Jump to content

Γενικά περί Power Bank

xrhstos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για σχεδον 1 μηνα το Ν3 (Οσο ημουν Σινγκαπουρη)

Πάντως εγώ πού χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη τεχνολογία ( vooc ) στο find 7 μού τα τελευταία 2 χρόνια περίπου ,δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή σε σχέση με την μπαταρία. Ενώ η φόρτιση εν ριπή οφθαλμού μού έχει λύσει τα χέρια.

Δεν δηλώνω γνώστης. Απλά προσωπική εμπειρία...

οι μπριζες των συσκευων μας που θα βαλουμε στο πολυμπριζο ταιριαζουν ή θελουμε κι εκει ανταπτορες?

Το ORICO εχει υποδοχες σουκο , αρα ταιριαζουν ολες οι συσκευες με ευρωπαικες μπριζες .

Το Xiaomi εχει multi υποδοχες και δέχεται AU,EU,CN,US

Δες και στις εικονες που εχουν τα πολυμπριζα

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Ρε παιδια που σας ερχονται εσας αυτα τα κουπονια που αναφέρετε γιατι εγώ δεν βλέπω κανενα; Ευχαριστω
Γκούγκλαρε "coupon προϊόν κατάστημα". Πχ coupon powerbank xiaomi gearbest.

Ρε παιδια που σας ερχονται εσας αυτα τα κουπονια που αναφέρετε γιατι εγώ δεν βλέπω κανενα; Ευχαριστω

Μερικα καταστηματα (πχ Gearbest) εχουν blog με προσφορες -κουπονια ενω σε ολα μπορεις να κανεις εγγραφη στο newsletter τους και να λαμβανεις τις προσφορες τους. Τελος υπαρχει και αντιστοιχο νημα εδω στο forum

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=402005

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Μπορειτε να μου προτεινεται ενα power bank από ebay για κινητο με μπαταρια 2300 mA ?
Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Μπορειτε να μου προτεινεται ενα power bank από ebay για κινητο με μπαταρια 2300 mA ?

Πάρε το 10αρι από Xiaomi και είσαι κομπλέ. Κοντά στα $13 - $15 παίζει.

Πάρε το 10αρι από Xiaomi και είσαι κομπλέ. Κοντά στα $13 - $15 παίζει.

γιατι δεν επιλεγεις καποιο xiaomi απο τα κινεζοκαταστηματα;

Ευχαριστω και τους δυο. Καποιο λινκ ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

To e shop εχει την παραπανω μπαταρια σ τα 24.9euro. Υπαρχει καποια εμπειρια η αποψη για την παραπανω προσφορα και πως συγκρινεται με την xiami 10000 :Επισης Νομιζετε οτι η φορτιση των power banks το βραδυ ''χωρις επιτηρηση'' για πολλες ωρες ειναι δυνητικα επικινδυνη [οχι για την μπαταρια αλλα για το σπιτι]

Οσο επικίνδυνο ειναι να αφήνεις το κινητό να φορτίζει για πολύ ώρα ή τη μπαταρία του λαπτοπ κτλ.Η συνεχής και μη απαιτούμενη φόρτιση έχει ως αποτέλεσμα την πιο γρήγορη φθορά της μπαταρίας

To e shop εχει την παραπανω μπαταρια σ τα 24.9euro. Υπαρχει καποια εμπειρια η αποψη για την παραπανω προσφορα και πως συγκρινεται με την xiami 10000 :Επισης Νομιζετε οτι η φορτιση των power banks το βραδυ ''χωρις επιτηρηση'' για πολλες ωρες ειναι δυνητικα επικινδυνη [οχι για την μπαταρια αλλα για το σπιτι]

Πέρα από την διάρκεια ζωής της μπαταρίας όπου θα μειωθεί, επώνυμα power banks έχουν προστασία.

για "δωρο" το θελω. οκ, θα κοιταξω εκει. αν παιζει κανα κουπονι σφυριξτε!

banggood αυτό που μπορώ να προτείνω αυτή τη στιγμή είναι το κλασσικό -10% αν παραγγείλεις από το app του καταστήματος. Έχει και ένα general -6% αλλά είναι μικρότερη έκπτωση

Σε μερικά πραγματακια εχει και Ευρωπαϊκή αποθηκη με ενα δυο ευρω επιπλεον..

Και παραλαμβάνεις σε 20 μέρες όπως θα παραλάμβανες αν ψώνιζες από Κίνα, πληρώνοντας το φέσι της ευρωπαϊκής αποθήκης. True story πρόσφατα.

για "δωρο" το θελω. οκ, θα κοιταξω εκει. αν παιζει κανα κουπονι σφυριξτε!

Xiaomi powerbank 20000

μεγαλο ειναι!

banggood αυτό που μπορώ να προτείνω αυτή τη στιγμή είναι το κλασσικό -10% αν παραγγείλεις από το app του καταστήματος. Έχει και ένα general -6% αλλά είναι μικρότερη έκπτωση

χμμμ, νομιζω εχω χρησιμοποιησει την εκπτωση. θα το κοιταξω παλι :)

Πια είναι η καλύτερη λύση για power bank που δεν θα χρησιμοποιηθεί για 1 μήνα?Να είναι full φορτωμένο,στην μέση η τελείως άδειο?

• The title was changed to Γενικά περί Power Bank