king2009 Δημ. June 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2018 Ούτε εμένα ανοίγουν. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει τίποτα τζάμπα, το μόνο που κερδίζεις είναι το φπα. Απλά κάνεις περισσότερες πωλήσεις απο οτι αγορές. Εγώ στην θέση σού π.χ θα αγόραζα εμπόρευμα για να καλύψω τις αγορές μού. Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαίνει και στα έξοδα. Το κινητό έκανε 650 αν βγάλεις ΦΠΑ πες ότι πάει 500. Για τα 500 θα έδινα 300 στην εφορία. Τώρα τα γλιτώνω. 200 ευρώ δηλαδή βγήκε. Το ίδιο και ο υπολογιστής 2000 400 το ΦΠΑ 1600. Και τα 1600 μπήκαν σαν έξοδα που αν υπάρχουν πολλά κέρδη γλιτώνεις πολλά στην εφορία. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 ερωτηση: φορτιζω με powerbank γιατι ξεμεινα στο δρομο, γεμισε τη μιση μπαταρια, αλλα εφτασα σπιτι, τι κανω; το βγαζω απ το powerbank και το βαζω στο φορτιστη ή το αφηνω στο powerbank γιατι καλυτερα να μην διακοπτεται η φορτιση; απ οσο ξερω δεν παιζει ρολο η διακοπη, αλλα αν το εχει ψαξει κανενας, ας μας πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 ερωτηση: φορτιζω με powerbank γιατι ξεμεινα στο δρομο, γεμισε τη μιση μπαταρια, αλλα εφτασα σπιτι, τι κανω; το βγαζω απ το powerbank και το βαζω στο φορτιστη ή το αφηνω στο powerbank γιατι καλυτερα να μην διακοπτεται η φορτιση; απ οσο ξερω δεν παιζει ρολο η διακοπη, αλλα αν το εχει ψαξει κανενας, ας μας πει Ότι θες καντο. Τίποτα δεν θα πάθει. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autofocus Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 ...το βαζω στο φορτιστη ή το αφηνω στο powerbank γιατι καλυτερα να μην διακοπτεται η φορτιση; Αν καταλαβαίνω σωστά τους κύκλους φόρτισης δεν παίζει ρόλο η διακοπή για καμία από τις δύο συσκευές. Ένας κύκλος φόρτισης ολοκληρώνεται κάθε φορά που το άθροισμα των επιμέρους φορτίσεων περνάει το 100. Υπολογίζεται ότι οι μπαταρίες έχουν 300-500 κύκλους φόρτισης πριν να χάσουν περίπου το 20-30% της χωρητικότητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά Θα ήθελα να αγοράσω ένα powerbank. Δεν γνωρίζω με τι κριτήρια το αγοράζουμε. Δλδ οσο πιθο πολλά mHa είναι τόσο πιο γρήγορα φορτίζει την συσκευή και κρατάει και για πιο πολλές φορτίσεις? Εαν ναι ένα που είναι πχ 20000mHa είναι πολύ καλό. Ή πρεπει να προσέξω και κάτι άλλο? Εχετε να μου προτείνετε κάποια? Σας ευχαριστώ πολύ Αυτό θεωρειται καλό? Original Xiaomi Mi 20000mAh Mobile Power Bank Quick Charging - WHITE 1 ή αυτό? ROMOSS SENSE 6P – 20000mAh Edited June 8, 2018 by athl1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλησπέρα.Λοιπόν οι βασικοί κανόνες είναι οι εξής: Οσο πιο πολλά mah είναι το powerbank,τόσες πιο πολλές φορτίσεις θα σου δώσει στο κινητό σου.Ετσι πχ ένα powerbank 10.000 mah θα σου φορτίσει το κινητό σου 3 φορές,ενώ ένα powerbank των 5.000 mah θα στο φορτίσει 1-1,5 φορά Το πόσα mah είναι το powerbank,δεν παίζει ρόλο πόσο γρήγορα σου φορτίζει το κινητό σου.Ούτε πόσα γρήγορα φορτίζεται το ίδιο το powerbank.Για να φορτίζει γρήγορα το κινητό σου θα πρέπει το powerbank να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση,να έχει μία θύρα usb δηλαδή που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.Αντιστοίχως αν θες να φορτίζεις και γρήγορα το powerbank σου,θα πρέπει να υποστηρίζει το ίδιο το powerbank γρήγορη φόρτιση στην θύρα εισόδου του,που βάζεις τον φορτιστή σου. Ολα τα παραπάνω βεβαίως με την γρήγορη φόρτιση,ισχύουν αν το ίδιο το κινητό σου υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.Και αν ο φορτισής σου είναι ταχυφορτιστής ώστε να φορτίζεις το powerbank σου γρήγορα.Αλλιώς θα φορτίζεις σε κανονικούς χρόνους,σαν απλή φόρτιση. Κάνω την σούμα δηλαδή:Παίρνεις ένα powerbank στα mah που σε βολεύουν,και για να φορτίζεις το κινητό σου με ταχεία φόρτιση θα πρέπει να την υποστηρίζει και το κινητό σου,και το powerbank σου.Επίσης αν θες να φορτίζεις γρήγορα το ίδιο το powerbank,θέλεις ταχυφορτιστή. Πές μας ποιό κινητό έχεις να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Καλησπέρα.Λοιπόν οι βασικοί κανόνες είναι οι εξής: Οσο πιο πολλά mah είναι το powerbank,τόσες πιο πολλές φορτίσεις θα σου δώσει στο κινητό σου.Ετσι πχ ένα powerbank 10.000 mah θα σου φορτίσει το κινητό σου 3 φορές,ενώ ένα powerbank των 5.000 mah θα στο φορτίσει 1-1,5 φορά Το πόσα mah είναι το powerbank,δεν παίζει ρόλο πόσο γρήγορα σου φορτίζει το κινητό σου.Ούτε πόσα γρήγορα φορτίζεται το ίδιο το powerbank.Για να φορτίζει γρήγορα το κινητό σου θα πρέπει το powerbank να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση,να έχει μία θύρα usb δηλαδή που να υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.Αντιστοίχως αν θες να φορτίζεις και γρήγορα το powerbank σου,θα πρέπει να υποστηρίζει το ίδιο το powerbank γρήγορη φόρτιση στην θύρα εισόδου του,που βάζεις τον φορτιστή σου. Ολα τα παραπάνω βεβαίως με την γρήγορη φόρτιση,ισχύουν αν το ίδιο το κινητό σου υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.Και αν ο φορτισής σου είναι ταχυφορτιστής ώστε να φορτίζεις το powerbank σου γρήγορα.Αλλιώς θα φορτίζεις σε κανονικούς χρόνους,σαν απλή φόρτιση. Κάνω την σούμα δηλαδή:Παίρνεις ένα powerbank στα mah που σε βολεύουν,και για να φορτίζεις το κινητό σου με ταχεία φόρτιση θα πρέπει να την υποστηρίζει και το κινητό σου,και το powerbank σου.Επίσης αν θες να φορτίζεις γρήγορα το ίδιο το powerbank,θέλεις ταχυφορτιστή. Πές μας ποιό κινητό έχεις να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες . Κινητο έχω το Samsung S6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Αν το κουβαλάς καθε μέρα μαζί σου,θα σε κουράσει το 20.000 είναι βαρύ και ογκώδες. Εγώ έχω ενα 5000 για καθημερινό σε περίπτωση που ξέμεινω και οταν επιστρέψω σπίτι πρέπει να το ξαναγεμισω για την επόμενη. Αλλα είναι μόνιμα τσαντάκι και δεν με ενοχλεί. Αν θες να το παίρνεις μαζί μονο σε εκδρομές,σαββατοκυριακα κλπ παρε 20.000. Μια μέση λύση και για τα 2 είναι το 10.000. Επίσης κοίτα να είναι quick charge 2 για να φορτίζει το τηλέφωνο σου γρήγορα. Αν δεν ξέρεις τι θέλεις :) θα σου πρότεινα να πας εδώ,που θα καλυφθείς σε όλες τις περιπτώσεις https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Σωστός ο Da_rudakos!Από προσωπική εμπειρία να σου προτείνω επίσης και αυτό: https://www.skroutz.gr/s/10946632/Intenso-Quick-Charge-Powerbank-Q10000-10000mAh.html?keyphrase=intenso+q10000 Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Ανεξαρτήτως κόστους μπορείτε να μου προτείνετε ένα power bank γύρω στα 10.000mah με όσο πιο γρήγορη φόρτιση και όσο πιο compact μέγεθος και βάρος? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Το intenso που πρότεινε ο φίλος brolas είναι μια χαρά. Quick charge 3, οπότε καλύπτει όσο περισσότερα πρότυπα γρήγορης φόρτισης γίνεται και αγορά απο Ελλάδα να μη μπλέκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Το intenso που πρότεινε ο φίλος brolas είναι μια χαρά. Quick charge 3, οπότε καλύπτει όσο περισσότερα πρότυπα γρήγορης φόρτισης γίνεται και αγορά απο Ελλάδα να μη μπλέκεις.Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Έχω το κλασσικό Xiaomi 10000 η' 10400mah(το καινούριο τελοσπαντων..) που έχουν οι περισσότεροι κ πλέον δε μπορώ να φορτίσω άλλη συσκευή.. Αυτό φορτίζει πάντως, είναι ήδη φορτισμένο.. Από τη στιγμή όμως που θα προσπαθήσω να φορτίσω οποιαδήποτε συσκευή, δε το κάνει.. Ούτε ανάβει κανένα λαμπάκι ούτε με το κουμπί γίνεται κάτι.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Νομίζω παιδιά ότι ειδικά τώρα για το καλοκαίρι, τα 250 γραμμάρια είναι το ανώτατο όριο, μιλώντας για μένα προσωπικά. Εκεί παίζουν συνήθως τα 10άρια, π.χ. Xiaomi, Intenso Q10000, Blitzwolf BW-PF2 κλπ. Κατ θα προσθέσω εδώ ότι μάλλον καλύτερα βολεύει ένα power bank πιο λεπτό και μεγαλύτερο σε διαστάσεις, παρά πιο μαζεμένο αλλά χοντρό σαν τούβλο. Όταν το κουβαλάς σε μπανάνα ή άλλου είδους τσαντάκι, βολεύει καλύτερα και λεπτό αλλά πιο μεγάλο, όπως το Xiaomi, το Intenso κλπ. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Έχω το κλασσικό Xiaomi 10000 η' 10400mah(το καινούριο τελοσπαντων..) που έχουν οι περισσότεροι κ πλέον δε μπορώ να φορτίσω άλλη συσκευή.. Αυτό φορτίζει πάντως, είναι ήδη φορτισμένο.. Από τη στιγμή όμως που θα προσπαθήσω να φορτίσω οποιαδήποτε συσκευή, δε το κάνει.. Ούτε ανάβει κανένα λαμπάκι ούτε με το κουμπί γίνεται κάτι.. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαιδιά καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει..? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εννοείς αυτό εδώ? https://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html?from=catspan Aν ναι, αυτό έχει τις παλιές μπαταρίες τύπου 18650 και κατά πάσα πιθανότητα έβγαλε πρόβλημα η πλακέτα φόρτισης. Μου έκανε παρόμοιο πρόβλημα ένα 10αρι της romoss και αυτό που έκανα, αφού δεν έβγαινε αλλιώς άκρη ήταν να το ανοίξω, να βγάλω τις μπαταρίες και τις έβαλα σε diy power bank box απο ebay και δούλεψε κανονικά. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Εννοείς αυτό εδώ? https://www.skroutz.gr/s/5403133/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10400mAh.html?from=catspan Aν ναι, αυτό έχει τις παλιές μπαταρίες τύπου 18650 και κατά πάσα πιθανότητα έβγαλε πρόβλημα η πλακέτα φόρτισης. Μου έκανε παρόμοιο πρόβλημα ένα 10αρι της romoss και αυτό που έκανα, αφού δεν έβγαινε αλλιώς άκρη ήταν να το ανοίξω, να βγάλω τις μπαταρίες και τις έβαλα σε diy power bank box απο ebay και δούλεψε κανονικά.Τελικά όχι, το άλλο έχω το 10000mah.. Τα ίδια ισχύουν? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ναι αν έχει τις 18650 μπαταρίες μπορείς να το σώσεις με άλλο power bank box Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ήρθε σήμερα το νέο power bank της xiaomi που είχα παραγγείλει. Δείχνει αρκετά στιβαρό αλλά πολύ πλατύ ενώ το πρώτο που ειχα ήταν πιο χοντρό και πατούσε καλύτερα. Το καλό ότι έχει 2 usb. Ήρθε σε 20 μέρες χωρίς τελωνείο μαζί με 2 πράγματα ακόμα από banggood και 1 από alie. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Ήρθε σήμερα το νέο power bank της xiaomi που είχα παραγγείλει. Δείχνει αρκετά στιβαρό αλλά πολύ πλατύ ενώ το πρώτο που ειχα ήταν πιο χοντρό και πατούσε καλύτερα. Το καλό ότι έχει 2 usb. Ήρθε σε 20 μέρες χωρίς τελωνείο μαζί με 2 πράγματα ακόμα από banggood και 1 από alie. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω το παλιό το power bank της Xiaomi 10000 ,και σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα, φορτίζει ακόμα, αλλά δείχνει μόνιμα να μην γεμίζει, η τέταρτη λάμπα αναβοσβήνει, ακόμα και αν το έχω δυο μέρες στην πρίζα... Κατά τ άλλα για τα τρία χρόνια που το έχω είμαι ικανοποιημένος... Για πες εντυπώσεις από το καινούριο που πήρες, όταν θα έχεις μια εικόνα από την χρήση του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Εγώ έχω το παλιό το power bank της Xiaomi 10000 ,και σιγά σιγά παραδίδει πνεύμα, φορτίζει ακόμα, αλλά δείχνει μόνιμα να μην γεμίζει, η τέταρτη λάμπα αναβοσβήνει, ακόμα και αν το έχω δυο μέρες στην πρίζα... Κατά τ άλλα για τα τρία χρόνια που το έχω είμαι ικανοποιημένος... Για πες εντυπώσεις από το καινούριο που πήρες, όταν θα έχεις μια εικόνα από την χρήση του... Το 10400 έχεις? Γιατί έχω 3 χρόνια και εγώ το 10000 όμως που είναι πιο καινούργιο και ακόμα δίνει πόνο. Το καινούργιο έχει Quick charge 3 και είσοδο και έξοδο οπότε σίγουρα είναι καλύτερο. Σε κάνα μήνα μιας και θα το λιώσω θα έχω καλύτερη άποψη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Το 10400 έχεις? Γιατί έχω 3 χρόνια και εγώ το 10000 όμως που είναι πιο καινούργιο και ακόμα δίνει πόνο. Το καινούργιο έχει Quick charge 3 και είσοδο και έξοδο οπότε σίγουρα είναι καλύτερο. Σε κάνα μήνα μιας και θα το λιώσω θα έχω καλύτερη άποψη. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το 10000 έχω το χοντρό Χαχαχα... Παντος τα αξίζει τα λεφτά του... Αυτό με την φόρτιση μου το κάνει κάνα δίμηνο, βασικά δεν το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, μόνο οπότε δεν με βγάζει το κινητό... Μπορεί και σε διάστημα ενός μήνα να μην το χρησιμοποιησω καθόλου... Μόνο αν έχω δουλειά, είμαι έξω και πέσει η μπαταρία στο 15-20% και μου έχει μείνει κενά δίωρο τρίωρο δουλειάς... Απλά τώρα επειδή πήρα το Note 8 θέλω ένα power bank να υποστηρίζει την συσκευή, μην πάρω κανένα και μου διαλύσει την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλημέρα παίδες. Ξέρει κανείς ποιά διαφορά έχουν το Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh με το Xiaomi Mi Power Bank 2i 10000mAh ? Η μόνη που βλέπω είναι ότι το 2 έχει μία θύρα usb και το 2i έχει 2 θύρες? Είναι και κάτι άλλο? Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Καλημέρα παίδες. Ξέρει κανείς ποιά διαφορά έχουν το Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh με το Xiaomi Mi Power Bank 2i 10000mAh ? Η μόνη που βλέπω είναι ότι το 2 έχει μία θύρα usb και το 2i έχει 2 θύρες? Είναι και κάτι άλλο? Ειναι ιδια απλα οπως ειπες το ενα εχει 2 θυρες. Μιας και εχω το i με τις 2 θυρες απο Κινα κανα μηνα ας πω 2 λογια. Το power bank ειναι εξαιρετικο. Φορτισα ταυτοχρονα note 8 και mi max με quick charge 2 σε απιστευτη ταχυτητα. Πραγματικα και τα 2 κινητα επερναν ταυτοχρονα το μεγιστο ρευμα που μπορουσαν και φορτισαν σε κατω απο 1.40 ωρα. Το ενα εχει 4800ma. Ειναι αρκετα λεπτο αλλα πιο αβολο απο το παλιο 10000 της xiaomi που καθοταν πιο ευκολα πχ επειδη εχω ανεμηστηρακι μονιμα πανω το αλλο ηταν πιο βολικο. Εχει λεπτες μπαταριες και η αποδοση του ειναι εξαιρετικη δηλαδη το efficiency. Μεχρι 20 ευρω οτι καλυτερο σε 10αρι μπορειτε να βρειτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Που βρίσκουμε xiaomi powerbank σε καλές τιμές και να στέλνουν Ελλάδα? Είδα στα δύο μεγάλα γνωστά site ότι δε γινόταν μόλις.. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts