junglist Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Vickmall, Banggood, Gearbest και γενικά όλα τα αξιόπιστα Κινεζομάγαζα, απ' ότι έχει αναφερθεί στέλνουν αυθεντικά... Υποθέτω το ίδιο συμβαίνει και με το επίσημο site της Xiaomi, αν στέλνει Ελλάδα, κάτι που δεν το γνωρίζω... Επίφοβα είναι τα πράγματα κυρίως από ebay μεριά... Όχι και αξιόπιστο το Gear! Γελάνε και οι πέτρες. Δες πόσα προβλήματα υπάρχουν τώρα τελευταία με τόσο κόσμο. Μην κοιτάμε μόνο μια, δύο προσωπικές αγορές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 μπορεί ωτο gearbest να κάνει ματσακονιες σε αλλα πράγματα αλλα ατο δικό μας θέμα στέλνει γνήσια... εγω έχω πάρει τρια και τα τρία γνησια Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 μπορεί ωτο gearbest να κάνει ματσακονιες σε αλλα πράγματα αλλα ατο δικό μας θέμα στέλνει γνήσια... εγω έχω πάρει τρια και τα τρία γνησια Εσένα το μόνο πρόβλημα είναι η γνησιότητα; Δηλαδή άμα σε κοροϊδεύει με στοκ που δεν υπάρχει, άμα δεν σου παρέχει support, άμα σου χάνει το πακέτο σου και σου ζητάει να πληρώσεις ξανά το 50% της αξίας για να σου στείλει άλλο, δεν σε ενοχλεί;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Παιδιά sorry αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά απ' όσο θυμόμουν το gearbest ήταν από τα αξιόπιστα... Δεν έχω παρακολουθήσει ολόκληρο το θέμα, αλλά αρκετοί θυμάμαι να λένε ότι αγόρασαν από εκεί το powerbank και ήταν γνήσιο... Για αυτό και το ανέφερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εγώ πάντως 3 xiaomi 10.400 που πήρα από το banggood και μάλιστα σε διαφορετικές χρονικές περιόδους ήταν γνήσια. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 Εσένα το μόνο πρόβλημα είναι η γνησιότητα; Δηλαδή άμα σε κοροϊδεύει με στοκ που δεν υπάρχει, άμα δεν σου παρέχει support, άμα σου χάνει το πακέτο σου και σου ζητάει να πληρώσεις ξανά το 50% της αξίας για να σου στείλει άλλο, δεν σε ενοχλεί;; το ερώτημα ήταν αν είναι γνήσια, και το απάντησα.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2015 παρηγγειλα σημερα ενα xiaomi 10000mAh απο banggood αναμενουμε για την παραλαβη :D:D Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έβαλα πρώτη φορά για φόρτιση το 10άρι της xiaomi που αγόρσα. Από χθές το βράδυ κατά τις 2 μέχρι τώρα αναβοσβήνει το τρίτο λαμπάκι! Ήταν πλήρως άδειο και το φορτίζω με 2Α φορτιστή! Είναι φυσιολογικό ακόμη να μη τελείωσε?Ο φορτιστής λέτε να φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έβαλα πρώτη φορά για φόρτιση το 10άρι της xiaomi που αγόρσα. Από χθές το βράδυ κατά τις 2 μέχρι τώρα αναβοσβήνει το τρίτο λαμπάκι! Ήταν πλήρως άδειο και το φορτίζω με 2Α φορτιστή! Είναι φυσιολογικό ακόμη να μη τελείωσε?Ο φορτιστής λέτε να φταίει?? Μπορεί ο φορτιστής να μην είναι πράγματι 2Α ή το καλώδιο να μην αφήνει τόσο ρεύμα να περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έβαλα πρώτη φορά για φόρτιση το 10άρι της xiaomi που αγόρσα. Από χθές το βράδυ κατά τις 2 μέχρι τώρα αναβοσβήνει το τρίτο λαμπάκι! Ήταν πλήρως άδειο και το φορτίζω με 2Α φορτιστή! Είναι φυσιολογικό ακόμη να μη τελείωσε?Ο φορτιστής λέτε να φταίει?? Έχεις βάλει το καλώδιο του power bank? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Μπορεί ο φορτιστής να μην είναι πράγματι 2Α ή το καλώδιο να μην αφήνει τόσο ρεύμα να περάσει. Έχεις βάλει το καλώδιο του power bank? Ο φορτιστής είναι αυτός: http://www.e-shop.gr/forever-travel-charger-with-micro-usb-2a-box-p-TEL.016841 Edited October 26, 2015 by tsakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) Να χρησιμοποιείς το καλώδιο του power bank όταν φορτίζεις το power bank, αλλά και όταν φορτίζεις το κινητό από το power bank. Edited October 26, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Να χρησιμοποιείς το καλώδιο του power bank και όχι του φορτιστή. Χμμμμ μάλιστα.Ο συγκεκριμένος που έχω δεν αφαιρείται το καλώδιο. Έχω ένα ακόμη 2Α από ebay που τον πήρα πάμφθηνο αλλά όταν φόρτιζα το κινητό είχε ghost touch και λογικά είναι κακός ποιοτικά. Να το "ρισκάρω" ή δε θα έχω θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Ο φορτιστής είναι αυτός: http://www.e-shop.gr/forever-travel-charger-with-micro-usb-2a-box-p-TEL.016841 Φίλε καλησπέρα, είχα αγοράσει και εγώ έναν τέτοιο από το eshop (ίδια μάρκα, αλλά 1Α) και αργούσε υπερβολικά να φορτίσει το κιν μου και τον άφησα στην άκρη... Δεν ξέρω αν όντως φταίει ο φορτιστής, απλά το αναφέρω... Επίσης δοκίμασα με πολλα διαφορετικά καλώδια πάνω στον φορτιστή, αλλα με όλα η φόρτιση ήταν υπερβολικά αργή... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakos Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Φίλε καλησπέρα, είχα αγοράσει και εγώ έναν τέτοιο από το eshop (ίδια μάρκα, αλλά 1Α) και αργούσε υπερβολικά να φορτίσει το κιν μου και τον άφησα στην άκρη... Δεν ξέρω αν όντως φταίει ο φορτιστής, απλά το αναφέρω... Επίσης δοκίμασα με πολλα διαφορετικά καλώδια πάνω στον φορτιστή, αλλα με όλα η φόρτιση ήταν υπερβολικά αργή... ;) Με το κινητό δεν έχω κανένα θέμα.Το φορτίζει αρκετά γρήγορα θα έλεγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 (edited) παρηγγειλα σημερα ενα xiaomi 10000mAh απο banggood αναμενουμε για την παραλαβη :D:D Kαλησπέρα! Προσπάθησα να κάνω παραγγελία σήμερα από το κατάστημα αυτό, αλλά με κόβει το paypal, όπως περίμενα. Στους τρόπους πληρωμής αναφέρει και credit card, αλλά όταν πάω στο καλάθι, έχει ως επιλογή μόνο paypal. Πως ακριβώς το παρήγγειλες; Όποιος ξέρει κάτι, τα φώτα του παρακαλώ :) Edited October 26, 2015 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Με το κινητό δεν έχω κανένα θέμα.Το φορτίζει αρκετά γρήγορα θα έλεγα :) Πάσο τότε... Απλά είπα να το αναφέρω γιατί εχω έχω και εγώ ίδια μάρκα και έχει θέμα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Kαλησπέρα! Προσπάθησα να κάνω παραγγελία σήμερα από το κατάστημα αυτό, αλλά με κόβει το paypal, όπως περίμενα. Στους τρόπους πληρωμής αναφέρει και credit card, αλλά όταν πάω στο καλάθι, έχει ως επιλογή μόνο paypal. Πως ακριβώς το παρήγγειλες; Όποιος ξέρει κάτι, τα φώτα του παρακαλώ :) Έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο site? Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έχεις δημιουργήσει λογαριασμό στο site? Nαι, έχω! Μήπως φταίει που έβαλα ελληνική διεύθυνση; Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Nαι, έχω! Μήπως φταίει που έβαλα ελληνική διεύθυνση; Έχει και επιλογή με credit card. Δεν φταίει η ελληνική διεύθυνση. Μήπως πας να κάνεις την αγορά από κινητό ή tablet? Δοκίμασε μέσω υπολογιστή. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Έχει και επιλογή με credit card. Δεν φταίει η ελληνική διεύθυνση. Μήπως πας να κάνεις την αγορά από κινητό ή tablet? Δοκίμασε μέσω υπολογιστή. Όχι, από υπολογιστή, αλλά το βρήκα, οκ! Δοκίμασα, κατόπιν της ερώτησης του mrliakoss, να σβήσω τη διεύθυνση από το προφίλ και εμφανίστηκε η επιλογή credit card στο καλάθι!! :confused: Όπως και να'χει,ευχαριστώ παιδιά :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasm Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Εγώ πάντως έχω πάρει το παρακάτω powerbank με πολυμερική μπαταρία στα 5000mah και όχι σαν κάτι μούφες που κυκλοφορούν με ψεύτικα mah. Το συγκεκριμένο το έχω ταιριάξει απόλυτα με το iphone 6 που έχω γιατί είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος ακόμα και σε πάχος. http://thikishop.gr/index.php/online-store/accessories/vaseis-aftokinitou/guozhi-steelie-strong-magnetic-car-ball-mount-kit-for-smartphones-tablets-detail Παράθεση ||| Samsung S8+ | MSi GS63 7RD ||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εγώ πάντως έχω πάρει το παρακάτω powerbank με πολυμερική μπαταρία στα 5000mah και όχι σαν κάτι μούφες που κυκλοφορούν με ψεύτικα mah. Το συγκεκριμένο το έχω ταιριάξει απόλυτα με το iphone 6 που έχω γιατί είναι ακριβώς το ίδιο μέγεθος ακόμα και σε πάχος. http://thikishop.gr/index.php/online-store/accessories/vaseis-aftokinitou/guozhi-steelie-strong-magnetic-car-ball-mount-kit-for-smartphones-tablets-detail Αρχικα το link που δινεις παραπεμπει σε βαση στηριξης και οχι σε powerbank.. Ειναι επιλογη σου να αγοραζεις powerbank 5000 mah πανω απο 20€ http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_203518.html http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_187685.html Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 παιδες καλησπερα θελω μερικες ερωτησεις να σας κανω .. 1. γιατι καποιος να παρει power bank αν εχει φορτιστη αυτοκονητου ? 2. οταν ο μαμα φορτιστης ειναι 5v 1.55A πειτε μου σας παρακαλω αν το φορτισω με φορτιστη 5V me 2.1Α εχει θεμα ? me 5V 1A exei ? εχω samsung A5... 3. το power bank χαλαει την μπαταρια του κινητου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 παιδες καλησπερα θελω μερικες ερωτησεις να σας κανω .. 1. γιατι καποιος να παρει power bank αν εχει φορτιστη αυτοκονητου ? 2. οταν ο μαμα φορτιστης ειναι 5v 1.55A πειτε μου σας παρακαλω αν το φορτισω με φορτιστη 5V me 2.1Α εχει θεμα ? me 5V 1A exei ? εχω samsung A5... 3. το power bank χαλαει την μπαταρια του κινητου ? Για τα 1, 3 έχω απάντηση, για το 2 έχω αμφιβολίες για την απάντηση... Λοιπόν: 1) Γιατί είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα... Με το φορτιστή αυτοκινήτου φορτίζεις όταν είσαι στο αυτοκίνητο και θέλει παροχή ρεύματος (από τη θύρα του αναπτήρα) κατά τη διάρκεια της φόρτισης... Το power bank δεν είναι φορτιστής, είναι μπαταρία... Το "γεμίζεις" και το κουβαλάς όπου θες... Όταν αδειάσει το ξαναφορτίζεις (το powerbank) και ούτω καθεξής... 2) Yποθέτω ότι δεν έχει πρόβλημα... Απλά το κινητό θα παίρνει με τέτοια ένταση, όση αντέχει... Αλλά ας απαντήσει κάποιος ειδικός επί του θέματος... 3) Οχι... Γιατί να τη χαλάει; Είναι το ίδιο πράγμα με το να φορτίζεις με τον φορτιστή του... Η μπαταρία φυσιολογικά έχει φθορά με την πάροδο του χρόνου και τις φορτίσεις/αποφορτίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts