SergioChr Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 1) go launcher ειναι απο τους καλυτερους free launchers 2) auto hide soft keys κανει οτι λεει. Κρυβει τα κουμπια για να εκμεταλευεσαι την οθονη 3) rotation locker σου κλειδωδει την οθονη σε portrait η landspace. Αυτα απο μενα. Κορυφαια εφαρμογη η 2η!!Το καλυτερο ειναι οτι κρυβονται τα soft keys ενω η notification bar οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδια συγνωμη αν γινομαι κουραστικος, τι γινεται τελικα με την μεταφορα των εφαρμογων στην καρτα sd? Υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 θα το γραψω για 2η φορα σημερα :) Εφαρμογες στην εξωτερικη sd δεν πανε. ΠΟΤΕ δεν πηγαιναν σε συσκευες που ειχαν εσωτερικη ακομα και 4 χρονια πριν.. Μονο σε φθηνες που δεν ειχαν καν εσωτερικη sd οποτε θεωρουσαν γενικα σαν μνημη την microsd. Με root μπορει ο καθενας να κανει 1002 για αυτο το θεμα. link2sd Foldermount Αρκετοι τροποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Σε ευχαριστω και συγνωμη αν δεν ειδα οτι προαναφερθηκε. Παρολο αυτα ακομα δεν μου το κανει. Δεν γινεται να μου περασει τις εφαρμογες στην sd. Το εχω rootαρισμενο και κατεβασα την εφαρμογη link2sd. Οταν το παταω μου βγαζει αυτο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Δεν στην "ειπα", απλα το ανεφερα :p Για το link2sd πρεπει να κανεις ενα partition πρωτα στην sd που να ειναι ext (2 3 4) απο τον υπολογιστη με οποιοδηποτε προγραμα (πχ easeus partition manager) για να το αναγνωρισει η συσκευη. Fat και ntfs δεν κανουν. Επισης οταν κανεις διαμορφωση πρεπει το ext partition να ειναι πρωτο (αν θυμαμαι καλα) και fat η ntfs το 2ο, οποτε πρεπει να σβηστουν ολα απο την sd. Το foldermount δεν το εψαξα γιατι ειναι σχετικα νεο και εχω χρονια να ασχοληθω με ext partitions σε sd. ps δες και εδω Edited February 8, 2014 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δεν στην "ειπα", απλα το ανεφερα :p Για το link2sd πρεπει να κανεις ενα partition πρωτα στην sd που να ειναι ext (2 3 4) απο τον υπολογιστη με οποιοδηποτε προγραμα (πχ easeus partition manager) για να το αναγνωρισει η συσκευη. Fat και ntfs δεν κανουν. Επισης οταν κανεις διαμορφωση πρεπει το ext partition να ειναι πρωτο (αν θυμαμαι καλα) και fat η ntfs το 2ο, οποτε πρεπει να σβηστουν ολα απο την sd. Το foldermount δεν το εψαξα γιατι ειναι σχετικα νεο και εχω χρονια να ασχοληθω με ext partitions σε sd. ps δες και εδω No worries no worries. Λοιπον τρεχω να το δοκιμασω και αν τα καταφερω κερναω καφε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τελικά την καλύτερη εφαρμογή την έχει η θήκη VOIA που κλείνει από μπροστά; Γιατί βλεπω στο xda οι φθηνότερες έχουν προβλήματα. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Δεν στην "ειπα", απλα το ανεφερα :p Για το link2sd πρεπει να κανεις ενα partition πρωτα στην sd που να ειναι ext (2 3 4) απο τον υπολογιστη με οποιοδηποτε προγραμα (πχ easeus partition manager) για να το αναγνωρισει η συσκευη. Fat και ntfs δεν κανουν. Επισης οταν κανεις διαμορφωση πρεπει το ext partition να ειναι πρωτο (αν θυμαμαι καλα) και fat η ntfs το 2ο, οποτε πρεπει να σβηστουν ολα απο την sd. Το foldermount δεν το εψαξα γιατι ειναι σχετικα νεο και εχω χρονια να ασχοληθω με ext partitions σε sd. ps δες και εδω Done it! βεβαια το εκανα με ενα αλλο προγραμματακι που ειναι εξισου ευκολο! Εχει και Guide πως να το κανεις http://tutorial-fornewbie.blogspot.gr/2013/04/how-to-create-partition-on-sd-card.html Απο μενα για σενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Σε φωτο το κέρασμα ; lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ε πες το έτσι λες και ξέρω απο που ειναι ο Liam Βρε τζιμάνια, δείτε στο site του public, που άνοιξε καινούριο κατάστημα ;) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9 --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Από το browser τον προεγκατεστημενο μπορώ να μεταφέρω μια ηλεκτρονική διεύθυνση στην αρχική σελίδα όπως με τον Chrome ώστε να μπαίνω απευθείας από την αρχική σελίδα? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Φυσικά. Πατάς στο εικονίδιο του σελιδοδείκτη πάνω δεξιά για να μπεις στα bookmarks. Παρατεταμένο πάτημα πάνω σε αυτόν που θέλεις και προσθήκη στην αρχική οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Σε φωτο το κέρασμα ; lol Θα του τον εστελνα με Courier αλλα φοβαμαι θα λιωσουνε τα παγακια μεχρι τοτε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Ωραία η φραπα φίλε, ευχαριστώ! Μισή κουταλιά ζάχαρη λιγότερο να έβαζες και θα ήταν πένα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Φυσικά. Πατάς στο εικονίδιο του σελιδοδείκτη πάνω δεξιά για να μπεις στα bookmarks. Παρατεταμένο πάτημα πάνω σε αυτόν που θέλεις και προσθήκη στην αρχική οθόνη. Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakt88 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα το κονβετορα αυτό από το eBay.μεταφέρει κανονικότατα την εικόνα και ήχο απλώς Θέλω να απενεργοποίησΩ την εικόνα από το ταμπλέτ ώστε να παίζει μόνο στην τηλεόραση γίνεται? Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 παιδιά η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης κάνει για το tablet?? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552437 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 παιδιά η συγκεκριμένη κάρτα μνήμης κάνει για το tablet?? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552437 Ναι αυτη θα κανει μια χαρα, απλος χωρις τον ανταπτορα. Ειναι και καλη τιμη για 16 γκιγκα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω προεπιλεγμενο τον προεγκατεστημενο browser και όχι τον Chrome! Ενώ αποθηκεύω σελίδα με τον προεγκατεστημενο μου τους ανοίγει με το Chrome.. :-( Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakias1979 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω προεπιλεγμενο τον προεγκατεστημενο browser και όχι τον Chrome! Ενώ αποθηκεύω σελίδα με τον προεγκατεστημενο μου τους ανοίγει με το Chrome.. :-( Φιλε μου προσωπικα δεν ξερω αν γινεται (ισως κανενα παιδι που ξερει περισσοτερα να μας πει) αλλα εγω το Rootαρα και τον εβγαλα τον Chrome. Πραγματικα ισυχασα. Ο Default Browser ειναι τοσο καλυτερος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Παρατεταμένο πάτημα στο home-task nanager- καρτέλα default και πατάς clear στον chrome. Όταν θα πατήσεις ξανά σε λινκ, θα σε ρωτήσει με τι να το ανοίξει. Θα επιλέξεις τον στοκ και το "παντα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εγω τοσο καιρο χρησιμοποιουσα τον chrome καιχθες που εβαλα τον default επαθα πλακα!! Πολυ πιο smooth απο τον chrome! Δεν ξαναχρησιμοποιω chrome αν και τον συμπαθουσα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinelopi_stav Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κι εγω απενεργοποιησα τον χρομ κ χρησιμοποιω του ταμπλετ απ την επιλογη internet κ ολα τελεια!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Παρατεταμένο πάτημα στο home-task nanager- καρτέλα default και πατάς clear στον chrome. Όταν θα πατήσεις ξανά σε λινκ, θα σε ρωτήσει με τι να το ανοίξει. Θα επιλέξεις τον στοκ και το "παντα". το επεξηγείς αν θες λίγο γιατι δεν πολυκατάλαβα? πάντως απενεργοποίησα τον chrome και ανοίγει πλέον τα πάντα μόνο με default.. Edited February 9, 2014 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Που κόλλησες; Κάνε τον άλλο τρόπο τον κλασσικό. Ρυθμίσεις-εφαρμογές-βρες τον chrome-πάτα πάνω- εκκαθάριση προεπιλογων [ATTACH]41127[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts