agiosg Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Μόλις είδα ότι το νέο μου είναι με sn από 4 αλλά μπλε γραμμή αμα θες και ξέρεις να την δεις θα την δεις όπως και στο 1ο μου. Όμως το ξεπέρασα και πλέον την αγαπάω κιόλας..lol. Για να μιλήσω σοβαρά αν δεν μας έλεγαν πως υπάρχει και δεν το επιδιώκαμε με συγκεκριμένο τρόπο και συνθήκες Μάλλον Δεν θα την βλέπαμε ποτέ. Ασ χαρούμε το τερατάκι και ας χαλαρώσουμε αφού ξέρουμε πως έχουμε 2 χρόνια εγγύηση. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Kαλησπερα!Σημερα με πηραν απο την procordia τηλεφωνο και μου ειπαν τελικα οτι θα μου δωσουν ενα χαρτι για αναστροφη αγορας με το οποιο θα μπορεσω να παω στο καταστημα που το αγορασα να το αντικαταστησω!Τελος καλο ολα καλα!Μια ερωτηση....Αν θελω αντι για το ιδιο σφραγισμενο να παρω καποιο αλλο tablet και να συμπληρωσω λεφτα γινεται???Γιατι δεν θελω να ρισκαρω να εχω παλι μπλε γραμμες κτλ....Αλλιως θα το πουλησω λιγο φθηνοτερα αφου θα ειναι σφραγισμενο αν ειναι γιατι δεν θελω να το κρατησω! Αναστροφή πώλησης είναι σαν να παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.παίρνεις ότι θες από το μαγαζί που είχες πάρει το αρχικό και αντιλογίζεται η αξία του επιστρεφόμενου. Έτσι έγινε και σε μένα αλλά όσο και αν προσπάθησα μήπως έπαιρνα κάποιο αλλο τελικά κατέληξα πάλι στο ίδιο. Για μένα Δεν υπάρχει αντιπρόταση στην κατηγορία του και λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Το δικό μου δηλαδή που ο σειριακος ξεκινά από 3 είναι για τα σκυλιά μάλλον ε? Απλά δεν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω την γραμμή άλλα από προβολακια είμαστε φουλ..! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Για πεταμα! Μόνο στείλε μου με πμ που θα το πεταξεις και πότε!!! :D Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Το φαινομενο "προβολακια" το εχετε ολοι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Για πεταμα! Μόνο στείλε μου με πμ που θα το πεταξεις και πότε!!! :D :lol::lol::lol::lol: απλά δε θα μπω καν στη διαδικασία να το πάω για αλλαγή..:) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolidi Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ετσι μου ειπαν απο την lg φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 πάντως πιστεύω πως πέρα από προβολάκια και γραμμές το tablet έχει θέμα με τον ήχο(ευελπιστώ ότι είναι θέμα hardware) και η μπαταρία του μου φαίνεται ''λίγη'' (να εξηγούμαι όμως είμαι στην πέμπτη πλήρη φόρτιση οπότε αναμένω) Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 δηλαδη απο εκει που θα το αγορασουμε θα του πουμε να δουμε το κουτι ωστε να ελεξουμε τον σειριακο? ή μπορει να μας δεν σου δειχνω τη συσκευσια. δεν ξερω πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Και μένα από 3 ξεκινάει το S/N και δεν έχω κάποιο θέμα εκτός από τα σχεδόν απαρατήρητα (χάρη στο τελευταίο update) προβολάκια... ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδη απο εκει που θα το αγορασουμε θα του πουμε να δουμε το κουτι ωστε να ελεξουμε τον σειριακο? ή μπορει να μας δεν σου δειχνω τη συσκευσια. δεν ξερω πως γινεται. Βέβαια και μπορείς να τη δεις τη συσκευασία. Θα το ζητήσεις από τον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Να μαι κ γω εδωωωω...:D Σήμερα το πήρα απο τη wind και εχω ασχοληθεί μαζί του κανα 3ωρο.Αρχικές εντυπώσεις,πολύ καλές!Οθόνη μεγάλη,''καθαρή'' και εντυπωσιακή,χωρίς μπλέ γραμμές και ''προβολάκια'', σβέλτο και γρήγορο τάμπλετ...Κάτοχος ενός νέξους 7 2012,φοβόμουν τη μετάβαση απο pure android σε custom εταιρίας,αλλά μετά απο λίγα λεπτά μου έφυγε και ο τελευταίος δισταγμός.Όλα πολύ καλά,εκτός απο ενα...τα ηχεία!Χωρίς να θέλω να ακούγομαι υπερβολικός,πιστεύω οτι ο ήχος είναι απο τους χειρότερους που εχω ακούσει σε ηλεκτρονική συσκεύη...Μου θυμίζει κάτι ηχειάκια που είχαν τα λάπτοπ πριν απο 10 χρόνια,μπουκωμένος,χωρίς πρίμα...Τελοσπά,ελπίζω κάπως να φτιαχτεί η παραφωνία σε μια άψογη κατά τα άλλα συσκεύη... Σχετικά με τα ηχεία παρατήρησα κάτι. Έχω τη θήκη της VOIA και όταν βάζω το σκέπασμα της οθόνης και το τυλίγω πίσω από την ταμπλέτα, ο ήχος επιστρέφει προς τα μπροστά κα ακούγεται πολύ πιο δυνατός. Σε ο,τι αφορά τα δικά μου γούστα, αυτό σώζει την κατάστασή σε ικανοποιητικό βαθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denant Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ένα ενδιαφέρον άρθρο για όσους έχουν κάνει root στις συσκευές τους: http://www.techgear.gr/malware-proof-of-concept-84105/ Μιλάμε για μια κάπως ακραία περίπτωση. Όλη η ομορφιά του android είναι η παραμετροποιησή του και ειδικά όλα αυτά που μπορείς να κάνεις μετά από root. Σίγουρα έχει κινδύνους αλλά πάντα η απόλαυση θέλει και ρίσκο.΄Απο την άλλη ένα άπειρος χρήστης χωρίς root θα κολλήσει ιους κτλ. πολύ πιο έυκολα από έναν προσεκτικό χρήστη με root που ξέρει τι κάνει. Έχω root σε διάφορες συσκευές και μέχρι τώρα δεν έχω πάθει τίποτα. Εξάλλου υπάρχουν και τα antivirus. Ας μην σπέρνουμε το φόβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά πήρα ένα στικάκι που έχει υποδοχή micro usb και μπορώ να το συνδέσω στο gpad. Το βλέπει κανονικά, αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να αποθηκεύσω αρχεία από το τάμπλετ στο στικάκι! Το αντίθετο το κατάφερα με 2-3 apps... Καμία ιδέα? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Με es explorer Δεν γίνεται δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σχετικά με τα ηχεία παρατήρησα κάτι. Έχω τη θήκη της VOIA και όταν βάζω το σκέπασμα της οθόνης και το τυλίγω πίσω από την ταμπλέτα, ο ήχος επιστρέφει προς τα μπροστά κα ακούγεται πολύ πιο δυνατός. Σε ο,τι αφορά τα δικά μου γούστα, αυτό σώζει την κατάστασή σε ικανοποιητικό βαθμό Συμφωνω απολυτα. Το εχω παρατηρησει και γω. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Κατέβασα τον es explorer και βρήκα τον τρόπο! :) Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Μόλις τελείωσα την ανάγνωση όλων των μηνυμάτων στο παρόν νήμα!!! Περιττό να πω ότι 90% των μηνυμάτων αφορά την μπλέ γραμμή, τα προβολάκια και τα θέματα του ήχου, επομένως δεν δικαιολογούμαι αν το πάρω να γκρινιάζω για αυτά. Είχα πάει προχτές στα Public και χάζευα ταμπλέτες και πραγματικά μου τράβηξε αμέσως την προσοχή λόγω σχήματος, βάρους και εμφάνισης εν γένει. Μόλις δε είδα τα σπεκς και την τιμή το έριξα στο διάβασμα! Με βλέπω να παίρνω κάποιο με σειριακό απο 4 και βλέπουμε!!! Θεωρείτε πως το παρόν νήμα έχει τόσα μηνύματα λόγω των προβλημάτων ή γιατί πραγματικά το έχει πάρει πολύς κόσμος? Το είδα και στο Πλαίσιο όπου το έχουν 299 μαζί με θήκη (χωρίς cover), ο πωλητής αποπειράθηκε να μου το πουλήσει με 299 αλλά μόλις του είπα ότι στο σαιτ τους το έχουν 279 προθυμοποιήθηκε να μου κάνει και αυτή την έκπτωση. Αυτό που με καθησυχάζει είναι οτι η Procordia είναι διαγώνια απέναντι από το σπίτι μου!!!!! :) Edited February 1, 2014 by wilmott Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εντάξει......μην τσιμπας. ..... διυλησαμε και λίγο τον κονωπα. .. αν μου έλεγαν ξανά να διαλέξω πάλι το ίδιο θα έπαιρνα έστω και αν μου έλεγαν πως τα καινούργια έχουν μπλε γραμμή σε όλες τις πλευρές και διπλού πάχους. Lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Εγω παντως δεν την παρατηρω πλεον. Μαλλον εφταιγαν τα καμμενα πιξελ και το bleeding που μου την εδιναν στα προηγουμενα και κοιτουσα και την μπλε γραμμη στο μαυρο. Αν καποιος εχει G παντως καλυτερα να μην συγκρινει το ασπρο των οθονων γιατι παιζει να το πεταξει το ταμπλετ :lol: Αν και υπαρχουν αρκετα G με κιτρινιαρα οθονη οπως το gpad οποτε παιζει να την δειτε ιδια :p Edited February 1, 2014 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ....είναι το καλύτερο μακράν στην κατηγορία του. Ρε παιδιά sorry, αλλά κοροιδευόμαστε? Καμένα pixel, bleeding, μπλε γραμμή, προβολάκια, και αυτά σε όλες σχεδόν τις συσκευές (αλλού περισσότερο εμφανή και αλλού λιγότερο) και συνεχίζετε και προτρέπετε τον κόσμο να το πάρει γιατί δήθεν είναι το καλύτερο? Δηλαδή αν ήταν το χειρότερο τί θα πάθαινε, θα ανατιναζόταν στα χέρια μας? Όλα αυτά διάβαζα εδώ και (ευτυχώς, καθώς απ'ό,τι φαίνεται τα προβλήματα συνεχίζονται) δεν το πήρα αλλά προτίμησα το Note 8, γιατί δεν μπορούσα να πάρω εν γνώσει μου ένα tablet που παρουσιάζει προβλήματα. Δεν έχω σκοπό να κάνω το θέμα vs (ούτε fanboy της Samsung είμαι -άλλωστε το τηλ. μου είναι το LG OG, το οποίο δεν το αλλάζω με τίποτα), αλλά το Note 8 δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα (και δεν είμαι εξαίρεση, διαβάστε το σχετικό νήμα και θα δείτε ότι ΔΕΝ υπάρχουν προβλήματα) και το πενάκι είναι όλα τα λεφτά. Πάντως αν έπρεπε να επιστρέψω δυο και τρεις φορές το tablet λόγω ελαττώματος με την (αμυδρή) ελπίδα μπας και το νέο ΤΥΧΕΙ και βγει καλό, sorry, αλλά αυτό εγώ δεν το λέω "το καλύτερο στην κατηγορία του". Γιατί "καλύτερο" δεν είναι μόνο τα specs και η λειτουργία, αλλά και η αξιοπιστία και το πόσα προβλήματα βγάζει. Τι να την κάνω την αμαξάρα, άμα είναι τον περισσότερο καιρό να είναι στο συνεργείο. Πραγματικά εύχομαι να χαίρεστε τις συσκευές σας και λυπάμαι για την ταλαιπωρία των περισσοτέρων, αλλά δεν μπορώ άλλο να ακούω "πάρτε το, είναι το καλύτερο" την στιγμή που ΟΛΕΣ σχεδόν οι συσκευές παρουσιάζουν προβλήματα (και ναι, είναι πρόβλημα και η μπλε γραμμή και τα προβολάκια και τα καμμένα pixel, - άλλο το "δεν με ενοχλεί/μπορώ να ζήσω με αυτό", και άλλο το "δεν είναι πρόβλημα") και οι επιστροφές πάνε σύννεφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Συμφωνώ μαζι σου :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5169285#post5169285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ε αν φοβάται κάποιος να το ρισκάρει ας μη το πάρει. Να πάρει το N7 που έχει ανάλογες επιδόσεις. Δεν υποχρεώσαμε κανέναν. Τις εντυπώσεις μας λέμε εδώ. Απλά αν σου κάτσει καλό κομμάτι, έχεις ότι καλύτερο στο χέρι σου σε αυτά τα λεφτά.... Εμένα για παράδειγμα δεν μου χει εμφανίσει 1 μήνα τώρα κανένα πρόβλημα και το θεωρώ άριστη επιλογή. Και όταν πήγα να το πάρω ήμουν αποφασισμένος να το αλλάξω όσες φορές χρειαστεί γιατί αυτο μου άρεσε και αυτό ήθελα να πάρω. Γούστα είναι αυτά. :) Οπότε, ναι , το προτείνω και σε άλλους, αλλά ενημερώνοντας τους ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχει θέμα με την οθόνη του. :) φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ρε παιδιά sorry, αλλά κοροιδευόμαστε? Καμένα pixel, bleeding, μπλε γραμμή, προβολάκια, και αυτά σε όλες σχεδόν τις συσκευές (αλλού περισσότερο εμφανή και αλλού λιγότερο) και συνεχίζετε και προτρέπετε τον κόσμο να το πάρει γιατί δήθεν είναι το καλύτερο? Δηλαδή αν ήταν το χειρότερο τί θα πάθαινε, θα ανατιναζόταν στα χέρια μας? Όλα αυτά διάβαζα εδώ και (ευτυχώς, καθώς απ'ό,τι φαίνεται τα προβλήματα συνεχίζονται) δεν το πήρα αλλά προτίμησα το Note 8, γιατί δεν μπορούσα να πάρω εν γνώσει μου ένα tablet που παρουσιάζει προβλήματα. Δεν έχω σκοπό να κάνω το θέμα vs (ούτε fanboy της Samsung είμαι -άλλωστε το τηλ. μου είναι το LG OG, το οποίο δεν το αλλάζω με τίποτα), αλλά το Note 8 δεν έχει παρουσιάσει απολύτως κανένα πρόβλημα (και δεν είμαι εξαίρεση, διαβάστε το σχετικό νήμα και θα δείτε ότι ΔΕΝ υπάρχουν προβλήματα) και το πενάκι είναι όλα τα λεφτά. Πάντως αν έπρεπε να επιστρέψω δυο και τρεις φορές το tablet λόγω ελαττώματος με την (αμυδρή) ελπίδα μπας και το νέο ΤΥΧΕΙ και βγει καλό, sorry, αλλά αυτό εγώ δεν το λέω "το καλύτερο στην κατηγορία του". Γιατί "καλύτερο" δεν είναι μόνο τα specs και η λειτουργία, αλλά και η αξιοπιστία και το πόσα προβλήματα βγάζει. Τι να την κάνω την αμαξάρα, άμα είναι τον περισσότερο καιρό να είναι στο συνεργείο. Πραγματικά εύχομαι να χαίρεστε τις συσκευές σας και λυπάμαι για την ταλαιπωρία των περισσοτέρων, αλλά δεν μπορώ άλλο να ακούω "πάρτε το, είναι το καλύτερο" την στιγμή που ΟΛΕΣ σχεδόν οι συσκευές παρουσιάζουν προβλήματα (και ναι, είναι πρόβλημα και η μπλε γραμμή και τα προβολάκια και τα καμμένα pixel, - άλλο το "δεν με ενοχλεί/μπορώ να ζήσω με αυτό", και άλλο το "δεν είναι πρόβλημα") και οι επιστροφές πάνε σύννεφο. Φιλε μου , το οτι εχει καποια κατασκευαστικα λαθακια, δεν σημαινει οτι δεν ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του. και θα σου δωσω ενα παραδειγμα. Κοιτα την Feerrari... δεν ειναι ενα απο τα καλυτερα ???? να ομως που ετυχε να εχει καποιο κατασκευαστικο λαθακι. Αυτο αυτοματως το κανει άχρηστο ???? δεν νομιζω... http://www.peritroxon.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3488&catid=19&Itemid=102 Η αποφαση λοιπον ειναι δικη σου και μονο. Εγω αλλα ισως και αλλοι, μετα απο διαφορα τεστ και με αλλα ταμπλετακια, θεωρουμε οτι ΝΑΙ!!!!!! Ειναι το καλυτερο και με διαφορα !!!! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εγώ πάντως δεν το έχω προτείνει πουθενά. Καλό χρυσό, αλλά δεν μπορώ να βάλω μπελά στο κεφάλι άλλου. Ούτε το απορρίπτω βέβαια. Αν κάποιος με ρωτήσει για το ταμπλετ του λέω την άποψη μου και την εμπειρία μου απλά. Thats all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σε ένα ταμπλετ η οθόνη παίζει πρωταρχικό ρόλο στην εμπερία χρήσης. Για μένα λοιπόν αν η οθόνη παρουσιάζει τόσα θέματα, είναι αποτρεπτικός παράγοντας. Όπως επίσης πρωταρχικό ΓΙΑ ΜΕΝΑ ρόλο παίζει και η αξιοπιστία, δηλαδή να μην μου βγει η συσκευή προβληματική και τρέχω στα service συνέχεια. Και μόνο το γεγονός ότι στο νήμα του Note 8 από τα 1643 μηνύματα μέχρι τώρα σχεδόν κανένα δεν αφορά πρόβλημα, αλλά ασχολούνται με τις εφαρμογές για το πενάκι και άλλους τρόπους απόλαυσης του ταμπλετ, ενώ στο παρόν νήμα σε 1400 τόσα μηνύματα το 95% ασχολείται με τα προβλήματα του ταμπλετ και με το πόσες φορές το επέστρεψε ο καθένας μέχρι να του κάτσει (?) το καλό, αυτό για μένα κάτι λέει. Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι αν και γίνεται προσπάθεια ωραιοποίησης των προβλημάτων του Gpad, τουλάχιστον τα αναδείξατε, οπότε κάποιος που διαβάζει το νήμα μπορεί να κρίνει και να προχωρήσει ανάλογα. Κι εγώ εδώ τα διάβασα (ευτυχώς γιατί ήμουν έτοιμος να το πάρω λόγω της εκπληκτικά καλής εμπειρίας που έχω με το OG) και αποφάσισα να πάω αλλού. Όσο για το παράδειγμα με το στρόφαλο της Ferrari δεν είναι και τόσο επιτυχές: Αν μετά την ανάκληση, ξαναβγάλει στον ιδιοκτήτη το ίδιο πρόβλημα (βλ. στρόφαλο/ μπλε οθόνη) και την ξαναστείλει πίσω, μετά του βγάλει κάτι άλλο (βλ. σασμάν/προβολάκια) και την ανακαλέσουν ξανά, μετά κάτι άλλο (βλ. ηλεκτρικά/καμένα pixel) και πάλι πίσω, και μετά διαπιστώσει ότι παρά τις χ επιστροφές, το αυτοκίνητο συνεχίζει να έχει θέμα με τον στρόφαλο και τα άλλα προβλήματα που του έβγαλε δεν λύθηκαν, τότε ναι το αυτοκίνητο θα είναι μάπα. Είχε όλες τις προδιαγραφές να είναι το αυτοκίνητο των ονείρων του, αλλά απεδείχθη εφιάλτης, καθώς κάθε φορά που θα ένοιωθε την τρομερή αίσθηση της απόλυτης επιτάχυνσης, θα σπαζόταν που το στροφόμετρο θα σταματούσε να λειτουργεί, ή θα του άναβε το check engine και θα έπρεπε την άλλη μέρα να το στείλει πάλι στο συνεργείο (ξέροντας μάλιστα ότι κατά πάσα πιθανότητα τα προβλήματα θα συνεχιστούν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Μπορεί το note 8 να μην έχει πρόβλημα με την οθόνη του, αλλά έχει χειρότερη οθόνη (βλέπε ανάλυση). Αν έχεις g pad με πρόβλημα στην οθόνη, το πας πίσω. Αν δεν έχει πρόβλημα η οθόνη, όπως πολλοί από τις τελευταίες παρτίδες, τότε έχεις το tablet με την καλύτερη 8αρα οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts