύ κακή ποιότητα ήχου. Διορθώνεται; Είναι θέμα hardware ή software; Ευχαριστώ. Καλορίζικο, να το χαρείς! Κι εμένα το προηγούμενο μου ήταν το A500. Τρομερά τίμιο μηχανάκι. Αλλά παπάκι μπροστά σε αυτό πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 παιδια εμενα εχει serial number που αρχιζει απο 312. προβολακια εχω δει αλλα οχι μπλε γραμμη. να ανησυχω μηπως εμφανιστει ή πλεον δεν υπαρχει προβλημα με μπλε γραμμες; το πηρα οπως εχω αναφερει και πιο πανω απο public. βοηθεια κανεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 ... Ας μου πει και κάποιος για εξωτερικό πληκτρολόγιο εάν έχει δοκιμάσει κανείς η αν τελικά δεν αξίζει τον κόπο. ... Εχω αγοράσει αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GV6S64Y/ref=oh_details_o01_s00_i00?ie=UTF8&psc=1 Καλό πληκτρολόγιο (για ελληνικά πρέπει να κατεβάσεις και μια εφαρμογή από play store), τελικά όμως δεν βρήκα ιδιαίτερα πρακτική την χρήση του, οπότε η γνώμη μου είναι πως δεν αξίζει τον κόπο εκτός αν χρησιμοποιείς το ταμπλετ καθισμένος σε γραφείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 βοηθεια κανεις;;;; τι κακο ειναι αυτο...αγχωνομαστε που εχουμε μπλε γραμμη αλλα και οταν δεν εχουμε! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 τι κακο ειναι αυτο...αγχωνομαστε που εχουμε μπλε γραμμη αλλα και οταν δεν εχουμε! δεν εχω τεσταρει να δω αν εχω για αυτο! σημερα θα το τσεκαρω που θα δω ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) παιδια λυστε μου μια απορια... χθες πηγα να μεταφερω ενα video στην sd απο τα δυο που εχει που ειναι hd. το μετεφερα στην sd και μετα κατα λαθος το διεγραψα. λοιπον σκεφτικα οτι αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων θα επανελθει...οπως και εκανα. τωρα εχει χασει τα 2 video και τα 5 τραγουδια που ειχε και δεν ξερω τι αλλο... τα video τα ηθελα... παρατηρησα οτι μετα την επαναφορα δεν μου εβγαλε την αναβαθμιση που μου εδειξε οταν το πρωτοξεκινησα και εκανε restart κτλ. παταω ενημερωση και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο, πως μπορει να συμβαινει αυτο? δηλ μετα τον πυρηνα που φορτωσα τωρα λεει ειναι οκ ενω πριν ηθελε ενημερωση. ηταν δηλαδη υποβαθμισμενο?? ευχαριστω πολυ. edit: αν μπορουσε καποιος να μου στειλει αυτα τα αρχεια σε ενα μαιλ μου θα του ειμουν υποχρεος. Edited March 22, 2014 by buuren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Η επαναφορά δεν είναι roll back. Ότι έχει στο σύστημα ΚΑΙ ΔΕΝ έχεις αφαιρέσει εσύ με δικαιώματα root, θα επανέλθει. Ότι σβήσεις όχι. Τα βίντεο ήταν στην sd, οπότε δεν τα επαναφέρει. Αναβάθμιση για ποιο λόγο να ξανα κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 παιδια λυστε μου μια απορια... χθες πηγα να μεταφερω ενα video στην sd απο τα δυο που εχει που ειναι hd. το μετεφερα στην sd και μετα κατα λαθος το διεγραψα. λοιπον σκεφτικα οτι αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων θα επανελθει...οπως και εκανα. τωρα εχει χασει τα 2 video και τα 5 τραγουδια που ειχε και δεν ξερω τι αλλο... τα video τα ηθελα... παρατηρησα οτι μετα την επαναφορα δεν μου εβγαλε την αναβαθμιση που μου εδειξε οταν το πρωτοξεκινησα και εκανε restart κτλ. παταω ενημερωση και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο, πως μπορει να συμβαινει αυτο? δηλ μετα τον πυρηνα που φορτωσα τωρα λεει ειναι οκ ενω πριν ηθελε ενημερωση. ηταν δηλαδη υποβαθμισμενο?? ευχαριστω πολυ. edit: αν μπορουσε καποιος να μου στειλει αυτα τα αρχεια σε ενα μαιλ μου θα του ειμουν υποχρεος. δεν επανεφερες τη rom , hard reset εκανες... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buuren Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Η επαναφορά δεν είναι roll back. Ότι έχει στο σύστημα ΚΑΙ ΔΕΝ έχεις αφαιρέσει εσύ με δικαιώματα root, θα επανέλθει. Ότι σβήσεις όχι. Τα βίντεο ήταν στην sd, οπότε δεν τα επαναφέρει. Αναβάθμιση για ποιο λόγο να ξανα κάνει; Εκανα δοκιμη για το πως μεταφερουμε αρχεια απο και προς την sd με το sandisk memory zone. Μετεφερα ενα βιντεο απο τα 2 στην καρτα και μετα το διεγραψα απο την καρτα. Λοιπον μετα πηγα στην εσωτερικη μνημη και ενω υπηρχε το ονομα του δεν το ανοιγε και ελεγε το αρχειο δεν υπαρχει,κατι, τετοιο. Oταν εκανα επαναφορα χαθηκαν και το αλλο βιντεο και η μουσικη που ειχε στην εσωτερικη μνημη! Root δεν εχω κανει. Αναβαθμιση εκανε καποια (ουτε καταλαβα ποτε την εκανε) αλλα δεν εκανε reboot-restart οπως την πρωτη φορα που εκλεισε και φορτωνε το update για 1-2 λεπτα. δεν επανεφερες τη rom , hard reset εκανες... Πως επαναφερουμε την rom? Ηard reset που βλεπω καποια video γινεται απο τα κουμπια power-volume κτλ αν καταλαβα καλα. Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων απο το μενου. *Δεν εχω ιδεα απο το android. Σας ευχαριστω παιδια. Edited March 22, 2014 by buuren Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Πως επαναφερουμε την rom? Ηard reset που βλεπω καποια video γινεται απο τα κουμπια power-volume κτλ αν καταλαβα καλα. Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων απο το μενου. *Δεν εχω ιδεα απο το android. Σας ευχαριστω παιδια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2543350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 (edited) Εκανα δοκιμη για το πως μεταφερουμε αρχεια απο και προς την sd με το sandisk memory zone. Μετεφερα ενα βιντεο απο τα 2 στην καρτα και μετα το διεγραψα απο την καρτα. Λοιπον μετα πηγα στην εσωτερικη μνημη και ενω υπηρχε το ονομα του δεν το ανοιγε και ελεγε το αρχειο δεν υπαρχει,κατι, τετοιο. Oταν εκανα επαναφορα χαθηκαν και το αλλο βιντεο και η μουσικη που ειχε στην εσωτερικη μνημη! Root δεν εχω κανει. Αναβαθμιση εκανε καποια (ουτε καταλαβα ποτε την εκανε) αλλα δεν εκανε reboot-restart οπως την πρωτη φορα που εκλεισε και φορτωνε το update για 1-2 λεπτα. Πως επαναφερουμε την rom? Ηard reset που βλεπω καποια video γινεται απο τα κουμπια power-volume κτλ αν καταλαβα καλα. Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων απο το μενου. *Δεν εχω ιδεα απο το android. Σας ευχαριστω παιδια. Πως επαναφερουμε την rom? Ηard reset που βλεπω καποια video γινεται απο τα κουμπια power-volume κτλ αν καταλαβα καλα. Εγω εκανα επαναφορα εργοστασιακων απο το μενου. *Δεν εχω ιδεα απο το android. Σας ευχαριστω παιδια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2543350 Α, μαλιστα! Τι λινκ είναι αυτά που του δίνετε του ανθρωπου! Αφού λέει ότι δεν έχει ιδέα από android!!!! Φίλε μου, ξεκινα διαβασμα! Τα έχεις αρκετά μπερδεμένα στο μυαλό σου. Γκουγκλαρε και θα βρεις τα πάντα σχετικά με την φιλοσοφία του android. Και εδώ στο Φόρουμ θα βρεις πολλά πραγματα. Στα βασικά όμως Δεν υπάρχουν διαφορές. Όταν σβήνεις κάτι, το σβηνεις! Δεν επαναφέρεται με κάποιον Μαγικό τρόπο από μόνο του. Πάει, σβήστηκε. Υπάρχουν βέβαια κάποια tool που μπορείς να κανεις undelete με κάποιες προϋποθέσεις (root, not overwritten κλπ κλπ). Μην μπλέξουμε όμως σε τόσο βαθιά νερά. Ξεκίνα από τα βασικά του android και προχώρα! Και βέβαια όταν κάτι κανεις σβου, πρόσεχε πολύ τι είναι. Edited March 22, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts