madprofessorus Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Αυτή η σελίδα ibuygou είναι έμπιστη; 22 δολάρια δεν είναι κακή τιμή, το anker στα 6000mah έχει 28 ευρώ μαζί με μεταφορικά Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ηλιακό Power Bank 30000mAh ;!;!;!;!;!;! Αυτό εδώ. :blink: Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Δυσκολο να ειναι πραγματικη τιμη και ξερεις ποτε θα φορτιζει; του αγιου π****υ ανημερα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis109 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Sony Cp V3 2800mah από sony center το έχω και μου φορτίζει και τα δύο μου κινητά (Xperia go ,xperia x10mini) Παράθεση TaAakiS Sony Ericsson Xperia X10mini --> Sony Xperia go --> Sony Xperia Z1 Compact & Sony Smartwatch 2(SW2) --> Sony Xperia Z5 Η visual basic ποτέ δεν πεθαίνει και όλα τα apps ανασταίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Βρήκα έναν οδηγό για να ξεχωρίζουμε τις γνήσιες από τις μαϊμού (εδώ) ωραίος οδηγός μπράβο!το δικό μου είναι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Βρήκα έναν οδηγό για να ξεχωρίζουμε τις γνήσιες από τις μαϊμού (εδώ) τι νόημα έχει; το θέμα ειναι να δεις αν είναι fake πριν το αγοράσεις..μετα, κλαφτα Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 αυτο ακριβως ρε μαγκες...βοηθαει πολυ ο οδηγος, χρησιμες οι συμβουλες του και ευχαριστουμε πολυ και τον φιλο που ποσταρε το λινκ...απλα οι συμβουλες που μας δινει ειναι αχρειαστες για πριν την αγορα αφου δεν μπορεις να τις διακρινεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 το συσκεκριμένο power bank το έχω πάρει απο ibuygou γι αυτό ακριβώς τον λόγο..για να μαι σίγουρος οτι δεν ειναι fake..αντε και να το έπαιρνα και απο το vickmall. απο aliexpress παντως θα απεφευγα...παντως στα 25Ε με μεταφορικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλυτερο.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 το συσκεκριμένο power bank το έχω πάρει απο ibuygou γι αυτό ακριβώς τον λόγο..για να μαι σίγουρος οτι δεν ειναι fake..αντε και να το έπαιρνα και απο το vickmall. απο aliexpress παντως θα απεφευγα...παντως στα 25Ε με μεταφορικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι καλυτερο.. Αυτά δηλαδή που βρίσκεις στο eBay είναι μούφες όλα; αυτό που βρήκα κ με βάση τήν σελίδα της hiaomi φαίνεται αυθεντικό Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αυτά δηλαδή που βρίσκεις στο eBay είναι μούφες όλα; αυτό που βρήκα κ με βάση τήν σελίδα της hiaomi φαίνεται αυθεντικό Κανένα Link? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αυτά δηλαδή που βρίσκεις στο eBay είναι μούφες όλα; αυτό που βρήκα κ με βάση τήν σελίδα της hiaomi φαίνεται αυθεντικό Μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι; είσαι σίγουρος όμως πως δεν είναι; Τουλάχιστον στο ibuygou μπορεί να δώσω κάτι παραπάνω αλλά είμαι σίγουρος πως είναι οριτζιναλ Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 OK το λέω γιατί είχα πάρει ένα android TV box από σελίδα εκτός eBay το οποίο βγήκε ελαττωματικό και ο πωλητής έκανε εντελώς τον κινέζο... Θα το ψαξω Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacmanakis Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 (edited) Καλησπέρα.. ήθελα να ρωτήσω αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς το powerbank Adata AE400 να μου πει μια γνώμη, βασικά πρόκειται για συνδιασμό powerban με wifi card-usb reader.. ευχαριστώ Edited June 11, 2014 by pacmanakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Το Xiaomi 10400 στο geekbuying χωρίς μεταφορικά Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimis888 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 το geekbuying ειναι αξιοπιστο; ή μεχρι να ερθει θα χω αμφιβολιες για την αυθεντικοτητα του; επισης αν παρω κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/2600mAh-Portable-Power-Bank-External-Battery-Charger-For-Mobile-i-Phone-Samsung-/141281187793?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item20e503d7d1 θα εχω τυχη ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Γενικά το geekbuying είναι το πλέον αξιοπιστο Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Να σας ρωτήσω κάτι, που αφορά το συγκεκριμένο power bank της xiaomi αλλά και γενικά τα power banks: θέλω να το χρησιμοποιώ για να φορτίζω το τάμπλετ, το κινητό αλλά και την ψηφιακή μηχανή. Είναι συμβατό με όλα αυτά ή υπάρχει περίπτωση για κάποιον λόγο να μην τα φορτίζει; Σημειωτέον ότι και οι τρεις αυτές συσκευές φορτίζουν με micro-usb υποδοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Party68 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Να σας ρωτήσω κάτι, που αφορά το συγκεκριμένο power bank της xiaomi αλλά και γενικά τα power banks: θέλω να το χρησιμοποιώ για να φορτίζω το τάμπλετ, το κινητό αλλά και την ψηφιακή μηχανή. Είναι συμβατό με όλα αυτά ή υπάρχει περίπτωση για κάποιον λόγο να μην τα φορτίζει; Σημειωτέον ότι και οι τρεις αυτές συσκευές φορτίζουν με micro-usb υποδοχή. Φυσιολογικά ναι λέει ότι φορτίζει συσκευές με θύρα usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Κι εγώ αυτό πιστεύω αλλά περισσότερο ρώτησα γιατί στα τεχνικά χαρακτηριστικά κάποιων power banks γράφουν ότι είναι συμβατά με τα περισσότερα κινητά και τάμπλετς αλλά ΟΧΙ με όλα. Αλλά δεν γράφουν για ποιο λόγο δεν είναι συμβατά και με τα υπόλοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Στο geekbuying υπάρχει σε προσφορά το power bank 10400mha της ΧiaοΜi για μερικές ώρες ακόμα Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πολύ καλή προσφορά! Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πράγματι, πολύ καλή προσφορά! Επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από το συγκεκριμένο site, ξέρει κανείς να μου πει τι πρέπει να προσέξω; Για παράδειγμα, πρέπει να επιλέξω κάτι για να αποφύγω τυχόν μπερδέματα με τελωνεία; Το site είναι αξιόπιστο ή μπορεί να έχουμε θέμα με τους κινέζους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Εγώ το χτύπησα πάντως, τελική τιμή βγήκε 15 ευρώ. Το site είναι από τα πλέον αξιόπιστα, κοίτα στο υπό φόρουμ "Λοιπά κινητά τηλέφωνα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πολύ ωραία.. και μόλις το είχα αγοράσει στα 25$ και περίμενα αποστολή. Θα τους στείλω μήπως το ακυρώσουν ή βάλουν πίσω λεφτά.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μόνο με paypal δέχεται; Δυστυχώς δεν έχω... Αν πάντως, κάποιος από Αθήνα σκέφτεται να το παραγγείλει, ας κάνει τον κόπο να πάρει άλλο ένα και του δίνω τα χρήματα στο χέρι όταν βρεθούμε από κοντά. Για περισσότερες πληροφορίες, ας μου στείλει πμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts