menioseten Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Στα λεγα μενιο :confused:Δεν το είχα προσέξει γιατί στης ρομ που είχα βάλει ήταν ήδη αλλαγμένο ,όποτε παίδες το root είναι μονόδρομος (σκεφτείτε το καλά πριν το κάνετε). Ναι αλλά στα changelog δεν αναφέρει πουθενά ότι έχει αλλαχτεί το frequency της cpu εκτός αν μου έχει ξεφύγει και δεν το πρόσεξαΔεν υπάρχει λόγος να στο γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Εγω κατεβασα την εφαρμογη antutu για την cpu. Μου δειχνει min 1497mhz και max 2265mhz. Ομως δειχνει και εκεινη την στιγμη ποσο τρεχει ο επεξεργαστης και μου δειχνει 300 - 400 χωρις να κανω τιποτα. Δηλαδη μεσα στο προγραμμα χωρις να κανω τιποτα η cpu τρεχει στα 300 mhz. Περιεργο. Δοκιμασα και με δευτερο προγραμμα και εκει το min αυξομειωνεται. Πωτς γενεν αυτο ? Edited January 30, 2014 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγω κατεβασα την εφαρμογη antutu για την cpu. Μου δειχνει min 1497mhz και max 2265mhz. Ομως δειχνει και εκεινη την στιγμη ποσο τρεχει ο επεξεργαστης και μου δειχνει 300 - 400 χωρις να κανω τιποτα. Δηλαδη μεσα στο προγραμμα χωρις να κανω τιποτα η cpu τρεχει στα 300 mhz. Περιεργο.Τα πραγματικά νούμερα θα τα δεις μονo αν κάνεις root.Άντε ρε Κοσμά τι περιμένεις να περάσουν δυο χρόνια για να χαρείς το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Και σε εμένα το minimum αυξομείωνεται στιγμιαία έτσι πρέπει να δουλεύει; Edited January 30, 2014 by panosfast Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ελα ντε. Στο xda αναφερθηκε ο αυξημενος χρονισμος στην kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Και εγώ με X note μια από τα ίδια έβαλα από χθες 300 και μάξιμουμ 1500 οντεμανντ και θα το δω και αύριο πως θα πάει αλλά διαφορά δεν βλέπω ούτε σε ταχύτητα ούτε σε μπαταρία τι να πω πραγματικά περίεργο. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγώ πάντως με στοκ 4.4 στο antutu μου βγάζει αυτό [ATTACH]40730[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Και εγώ με X note μια από τα ίδια έβαλα από χθες 300 και μάξιμουμ 1500 οντεμανντ και θα το δω και αύριο πως θα πάει αλλά διαφορά δεν βλέπω ούτε σε ταχύτητα ούτε σε μπαταρία τι να πω πραγματικά περίεργο. ..θα δεις μεγάλη διαφορά στην μπαταρία χωρίς να χάσεις από αποδοση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 θα δεις μεγάλη διαφορά στην μπαταρία χωρίς να χάσεις από αποδοση;) Βρε παιδιά, παλιά ρουταραμε για να κάνουμε το κινητό πιο γρήγορο, τώρα που μας το δίνουν στο πιάτο θέλουμε να ρίξουμε το χρονισμό;;;; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βρε παιδιά, παλιά ρουταραμε για να κάνουμε το κινητό πιο γρήγορο, τώρα που μας το δίνουν στο πιάτο θέλουμε να ρίξουμε το χρονισμό;;;;Δεν μπορούν να μας πιάσουν από πουθενά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Βρε παιδιά, παλιά ρουταραμε για να κάνουμε το κινητό πιο γρήγορο, τώρα που μας το δίνουν στο πιάτο θέλουμε να ρίξουμε το χρονισμό;;;; Δεν είναι έτσι ακριβώς. Άλλοι το έκαναν overclocking για επιδόσεις και άλλοι underclocking και undervolting για διάρκεια στη μπαταρία. Συνυπήρχαν και τα 2 σπορ :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 θα δεις μεγάλη διαφορά στην μπαταρία χωρίς να χάσεις από αποδοση;) Ναι καλά τα λες αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά στην μπαταρία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τι εννοείς ότι δεν είδες διαφορά στη μπαταρία; είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι να κάνω ρουτ και να χάσω την εγγύηση, προκειμένου να δω ποιες εφαρμογές κάνουν wakelock και να τις απενεργοποιήσω μέσω greenify Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Τι εννοείς ότι δεν είδες διαφορά στη μπαταρία; είναι ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι να κάνω ρουτ και να χάσω την εγγύηση, προκειμένου να δω ποιες εφαρμογές κάνουν wakelock και να τις απενεργοποιήσω μέσω greenify Εγώ λέω πως δεν είδα διαφορά με το να αλλάξω γκοβερνο και να ρίξω τον επεξεργαστή στα 1500. Βέβαια και με greenify μην νομίζεις ότι θα δεις καμία τρελή διαφορά αλλά αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 θα ηθελα βοηθεια σε κατι σχετικα ευκολο. σπιτι μου και δουλεια εχω wifi δε χρειαζομαι καθολου συνδεση δεδομενων. μιλαω ελαχιστα στο τηλ. 10 τηλεφωνα απο λιγα δευτερολεπτα το καθενα τιποτα δλδ. για καλυτερη αποδοση στην μπαταρια τι με συμφερει να βαλω, gsm ή 3g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 θα ηθελα βοηθεια σε κατι σχετικα ευκολο. σπιτι μου και δουλεια εχω wifi δε χρειαζομαι καθολου συνδεση δεδομενων. μιλαω ελαχιστα στο τηλ. 10 τηλεφωνα απο λιγα δευτερολεπτα το καθενα τιποτα δλδ. για καλυτερη αποδοση στην μπαταρια τι με συμφερει να βαλω, gsm ή 3g ? GSM . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 :!:Ενημέρωση Αφαιρέθηκαν μηνύματα! @PanosMouz Για το συνεχόμενο trolling σε αυτό το θέμα αλλά και σε άλλα λαμβάνεις μία ποινή. Αν συνεχίσεις το trolling θα ληφθούν πιο δραστικά μέτρα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Μετά από τόσες ημέρες συμβίωσης με την 4.4.2 επισυνάπτω τα στατιστικά για την μπαταρία. Launcher ---> Next launcher 3D Weather widget ---> Beautiful widgets (1h sychr) Internet Browsing --> 1h 20mins (Boat Browser) Calls --> 20 mins Facebook 30 mins Φωτεινότητα Auto +5 Edited February 3, 2014 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πολύ καλά είσαι . Ερώτηση γιατί χρησιμοποιείς το boat για tablet έχει κάτι καλύτερο από τον απλό να τον δοκιμάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Πολύ καλύτερος είναι. Δοκίμασε να δεις. Λοιπόν κάτι που πρόσεξα. Όταν είχα περάσει την 4.4.2 το κινητό δεν το άφηνα ποτέ να ξεφορτίσει εντελώς. Εδώ και μια εβδομάδα το αφήνω να κλείσει από μπαταρία και το φορτίζω στο 100% με το κινητό κλειστό. Βλέπω καλύτερη αυτονομία. Για δοκίμασε και εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Η τεχνολογία της μπαταρίας του λένε ότι πρέπει να φορτώνετε όχι κάτω απο 20% και μια στο τόσο μια πλήρη αποφορτιση έτσι έχω διαβάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Και να μην φορτίζεται πάνω από 80%, τα έχω διαβάσει και εγώ αυτά. Αλλα είδα μεγάλη διαφορά με το να ξεμείνει από μπαταρία το κινητό και μετά κλειστό να φορτίζει μέχρι 100%. Και δεν είναι placebo. Δεν ξέρω, τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Τελικά δεν άντεξα (3 εβδομάδες ακριβώς!) και σήμερα το ρούταρα... Τις τελευταίες ημέρες είχα απελπιστεί με το θέμα της μπαταρίας.... Τρελό drain, χωρίς να μπορώ να βρω το λόγο. Τις τελευταίες 10 ημέρες είχα κάνει 2 φορές full wipe και προσπάθησα σταδιακά να φορτώσω εφαρμογές για να δω τι φταίει, εις μάτην... Κατ' αρχάς, το android system μου έβγαινε να μου τρώει σταθερά 30-40%. Η μπαταρία σε λειτουργία πτήσης μου έτρωγε 25-30% σε 7 ώρες μέσα, το βράδυ. Αναγκαζόμουν να παίρνω φορτιστή μαζί μου στη δουλειά γιατί φοβόμουν ότι θα ξεμείνω! Παρόμοιο πρόβλημα είχα και τις πρώτες ημέρες (υπό 4.3) αλλά εκεί το είχα λύσει με το battery doctor και greenify ότι έβλεπα από το wakelock. Μετά την αναβάθμιση όμως σε kit kat, έπαψαν να λειτουργούν αυτά τα προγράμματα και τα απεγκατέσησα. Σήμερα το πρωί έβαλα το Cpuz και είδα ότι δούλευαν και οι 4 πυρήνες στα 1400 περίπου, ενώ είχα όλες τις εφαρμογές κλειστές! Έτσι εξηγείται ότι άφησα χθες το βράδυ (για δοκιμή) το τηλέφωνο στο 65% σε λειτουργία πτήσης και το βρήκα σήμερα το πρωί στο 32%! Μου ήρθε ειλικρινά να το πετάξω στον τοίχο (ή να το πουλήσω και να πάρω πάλι iphone, απλά δε με καλύπτει το 5s με την οθονίτσα του) Διάβασα αυτά που αναφέρονται στις αρχικές σελίδες και έκανα ένα reboot της συσκευής, αυτό φάνηκε να ρυθμίζει τους πυρήνες. Όμως πρακτικά τι; Θα ήμουν με το προγραμματάκι να κοιτάζω πόσοι πυρήνες δουλεύουν για να κάνω reboot? Αυτά είναι γελοία πράγματα! Επιπλέον, χρειάζομαι να κάνω αυτόματο sync στους λογαριασμούς μου, θέλω να έχω ενεργοποιημένη τη λειτουργία θέσης για να παίρνω πληροφορίες από εφαρμογές που αφορούν από τον καιρό μέχρι τα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς ή οδηγίες για να πάω κάπου μέσω των maps, θέλω να έχω data συνέχεια και να μην ανοιγοκλείνω διακόπτες, θέλω δηλαδή ένα smartphone ισάξιο (ή μάλλον καλύτερο) αυτού που ήρθε να αντικαταστήσει (iphone 4s). Για αυτούς τους λόγους έκανα λοιπόν ρουτ... Ακολούθως, εγκατέστησα Titanium backup, battery doctor, wakelock detector, greenify. Μέσω Titanium μετέτρεψα από system σε user app εφαρμογές όπως τα Google+, Maps, Evernote, Dropbox, youtube και της έκλεισα με greenify. Επίσης πάγωσα Samsung hub, samsung apps και μερικές άλλες βλακείες της samsung. Ελέγχω αν κάτι τρέχει στο παρασκήνιο με wakelock detector και αν χρειάζεται το κάνω και αυτό greenify. Το battery doctor, κλείνει επίσης αυτόματα εφαρμογές σε sleep mode και κάνει έλεγχο ταχύτητας πυρήνων. Προς το παρόν η κατάσταση φαίνεται απόλυτα βελτιωμένη, απώλεια 1-2% ανά ώρα, εκεί που είχα γύρω στο 5-6% πριν με τις ίδιες λειτουργίες. Οίδωμεν και επανέρχομαι... ΥΓ1: Συγνώμη για το μακρύ post, απλά επειδή αμφιταλαντεύτηκα πολύ ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου προς πιθανούς άλλους ομοιπαθείς! ΥΓ2: Με αυτές τις μ@λ@κίες που κάνει η google και η samsung, δε θα καταφέρουν ποτέ να κρατήσουν τους πελάτες τους οι οποίοι πάντα θα λοξοκοιτάζουν προς την Apple. Μα είναι δυνατόν να παλεύω 3 εβδομάδες να κρατήσω ένα τέτοιο τηλέφωνο 600 ευρώ ανοιχτό για μία μέρα; Και οι λύσεις που να βλέπω στο δίκτυο να μου προτείνουν να το μετατρέψω σε dumb phone; Ή τελικά να χρειάζεται να το ρουτάρω (ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!) για να το φέρω στα συγκαλά του (αν το κατάφερα και αυτό, θα δούμε); Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Συνήθως το Google+ είναι που κάνει την ζημιά. Αυτό, και μερικά άλλα, μπορείς να το απενεργοποιήσεις και χωρίς root. Πας στο application manager και τα κάνεις disable. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikar6 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το είχα κάνει ήδη force stop αλλά η μπαταρία κατρακυλούσε συνεχώς με ταχύτατους ρυθμούς Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts