Party68 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Banggood.com και εγω απο εκει πηρα και ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 και εγω απο εκει πηρα και ειναι οκ To ανοιξατε; Γιατι και γω πηρα απο κει και απετυχε τα κριτηρια Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Υπάρχει καποιο εγκυρο τεστ για να μην το ανοιγουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 To ανοιξατε; Γιατι και γω πηρα απο κει και απετυχε τα κριτηρια Δηλαδή και εσένα είχε το σωστό βάρος, έκανες και όλα τα άλλα τεστ και βγήκε μουφα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εμενα απο merimobile ειχε σωστο βαρος και περασε και τα χαζοτεστακια με τα χρωματα του καλωδιου usb κλπ. Μαλιστα πηρα 2 και για ενα φιλο. Μονο τις μπαταριες δεν ανοιξα να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 To ειχα αναφερει, εχει γκριζα γραμματα απο κατω, οχι ανοιχτα/ιριδιζοντα και η θυρα micro USB δεν ειναι ασπρη/μπεζ, αλλα μαυρη. Επισης φορτιζει αργα. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 To ειχα αναφερει, εχει γκριζα γραμματα απο κατω, οχι ανοιχτα/ιριδιζοντα και η θυρα micro USB δεν ειναι ασπρη/μπεζ, αλλα μαυρη. Επισης φορτιζει αργα. Τότε κάνει μπαμ ότι ήταν μούφα. Εμάς που έχει σωστό βάρος και έχει όλα τα άλλα όπως πρέπει,γιατί να το ανοίξουμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλα, εφοσον κατι δουλευει..και μουφα να ηταν δεν το ανοιγεις. Εγω ο μονος λογος που δεν το ανοιγω ειναι οτι μπορει να το σπρωξω καπου.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εμενα απο merimobile ειχε σωστο βαρος και περασε και τα χαζοτεστακια με τα χρωματα του καλωδιου usb κλπ. Μαλιστα πηρα 2 και για ενα φιλο. Μονο τις μπαταριες δεν ανοιξα να δω. μια απ τα ιδια και εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Πήρε ένας φίλος από εδώ: http://www.romoss.gr και αποφάσισα να πάρω κι εγώ το sailing 3, 7800mAh. Πραγματικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μου έκανε εντύπωση η γρήγορη φόρτιση. Έχει 2 θύρες usb οπότε φορτίζεις και 2 συσκευές την ίδια στιγμή. Ήρθε σπίτι μου την επόμενη μέρα απ' την παραγγελία. Σε άκουσα και πήρα το ίδιο, άψογο ποιοτικά, καλό μέγεθος, μου φόρτισε το lg g2 2,5 φορές ή δύο φορές το G2 και σχεδόν πάνω από την μέση ένα sony m2 - και τα δύο από 10% υπόλοιπο. Προσανατολίζομαι να χτυπήσω και ένα καθαρό της lg μόνο από Ελλάδα, αρκετά fake κυκλοφορούν, πιο ακριβά αλλά έχεις εγγύηση και λιγότερη αναμονή http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=102818 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το συγκεκριμένο της lg το γλυκοκοίταζε και εγω ειναι η αλήθεια... Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 παιδιά έβγαλε καινούργιο powerbank η xiaomi.. 5000 χωρητικότητα πολύ λεπτό http://www.tinydeal.com/original-xiaomi-px28zy5-p-141662.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 μα ποσο ipod Μπορει να γινει πια; χωραει και σε πορτοφολι! καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Πάντως υπηρχε και ενα λεπτο απο παλια... Αν ειναι να το παρετε, πάρτε το κατευθείαν απο ibuygou, ιδια τιμη εχει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Το ibuygoo τι site είναι; Γνήσια πραγματακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Ναι, το επισιμο Xiaomi Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 παιδιά έβγαλε καινούργιο powerbank η xiaomi.. 5000 χωρητικότητα πολύ λεπτό http://www.tinydeal.com/original-xiaomi-px28zy5-p-141662.html Μόλις το παρήγγειλα απο ibuygoo για να δουμε τι θα μας ερθει! Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Βάρος δεν λέει.. Ξερει κανεις; Μου κατσε λιγο βαρυ για καθε μερα το 10400 που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αν δεν κανω λαθος καπου ελεγε γύρω στα 130 γρ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Μόλις το παρήγγειλα απο ibuygoo για να δουμε τι θα μας ερθει! Αναμένουμε εντυπώσεις.. Φαίνεται πολύ κομψό και εύκολο στη μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Αναμένουμε εντυπώσεις.. Φαίνεται πολύ κομψό και εύκολο στη μεταφορά. Λογικά πρώτες εντυπώσεις σε κάνα 20ήμερο μιας και οι παραγγελίες από την Κίνα αργούν! Υπομονή λοιπον. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Και'γω πουλησα το xiaomi 10400 και λέω να παραγγειλω το slim 5200 αυριο..Οντως περιπου 130 γραμμαρια ειναι. Μου'κατσε βαρυ το αλλο για καθε μερα στο τσαντακι (250gr) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Καλα για τσαντακι υποφέρεται, για τσεπη δεν υποφέρεται.. Αν ειναι για καθε μερα, τοτε χρειάζεται ενα μικρο. Αλλα η αξία του θα εκτιμηθεί σε τιποτα διακοπές.. Και ειδικά αμα εμπλακουν περισσότερα κινητα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Το 5200 καλυπτει και τις 2 περιπτωσεις νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 2 φορτισεις κινητου/ μιση ταμπλετ... Δε νομιζω να ξενοιασεις για πολυ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts