Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2 ώρες περίπου. Θα δώ και σε αυτή τη φόρτιση και θα σου πώ

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

2 ώρες περίπου. Θα δώ και σε αυτή τη φόρτιση και θα σου πώ
Αν μιλάς για 4.4 δεν είναι καλα.Mε 2 μερες αναμονη πρεπει να εισαι τουλαχιστον 4-5 ωρες οθονης. Καλυτερα όμως να μας πει καποιος που δεν είναι root .

Για να δεις την διάφορα τώρα που μιλάμε είμαι 80% 2η 6ω 37λ 47δ και 1ω 8λ οθόνη , αλλά με την ρομ τις υπογραφής μου.

Παιδες με μια μερα χρηση,βγαζετε 5 ωρες browsing με 3g wifi αναμεικτο και φως χειροκινητο στη μεση ;; Θα βγαζω τη μερα ανετα δηλαδη στο 5ωρο;; ευχαριστωωω..

Παιδες με μια μερα χρηση,βγαζετε 5 ωρες browsing με 3g wifi αναμεικτο και φως χειροκινητο στη μεση ;; Θα βγαζω τη μερα ανετα δηλαδη στο 5ωρο;; ευχαριστωωω..
Άνετα . Δες ποιο πάνω αποτελέσματα από χρήστες.

Αν μιλάς για 4.4 δεν είναι καλα.Mε 2 μερες αναμονη πρεπει να εισαι τουλαχιστον 4-5 ωρες οθονης. Καλυτερα όμως να μας πει καποιος που δεν είναι root .

Για να δεις την διάφορα τώρα που μιλάμε είμαι 80% 2η 6ω 37λ 47δ και 1ω 8λ οθόνη , αλλά με την ρομ τις υπογραφής μου.

Είμαι με stock 4.3. Δεν έχει γίνει αναβάθμιση σε 4.4 για το fw που χρησιμοποιώ.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Λογικά ισχύει και το *#0228# που το πληκτρολόγεις στον dialer..

Ο κωδικός αυτός τι είναι ακριβώς ;

Με το που φορτισε η μπαταρια 100% ξεκλειδωσα την οθονη και πηγε αμεσως 99% κι ενα λεπτο αργοτερα (χωρις χρηση) πηγε 98% . Ειναι λογικο να κατεβαινει τοσο γρηγορα;

Εχω βαλει και φορτιζω ασυρματα το τηλεφωνο.Παρατηρω ομως,,οτι σημερα ,μου κανει κολπα,που δεν τα εκανε τις αλλες φορες.

Σφυριζει δηλαδη,καθε δυο τρια λεπτα,και βγαζει μια ειδοποιηση,πραγμα που τις προηγουμενες φορες,το εκανε μονον στην αρχη οταν το εβαζα στη φορτιση.

Καποια γνωμη;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Εχω βαλει και φορτιζω ασυρματα το τηλεφωνο.Παρατηρω ομως,,οτι σημερα ,μου κανει κολπα,που δεν τα εκανε τις αλλες φορες.

Σφυριζει δηλαδη,καθε δυο τρια λεπτα,και βγαζει μια ειδοποιηση,πραγμα που τις προηγουμενες φορες,το εκανε μονον στην αρχη οταν το εβαζα στη φορτιση.

Καποια γνωμη;

Έχει φύγει το Receiver από την θέση του.

Άνοιξε καπάκι και τοποθέτησε το ξανά.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ο κωδικός αυτός τι είναι ακριβώς ;

Είναι ένας κωδικός της Samsung για έλεγχο και calibration της μπαταρίας... Διάβασε και αυτό το post ..

Και αν έχεις χρόνο και όρεξη ρίξε μια ματιά και εδώ.

Edited by Sol_Ballads

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο χρονος χρησης οθονης ειναι ο χρονος που χρησιμοποιησα γενικα το τηλεφωνο; (Ειναι το αντιστοιχο της χρησης που εχει η apple στις συσκευες της; ) ευχαριστω.

Ο χρονος χρησης οθονης ειναι ο χρονος που χρησιμοποιησα γενικα το τηλεφωνο;
Είναι ο χρόνος που είναι ανοιχτή η οθόνη ασχέτως φωτεινότητας.

Είναι ένας κωδικός της Samsung για έλεγχο και calibration της μπαταρίας... Διάβασε και αυτό το post ..

Και αν έχεις χρόνο και όρεξη ρίξε μια ματιά και εδώ.

1ον.Ανοιξα και κοιταξα,και φαινεται να ειναι ενταξει ,στη θεση του το receiver.

Τωρα ομως,το εβαλα να φορτιστει,και φορτιστηκε μεν καλα,αλλα δεν εβγαλε κανεναν ηχο .:confused:

2ον.Εβαλα τον κωδικο που γραψατε,αλλα μου εβγαλε μια ειδοποιηση,που λεει να μην πατησω το κουμπι για quick start, γιατι υπαρχει καποιος κινδυνος.

Τι κανουμε;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

κατεβασα μια εφαρμογη και δειτε τα αποτελεσματα [ATTACH]42078[/ATTACH]

[ATTACH]42079[/ATTACH] και το σκορ απο την αρχη της φορτισης [ATTACH]42081[/ATTACH]

Edited by lenovo

χαχαχα καλά κάνεις και δεν μας λες ποια εφαρμογή είναι και θες να σε ρωτήσουμε? ?

Όχι φίλε είναι μυστικό Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου πω είναι αποριτο

χαχαχα καλά κάνεις και δεν μας λες ποια εφαρμογή είναι και θες να σε ρωτήσουμε? ?

Τη βρήκα και εγώ την εφαρμογή. Έχει φοβερά αποτελέσματα !!!!!!!!!!!!!

[ATTACH]42116[/ATTACH]

[ATTACH]42114[/ATTACH]

[ATTACH]42115[/ATTACH]

Είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mh.tsibate.ree

Ρε παιδιά η μπαταρία μετά το 30%πεφτει για πλάκα, η παίζει ρόλο που έβαλα πρώτη φορά micro sd card? Επηρεάζει την μπαταρία η κάρτα ?

Εγώ φίλε μου έβγαλα την sd και είδα μεγάλη διαφορά νομίζω επηρεάζει αρκετά άλλα ας σου πει κανένας που ξέρει παραπάνω

Ρε παιδιά η μπαταρία μετά το 30%πεφτει για πλάκα, η παίζει ρόλο που έβαλα πρώτη φορά micro sd card? Επηρεάζει την μπαταρία η κάρτα ?

Αν βάλεις micro sd και τη γεμίσεις με τη μία με αρχεία (βίντεο, φωτογραφίες κλπ) θα σου φάει πολύ μπαταρία την πρώτη φορά γιατί θα δουλεύει για ώρα το indexing. Μόλις τελειώσει τότε θα δεις την πραγματική κατανάλωση που θα έχεις. Το έπαθα χθες που πήγα να αντιγράψω στην micro sd ένα φάκελο με 19000 αρχειάκια (το folder του e-mail client που χρησιμοποιώ) και έπεσε η μπαταρία για πλάκα.

είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν φαινόμενο υπερθέρμανσης από κάρτα μνήμης αλλά μπαταρίας δεν θυμάμαι. Δοκίμασε να το δουλέψεις χωρίς κάρτα αν και δεν το πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα.

Όχι φίλε είναι μυστικό Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου πω είναι αποριτο

Χαρίλαε δεν σου ζήτησα να μου πεις .

Τη βρήκα και εγώ την εφαρμογή. Έχει φοβερά αποτελέσματα !!!!!!!!!!!!!

[ATTACH]42116[/ATTACH]

[ATTACH]42114[/ATTACH]

[ATTACH]42115[/ATTACH]

Είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mh.tsibate.ree

χάχα αχ έτσι ακριβώς καλά δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από τρολ?

είχε παρουσιαστεί στο παρελθόν φαινόμενο υπερθέρμανσης από κάρτα μνήμης αλλά μπαταρίας δεν θυμάμαι. Δοκίμασε να το δουλέψεις χωρίς κάρτα αν και δεν το πιστεύω να είναι αυτό το πρόβλημα.[/QU

Παρατηρησα και μια αυξηση της θερμοκρασιας πισω κατω απο την καμερα, αλλα τρεις μερες εχω μονο το κινητο και δε ξερω αν ειναι απο την καρτα μνημης. Παντως η μπαταρια απο το 30% και μετα εφυγε αερα με την καρτα μεσα. Τελος παντων, θα το εξερευνισω το θεμα...

απλα με νοιαζει οτι ολοι οι υπολοιποι δεν εχετε θεμα με την τοποθετηση της καρτας μνημης, οποτε να βρω το προβλημα η απλως κανει indexing που ειπε ενας φιλος πιο πανω και μετα στρωσει.

Όπως έχω ξαναγράψει πιο πίσω, είχα πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας και το κινητό ήταν συχνά ζεστό στο πίσω μέρος και η λύση δόθηκε όταν απενεργοποίησα το 4G.

Η μπαταρία πλέον κρατάει πολύ και δε θερμαίνεται το πίσω μέρος της συσκευής.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία