minotavros Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Συστημένο όχι επρές εκανε 6 μερες να πάει Κινα Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Συστημένο όχι επρές εκανε 6 μερες να πάει Κινα Τι πληρωσες για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 7- 10 ευρω αλλα λεγοντα Κινα εννοει Πεκινο .Θελει αλλες 10 τουλαχιστον μερες να ταξιδεψει εσωτερικα μεχρι την πολη του αγοραστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Συστημένο όχι επρές εκανε 6 μερες να πάει Κινα Τι πληρωσες για αυτό; €8,60 ή €7,60 δε θυμαμαι ακριβώς. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Kαι το δικο μου προβλημα,πριν ενα-εναμιση μηνα αγορασα απο to2c.com ενα thl w11 2/32gb ολα καλα στην αρχη φοβερη συσκευη οι φιλοι μου δεν πιστευαν οτι ειναι κινεζικο,μεχρι που πριν λιγες μερες το τηλεφωνο τρελαθηκε κυριολεκτικα,μολις παταω το κουμπι power on για να ανοιξει η οθονη το τηλεφωνο αρχιζει να εκτελη εντολες μονο του πχ προσπαθη να μπει στο ιντερνετ μετα πεταγεται στις φωτογραφιες κανει κλησεις στην τυχη μονο του και αλλα τετοια τρελα λες και υπαρχει ενα αορατο χερι πανω του!!! Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι στοιχιομενο χαχαχα!!! Περα απο την πλακα ενας συμφορουμιτης στο θεμα για τα w11 μου ειπε για να ξαναπερασω την ρομ αλλα ειμαι ασχετος,αν καποιος φιλος απο Θεσσαλονικη μπορει να βοηθησει η καμια ιδεα?? επεσες σε ελλατωματικο digitizer Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ειπα να μην γράψω πριν σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη, αλλα αφού ανησυχείς, να σου δώσω τα δεδομένα... Παρήγγειλα από geekbuying ένα Zopo C2 Platinum για τον κουμπάρο μου, αρχές Αυγούστου - έφθασε περίπου 28/8... Τέλη Σεπτεμβρίου, η οθόνη σταμάτησε να "δείχνει" οτιδήποτε (το κινητό όμως "ανοιγε", έπαιζε το εισαγωγικό κομμάτι, κλπ) Σε φορουμ βρήκα οτι βγήκε προβληματική μια παρτίδα παραγωγής Ιουλιου και σε Ρωσικο φόρουμ μάλιστα είχε και λύση (λύσιμο και πείραγμα της οθόνης με βραχυκύκλωμα, κλπ) Επικοινώνησα με geekbuying, δοκίμασα κανα δυο λύσεις (που ήξερα όμως οτι δεν θα δουλέψουν), προσφέρθηκαν να μου στείλουν μπαταρια μήπως έφταιγε αυτή - είχα όμως αγοράσει ΔΥΟ αρχικά, οπότε ήξερα οτι δεν ήταν μπαταρία, πήρα RMA... Δεν μπήκα στην διαδικασία να το πειράξω μόνος μου, προτίμησα να το στείλω (Express + συστημένο, €9,20), φαντάζομαι θα παραδοθεί αυτή την εβδομάδα και αναμένω... Εφτασε στις 18/10 (περίπου 20 μέρες), το προωθήσανε στην Zopo και μου είπαν να περιμένω δυο εβδομάδες να επιστρέψει (σε αυτούς)... H επισκευή στην Κίνα, είναι πονεμένη ιστορία... 2 και κάτι μήνες χρειάστηκε το Zopo C2 για να παει-γυρίσει επισκευασμένο από Κίνα και μου βγάλανε το λάδι... κάποια στιγμή μάλιστα, μου ζητήσανε να πληρώσω και περιπου $80 για την επισκευή της οθόνης - φάγανε τρελό κράξιμο, τους έστειλα και το video που είχα κρατήσει με το πρόβλημα και τελικά, το φτιάξανε με δικά τους έξοδα (στο thread Geekbuying υπάρχουν σχετικά σχόλια) Παρέλαβα λοιπόν το C2 πίσω χτές 3/12, ευτυχώς πλήρως λειτουργικό αλλα το αποκορύφωμα: ξεχάσανε να μου στείλουν πίσω την μπαταρία (την οποία είχαν ζητήσει να τους στείλω, για δοκιμή...!) Τι να τους τώρα... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πως ειναι πληρως λειτουργικο αν δεν εχεις μπαταρια; Πως το καταλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Πως ειναι πληρως λειτουργικο αν δεν εχεις μπαταρια; Πως το καταλαβες; (ειχα αγοράσει 2η με την αρχική αγορά...) __________________________________ update (το οποίο μου φαίνεται γελοίο...) we checked our workers failed to add the battery into the package before ship it , we will arrange to resend you a new battery, we feel uneasy for the trouble, just now applied to our manager add a case to make up you please accept our sincerely apologize, our manager has fined the workers who made mistake, they promise will not make mistake again, please forgive them, in order to ship orders soon, the workers of ware house work to 12pm every day, they work very late and hard, could you give them a chance to correct the mistake , if you do not forgive them, our manager will fire them :( Edited December 5, 2013 by asot Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 επεσες σε ελλατωματικο digitizer Τι ειναι το digitizer? sorry ειμαι ασχετος,ειναι κατι που διορθωνεται με καποιο προγραμμα?μετα απο επικοινωνια μαζι τους μου εστειλαν ενα προγραμματακι με οδηγιες αλλα μου εβγαζε οταν το παιρνουσα eror και περιμενω να μου στειλουν αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Τι ειναι το digitizer? sorry ειμαι ασχετος,ειναι κατι που διορθωνεται με καποιο προγραμμα?μετα απο επικοινωνια μαζι τους μου εστειλαν ενα προγραμματακι με οδηγιες αλλα μου εβγαζε οταν το παιρνουσα eror και περιμενω να μου στειλουν αλλο. digitizer ειναι ο μηχανισμός αφής που ναι κολλημενος στο τζαμι από μέσα. Είτε αγοράζεις καινουριο κ πας σε καποιον εδω να στ αλλαξει, είτε το επιστρέφεις πίσω κανοντας dispute Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vara1000 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Λοιπόν έχουμε και λέμε zopo 2GB/32GB αγορασμένο απο etotalk στις 15/10/13 Άψογη λειτουργία μεχρι πριν μια εβδομάδα.Στα καλά καθούμενα και μετά απο μια πλήρη αποφόρτιση σταμάτησε να φορτίζει.Αρχίσανε τα όργανα,αλλη μπαταρία, αλλος φορτιστής φόρτιση απο pc ,αποτέλεσμα μηδέν,καμοια ενδειξη οτι το τηλεφωνώ ειναι ζωντανό.Επικοινωνία με το σέρβις αργή πολύ.Τους ρωτάς κάτι σήμερα σου απαντάνε μετά από 24-36 ώρες.Το πόρισμα είναι οτι πρέπει να πάει πίσω(ειδη ταξιδεύει)και αφου το παραλάβουν το στείλουν στην ζορο το εξετάσουνε θα βγει το πόρισμα,κάνα δίμηνο και βάλε:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paptas Δημ. December 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2013 digitizer ειναι ο μηχανισμός αφής που ναι κολλημενος στο τζαμι από μέσα. Είτε αγοράζεις καινουριο κ πας σε καποιον εδω να στ αλλαξει, είτε το επιστρέφεις πίσω κανοντας dispute Nαι αλλα αν ειχε προβλημα το digitizer δεν θα επρεπε να το κανει συνεχεια? Εχω παρατηρηση οτι το κανει οταν ειναι κρυο και για 10-15 δευτερολεπτα μετα δουλευει κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στη παρέα 24/12/13 Παρέλαβα από Banggood ένα Chuwi V88HD 25/12 το "έφερε" ο Αη Βασίλης στο μικρό μου γιό Και σήμερα το πρωί το tablet είναι νεκρό Δεν φορτίζει Δεν συνδέεται με το PC και φυσικά δεν ανοίγει Το Παιδί μουτζοκλαίει :( Η γυναίκα μου τα ψέλνει :devil: Έστειλα mail στο μαγαζί και περιμένω στο net δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο Με το paypal πρέπει να κάνω κάτι? Τη βοήθεια σας παρακαλώ Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Αρχικά άνοιξε dispute στο paypal να είσαι καλυμμένος. Έπειτα το κατάστημα λογικά θα σου ζητήσει να το επιστρέψεις για να σου στείλουν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αν κι αφορά τάμπλετ: Είχα στείλει το Chuwi V88 στο Chinapadmall αφού κάηκε το κύκλωμα φόρτισής του από βλάβη του φοριστή (δυστυχώς παρουσιάζεται συχνά στα chuwi). Μετά από 2μιση μήνες περίπου, πριν λίγες μέρες, παρέλαβα ολοκαίνουριο τάμπλετ και φορτιστή. Μου ζητησαν να πληρώσω μόνο 12€ για να το επιστρέψουν. Ταλαιπωρία καθώς υποτίθεται περίμενα 2μιση μήνες για «επισκευή» (κάτι που θα ταν δικαιολογημένο), ενώ πήρα καινούριο, κι η αντικατασταση θα πρεπε να γινει συντομότερα, αλλά δεν πειράζει.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (ειχα αγοράσει 2η με την αρχική αγορά...) __________________________________ update (το οποίο μου φαίνεται γελοίο...) we checked our workers failed to add the battery into the package before ship it , we will arrange to resend you a new battery, we feel uneasy for the trouble, just now applied to our manager add a case to make up you please accept our sincerely apologize, our manager has fined the workers who made mistake, they promise will not make mistake again, please forgive them, in order to ship orders soon, the workers of ware house work to 12pm every day, they work very late and hard, could you give them a chance to correct the mistake , if you do not forgive them, our manager will fire them :blink:καλα τελικα εμεις χαιρομαστε φτηνα κινητα, κ καποιοι σκιζουνε στη δουλεια του εργατες τους γιαυτα κ θησαυριζουνε.. δεν ψεγω το οτι θελουμε φτηνα κινητα,την παλιο κατασταση για τα κινεζακια ρε γμτο:( Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 :blink:καλα τελικα εμεις χαιρομαστε φτηνα κινητα, κ καποιοι σκιζουνε στη δουλεια του εργατες τους γιαυτα κ θησαυριζουνε.. δεν ψεγω το οτι θελουμε φτηνα κινητα,την παλιο κατασταση για τα κινεζακια ρε γμτο:( Και στην ελλαδα ετσι ειναι τα πραγματα δυστυχως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Και το θέμα είναι ότι αυτό το μοντέλο του "καπιταλισμού" στην, κατά τα άλλα "κομoυνιστική" Κίνα, είναι ένα μοντέλο που θέλουν σιγά σιγά να το εφαρμόσουν και εμάς... Είναι η πολυαναμενόμενη "ανάπτυξη". Στην Τουρκία έχει αρχίσει να δουλεύει. Στην Βουλγαρία εδώ και πολύ καιρό. Έρχεται η σειρά μας... :mad: Edited January 12, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά στη παρέα 24/12/13 Παρέλαβα από Banggood ένα Chuwi V88HD 25/12 το "έφερε" ο Αη Βασίλης στο μικρό μου γιό Και σήμερα το πρωί το tablet είναι νεκρό Δεν φορτίζει Δεν συνδέεται με το PC και φυσικά δεν ανοίγει Το Παιδί μουτζοκλαίει :( Η γυναίκα μου τα ψέλνει :devil: Έστειλα mail στο μαγαζί και περιμένω στο net δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο Με το paypal πρέπει να κάνω κάτι? Τη βοήθεια σας παρακαλώ Μετά από επικοινωνία με τον πωλητή και αφού έκανα dispute στο paypal σήμερα το πρωί το tablet έφυγε για Κίνα έχω ζητήσει επιστροφή χρημάτων σαν αίτημα έχει γίνει δεκτό με την προϋπόθεση να το επιστρέψω Είναι η 1η φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία Θα ενημερώσω για την εξέλιξη Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyaway21 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπερα σας .Παρελαβα πριν 10 μερες περιπου το συγκεκριμενο tablet Ainol Novo 10 Captain κ σημερα τα παιξε τελειως!δεν ανοιγει καθολου,συγκεκριμενα κολλαει στα αρχικα γραμματα πριν την κυρια οθονη! ξερει κανεις τι γινεται?το επιστρεφω? κ αν ναι θα γινει τιποτα ή θα ψαχνομαι? απ το geekbuing το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μετά από επικοινωνία με τον πωλητή και αφού έκανα dispute στο paypal σήμερα το πρωί το tablet έφυγε για Κίνα έχω ζητήσει επιστροφή χρημάτων σαν αίτημα έχει γίνει δεκτό με την προϋπόθεση να το επιστρέψω Είναι η 1η φορά που μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία Θα ενημερώσω για την εξέλιξη Επανέρχομαι στο θέμα το οποίο φυσικά δεν έχει λήξει Έχω στείλει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στο Paypal και περιμένω απάντηση στο αίτημα μου το οποίο πλέον έχει γίνει claim Από το Banggood μου ζητήσαν να κλείσω το dispute για να μου επιστρέψουν τα χρήματα Φυσικά και δεν το έκανα όποτε περιμένω την απόφαση του paypal 1η και τελευταία αγορά από εκεί :mad: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Σ ενα κινητο που μου ηρθε απο Pandawill η οθονη-digitizer στο κατω μερος οπου κουμπωνει με το υπολοιπο σωμα-πλαισιο του κινητου,ακριβως κατω απο τα πληκτρα αφης δεν εχει κολλησει καλα και σηκωνεται για κλασματα χιλιοστου.Δεν επηρεαζει το touch πουθενα αλλα θελω να το φτιαξω για να μην μου προκαλεσει μελλοντικο προβλημα.Ξερετε το κοστος περιπου για την συγκολληση και αν υπαρχει στο κεντρο Αθηνας ή καπου κοντα καποιος να μου το φτιαξει?Εκτος απο τα μαγαζια που εχουν οι Πακιστανοι στην Ομονοια.Αν υπαρχει και καποιο μελος του φορουμ ακομα καλυτερα. Edited February 13, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Όταν στέλνετε πίσω ένα κινητό, σαν τι το στέλνετε; Σαν δέμα ή σαν απλό γράμμα; Ρωτάω γιατί είδα τις τιμές για τα δέματα και φτάνουν τα 30 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Όταν στέλνετε πίσω ένα κινητό, σαν τι το στέλνετε; Σαν δέμα ή σαν απλό γράμμα; Ρωτάω γιατί είδα τις τιμές για τα δέματα και φτάνουν τα 30 ευρώ! Δέματα ειναι άνω των 50 πόντων σε διαστάσεις. Σαν αλληλογραφία συστημένη το στέλνεις, 501-1000 γραμμάρια 15€ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Οκ σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts