Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η δικια μου δεν εχει ευτυχως ουτε μπλε γραμμες,ουτε προβολακια.Αγορασμενο απο Πλαισιο στις 27/11/2013.

Πραγματικα μαζι με το G2 που εχω ειναι οι καλυτερες υλοποιησεις συσκευης αντροιντ που εχω πιασει στα χερια μου.Για μενα φετος η LG εδωσε ρεστα.

Μακαρι να τα υποστηριξει κιολας.Ειναι το μονο που την φοβαμαι ακομα και δεν εχει την πληρη εμπιστοσυνη μου.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήγα για έλεγχο και εύχομαι και service. Είχε πολύ φως και δεν μπορούσα να τους δείξω τα προβλήματα που βγάζει στον χαμηλό φωτισμό. Για την μπλε γραμμή πάντως γνωρίζουν. Στο κέντρο με το οποίο μίλησα στην αρχή, κάνανε ερωτήσεις για το πώς και που εμφανίζεται. Για το bleed και τα leds δεν νομίζω να κάνουν κάτι. Θα δείξει.

Παρεπιπτόντως, επειδή έχει τεθεί το θέμα για το G2 το 32αρι, δεν το υποστηρίζουν, επειδή δεν εισάγεται επίσημα. Η δικαιολογία βέβαια που άκουσα μου φάνηκε άκυρη. Έχει να κάνει με το λογισμικό που έχουν εδώ, το οποίο λέει δεν ταιριάζει με το 32αρι.

Edited by Stavros_595

Το πήγα για έλεγχο και εύχομαι και service. Είχε πολύ φως και δεν μπορούσα να τους δείξω τα προβλήματα που βγάζει στον χαμηλό φωτισμό. Για την μπλε γραμμή πάντως γνωρίζουν. Στο κέντρο με το οποίο μίλησα στην αρχή, κάνανε ερωτήσεις για το πώς και που εμφανίζεται. Για το bleed και τα leds δεν νομίζω να κάνουν κάτι. Θα δείξει.

Παρεπιπτόντως, επειδή έχει τεθεί το θέμα για το G2 το 32αρι, δεν το υποστηρίζουν, επειδή δεν εισάγεται επίσημα. Η δικαιολογία βέβαια που άκουσα μου φάνηκε άκυρη. Έχει να κάνει με το λογισμικό που έχουν εδώ, το οποίο λέει δεν ταιριάζει με το 32αρι.

Σταυρο κρατα μας ενημερους για το τι εγινε και τι θα σου πουν για την μπλε γραμμη.

Αληθεια που το πηγες?? εμενα παντος δεν το κανει αυτο η οθονη με τα λαμπακια ουτε με ασπρο φοντο . Αυτο που ανησυχώ μονο ειναι το γυρω γυρω. Φαίνεται σαν να εχει ξεκολλήσει το πλαστικο απειροελαχιστα βεβαια , αυτο που ακουμπαει στο γυαλι.

Βεβαια την συσκευη δεν την αλλαζω με καμια αλλη !!!!! Δεν υπαρχει ανταγωνισμος !!!! ΤΕΛΟΣ !!!

:thanks:

Εβαλε κανεις custom rom? Αποτι καταλαβαινω στο xda εχουν ακομα κατι μικρα προβληματακια τα οποια συντομα θα αποτελουν παρελθον.

Αν κάτι με ενόχλησε είναι πως στο antutu όπως και άλλοι χρήστες δεν μπόρεσα να ξεπεράσω το 27% του τεστ σταματώντας 2 φορές σε αυτό το ποσοστό στο cpu floating point test. Κάπου εκεί όπως έχει ξανά αναφερθεί πέταξε και τις 2 φορές το μήνυμα ότι ανιχνεύθηκε υψηλή θερμοκρασία και ότι το tablet θα κλείσει όπως και έγινε, πιθανόν αυτό να δείχνει πως στα όρια του ο επεξεργαστής όντως δεν έχει μπει σε καλό σημείο και για αυτό δυστυχώς δεν νομίζω να μπορεί να γίνει τίποτα. Πέρα απ αυτό δεν έχω δει τίποτα περίεργο ούτε σε lag ούτε σε bleeding ούτε σε μπλε γραμμές ούτε στα παιχνίδια ελπίζοντας πως και στο μέλλον το tablet θα συνεχίσει να είναι τόσο smooth όσο τώρα καθώς το θεωρώ το tablet με την τέλεια αναλογία οθόνης, άψογες διαστάσεις και βάρος και καταπληκτική γενικά οθόνη.

Έχω το ίδιο θέμα στο antutu και απλά με υποψιάζει για τα ίδια. Να περιμένω κάνοντας τον κινέζο και να πάω μετά από κανα δίμηνο με την εγγύηση παραμάσχαλα και να ζητήσω αλλαγή με καμιά νέα παρτίδα?

Ερώτηση, έχει δει κανένας κάποια θήκη ή έστω ένα κάλυμα και αν ναι, που?

εμενα δουλεψε μια χαρα στο antutu. συνολο 25104.

τι λετε για αυτο LG Pocket Photo

http://www.amazon.com/gp/product/B00BQ6MAFK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00BQ6MAFK&linkCode=as2&tag=artcate-20

Edited by piperasgr

Η δικια μου δεν εχει ευτυχως ουτε μπλε γραμμες,ουτε προβολακια.

εμενα παντος δεν το κανει αυτο η οθονη με τα λαμπακια ουτε με ασπρο φοντο .

Χαίρομαι που δεν έχετε το θέμα με τα "προβολάκια", γιατί είχα αρχίσει να πιστεύω "It 's not a bug, it 's a feature"!

Edited by Dimitris_05

Έχω το ίδιο θέμα στο antutu και απλά με υποψιάζει για τα ίδια. Να περιμένω κάνοντας τον κινέζο και να πάω μετά από κανα δίμηνο με την εγγύηση παραμάσχαλα και να ζητήσω αλλαγή με καμιά νέα παρτίδα?

Ερώτηση, έχει δει κανένας κάποια θήκη ή έστω ένα κάλυμα και αν ναι, που?

Λοιπόν μόλις ξαναέκανα το antutu πριν λίγο έτσι απο περιέργεια αφού την προηγούμενη φορά δεν είχε πιάσει σταματώντας στο 27% όπως είπα αλλά επειδή τότε είχα παίξει πρώτα ταινίες παιχνίδια κτλ είπα να του δώσω μια ευκαιρία τώρα που είχα να το ανοίξω απ το μεσημέρι. Ολοκληρώθηκε χωρίς καν να ζεσταθεί το tablet βγάζοντας σκορ 25523 (μαζί με htc one και κάτω απ το S4) .. τώρα γιατί και πως... τι να σου πω :)

Σταυρο κρατα μας ενημερους για το τι εγινε και τι θα σου πουν για την μπλε γραμμη.

Αληθεια που το πηγες?? εμενα παντος δεν το κανει αυτο η οθονη με τα λαμπακια ουτε με ασπρο φοντο . Αυτο που ανησυχώ μονο ειναι το γυρω γυρω. Φαίνεται σαν να εχει ξεκολλήσει το πλαστικο απειροελαχιστα βεβαια , αυτο που ακουμπαει στο γυαλι.

Βεβαια την συσκευη δεν την αλλαζω με καμια αλλη !!!!! Δεν υπαρχει ανταγωνισμος !!!! ΤΕΛΟΣ !!!

Procordia, Κριμαίας 7-9, Ν.Ψυχικό, εκεί μου υπέδειξαν από το τηλ. κέντρο. Εννοείται ότι θα γράψω review εξυπηρέτησης. Το κράξιμο κράξιμο, αλλά και η επιβράβευση, επιβράβευση.

Εύχομαι να διορθώσουν τουλάχιστον την γραμμή και τα leds, το bleed δεν ενοχλεί καθόλου γιατί δεν είναι καν σε λειτουργία η συσκευή όταν εμφανίζεται. Αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου όμως, είναι ότι για να επισκευαστεί, θα πρέπει να ανοιχτεί. Και όταν λύνονται τέτοιες unibody εφαρμογές, μετά η συναρμογή πάει περίπατο. Αν τα ήξερα από την αρχή, θα το είχα πλακώσει στα DOA.

Και αυτό, μόνο και μόνο επειδή είναι η LG, που για μένα μαζί με την Panasonic, είναι οι κορυφαίες κατασκευάστριες οθονών στον κόσμο. Ας είναι περιμετρικός φωτισμός, ας είναι 10 leds όλα & όλα γύρω γύρω, δεν τιμάς το όνομά σου με τέτοιες κατασκευές, και μάλιστα όταν πας να κερδίσεις ένα στοίχημα που σε προηγούμενη προσπάθειά σου πήγε άκλαυτο.

Παρ'όλα αυτά επαναλαμβάνω πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι στο ελάχιστο ενοχλητικά στην λειτουργία του tablet. Αλλά απλά, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και εννοείται πως δεν θα την αλλάξω, όντως δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Να πω επίσης, πως αν βρουν την συσκευή rooted, ενημερώνεσαι για το κόστος επισκευής (επέμεινα ότι ουδεμία σχέση έχει το root με την οθόνη, αλλά δεν το δέχονται, σε τοίχο μίλαγα), και αν δεν δεχτείς, στο δίνουν πίσω χωρίς να κάνουν τίποτα και πληρώνεις 7 ευρουλάκια επειδή τους ενόχλησες.

Edited by Stavros_595

Η αληθεια ειναι οτι η συσκευη ειναι εκπληκτικη για τα χρηματα της, προφανως και δεν υπαρχει ανταγωνισμος... τωρα για τα 'προβολακια' συμφωνω οτι προκειται για μεγαλο ατοπημα αλλα εξαφανιζεται διπλα σε ολα τα πλεονεκτηματα.. επισης βεβαια εξαφανιζεται και αλλαζοντας το χρωμα της κατω μπαρας σε μαυρο!!

Θα ακολουθησω λοιπον τις συμβουλες των περισσοτερων και αντι να εστιαζω σε προβληματακια, θα κοιταξω να ευχαριστηθω αυτο το εξαιρετικο ταμπλετι... εξαλλου και για αλλαγη να το παω, ειμαι σιγουρος οτι και αυτο που θα μου δωσουν θα εχει το ιδιο θεματακι...

Παρ'όλα αυτά επαναλαμβάνω πως τίποτα από όλα αυτά δεν είναι στο ελάχιστο ενοχλητικά στην λειτουργία του tablet. Αλλά απλά, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Και εννοείται πως δεν θα την αλλάξω, όντως δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

Συνυπογράφω αυτά που αναφέρεις.

Να πω επίσης, πως αν βρουν την συσκευή rooted, ενημερώνεσαι για το κόστος επισκευής (επέμεινα ότι ουδεμία σχέση έχει το root με την οθόνη, αλλά δεν το δέχονται, σε τοίχο μίλαγα), και αν δεν δεχτείς, στο δίνουν πίσω χωρίς να κάνουν τίποτα και πληρώνεις 7 ευρουλάκια επειδή τους ενόχλησες.

Αντί να παραδεχτούν την ύπαρξη ενός προφανούς κατασκευαστικού λάθους, ψάχνουν τρόπους να αποφύγουν το κόστος επισκευής. Ευτυχώς όποιος ξέρει να "ρουτάρει" μια συσκευή, ξέρει και να την "ξερουτάρει".

Για στη παρέα ειμαι σε δίλημμα ήμουν έτοιμος να πάρω το lg αλλα με αυτά που διαβάζω εχω απογοητευτεί στα ίδια χρήματα βρίσκω το note8 ποια είναι η γνώμη σας σε ποιο να καταληξω τελικά ευχαριστώ

Διάβασα όλο το thread και είδα ότι υπάρχουν λίγα σχόλια για την φωτεινότητα την οποία θίγουν σχεδόν όλα τα reviews που έχω διαβάσει. Απόψεις;

Για στη παρέα ειμαι σε δίλημμα ήμουν έτοιμος να πάρω το lg αλλα με αυτά που διαβάζω εχω απογοητευτεί στα ίδια χρήματα βρίσκω το note8 ποια είναι η γνώμη σας σε ποιο να καταληξω τελικά ευχαριστώ

Θα σου πρότεινα να πας σε ένα κατάστημα και να τα δεις δίπλα δίπλα. Εγώ τα είχα δει και δεν μπήκα ούτε για δευτερόλεπτο σε δίλημμα.

Επειτα απο 2 ημερες χρησης: ισως πραγματι να ειμαστε υπερβολικοι... το μηχανημα σαν ταχυτητα, αποδοση, οθονη, με λιγα λογια σε ολα, δεν παιζεται.. το ειχα ψαξει παρα παρα πολυ μεχρι να το αγορασω και δεν το μετανοιωσα.. το θεμα με τα 'προβολακια' που εμφανιζονται στο κατω μερος της οθονης υφισταται μονον σε εξαιρετικα χαμηλο φωτισμο και πραγματι περνα απαρατηρητο (με την κατω μπαρα σε μαυρο δεν φαινεται καν)..

Ειχα διαβασει απο μερικους για την ενταση και την ποιοτητα του ηχου.. κατα την αποψη μου η ενταση ειναι εξαιρετικα ικανοποιητικη και η ποιοτητα ειναι αυτη που θα περιμεναμε απο μια τοσο λεπτη συσκευη...

Με λιγα λογια: πηγαινε σε ενα καταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρονικων και ριξε μια ματια σε ολα τα ταμπλετ που εχουν στη σειρα.. η διαφορα ειναι προφανης υπερ του gpad και φανταζει σχεδον γελοιο που συσκευες με τα μισα χαρακτηριστικα του (απο πυρηνες και μνημη μεχρι αναλυση οθονης) πωλουνται στα ιδια χρηματα...

Κατι τελευταιο: η αισθηση της ποιοτητος της συσκευης στο χερι (αλλα και η εμφανιση της) σε κανει να πιστευεις οτι ειναι ενα πολυ ακριβοτερο προιον...

Το Note 8 ήταν η δεύτερη επιλογή μου και παραμένει δεύτερη ακόμα και τώρα. Προτίμησε το G Pad, αλλά έλεγξε αν εμφανίζει κάποια από τα προβλήματα της οθόνης που αναφέρουμε, ώστε να το επιστρέψεις αμέσως.

Την εχω τη συσκευη δυο βδομαδες.Ειναι εξαιρετικο ταμπλετ και για τα γουστα μου το τελειο μεγεθος.Προβληματα δεν εχω.Τα εψαξα ολα που αναφερατε εδω και το μονο που βρηκα ειναι τα λεγομενα "προβολακια" αλλα σε φωτεινοτητα κατω του 20% σε σκοτεινο μερος με ασπρο φοντο και ελαχιστα ορατο.Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος να χρησιμοποιησει το ταμπλετ με τοσο χαμηλη φωτεινοτητα..Εγω το πηρα να το χαιρομαι και οχι να βγαζω τα ματια μου!Το εχω καταευχαριστηθει απο οθονη,ευχρηστια,ταχυτητα,ηχο και ποιοτητα κατασκευης.Μονα αρνητικα για μενα καποια λιγα μικρολαγκακια που κανει αραια και που αλλα εχοντας το νεξους,που ειναι βουτυρο,με ξενισαν λιγακι και το ζορι να βρω μια αξιοπρεπη θηκη σε λογικη τιμη.Τελικα παρηγγειλα αυτη και την περιμενω:

http://www.amazon.co.uk/Smart-Cover-Tablet-Sleep-Function/dp/B00GNT3ZN6/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1387644274&sr=8-4&keywords=lg+gpad+8.3+case

Καλησπερα στην παρεα!Αυριο θα το εχω μαλλον και εγω και θα ενημερωσω για τα θεματα που εχω διαβασει..Πηγα στον κωτσοβολο σημερα να το δω και οπως γινεται καθε φορα ενημερωσα τον πωλητη για τα χαρακτηριστικα του :lol:

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Καλησπερα και απο εμενα. Εχει δοκιμασει κανεις την λειτουργεια smart video??? γραφει οτι λυτουργει μονο με το lg player. λειτουργει???

Καποια απαντηση?? εγω δεν το καταφερα.

Διάβασα όλο το thread και είδα ότι υπάρχουν λίγα σχόλια για την φωτεινότητα την οποία θίγουν σχεδόν όλα τα reviews που έχω διαβάσει. Απόψεις;

Φιλε μου εγω πριν το παρω ειχα δισταγμω λογο οτι ειχα δει ολα τα reviews να μιλανε για πολυ χαμηλη φωτεινοτητα. Τελικα η φωτεινοτητα του ειναι παρα πολυ καλη και δυνατη. καμια σχεση με αυτα που ελεγαν στα reviews.

παιδες απο βδομαδα θα το παρω και γω.

Θελω να παρω και μια 32GB καρτα μνημης.

Πειτε μου μην κανω καμια βλακεια.

Ποια η διαφορα της microSD απο την microSDHC;

Ποια να παρω;

Το LG G pad ποια δεχεται;

TCe