Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι χρηση κάνετε (εκτός από το παλικάρι με το clash of clans που θα το μετανιώσει αυτό το παιχνίδι όπως το μετάνιωσα κι εγώ με το 7), εγώ πάντως έχω σταθερά οθόνη πάνω από 6 ώρες (57% φωτεινότητα και αυτόματο). Αυτή τη στιγμή είμαι στο 55% με 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη και αναμονή από χθες. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μπαταρία.

τι εννοείς φίλε μου ότι θα το μετανιώσω? Από ποια άποψη?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι εννοείς φίλε μου ότι θα το μετανιώσω? Από ποια άποψη?

Εμένα μου χάλασε η μπαταρία του 7 γιατί για να το έχω ανοιχτό έπρεπε να το φορτιζω συγχρόνως. Από ένα σημείο και μετά φόρτισε πιο αργά από ότι ξόδευε.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Αρα το ηθικο διδαγμα ειναι να μην φορτιζουμε και παραλληλα δουλευουμε συσκευες που εχουν μπαταριες λιθιου, οχι να μην παιζουμε coc :p

Α να το προσέξουμε τότε αυτό γιατί και γω το φορτίζω ταυτόχρονα όποτε παίζω αρκετή ώρα! :blink:

offtopic: η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία όταν παίζεις clans of clans εξαφανίζεται με ρυθμούς πάνω από 1%/ 2 min παιχνιδιού! τρελό drain! και αν κοιτάξετε στο google έχουν όλοι θέμα με το παιχνίδι ανεξαρτήτως κινητού ή τάμπλετ!

Ένα ενδιαφέρον άρθρο για όσους έχουν κάνει root στις συσκευές τους:

http://www.techgear.gr/malware-proof-of-concept-84105/

RedMi Note 8:music:

Το έχω κάνει με αυτόν τον τρόπο ροοτ. ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554121) αν θέλω να το κάνω unroot ποίος είναι ο τρόπος??

Δεν έχουν καταλάβει οι εταιρίες ότι πλέον σχεδόν όλοι κάνουν root τη συσκευή τους και δεν τους ενδιαφέρει η χιλιομασημένη ιστορία με τους ιούς και τα malwares? Στην τελική όποιος φοβάται αγοράζει ένα καλό antivirus (αν και δεν χρειάζεται καν) και νιώθει ασφαλής. Εδώ η NSA πληρώνει την apple για να παρακολουθεί τους χρήστες iphone και αυτούς τους πείραξε το root ? Έλεος..

Το 3ο ταμπλετ κατα σειρά ηρθε σήμερα.

Δεν έχει καμένα πιξελ ούτε bleeding. Αλλά η μπλε γραμμη βγάζει μάτι αυτή τη φορά.. Τραγικά πράγματα.

Το 3ο ταμπλετ κατα σειρά ηρθε σήμερα.

Δεν έχει καμένα πιξελ ούτε bleeding. Αλλά η μπλε γραμμη βγάζει μάτι αυτή τη φορά.. Τραγικά πράγματα.

Σοβαρα τωρα μην το ξαναγυρισεις!!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Και να φαω στη μαπα τη μπλε γραμμή; Η lg, η εστω κάποιος στο live chat μου είπε μόνο επισκευή. Πως έγινε αλλαγή σε κάποιον από εδώ;; θυμάμαι που το ανέφερε κάποιος.

Α να το προσέξουμε τότε αυτό γιατί και γω το φορτίζω ταυτόχρονα όποτε παίζω αρκετή ώρα! :blink:

offtopic: η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία όταν παίζεις clans of clans εξαφανίζεται με ρυθμούς πάνω από 1%/ 2 min παιχνιδιού! τρελό drain! και αν κοιτάξετε στο google έχουν όλοι θέμα με το παιχνίδι ανεξαρτήτως κινητού ή τάμπλετ!

Ε καλά, σε απλό browsing ή προβολή pdf με φωτεινότητα 50, τρώει 1% ανα 3 λεπτά. Οπότε σε παιχνίδι αναγκαστικά θα πάει παραπάνω. Είχα βάλει κάποτε angry birds, έπαιξα 20 λεπτά και έφαγε 25% τη μπαταρία!!!! Τρόμαξα και δεν έχω βάλει ούτε σταυρόλεξα από τότε :lol:

Και να φαω στη μαπα τη μπλε γραμμή; Η lg, η εστω κάποιος στο live chat μου είπε μόνο επισκευή. Πως έγινε αλλαγή σε κάποιον από εδώ;; θυμάμαι που το ανέφερε κάποιος.

Φαίνεται και ενοχλεί ή απλά σε πειράζει που υπάρχει; Στο τέλος μέχρι να το χαρείς το τάμπλετ θα έχει απαρχαιωθεί :p

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Φαίνεται όταν ζεσταθεί. Μου τη δίνει γιατί πέφτει το μάτι εκεί πλέον.

Κανε μια προσπαθεια να την απαθανατισεις και ανεβασε την να τη δουμε για να μεινει και στο αρχειο για αλλους!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Νικο σε εμενα το αντικατεστησαν. Τι να πω, πιστευω οτι ειμαι ο μονος που μου το αντικατεστησαν, αλλα οπως προανεφερα η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι το tablet μου, ισως ειχε και αλλα πιο σοβαρα θεματα εκτος της μπλε γραμμης που δεν τα ειδα εγω μεσα στις 20 μερες που το ειχα και γι αυτο μου το αντικατεστησαν. Παιδια ειλικρινα δεν ξερω.

TCe

Γκαντεμιά ρε φίλε... Δεν λέει να σου κάτσει ένα νορμάλ κομμάτι .... Άλλο μαγαζί της ίδιας αλυσίδας δεν έχεις κοντά σου να δοκιμάσεις μπας και βρεις ένα καλό? Μήπως να πάρεις ένα άλλο τάμπλετ τελικά? Πολύ ταλαιπωρία..

Φαίνεται όταν ζεσταθεί. Μου τη δίνει γιατί πέφτει το μάτι εκεί πλέον.

απο που το πηρες? εαν εχεις DOA ακομη δωσε το παλι πισω , εγω το εδωσα 2Χ πισω στο πλαισιο ,και παλι προβολακια εχω αλα λιγοτερα,και οχι πολλα πολλα στην συζητηση μαζι τους

Το 3ο είναι απο κωτσοβολο.. Βρέθηκα και με το ντοα.

Το κατάστημα είναι σχεδόν 30 χιλιόμετρα απο δω. Το επόμενο κοντινότερο κατάστημα είναι 60 χιλιόμετρα..

Τέλος παντων, αν είναι να περάσω απο 100 ταμπλετ να παει να.. τουλάχιστον αυτό δεν έχει bleeding και καμμένα πιξελ προς το παρόν. Αν μείνει έτσι όπως είναι θα το κρατήσω και τελείωσε η ιστορία.

Sorry άλλα δεν αντεχω να μην πω ότι τελικά οι γνωστές μάρκες είναι υπερτιμημενες. Και δεν μετανιώνω που παίρνω πλέον κινέζικα κινητά, ταμπλετ στην μισή τιμή των επωνύμων. ακόμα και στο ένα τρίτο της τιμής των επωνύμων. Βέβαια μιλάω για ορισμένες μάρκες κινεζικών. Όχι όλα.

Sorry άλλα δεν αντεχω να μην πω ότι τελικά οι γνωστές μάρκες είναι υπερτιμημενες. Και δεν μετανιώνω που παίρνω πλέον κινέζικα κινητά, ταμπλετ στην μισή τιμή των επωνύμων. ακόμα και στο ένα τρίτο της τιμής των επωνύμων. Βέβαια μιλάω για ορισμένες μάρκες κινεζικών. Όχι όλα.

Εκεί είναι χειρότερη η κατάσταση. ¨Εχω διαβάσει ότι παραγγέλνουν παιδιά από κίνα και εκτός του ότι έρχονται μετά από κανα 20 ήμερο στην καλύτερη των περιπτώσεων, πολλές φορές έχουν από ατέλειες στην κατασκευή μέχρι να μην ανοίγουν καν. Και άντε μετά να συνεννοηθείς με τον πωλητή, να το στείλεις πίσω (άλλες 20-30 μέρες) και να πληρώσεις και απ την τσέπη σου τα μεταφορικά της επιστροφής. Βέβαια είναι και κάποια που δεν έχουν κανένα θέμα και δουλεύουν άριστα. Το θέμα όμως είναι, αξίζει η ταλαιπωρία? Πάντως για τα χαρακτηριστικά δεν το συζητάμε, είναι τέλεια για τα λεφτά που στοιχίζουν.

Δεν ξαναπαίρνεω κινέζικο....πήρα ταμπλετ τούμπανο και με καλή φήμη και δούλεψε 1 μήνα. Το ίδιο άλλοι το έχουν 2ο χρόνο......έτυχε......Το δε σοβαρό κατάστημα ,που είχε και παρουσία και εδώ μέσα, έκλεισε για να ανοίξει αλλιώς.

Δεν έχουν καταλάβει οι εταιρίες ότι πλέον σχεδόν όλοι κάνουν root τη συσκευή τους και δεν τους ενδιαφέρει η χιλιομασημένη ιστορία με τους ιούς και τα malwares? Στην τελική όποιος φοβάται αγοράζει ένα καλό antivirus (αν και δεν χρειάζεται καν) και νιώθει ασφαλής. Εδώ η NSA πληρώνει την apple για να παρακολουθεί τους χρήστες iphone και αυτούς τους πείραξε το root ? Έλεος..

Φίλε μου ένα 10% το πολύ ασχολείται με το root... Μην μπερδεύεσαι με αυτά που διαβάζεις εδώ μέσα. Εδώ μέσα όσοι γράφουν είναι πιο ψαγμένοι. Στον πραγματικό κόσμο τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ελάχιστο το ποσοστό που ασχολείται με root κλπ...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Κι εγω ειχα ολα τα προβληματα μαζι , το εστειλα στην lg κ μου το αντικατεστησαν. Μεσω του πλαισιου απ οπου το πηρα βεβαια... τωρα εχω το καινουριο στα χερια μου κ ολα καλα......

Έχει πάρει κάποιος ακουστικά για το tablet??

http://www.ebay.com/itm/181267214731?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue: