Jump to content

[Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έβαλα τον νέο κερνελ στα 70% και είχα Ίδη 2.5 ώρες οθόνη.Δεν μηδένισε το κοντέρ.

Από εκεί και πέρα άρχισαν τα πειράματα και υπερχρονισμοί UV οπότε είχα και reboot και έφαγα αρκετή μπαταρία.

Αλλά και πάλι τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Καλημέρα.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό, είναι φυσιολογικά;

Τόσο που καταναλώνει το τηλέφωνο;

Εμένα δεν πιάνει τους χρόνους της ενεργής οθόνης που δείχνετε με τίποτα. X note με kernel skyhigh, όλα στο default.

Edited by sirgab
Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Μενιο στο 13%

Καλυτερα δε γινεται με τη χρηση που κανω. Σχεδον και 2 μερες λειτουργια

Είπαμε best performance and battery kernel ever.

Και ο 1.6 καλά τα πάει τον έχω λιώσει.

Δεν κοιμηθηκες ρε ?? Χαχχαα. Τελικα εβγαλα 6 ωρες οθονη πριν φορτισω. Με τη χρηση που κανω ειναι αψογη καταναλωση. Edited by kosmasgr

Truckman για πάρτη σου η φώτο που εχθές σου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που βγάζει πάνω από 6:30 ώρες που να σου έλεγα 7 και 8 δλδ.

Δεν ξέρω αν οφείλετε στην ρομ και στον κερνελ αλλά είναι πραγματικότητα.

Α έχω αν δεις και ένα ρειμπουτ που έχει φάει λίγα ακόμα λεπτά.

Δεν μπορώ με ταπαταλκ να ανεβάσω φώτο γιατί;;;; προχθές δεν είχα κανένα θέμα.

https://www.dropbox.com/s/psy8t51bf252yu9/Screenshot_2014-06-02-00-11-33.png

https://www.dropbox.com/s/521t9x3ayokh5qd/Screenshot_2014-06-02-00-11-43.png

Edited by araditsas

Truckman για πάρτη σου η φώτο που εχθές σου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που βγάζει πάνω από 6:30 ώρες που να σου έλεγα 7 και 8 δλδ.

Δεν ξέρω αν οφείλετε στην ρομ και στον κερνελ αλλά είναι πραγματικότητα.

Α έχω αν δεις και ένα ρειμπουτ που έχει φάει λίγα ακόμα λεπτά.

Δεν μπορώ με ταπαταλκ να ανεβάσω φώτο γιατί;;;; προχθές δεν είχα κανένα θέμα.

https://www.dropbox.com/s/psy8t51bf252yu9/Screenshot_2014-06-02-00-11-33.png

https://www.dropbox.com/s/521t9x3ayokh5qd/Screenshot_2014-06-02-00-11-43.png

Παρ'ολο που δεν φαινονται οι φωτο σου δεν ειπα οτι λες ψεματα βρε συ,απλα με στοκ ρομ και καθημερινη χρηση δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο για τετοιους χρονους,το εχω ψαξει μεχρι αηδιας και αν υπηρχε το παραμικρο προβλημα που θα μου χαλαγε την καταναλωση θα το ειχα εντοπισει που ο κοσμος να χαλαγε.Εσυ απ οτι καταλαβα εισαι με custom rom και εκει δεν ξερω τι ρυθμισεις εχουν γινει στον κερνελ και στο που εχουν κοστος αυτες οι ρυθμισεις γιατι να εισαι σιγουρος οτι καπου εχουν.Το εχω κοψει πλεον αυτο το αθλημα με τις καστομιες και δεν θελω να ξανασχοληθω με τετοια.Τελος παντων,εγω οπως εχω γραψει αναφερομαι καθαρα σε στοκ καταστασεις κι εκει το νοτελι δεν δειχνει και τον καλυτερο του εαυτο,με το hardware που εχει θα επρεπε να του ειχαν βαλει μεγαλυτερη μπαταρια. Edited by truckman

Συμφωνώ και εγώ με το note 2 και την ίδια χρήση δεν έπεφτα πότε κάτω από 5:30 με 6:30 οθόνη , στο 3 τα νούμερα Αυτά έρχονται μόνο όταν βλέπω ταινία στο θηρίο και αυξάνεται η χρήση οθόνης....Αλλά δε με ενοχλεί και πολύ γιατί αξίζει!!! Edited by nikpapakos
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Civato 2.8 best kernel.

Θα μπορούσα να είχα καλύτερα νούμερα με κάποιες ρυθμίσεις αλλά τα άφησα μαμά γιατί η κατανάλωση σε συνδυασμό με ταχύτητα είναι όλα τα λεφτά.

Οθόνη -2 auto wifi μόνο και browsing. Μερικά cpu test, μια ώρα το πρωί σημειώσεις με s pen και κάνα μισάωρο τηλέφωνο.

Σίγουρα έχω ακόμη μία μιάμιση ώρα οθόνη αλλά τα έχω παίξει της ανεβάζω τώρα για να το φορτίσω.

Εμένα εντελώς μαμά 4.4.2 αγορασμένο μόλις ήρθε στα public με αρκετή μουσική και Facebook και browser απο τον Chrome 5% ενω τον δούλεψα αρκετα μονο 5%και όλη η αναπαραγωγή μέσου bluetooth ηχείου της hp χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας όταν το δουλεύω όταν δεν το δουλεύω την ενεργοποιώ την εξοικονόμηση ενέργειας και αυτόματη φωτεινότητα στο -4 τι λέτε έχουν πέσει η επιδόσεις της μπαταρίας?γιατί εγω με το πέρασμα του χρόνου δεν το καταλαβαίνω εύκολα, ένας που το αγόρασε πριν λίγο καιρό το καταλαβαίνει. Edited by KOSTAS19780

Τέσσερις ώρες οθόνη, 47% μπαταρία με τέτοια χρήση δεν ξανά έγινε.

Περίπου καμιά ώρα ζωγράφιζε ο γιος μου ,ανέβασα και και μια δημιουργία του:lol:

Ο κερνελ είναι όλα τα λεφτά.

χαχαχα πραγματικά και εγώ έκπληκτος.

[ATTACH]46188[/ATTACH][ATTACH]46188[/ATTACH]

Στο 2265 ειναι αυτα τα αποτελεσματα ?

Καταπληκτικά αποτελέσματα. Μπράβο για τη ζωγραφική του παιδιού σου.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Στο 2265 ειναι αυτα τα αποτελεσματα ?
Ναι.Με κάποιες ρυθμίσεις και κατέβασμα συχνότητας μπορείς να έχεις καλύτερα νούμερα αλλά χάνεις σε ταχύτητα. Πιστεύω με τις ρυθμίσεις του civato ειναι Jet.

Καταπληκτικά αποτελέσματα. Μπράβο για τη ζωγραφική του παιδιού σου.
Σε ευχαριστώ. Τώρα τον ρώτησα ποιος είναι ? Και μου είπε ο Σρεκ:lol::lol:

Ρε παιδια πως βγάζετε τόσο καλή μπαταρία? Εγώ με Xnote 15, Kernel civato με stock settings και greenify σχεδόν όλα, με το ζόρι βγάζω 5μιση ώρες.

Ρε παιδια πως βγάζετε τόσο καλή μπαταρία? Εγώ με Xnote 15, Kernel civato με stock settings και greenify σχεδόν όλα, με το ζόρι βγάζω 5μιση ώρες.

Αν έχεις την φωτεινότητα στο φουλ ενώ εγώ την έχω στο αυτόματο μέση.

και αν όλη την ώρα το έχεις με ανοιχτά τα δεδομένα και 3g ενώ εγώ είμαι σχεδόν πάντα με wifi είναι φυσιολογικό.

αν όχι κάτι δεν πάει καλά εγώ με τις ρυθμίσεις που σου είπα ότι και να κάνω και φλασαρισματα και ρεισταρτ τις ευχές ώρες τις έχω πάντα για πλάκα έχω δει και 7 ώρες και 20 λεπτά.

Είμαι με στοκ 4.4.2 χωρίς ροοτ. Κανένα πρόβλημα με μπαταρία και το λειτουργώ αρκετά.

Μια παρατήρηση μπας και είναι χρήσιμη σε κάποιον.

Απέφευγα να αναβαθμίσω την εργοστασιακή αναζήτηση google γιατί δεν χρησιμοποιώ το google now ή όπως το λένε τέλος πάντων. Το ίδιο και κάτι άλλα της google.

Χτες είπα ας αναβαθμίσω ΜΟΝΟ την αναζήτηση google. Να δω αν προσφέρει κάτι κλπ.

Προς μεγάλη μου έκπληξη πριν καμιά ώρα 20:30

το κινητό που το βάζω για φόρτωση τα μεσάνυχτα και με υπόλοιπο π.χ. 30-40%

έφτασε στο 15% και έκανε τον ήχο να το βάλω στην μπρίζα.

Δεν έχω εικόνες να ποστάρω άλλα 49% αν θυμάμαι υπεύθυνο φάνηκε το android.

Φυσικά το απέδωσα στην αναβάθμιση και το έστειλα από κει που ρθε.

Μάλιστα σήμερα δεν το πολυλειτούργησα το κινητό και ήταν έκπληξη η ραγδαία πτώση που φαινόταν και στην γραφική παράσταση ιδιαίτερα όταν άνοιξα κάποια στιγμή το wifi.

Απλώς μια προσωπική μου εμπειρία/παρατήρηση.

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φωτεινότητα πάντα αυτόματο +5

https://www.dropbox.com/s/f4pk30nwle6bf64/2014-06-17%2015.28.01.png

Ειναι νορμαλ τέτοια κατανάλωση ρε παιδια ? δεν εχει κλείσει το 24ωρο ακομα και μου ζήτησε φόρτιση , το ασύρματο δίκτυο καίει τόσο πολυ ρεύμα ?

Ετσι μου ρχεται να ξαποστειλω το τηλέφωνο μαζι και το ανδροιδ.

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Εμένα εντελώς μαμά 4.4.2 αγορασμένο μόλις ήρθε στα public με αρκετή μουσική και Facebook και browser απο τον Chrome 5% ενω τον δούλεψα αρκετα μονο 5%και όλη η αναπαραγωγή μέσου bluetooth ηχείου της hp χωρίς εξοικονόμηση ενέργειας όταν το δουλεύω όταν δεν το δουλεύω την ενεργοποιώ την εξοικονόμηση ενέργειας και αυτόματη φωτεινότητα στο -4 τι λέτε έχουν πέσει η επιδόσεις της μπαταρίας?γιατί εγω με το πέρασμα του χρόνου δεν το καταλαβαίνω εύκολα, ένας που το αγόρασε πριν λίγο καιρό το καταλαβαίνει.

εμένα πάντως η μπαταρία μετά από 6 μήνες έπεσε η απόδοση της. Το είχα καταλάβει αλλά η επιβεβαίωση ήρθε όταν αγόρασα καινούργια μπαταρία (την original εννοείται).

Βέβαια την πρώτη μπαταρία την είχα ξεσκίσει πχ το φορτιζα και το χρησιμοποιούσα ταυτόχρονα το τηλέφωνο αρκετές φορές.

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

• The title was changed to [Note 3] Οι εμπειρίες σας με τη μπαταρία