Hierophant Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Με μεγάλη μου χαρά ανακάλυψα σήμερα ότι η zerolemon εκτός από τεράστιες μπαταρίες φτιάχνει και power banks. Αρκεί να βάλετε στο eBay τις κωδικές λέξεις zerolemon power bank. Στην εταιρεία έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Ήδη οι μπαταρίες που βγάζει είναι αληθινές, και πολύ καλές. Εγώ τσίμπησα μια bank στα 9300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εχει παρει καποιος power bank. για το Samsung Galaxy core Duos και να το φορτιζει ??και ποιο ??για να παρω και εγω ενα ...εχω αγορασει 2 και δεν το φορτιζουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εχει παρει καποιος power bank. για το Samsung Galaxy core Duos και να το φορτιζει ??και ποιο ??για να παρω και εγω ενα ...εχω αγορασει 2 και δεν το φορτιζουν . Όταν πάρω το δικό μου, θα σου στείλω μήνυμα να ανέβεις Χαλάνδρι να το δοκιμάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Όταν πάρω το δικό μου, θα σου στείλω μήνυμα να ανέβεις Χαλάνδρι να το δοκιμάσουμε. Μενω Χανιά... σ ευχαριστω ...αν καποιος ειναι απο Χανιά ας μου γραψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Μόλις το παράγγειλα κι εγώ... Δε μου βγάζει μέρες παράδοσης βέβαια. Ελπίζω να μην κάνει πολύ. Το παρέλαβα τελικά. Εμφανισιακά είναι πολύ όμορφο, γυαλιστερό μαύρο και κομψές γραμμές. Συνοδεύεται από υφασμάτινη θήκη για μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλα, το Xiaomi 5200mAh το εχουν βαλει (στο aliexpress) 27$, ιδιο ή περισσοτερο απτο 10400.. Καθυστερημενοι ειναι; Υπαρχει πουθενα 8$ οπως το ανακοινωσαν; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ναι βεβαίως, με 19$ μεταφορικά όμως. :D Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εγώ έχω αυτό της xiaomi με τα 10k mAh πολύ μικρό και βολικό. Απεθαντο με πολύ καλή σχεδίαση και κατασκευή. Ίσως θα μπορούσε να έχει και δεύτερη USB θυρα για output. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Παντως δε νομιζω να υπολογισαν αυτοι τα μεταφορικα σε σχεση με την τιμη, ουτε πανε στην τσεπη τους μαλλον... Και παλι ομως... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εγώ έχω αυτό της xiaomi με τα 10k mAh πολύ μικρό και βολικό. Απεθαντο με πολύ καλή σχεδίαση και κατασκευή. Ίσως θα μπορούσε να έχει και δεύτερη USB θυρα για output. Κάτι που δεν λεγεται πάντα σαφώς όμως είναι ότι μπορεί να μην υποστηρίζεται το ονομαστικό output των δύο θυρών όταν χρησιμοποιούνται ταυτ΄χρονα.. ετσι πχ το 2.1Α + 1Α, μπορεί στη πραγματικότητα να είναι 1Α + 1Α σε συνδυαστικη λειτουργία...αυτό δεν ενοχλεί απαραίτητα και μπορεί να είναι μικρή θυσία για κάποιον που θέλει να φορτίσει δύο συσκευές ταυτόχρονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Αγόρασα πριν από λίγες ημέρες το power bank της Zerolemon, στην έκδοση των 9300mah. Θέλω να σας πω, ότι ψάχνοντας στο ίντερνετ, διάβασα ότι είναι άλλο πράγμα η πραγματική δυνατότητα σε mah των power banks, και άλλο πράγμα η ονομαστική ισχύ τους. Πράγματι η εταιρεία δημιούργησε μια μπαταρία εξωτερικής φόρτισης στα 9300 αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τις απώλειες που έχει η συσκευή κατά την φόρτιση της μπαταρίας του κινητού μας. Απώλειες που έχουν να κάνουν με την μεταφορά της ενέργειας από τη μία συσκευή στην άλλη. Δηλαδή, για να γεμίσω εγώ την μπαταρία του κινητού μου μέσω του power bank, το power bank καταναλώσει ενέργεια για να στείλει την ενέργεια του. Αυτή την ενέργεια την παίρνει φυσικά από την ίδια του την μπαταρία μιας και δεν έχει άλλη εξωτερική πηγή. Η απώλεια αυτή ορίζεται σε ένα ποσοστό 20%. Άρα στα 9300 η πραγματική δυναμική της συσκευής είναι 7440. Εμένα που η μπαταρία μου είναι 3200 σημαίνει ότι φτάνει να την φορτίσει 2.3 φορές. Και αυτό συνέβη στην πραγματικότητα. Λίγο πάνω από το διπλάσιο την φόρτησε έως ότου τελείωσε. Άρα η μπαταρία είναι πραγματική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Το powerbank της xiaomi φαίνεται πολύ ωραία λύση! Να κάνω, όμως, μία ερώτηση, οι συγκεκριμένες συσκευές συνδέονται με το κινητό και το φορτίζουν ή πρέπει να τις έχουμε μόνιμα σε σύνδεση με το κινητό για να τραβάει από εκεί ενέργεια? Αγόρασα πριν από λίγες ημέρες το power bank της Zerolemon, στην έκδοση των 9300mah. Θέλω να σας πω, ότι ψάχνοντας στο ίντερνετ, διάβασα ότι είναι άλλο πράγμα η πραγματική δυνατότητα σε mah των power banks, και άλλο πράγμα η ονομαστική ισχύ τους. Πράγματι η εταιρεία δημιούργησε μια μπαταρία εξωτερικής φόρτισης στα 9300 αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας τις απώλειες που έχει η συσκευή κατά την φόρτιση της μπαταρίας του κινητού μας. Απώλειες που έχουν να κάνουν με την μεταφορά της ενέργειας από τη μία συσκευή στην άλλη. Δηλαδή, για να γεμίσω εγώ την μπαταρία του κινητού μου μέσω του power bank, το power bank καταναλώσει ενέργεια για να στείλει την ενέργεια του. Αυτή την ενέργεια την παίρνει φυσικά από την ίδια του την μπαταρία μιας και δεν έχει άλλη εξωτερική πηγή. Η απώλεια αυτή ορίζεται σε ένα ποσοστό 20%. Άρα στα 9300 η πραγματική δυναμική της συσκευής είναι 7440. Εμένα που η μπαταρία μου είναι 3200 σημαίνει ότι φτάνει να την φορτίσει 2.3 φορές. Και αυτό συνέβη στην πραγματικότητα. Λίγο πάνω από το διπλάσιο την φόρτησε έως ότου τελείωσε. Άρα η μπαταρία είναι πραγματική. Πολύ χρήσιμο αυτό για να υπολογίζουμε πόσες φορτίσεις μας βγάζει ένα power bank :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Η απάντηση είναι το α) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εχει παρει καποιος power bank. για το Samsung Galaxy core Duos και να το φορτιζει ??και ποιο ??για να παρω και εγω ενα ...εχω αγορασει 2 και δεν το φορτιζουν . Κανεις με Samsung Galaxy core Duos ;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Κανεις με Samsung Galaxy core Duos ;;;;;;; Δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο, όλα με micro Usb θύρα το φορτίζουν. Τι πρόβλημα έχεις με αυτά που έχεις πάρει και ποια είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δεν χρειάζεται κάποιο συγκεκριμένο, όλα με micro Usb θύρα το φορτίζουν. Τι πρόβλημα έχεις με αυτά που έχεις πάρει και ποια είναι? Ειναι με micro Usb θύρα ...Το προβλημα ειναι οτι δεν φορτιζουν το samsung core δεν τα βλεπει καθολου ...σε αλλα τηλεφωνα που το δοκιμασα LG . Nokia τα φορτιζει κανονικα αυτο πηρα πρωτο http://www.ebay.com/itm/POWER-BANK-External-Portable-2600-mAh-USB-Battery-Charger-For-iPhone-Samsung-/161130444352?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item25841f7640 ειπα μην ειναι μικρο και πηρα μετα αυτο .. http://www.ebay.com/itm/5600mAh-External-Backup-Battery-Charger-Portable-Mobile-Power-Bank-For-CellPhone-/350788477604?pt=LH_DefaultDomain_15&var=&hash=item51ac9f62a4 αλλα παλι τα ιδια ολα εκτος το δικο μου δεν τα πηρα απο αυτα τα σαιτ αλλα ειναι ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πόσα mA output γράφει ο φορτιστής του core? Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 (edited) Πόσα mA output γράφει ο φορτιστής του core? Ο φορτιστής του core OUTPUT 5.0 V 1.0 A και το Power bank το μικρο DC OUT 5.0V 1000ma και το μεγαλο Output DC5v/1A Edited April 5, 2014 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Νομίζω πως επηρεάζει αρνητικά την μπαταρία του κινητού λόγω κακής φόρτισης... Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Αγόρασα πριν από λίγες ημέρες το power bank της Zerolemon, στην έκδοση των 9300mah. Έχεις ένα link ; Σε πόσο διάστημα παρέλαβες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buruburu Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Επειδή μ' ενδιαφέρει κι εμένα να πάρω ένα power bank αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά, μπορείτε να μου πείτε τι στοιχεία πρέπει να ελέγξω για να είμαι καλυμμένη ότι κάνει για το κινητό μου; Έχω ένα samsung galaxy ace 3. Παράθεση "The only people we can think of as normal are those we don't yet know very well." Alain de Botton Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Όλα κάνουν. Το θέμα είναι να βρεις την σωστή αναλογία χωρητικότητα με τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προσωπικά πήρα αυτό και το περιμένω. [ATTACH]45004[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buruburu Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Προσωπικά πήρα αυτό και το περιμένω. [ATTACH]45004[/ATTACH] Ωραία η τιμή του αλλά εγώ θέλω ένα πιο μικρό σε μέγεθος. Υπάρχει περίπτωση να παραγγείλω κάποιο και να μην κάνει; Είδα παραπάνω ότι κάποιος είχε πάρει ένα και δεν του φόρτιζε το τηλέφωνο :wacko: Παράθεση "The only people we can think of as normal are those we don't yet know very well." Alain de Botton Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1960 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 http://www.dx.com/p/2000mah-rechargeable-external-battery-power-case-for-samsung-i8190-black-208895#.U3D5iPl_sgg σκέφτομαι να πάρω αυτό τι λέτε δουλεύουν καλα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts