junglist Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Μάλλον από banggood λέω. Κάποιος που το έχει πάρει από το συγκεκριμένο site; Αν είχες ψάξει τις τελευταίες σελίδες θα έβλεπες ότι είμαστε αρκετοί. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Αν είχες ψάξει τις τελευταίες σελίδες θα έβλεπες ότι είμαστε αρκετοί. Έγινε σε ευχαριστώ.. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Έχω ψηθεί και εγώ για το Xiomi 10400, απλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα από ποιο site να το πάρω. Έχω διαβάσει το τοπικ και βλέπω 2-3 site να είναι τα επικρατέστερα. Από που προτείνετε εσείς; Εγω απο vickmall Πηρα, 29 αυγουστου η παραγγελία, δεν εχει ερθει ακομα, απλα προτείνω το vickmall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Εγω απο vickmall Πηρα, 29 αυγουστου η παραγγελία, δεν εχει ερθει ακομα, απλα προτείνω το vickmall. Στο Vickmall το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις χρώμα στην (και καλά) δώρο θήκη. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Στο Vickmall το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις χρώμα στην (και καλά) δώρο θήκη. Μια χαρά διαλέγεις εγώ πήρα γαλάζια. Ρώτησα στο τσατ διαθεσιμότητα και έγραψα το χρώμα στις λεπτομέρειες του paypal. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Το 10400 απο banggood μου φορτισε το ταμπλετ (9000mAh) απο 0 μεχρι το 78 ενω ηταν ανοιχτο. Περιμενα να το γεμισει. Ηταν η πρωτη φορτιση ομως, θα κανω δοκιμες και με το αλλο και με κλειστο ταμπλετ τις επομενες μερες Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanosar13 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μια χαρά διαλέγεις εγώ πήρα γαλάζια. Ρώτησα στο τσατ διαθεσιμότητα και έγραψα το χρώμα στις λεπτομέρειες του paypal. Σήμερα έκανα και εγώ παραγγελία και τους έστειλα σε mail το χρώμα που θέλω. Ελπίζω να μην το αγνοήσουν. Παράθεση Βγαίνεις για καφέ και συνειδητοποιείς πως δεν έχεις mb στο κινητό και τα wifi των μαγαζιών είναι κλειδωμένα. Tζάμπα βγήκες! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν πιστεύω. Μιλά τους και στο chat για σιγουριά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μια χαρά διαλέγεις εγώ πήρα γαλάζια. Ρώτησα στο τσατ διαθεσιμότητα και έγραψα το χρώμα στις λεπτομέρειες του paypal. +1 και από εμένα. Τους ρώτησα στο chat και ζήτησα πράσινη θήκη. Μου έδωσαν την δυνατότητα να διαλέξω οποιο χρώμα θέλω. Από 28.08 η παραγγελία και αναμένω... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 απο geek παρελαβα και εγω αργησε ομως λιγακι ομολογω κατα τ'αλλα οκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδιά μου ήρθαν (μετά από 1 μήνα) το power bank (10400mAh) και τα ακουστικά της Xiaomi (pistons) από merimobiles. Έβαλα τον κωδικό γνησιότητας στο site: http://order.mi.com/service/dyscode Ναι μεν βγάζει ότι είναι γνήσιο, αλλά θα παραθέσω και κάτι που μου φάνηκε ύποπτο (μετάφραση από Google Translate): "Security code has repeatedly been several inquiries What does it mean? Each security code unique to a mobile power supply, and only your personal ownership. If your security code is repeated queries, and not your personal behavior, your phone may not be genuine. If you purchased this product unofficial channels, and questioned its authenticity, it is recommended that you go to the local millet home or authorized repair outlets for secondary confirmation." Η γνώμη σας; Υπάρχει περίπτωση να έχουν κάνει λαμογιά; Δηλαδή να τυπώνουν τον ίδιο (προφανώς κλεμμένο) κωδικό σε όλα τα προϊόντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδιά μου ήρθαν (μετά από 1 μήνα) το power bank (10400mAh) και τα ακουστικά της Xiaomi (pistons) από merimobiles. Έβαλα τον κωδικό γνησιότητας στο site: http://order.mi.com/service/dyscode Ναι μεν βγάζει ότι είναι γνήσιο, αλλά θα παραθέσω και κάτι που μου φάνηκε ύποπτο (μετάφραση από Google Translate): "Security code has repeatedly been several inquiries What does it mean? Each security code unique to a mobile power supply, and only your personal ownership. If your security code is repeated queries, and not your personal behavior, your phone may not be genuine. If you purchased this product unofficial channels, and questioned its authenticity, it is recommended that you go to the local millet home or authorized repair outlets for secondary confirmation." Η γνώμη σας; Υπάρχει περίπτωση να έχουν κάνει λαμογιά; Δηλαδή να τυπώνουν τον ίδιο (προφανώς κλεμμένο) κωδικό σε όλα τα προϊόντα; Τα υπόλοιπα τεστ τα έκανες; Προσωπικά θεωρώ ότι και ο κωδικός δεν λέει τίποτα. Εύκολα αντιγραφεται. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παρέλαβα και εγώ το 10400mah powerbank της xiaomi χτες. Ελάχιστη χρήση έκανα πριν το φορτίσω. Δηλώνω ευχαριστημένος. Είναι το αυθεντικό από vickmall με δώρο θήκη σιλικόνης, χρώματος της επιλογής μου (γαλάζια). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Το Xiaomi απο banggood δε μας τα λεει το ιδιο καλα... Φορτιζει το ταμπλετ μεχρι 76% ενω απο geekbuying 85, κανει να φορτισει 7-7.5 ωρες αντι για 5.5 ενω φορτιζει το κινητο εδω και 2.5 ωρες κατα 60%. Θελω να κάνω περαιτέρω δοκιμες, αλλα ειναι δύσκολο να ελεγξω με ακριβεια ποσες φορες φορτιζει το κινητο, πρέπει να ειναι στο ιδιο ποσοστό και αν γινεται κλειστο κτλ.. Πάντως δε θα πρότεινα το banggood για κατι αλλο απο θηκες αυτοκινητου, στηριγματα κινητου και παγοθηκες.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 κάτι καλό και δοκιμασμένο με χωρητικότητα 3000-3200mAh και όσο το δυνατόν πιο βολικό σε μέγεθος; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εχθές παρέλαβα το 10.400 από banggood. Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω παρά μόνο φόρτιση. Βαρύ και ποιοτικό. Η συσκευασία που κάνανε απλά δεν υπάρχει. Εν αναμονή δοκιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 παρέλαβα και εγώ εχθες. αγορά απο merimobiles παρήγγειλα όταν έδινε το χρυσό αλλά μου ήρθε σε ασημί. ήρθε στη πλαστική θήκη. ο κωδικός βγήκε ΟΚ το καλώδιο σωστό. τα usb λευκά. τα γράμματα αχνά αλλά ευδιάκριτα. είμαι όσο βέβαιος οτι μπορεί να είναι κάποιος οτι είναι γνήσιο χωρίς να το ανοίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πώς βλέπουμε πόσο % έχει μείνει στο Xiaomi ; Πατάω το κουμπί όταν δεν είναι συνδεδεμένο και απλά αναβοσβήνουν τα λαμπάκια. Δεν έπρεπε να σταματάει σε κάποιο ώστε να δείξει πόσο έμεινε; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πώς βλέπουμε πόσο % έχει μείνει στο Xiaomi ; Πατάω το κουμπί όταν δεν είναι συνδεδεμένο και απλά αναβοσβήνουν τα λαμπάκια. Δεν έπρεπε να σταματάει σε κάποιο ώστε να δείξει πόσο έμεινε; Πόσα λαμπάκια αναβοσβήνουν; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ε αρα ειναι 75-100% Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μόλις έκανα το τεστ με τον κωδικό. Φαινεται ορίτζιναλ. Μαύρα USB, άχνα γράμματα, απευθείας φόρτιση όταν το συνδεω. Αγορά απο meri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Πόσα λαμπάκια αναβοσβήνουν; Όλα τα λαμπάκια ,ένα ένα ανάβουν και σβήνουν. Ε αρα ειναι 75-100% Έχω κάνει 4-5 φορές φόρτιση το κινητό από 40% την φορά, δηλαδή πρόχειρα 4χ800=3.200mah έπρεπε να είχε φάει ήδη. Αν αναλογιστούμε ότι δεν το έχω φορτίσει ακόμα γιατί ήρθε πρόσφατα, πώς γίνεται να βρίσκεται στο 75%; Δεν φτάνουν με φόρτιση στην μέση; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ναι στο 50 ερχονται. Θα επρεπε να ειναι κατω απτη μεση.. τι να πω, ισως οι ενδειξεις ειναι λαθος. Φορτισε το τερμα και μετα βλεπεις πως πεφτει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 εια σας παιδια και παλι μια βοηθεια παρακαλω! ΕΙχα προβλημα με 2 πανομοιοτυπες παραγγελιες απο το merimobiles. ΕΙχα παρα 2 powerbank. Τα προβληματα ειναι τα εξης: 1) Ενω πληρωσα για μεταφορα singpost τα στειλανε με το γνωστο Netherlands post, το ιδιο με το οποιο τα στελνουν εαν επιλεξει καποιος δωρεαν μεταφορα και τα στελνουν πρωτα ολλανδια και μετα στη χωρα προορισμου. Tωρα που τους ζητησα πισω τα χρηματα λενε πως οντως τα εστειλαν με singpost. Το tn μου ειναι RS140800126NL και λενε πως οντως ειναι singpost και οχι postnl γιατι αρχιζει απο RS και ειναι ασχετο που τελειωνει σε NL. Τι λενε ρε παιδια; 2) Επισης, ενω η δευτερη παραγγελια που εγινε αργοτερα, εχει φτασει πριν μια εβδομαδα, η πρωτη πηγε απο Ολλανδια στο Περου. Μου απαντησαν πως ετσι πρεπει να γινει και οτι θα ερθει μετα απο Περου Ελλαδα. Εννοειται, οτι στη δευτερη παραγγελια που ηρθε κανονικα, εφτασε σε 4 μερες σπιτι μου απο Ολλανδια και ΔΕΝ πηγε Περου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπερα. Σημερα παρελαβα και εγω. Το εχω βαλει να φορτισει οπως διαβασα εδψ και οταν γινουν 4 τα αναμμενα λαμπακια θα το χρησιμοποιησω. Απο vickmall η παραλαβη, ασημενιο χρωμα. Υπαρχει κανα λινκ για να δω αν ειναι αυθεντικο, σε προηγουμενες σελιδες κατι ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι και για να μην ψαχνω αν υπαρχει κατι.ευκαιρο θα το εκτιμουσα. Μετα την φορτιση απλα το συνδεω στο.κινητο και μουδειχνει οτι φορτιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts