ulvergr Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Όντως και εγώ έχω την ίδια απορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ετσι, 2/4 λαμπακια. Ποση ωρα σας κανει να φορτισει? Γιατι το εβαλα μονο βραδυ και δεν ξερω ποσο κανει. Επισης το κουμπι power τι κανει;; Αφου φορτιζει αυτοματως ειτε το πατησεις ειτε οχι μηπως ειναι για να βλεπεις στα led ποση μπαταρια εχεις? τυχαια μαντεψια, δεν το εχω. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τα λαμπακια ναι, για να βλέπεις ποσο εχει ειναι, με προσεγγιση 25%.. Απλα έλεγα ακριβως ποσο κανει να φορτισει. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τα λαμπακια ναι, για να βλέπεις ποσο εχει ειναι, με προσεγγιση 25%.. Απλα έλεγα ακριβως ποσο κανει να φορτισει. Θα έλεγα περίπου κάνα 8ωρο, κατά προσέγγιση φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Xiaomi 10400 από geek λέω να παρω αυριο... Θα κάνει δουλειά για το zte μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ειναι διαμάντι.. Κσι 2πλασια τιμη να ειχε θα ηταν δικαιολογημενο.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ειναι διαμάντι.. Κσι 2πλασια τιμη να ειχε θα ηταν δικαιολογημενο.. Καλά μην τρελαίνεσαι. Υπάρχουν και πιο αξιόπιστες επώνυμες μάρκες αν πάμε στα 30+€. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Το επώνυμο δε μου λεει τπτ, θεωρω την Xiaomi απο τις πλεον επωνυμες. Αν και δεν εχω βρει κατι καλυτερο ακομα και στα 30+ ευρω, δε λεω οχι, απλα οσο εχει αυτο, τοσο κανουν οι μπαταρίες του μονο αμα τις παρεις ξεχωριστά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Το επώνυμο δε μου λεει τπτ, θεωρω την Xiaomi απο τις πλεον επωνυμες. Αν και δεν εχω βρει κατι καλυτερο ακομα και στα 30+ ευρω, δε λεω οχι, απλα οσο εχει αυτο, τοσο κανουν οι μπαταρίες του μονο αμα τις παρεις ξεχωριστά.. εγω παντως εχω το 5200 γνησιο και τα σπαει φορτιζει το κινιτο σφεντονα και με το xperia sp που εχω που η μπαταρια κραταει απο μονη της με νορμαλ χρηση 2 μερες παω βδομαδα μαζι με αυτο χωρις φορτιστει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Αύριο βάζω φράγκα και το παίρνω! Θήκη απαραίτητη απ την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Αύριο βάζω φράγκα και το παίρνω! Θήκη απαραίτητη απ την αρχή? εγω δεν πηρα ουτως η αλλως το εχω στο αμαξι και εκτος αυτου για μενα δεν ειναι απαραιτητη δεν παθαινει τιποτα ειναι κουρσουμι!! παντως η 10200 ειναι υπερβολικη εγω με 12.97 πηρα την 5200 και εχω μπαταρια 2370 στο κινιτο και μου κανει σχεδον 2.5 φορτησεις αν τωρα θες να δουλευεις και σε αλλα κολπα παρε την μεγαλη αλλα μονο για το κινητο η 5200 ειναι ταμαμ......ολα τα τηλεφωνα σχεδον εχουν 1900 μπαταρια επομενως εχεις σχεδον 3 φορτισεις ολοκληρες Edited July 28, 2014 by KIRIS Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 εγω δεν πηρα ουτως η αλλως το εχω στο αμαξι και εκτος αυτου για μενα δεν ειναι απαραιτητη δεν παθαινει τιποτα ειναι κουρσουμι!! παντως η 10200 ειναι υπερβολικη εγω με 12.97 πηρα την 5200 και εχω μπαταρια 2370 στο κινιτο και μου κανει σχεδον 2.5 φορτησεις αν τωρα θες να δουλευεις και σε αλλα κολπα παρε την μεγαλη αλλα μονο για το κινητο η 5200 ειναι ταμαμ......ολα τα τηλεφωνα σχεδον εχουν 1900 μπαταρια επομενως εχεις σχεδον 3 φορτισεις ολοκληρες Φίλε μου όλα τα τηλέφωνα πλέον έχουν κοντά στα 3000mAh και να υπολογίζεις επίσης ότι από την ονομαστική χωρητικότητα παίρνεις περίπου το 75% λόγω απώλειας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ήρθε και το δικό μου..είχα θέματα μιας και έδειχνε 3 λαμπάκια αλλά έμενε από μπαταρία...Τελικά το έβαλα μια μέρα φόρτιση και τώρα μια χαρά..το άλλο θέμα ήταν ότι μου έκανε συνέχεια επανασυνδεσεις..Τελικά κάποιο θέμα έχει το καλώδιο του..με άλλο καλώδιο όλα καλά..φαίνεται για γνήσιο σε κάποια πράγματα και σε κάποια Όχι.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 απο το ιδιο μαγαζι; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ήρθε και το δικό μου..είχα θέματα μιας και έδειχνε 3 λαμπάκια αλλά έμενε από μπαταρία...Τελικά το έβαλα μια μέρα φόρτιση και τώρα μια χαρά..το άλλο θέμα ήταν ότι μου έκανε συνέχεια επανασυνδεσεις..Τελικά κάποιο θέμα έχει το καλώδιο του..με άλλο καλώδιο όλα καλά..φαίνεται για γνήσιο σε κάποια πράγματα και σε κάποια Όχι.. φιλε μου δεν υπαρχει φαινεται για γνησιο και γω ετσι νομιζα βλεποντας το βιντεο και δοκιμαζοντας αλλα καπου κανεις λαθος εσυ αν ειναι γνησιο ολα τα τεστ βγαινουν σωστα κυριως οταν το συνδεεις να ξεκιναει φορτιση απευθεις μονο το κιντιο χωρις να πατησεις το κουμπι του power bank και το τεστ με τα λαμπακια που συνδεις το καλωδιο και στις 2 υποδοχες τσεκαρε το Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μου έχει λύσει τα χέρια το powerbank της xiaomi το εχω απο τον Φεβρουάριο και το χω ευχαριστηθεί. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά και σε περισσότερα χρήματα. Πήρα και μια θηκουλα γιατί όσο να ναι μέσα σε τσάντες με κλειδιά ειναι επιφοβο για σημάδια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ξέρετε τι του λείπει, που το έχει το παλιό μου energiser; Βύσματα για άλλες συσκευές και να μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα 2 συσκευές. Είχα πάρει πριν 4 χρόνια αυτό της energiser στα 4.000mah με 35€, αλλά είχε μέσα ότι βύσμα θες στο πακέτο και έδινε και 2 εξόδους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει το Xiaomi των 10400 mah υπάρχει προσφορά στο geekbuying. Μπείτε στο λίνκ εδώ και προσθέστε στο καλάθι το προϊόν. Στη συνέχεια εισάγεται το κουπόνι BBFZIESY και θα πάρετε έκπτωση 5$ δηλαδή με επιλογή για μετατροπή συναλλάγματος από την τράπεζα και όχι το paypal βγαίνει περίπου 15,5€. Το κουπόνι ισχύει μόνο για το συγκεκριμένο link, στο site έχουν το προϊόν αυτό και σε άλλα χρώματα ή ακόμα και στο ίδιο χρώμα αλλά σε άλλη πώληση στα οποία δεν ισχύει το κουπόνι. Credits @panagiotisr από γειτονικό forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ξέρετε τι του λείπει, που το έχει το παλιό μου energiser; Βύσματα για άλλες συσκευές και να μπορεί να φορτίζει ταυτόχρονα 2 συσκευές. Είχα πάρει πριν 4 χρόνια αυτό της energiser στα 4.000mah με 35€, αλλά είχε μέσα ότι βύσμα θες στο πακέτο και έδινε και 2 εξόδους. Μα παλια καθε κινητο ειχε διαφορετικο βυσμα, τωρα ειναι ολα micro USB.. Το να φορτιζει 2 συσκευες -αν και δε βλεπω γιατι το energiser να δινει περισσοτερο ρευμα απο 2Α- νομιζω μονο την παρεα θα εξυπηρετουσε, για να φορτιζεις και τις συσκευες των αλλων. Και δε θα επαιρνα κατι για τους αλλους... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Μα παλια καθε κινητο ειχε διαφορετικο βυσμα, τωρα ειναι ολα micro USB.. Το να φορτιζει 2 συσκευες -αν και δε βλεπω γιατι το energiser να δινει περισσοτερο ρευμα απο 2Α- νομιζω μονο την παρεα θα εξυπηρετουσε, για να φορτιζεις και τις συσκευες των αλλων. Και δε θα επαιρνα κατι για τους αλλους... Lol Εσύ μπορεί να έχεις μια συσκευή. Αλλά εγώ και η κοπελιά έχουμε από 1 κινητό και ένα ταμπλετ ο καθένας. Καταλαβαίνεις τι γίνεται λοιπόν; Και δεν έχουν όλοι micro usb. Υπάρχουν apple συσκευές, παλιά NOKIA και άλλες μάρκες με άλλα βύσματα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Της xiaomi πόσο καιρό σας έκανε να έρθει; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 @junglist Ενταξει, αμα εχεις παλια ΝΟΚΙΑ.. Αλλα αμα μοιραζει τα Α μεταξυ των συσκευων, δλδ θα φορτιζει σε μειωμενη ταχυτητα, θα ειναι το ιδιο με το να τα βαζεις με τη σειρα.. Εχει να κανει με τις αναγκες του καθενος, αλλα το Xiaomi παραμενει best of Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Της xiaomi πόσο καιρό σας έκανε να έρθει; εμενα γυρω στις 20-24 μερες αλλα ευτυχως ηταν γνησιο και δεν χαλαστικα!!απο banggood.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 εμενα γυρω στις 20-24 μερες αλλα ευτυχως ηταν γνησιο και δεν χαλαστικα!!απο banggood.com Εγώ από merimobile το παρήγγειλα πριν 10 μέρες. Λογικά σε μια βδομάδα θα το χω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Εγώ από merimobile το παρήγγειλα πριν 10 μέρες. Λογικά σε μια βδομάδα θα το χω! Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες... Τρίτη εβδομάδα και ακόμη το tracking number δε δείχνει να έχει φύγει από Ασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts